Ορθώς διαμαρτυρήθηκαν πολλές εβραϊκές οργανώσεις για τη Χ.Α. !

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί μερικοί-μερικοί (δήθεν) «αντι-σιωνιστές» (κ.ά.) σκούζουν, επειδή ορισμένες γνωστές εβραϊκές οργανώσεις (δεν έχει καν σημασία ποιες) έκαναν «παρεμβάσεις κατά της Χρυσής Αυγής», στη χώρα μας.

  • Δηλαδή… ΤΙ περιμένετε να έκαναν; Να έδιναν και… συγχαρητήρια στο ελληνικό κράτος, που (αρχικά) είχε γίνει «πρώτη μούρη» διεθνώς, για τη μεγαλύτερη και χειρότερη αντισημιτική / νεο-ναζιστική συμμετοχή σε κοινοβούλιο?

Το ότι υπήρξαν πολλά τέτοια διαβήματα εβραϊκών (και «σιωνιστικών») οργανώσεων κατά της Χ.Α. (μεταξύ άλλων, εξίσου θεμιτών διεθνών ή εγχώριων παρεμβάσεων) δεν είναι κάτι κρυφό. Το είχε επισημάνει ακόμη και ο Ρουπακιώτης, με μομφή κατά της κυβέρνησης Σαμαρά (επειδή δεν έκανε τίποτα κατά της Χ.Α. μέχρι εκείνη τη στιγμή) αλλά… μερικοί άλλοι παρουσίασαν το θέμα λες κι ήταν κάτι μεμπτό για τις οργανώσεις.

Ε, ΟΧΙ, κυρίες και κύριοι. Οι εβραϊκές οργανώσεις (όποτε παρενέβηκαν) έκαναν κάτι απολύτως φυσικό και 100% θεμιτό. Ακριβώς όπως είναι φυσικό και για τις διεθνείς οργανώσεις των Αρμενίων να ωρύονται διεθνώς απαιτώντας αναγνώριση της γενοκτονίας των Αρμενίων.

πηγή: blog XYZ Contagion
Ριζοσπάστης, Δευτέρα 01/08/1978 (πηγή: blog XYZ Contagion)

Αυτές οι παρεμβάσεις, όμως, δεν συνεπάγονται κάτι… θετικό για τη Χρυσή Αυγή, δηλαδή (π.χ.) δεν την κάνουν «αντι-συστημική», ή -έστω- «μη-συστημική».

Επίσης, το (κάθε) νεο-ναζιστικό κίνημα δεν είναι (απαραίτητα) ταυτισμένο σε όλα με το (εκάστοτε) πολιτικό κατεστημένο, με το οποίο (ενδεχομένως) συνεργάζεται κρυφά (ή που εξυπηρετεί, ή που το χρησιμοποιεί).

Αντίθετα με κάποιες… μπουρδολογίες ορισμένων (που λάσπωσαν άσχημα και τούτο εδώ το blog) το να είναι κάποιος και νεο-ναζί και παρακρατικός, είναι κάτι απολύτως φυσικό. Π.χ. ιδού ποιος ήταν ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος: «Οι επωμίδες και τα εκρηκτικά του Νίκου Μιχαλολιάκου της Χρυσής Αυγής – Ψεύτης, βλαξ, καταδότης και Γιώτα-4 […] (Ανακοινώθηκε η σύλληψη 9 παρακρατικών…)

Επίσης, το αν ή όχι η ελληνική κυβέρνηση «χρειάστηκε να πιεστεί» (πρώτα) από τις εβραϊκές οργανώσεις, για να πράξει το (σχεδόν) αυτονόητο, είναι κάτι που αφορά (και δείχνει) φταίξιμο της ελληνικής κυβέρνησης, όχι των εβραϊκών οργανώσεων.

Εξάλλου, δεν έχει καν σημασία, αν αυτό όντως συνέβη, αν δηλαδή η παρέμβαση αυτών των οργανώσεων όντως έπαιξε κύριο (αντί για δευτερεύοντα) ρόλο στη δίωξη της Χ.Α. διότι (προφανέστατα) η ελληνική κυβέρνηση είχε και δικούς της λόγους, να πράττει όσα έπραξε (καθώς και… Μπαλτάκους), ενώ με κανένα τρόπο δεν απαλλάσσεται δικών της ευθυνών, π.χ. για τα στραβά μάτια της -αρχικά- στα εγκλήματα της Χ.Α.!

Μακάρι, οι διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις, να επέμειναν ακόμη περισσότερο, στον αντι-ναζιστικό αγώνα! Τότε… ίσως και να διόρθωναν τα στραβά της νεο-ναζιστικής Ουκρανίας σήμερα, που… βγάζουν μάτι, αλλά κανένας δε μιλάει (στα δυτικά ΜΜΕ).

Μακάρι, οι (οποιεσδήποτε) διεθνείς εβραϊκές οργανώσεις να επικεντρωθούν περισσότερο σε τέτοιο θετικό έργο, όπως η καταγγελία πραγματικών αντισημιτών (όπως οι νεο-ναζί της Χ.Α.) αντί (μερικές φορές) να καταγγέλλουν λανθασμένα κάποιους ανθρώπους (που κριτικάρουν το Ισραήλ) σαν (δήθεν) «αντισημίτες», ενώ… δεν είναι!


Ουφ, σιγά το… «δημοκράτη» Μπαλτάκο !

Ο Τάκης Μπαλτάκος δικαίως μπορεί να θεωρηθεί πρώην και κρυφός) νεο-ναζί. Π.χ. διαβάζουμε στο εξαιρετικό blog «XYZ contagion» τα εξής για δαύτον (κόκκινα γράμματα δικά μου):

…Η “Εθνική Παράταξη” ήταν μια προσπάθεια να βρεθούν κάτω από την ίδια στέγη οι ευρισκόμενοι δεξιότερα της Νέας Δημοκρατίας, όλων των αποχρώσεων. Το ακροατήριο στο οποίο απευθυνόταν περιελάμβανε από αστούς ακροδεξιούς και δεξιούς-βασιλικούς απογοητευμένους, χουντικούς εντός κι εκτός του στρατεύματος και των Σωμάτων Ασφαλείας, “σταγονίδια”, ελληνοκεντριστές, εθνικιστές, εθνικοσοσιαλιστές και φασίστες μέχρι βομβιστές, κακοποιούς και ανθρώπους της νύχτας και του υποκόσμου. Συμμετείχε, επίσης, μια ομάδα ακροδεξιών και φασιστών που εκφράζονταν μέσα από το “εθνικιστικό” (εθνικοσοσιαλιστικό) περιοδικό “Κίνημα” (αργότερα συνιδρυτές του φασιστικού ΕΝΕΚ), στην έκδοση του οποίου συμμετείχε και ο Τάκης Μπαλτάκος, ο ΓΓ της κυβέρνησης Σαμαρά και φίλος του Μιχαλολιάκου από το 1973 και τα χρόνια της ΕΟΚΑ Β και μετά [66], αυτός που συνομιλούσε με τους νεοναζί και κάρφωνε τον φίλο του πρωθυπουργό Σαμαρά στον Κασιδιάρη


Δείτε επίσης (σαν στοιχεία):


…και στην πιο πρόσφατη επικαιρότητα:


1 comments

  1. Αναλυτικά, οι 9+1 άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή

    Η εισαγωγή-προοίμιο: Εκατό χρόνια φασιστικές οργανώσεις: Μικρή συμβολή στην περιοδολόγηση + Κάποιες σκέψεις για τις αιτίες της εκτίναξης της Χρυσής Αυγής
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/05/16/fasistikes-orgs-100-xronia/

    Μικρή παρουσίαση: Τι θα διαβάσουν οι επισκέπτες του XYZ Contagion στην τέταρτη μεγάλη έρευνα για τη Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και τις κρυφές χρηματοδοτήσεις
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/09/30/mikri-parousiasi-episkeptes-tetarti-megali-erevna/

    Σκηνή Πρώτη #01: Φεβρουάριος 2005, Γήπεδο Παναθηναϊκού, ΓΑΔΑ, Πατριαρχείο Ιεροσολύμων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/01/skini-01/

    Σκηνή Δεύτερη #02: Ιούλιος 1964, ΕΚΟΦ, Εβραϊκή Συναγωγή, Παγκράτι (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/02/skini-02/

    Σκηνή Τρίτη #03: 23 προς 24 Ιουλίου 1974, ΕΑΤ-ΕΣΑ, Βρετανική Πρεσβεία, Αεροδρόμιο Ελληνικού (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/03/skhnh-03/

    Σκηνή Τέταρτη #04: Ιανουάριος 1977, Παγκράτι ξανά, Βόμβες σε βιβλιοπωλεία και κινηματογράφους (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/04/skhnh-04/

    Σκηνή Πέμπτη #05: Νοέμβριος 1977, προεκλογική περίοδος, Ιταλία, Γραφεία Εθνικής Παράταξης στον Πύργο Αθηνών, Φυλακές Κορυδαλλού, Ξενοδοχείο Caravel (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/05/skini-05/

    Σκηνή Εκτη #06: Ιανουάριος 1979, Βόμβες, όπλα και εκρηκτικά ξανά (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/06/skana-06/

    Σκηνή Εβδομη #07: 12 Απριλίου 1992, Ξενοδοχείο «Caravel», Οργανισμός Κρατικών Λαχείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/07/skini-07/

    Σκηνή Ογδοη #08: Από την οδό Φιλολάου, Παγκράτι στο μέγαρο της Μεσογείων (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/08/skhnh-08/

    Σκηνή Ενατη #09: Από τη δικτατορία της 4ης Αυγούστου στο Σήμερα, Connecting the dots (Από τις Εννιά συν μία άγνωστες ακτινογραφίες του ναζιστικού ζόμπι)
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/09/skini-09/

    Σκηνή Δέκατη και Τελική #10 – Αυλαία: Ας συνοψίσουμε (Το παζλ συμπληρώνεται;;;) + Αντί επιλόγου + Υστερόγραφο: Η ομολογία για την μεταμφίεση, τη διπλή γλώσσα και το κρυφτούλι με την πραγματική τους ταυτότητα
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/10/skhnh-10/

    Ολόκληρη η 4η μεγάλη έρευνα (οι 9+1 σκηνές σε ένα ενιαίο κείμενο), γα όποιον/ε θέλει να διαβάσει λεπτομερώς όλες τις διαδρομές και τα στοιχεία της έρευνας, εδώ:

    Η 4η μεγάλη έρευνα
    http://xyzcontagion.wordpress.com/q/

    Η Χρυσή Αυγή, το φασιστικό κρατικοπαρακράτος και οι κρυφές χρηματοδοτήσεις: Νέα στοιχεία – Εννιά συν μία άγνωστες σκηνές από την ιστορία της ελληνικής ακροδεξιάς που ρίχνουν φως στην άγνωστη Χρυσή Αυγή – Μια ακτινογραφία της μεταμφίεσης του ναζιστικού ζόμπι [Σειρά άρθρων: Χρυσή αυγή: Οσα θέλει να κρατήσει κρυφά #04]
    http://xyzcontagion.wordpress.com/2014/10/11/kryfa-04-parakratos-nazistiko-zombi/

Σχολιάστε