Ιδού το ρατσιστικό θράσος της ντοπαρισμένης Φανής Χαλκιά! Racist arrogance of doped Greek athlete Fani Halkia exposed!

A stuffed mascot.Image via Wikipedia
 • (An English translation of this post was added in the end)
 • Όπως μας θυμίζει ο Zalmoxis, η δήλωση που είχε κάνει το 2004 η Φανή Χαλκιά, μετά τη νίκη της στα 400 μέτρα μετ’ ‘ εμποδίων, ήταν η εξής:

“Οι Έλληνες είμαστε γεννημένοι πρώτοι. Τα υπόλοιπα είναι για τους δεύτερους. Το αποδεικνύουμε εδώ και χιλιάδες χρόνια σε όλο τον κόσμο. Το έχουμε στα κύτταρά μας και είναι το μεγαλύτερο δώρο. Είναι κρίμα να το αμφισβητούμε. Όταν υπάρχει ελληνική ψυχή και πίστη στο Θεό, μπορείς να κατακτήσεις την κορυφή του κόσμου”.-Φανή Χαλκιά, ντοπαρισμένη αθλήτριαΚι ο Zalmoxis το σχολιάζει ως εξής:

Πόσο ωραία, σεμνή, δημοκρατική, ελληνική και χριστιανική δήλωση: ανώτερες φυλές με ανώτερα κύτταρα και γονίδια, εμείς οι “πρώτοι” και οι λοιποί “δεύτεροι», Θεός, πίστη, ψυχή, κορυφή του κόσμου… Ο κολοφώνας της αλαζονείας, της υποκρισίας, της αμετροέπειας, του ελληναραδισμού, του φασισμού…

Γιατί λοιπόν τα έγραψα, όλα αυτά;

 • – Πιστεύω ειλικρινά ότι η κ. Φανή Χαλκιά πρέπει να εκτεθεί και να ταπεινωθεί σε όλο τον πλανήτη, καθώς και να αποκλειστεί από ΚΑΘΕ αθλητικό διαγωνισμό στο μέλλον.
 • (όχι τόσο πολύ για το ότι αποδείχτηκε ντοπαρισμένη, όσο για τις γελοίες και απαράδεκτες ρατσιστικές υπερ-εθνικιστικές ιδέες της, οι οποίες βλάπτουν ανεπανόρθωτα την φήμη της Ελλάδας σε ΟΛΟ τον κόσμο)

(από σημερινό άρθρο της «Ε») Χαλκιά – Παναγιωτόπουλος επιμένουν: Η πρώτη κάνει λόγο για δολιοφθορά, ο δεύτερος μιλάει για πιθανή νοθεία

Δείτε επίσης:

 • Το μετάλλιο βλακείας ποιος θα το πάρει; (Antinews, 16-8-08 )

 • «Τα γονίδια του Έλληνα», περιέχουν ντόπα; (Roidis blog, 19-8-08 )

 • Οι «χημικοί» πρωταθλητές («Βήμα») του ΜΑΡΙΛΗ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΥ: «Αν κάποιος σάς πρόσφερε απαγορευμένη ουσία και σας εγγυούνταν ότι θα νικήσετε και δεν θα συλληφθείτε, θα τη χρησιμοποιούσατε;». «Θα λαμβάνατε μια απαγορευμένη ουσία η οποία θα σας έδινε τη δυνατότητα να κερδίζετε σε κάθε διοργάνωση όπου θα παίρνατε μέρος επί πέντε χρόνια, αν γνωρίζατε ότι αυτή η ενέργεια θα μπορούσε να σας σκοτώσει;». Σκεφθείτε το λίγο προτού απαντήσετε στις δύο ερωτήσεις. Σκεφθείτε τα μετάλλια, το βάθρο, τον εθνικό ύμνο, τα αυτόγραφα, τα πριμ με μηδενικά

  • UPDATE: Στο προηγούμενο άρθρο του «Βήματος», οι απαντήσεις των… τρελλαμένων από ανταγωνιστική ζούρλα πρωταθλητάδων, ήταν κατά 98% ΝΑΙ, δηλαδή… ΝΑΙ, θα παίζαν ευχαρίστως την ίδια την υγεία τους (και τη ζωή τους) ΜΠΑΡΜΠΟΥΤΙ για να ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ δοξαζόμενοι σαν πρώτοι. Ε, λοιπόν, ΟΥΣΤ, εύχομαι να… ψοφήσουν αυτά τα ζόμπυ το συντομότερο, να ξεβρωμίσει η Γη!

ENGLISH TRANSLATION:

Zalmoxis (a Greek blogger) recalls the statement made by (doped) Greek athlete Ms. Fani Halkia, back in 2004 , following her own victory, in the Athens Olympics, running 400 metres with obstacles:

“We Greeks were born to be the first. Everyone else was born to be second(-rate). We’ve been proving this, for thousands of years, throughout the world. We have it inside our cells and it’s the biggest gift. It is a pity when we dispute it. Whenever there is a Greek soul and a faith in God, we conquer the top of the world”.

-Fani Halkia, doped Greek athlete

Zalmoxis commented as follows:

How very beautiful, modest, democratic, Greek and christian, this statement:

Superior races. with superior cells and superior genes, we (Greeks) being (born to be) “the first” while everyone else being «second». «God», «faith», «soul», «top of the world»… The pinnacle of arrogance, hypocrisy, verbosity, provincialism, fascism…

 • I sincerely believe that Ms. Fani Halkia should be humiliated and exposed throughout the world, as well as BANNED from participating in any future athletic contests.

 • Not so much for being doped, but for her preposterous racist and ultra – nationalist ideas, harming the international reputation of Greece!

Reblog this post [with Zemanta]

19 comments

 1. Πρωταθλητές άρειοι στην ντόπα, γλυκιά μου στο πα…θα μας πιάσουν!!!
  Καλό το παραμύθι γυμναστή και αθλήτριας.

  Και η ρατσιστική έξαρση με φαρμακοντόπες…Οι αχυράνθρωποι του αθλητισμού κρίνουν τον κόσμο με νίκες…ξένες.

 2. Αγαπητέ Γιάννη,

  αρκεί να σου πω ότι μια φίλη μου απόρησε μεν με το ακραίο στυλ που τα λέω, ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ όμως. Γιατί… εδώ πέρα όλοι αυτοί χαίρουν τεράστιας μαζικής εκτίμησης, παρακινούν και νέα παιδιά να τους μοιάσουν, παράγουν μαζική κουλτούρα και μύθους που βλάπτουν.

  Φυσικά δεν χαίρομαι με το θάνατο ή τη δυστυχία κανενός (ελπίζω) αλλά… αν δεν «τους την πούμε» λίγο ακραία, ΚΑΝΕΙΣ δεν θα βάλει μυαλό. Αλλωστε, η υποβόσκουσα αντίληψη τείνει να τους δικαιολογεί, καταλήγοντας στο (λανθασμένο) έμμεσο συμπέρασμα ότι είναι και αναπόφευκτα όσα κάνουν.

 3. @Πάρη

  α χα χα… ΚΑΛΟ !!!

  Να μη μιλήσουμε τώρα ΚΑΙ για το στραβό τους στόμα, που… θυμίζει το (κάπως διεστραμμένο) χείλος της ντοπαρισμένης Εθνικόφρονος…

  Ο Ζάλμοξης τα αναλύει εκτενέστερα, όταν εξηγεί στο δικό του ποστ ότι… ΜΟΝΟ από την εμφάνιση θα τους έπαιρνε χαμπάρι, τους ντοπαρισμένους.

 4. Μετα χριστον προφητες ολοι…!

  Την ειχε φτυσει για φασιστικο ρατσισμο κανεις τοτε που γυαλιζαν τα χρυσα πανω της και χυνανε ολοι οι φτωχοκακομοιρηδες απο εθνικη περηφανια?

  Οχι!

  Τωρα που ο ηρωας ξεπεσε βρηκαν ολοι οι ξυπνιοι τον αποδιοπομπαιο τραγο που χρειαζονταν ωστε ιουδαιοχριστιανικοτατα να το παιξουν αμερικανοι κοσμοπολιτες και να περναν εμας τους υπολοιπους για αμερικανακια!

  «Δρυος πεσουσης κ.λπ.» και αυτο ειναι ακρως ελληνικον…

  ελληναραδες μου εσεις!!!!!!!!!!!!!!!!

 5. «Την ειχε φτυσει για φασιστικο ρατσισμο κανεις τοτε που γυαλιζαν τα χρυσα πανω της και χυνανε ολοι οι φτωχοκακομοιρηδες απο εθνικη περηφανια?»

  Όταν γυαλιζαν τα χρυσά πανω της κάποτε κανείς στην Ελλάδα δε ασχολούνταν με ιστολόγια. Πολλοί μπορεί να πίστευαν και τότε ότι και σήμερα αλλά σήμερα να μπορούν να το πούνε εύκολα και γρήγορα μέσα από το δικό τους χώρο.

 6. @zenwalk

  Την ειχε φτυσει για φασιστικο ρατσισμο κανεις τοτε που γυαλιζαν τα χρυσα πανω της και χυνανε ολοι οι φτωχοκακομοιρηδες απο εθνικη περηφανια?

  Προσωπικά, τότε, δεν την είχα πάρει ΚΑΘΟΛΟΥ χαμπάρι,διότι δεν ασχολήθηκα καθόλου με Ολυμπιακούς και Ολυμπιονίκες. Αν την είχα πάρει χαμπάρι, σίγουρα θα την κατέκρινα (έστω και ιδιωτικά).

  Προσωπικά επίσης θεωρώ ότι ξερνάς σωστές ροχάλες σε ΛΑΘΟΣ ιστολόγιο.

 7. Τι τα χώνεις κι εσύ στην κοπελίτσα; Προϊόν του συστήματος είναι. Ετσι γίνεται συνήθως και την πληρώνει η… τελευταία ρόδα της άμαξας!
  Ο αμαξάς, ο ιδιοκτήτης, ο κατασκευαστής της άμαξας, ο εισαγωγέας, ο επισκευαστής, ο… διαφημιστής(ξέρω ότι σου τη σπάει!) και όλος ο συρφετός που διδάσκει πώς οδηγούνται οι άμαξες, τη γλιτώνουν φτηνά…
  🙂

 8. Σωστή η κριτική σου Ροδιά μου.

  Τελικά διαβάζοντας περισσότερα διαπιστώνω πόσο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ήταν και είναι ο ρόλος της πρωταθλήτριας σε σχέση με όσα λες.

  Με τη διαφορά βέβαια, ότι οι άλλοι, οι επιτήδειοι, ΔΕΝ έχουν απαραίτητα τον ίδιο Φανατισμό που έχουν οι «μικροί», οι «ασήμαντοι», κ.ο.κ.

  Το παράδοξο αυτό εξηγεί τους νεοφώτιστους και τους άσημους (και μη) «μπροστάρηδες» που ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ σε όσα κάνουν. Ενώ κάποιοι άλλοι, απλώς τους κατευθύνουν…

 9. Την θυμάμαι αυτή τη δήλωση γιατί μου είχε κάνει τρομερή εντύπωση όταν την άκουσα να λέει αυτά που έλεγε. Μια αθλήτρια που της έχει φύγει ο κώλος να προετοιμάζεται για τους αγώνες αποδίδει την επιτυχία της σε ένα αόριστο «ανώτερο DNA» που το έχουμε όλοι για να μας πείσει ότι η επιτυχία της είναι και δική μας… Τότε μου είχε φανεί σαν μια κακοστημένη και κακόγουστη απόπειρα να μιμηθεί το αμίμητο και μεστό νοήματος «Για την Ελλάδα ρε γαμώτο» της Πατουλίδου (άλλη βαρύτητα βέβαια η Βούλα και ευτυχώς άλλης πάστας άνθρωπος) για να ανεβάσει την δημοτικότητα της, να γίνει σύμβολο για τους Έλληνες και να κερδίσει χορηγούς και λεφτά. Μετά την αποκάλυψη ότι ήταν ντοπαρισμένη πήγε να κάνει περίπου το ίδιο επιχειρώντας να μας πείσει ότι χτυπούν την Ελλάδα και στερούν, όχι μόνο από εκείνη, αλλά από εμάς ένα μετάλλιο. Σόρρυ Φανή αλλά… ασταδιάλα Φανή…

 10. έτσι ακριβώς φίλτατε, κι εγώ ΕΤΣΙ θυμάμαι τη δήλωση. Και ήταν -μάλιστα- το μόνο πράγμα που μου έμεινε στο νου από κείνους τους Ολυμπιακούς. (Διάβασα τη δήλωση, αλλά δεν συγκράτησα -τότε- ΟΥΤΕ το όνομα της κοπέλλας ΟΥΤΕ καν το άθλημά της. Τόσο πολύ βαριόμουν με τη φιέστα του 2004. Και ως γνωστόν τηλεόραση ΔΕΝ βλέπω, διότι τη… χάρισα)

  Προηγουμένως η φίλη μας η Ροδιά, πολύ δικαιολογημένα είπε και δυό λόγια (ουσιαστικά) συμπόνοιας για την κοπέλλα, για το άτομο που (ασφαλώς) μπορεί να μην έχει και πλήρη επίγνωση του ΤΙ κάνει, ενώ άλλοι την κατευθύνουν (προφανώς).

  Προβληματίστηκα κι εγώ σε κάποια φάση αν θα έπρεπε να… κρύψω το ποστ, για να μην… πληγωθεί η Φανούλα.!!!!! ΣΟΒΑΡΑ ΜΙΛΑΩ. Σιγουρότατα μάλιστα ακόμη και τώρα θέλω να τελειώσω κάτι δουλειές, να αναρτήσω 2-3 ποστ που είναι σε αναμονή και αναβάλλονται συνέχεια ώστε να… ΚΑΛΥΦΘΕΙ (από κάτι άλλο) στη «βιτρίνα» του ποστ το «ατόπημα της Φανής», που μπορώ να φανταστώ πως την πληγώνει να της «τη λέμε», έτσι χοντρά, οι μπλόγκερ γενικά, κ.ο.κ.

  Ομως αυτές οι ευαισθησίες που ένιωσα είναι «εκ του πονηρού». Πηγάζουν από Αγάπη προς τη Γυναίκα (να της κάνουμε τα χατήρια)… ΕΕΕΕΕ όχι άλλο. ΦΤΑΝΕΙ αυτή η ανεκτικότητα.

  Στην πραγματικότητα, η Φανή Χαλκιά, είτε το ξέρει είτε όχι, έχει ΦΑΝΑΤΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ πάρα πολλά νέα παιδιά που τη λάτρεψαν, που ΕΖΗΣΑΝ το Εικονικό Ονειρο της Φυλετικά Ανώτερης Δόξας της, κ.ο.κ.

  (και το φαινόμενο αυτό του εθνοφυλετισμού το ζούμε διάχυτο ΚΑΘΕ στιγμή. Μερικοί μάλιστα σκοτώνονται κι από αυτό).

  Παρεμπιπτόντως, πήγαινε ρίξε μια ματιά στο ΜΠΑΧΑΛΟ που έγινε στο μπλογκ του Χρήστου Μόρφου, μεταξύ των δύο Ελληναράδων Αρβανιτών και εμού… και θα δεις την επίπτωση αυτού του φυλετισμού ΑΛΛΗ μια φορά. 277+ σχόλια, τα πιο τελευταία μάλλον τα… μαζεύει τώρα ο Χρήστος, τα κρύβει προσωρινά γιατί θα ντρέπεται ο ίδιος που τα διαβάζει.
  Π.χ. ΠΡΟ-τελευταίο σχόλιο
  «Αυτό το αρχίδι ο Ομαδεόν θέλει μια σφαίρα κι ένα φτύσιμο, γαμώ την Αλβανία του».
  Στο οποίο εγώ απάντησα
  «Ανώνυμο Μουνόπανο, μολών λαβέ».!!!!! 🙂

  Χέεεεσεεε μέεεσαααα… 🙂

  Υ.Γ. σύνδεσμος συζήτησης (όχι απαραίτητα στο συγκεκριμμένο σχόλιο που… μάλλον λογοκρίθηκε)
  http://theamapati.wordpress.com/2008/03/13/130308/#comment-20223

 11. Κρίμα τα κουφώματα DORAL ρε γμτ…

  Όλοι οι πρωταθλητές παίρνουν υποβοήθηση και όλο το σύστημα του αντιντόπινγκ είναι για τα μάτια του κόσμου και για να βγαίνουν από τη μέση οι ενοχλητικοί. (Οι ΝΒΑers γιατί δεν περνάνε αντιντόπινγκ στους Ολυμπιακούς.α; )

  Από κει και πέρα, εγώ την Χαλκιά για τις καραπαπαριές που αμόλησε περί γονιδίου Αίπσηλων(R) το -04 την είχα γιαουρτώσει λεκτικώς. Ιδιωτικώς. Άνευ βλογ τότε γαρ.

  Είναι μετά να μην μπει η κορασίς (που πάλλεται ως λυγαρίς) στο στόχαστρο;

  1. Ολυμπιονίκες που κάνουν ρεκόρ Ολυμπιακών Αγώνων και εμφανίζονται από το πουθενά (Έκανε 2 χρόνια ρεπορτάζ για τον Μάκη(R) και τον στίβο τον είχε παρατήσει) κράζουν «Εδώ τις βαράμε στο κούτελο ναουμ!»

  2. Είχε την εντύπωση ότι αυτές οι Λιακούρειου τύπου παπαριές δεν θα έφταναν παραέξω; Τέτοιες μαλακίες δεν αμολάνε ούτε στα Στέητς, όπου «Ο πρώτος είναι τα πάντα και ο δεύτερος σκατά». Τέτοιες δηλώσεις δεν προκαλούν απλά αντιπάθειες, προκαλούν ΜΕΓΑΛΕΣ αντιπάθειες μέχρι μίσος. Προφανώς το κορίτσι δεν είχε συναίσθηση.

  Ημι-άσχετο.

  Η κοντχωριανή μου, βασίλισσα του επτάθλου από το 2002 μέχρι το 2007 Carolina Klüft παράτησε το έπταθλο και το έριξε στο μήκος και το τριπλούν, αλλά επειδή μάλλον έκοψε τις ντόπες άρχισε ξαφνικά να κινείται στην μετριότητα.

  Όμως παρ’ όλο που είμαι 99,99% σίγουρος ότι ντοπαριζόταν (Τα καυλόσπυρα κατά τη διάρκεια των αγώνων κράζουν «Ντόοοοπα!!») είμαι επίσης 99,99% σίγουρος ότι δεν θα πιαστεί ντοπέ διότι:

  1. Η Σουηδία λύνει και δένει στη WADA και το αντιντόπινγκ.

  2. Είναι γνήσια ξανθιά. (Σπάει η αραπίλα, που όσο να ΄ναι ενοχλεί έστω και ελαφρ΄ως το λευκόν κοινόν).

  3. Έδειξε έμπρακτα ότι δεν είναι μοναχοφαγού. Μετά από την 6ετή δικτατορία της, την έκανε σε άλλο αγώνισμα με ελαφρά μπας και πάρει χρυσό και καμιά άλλη. Οι μοναχοφαγάδες δίνουν στόχο.

  4. Δεν κάνει δηλώσεις για περιούσιους λαούς DNA των Βίκινγκς και συναφείς παπαριές, αλλά φορεί και λευκόν πλαστικόν βραχιόλιον ινα καταδείξει ότι εναντιώνεται στη φτώχεια.
  (Το συμβόλαιό της με την Reebok είναι 1.000.000 $ ετησίως 😛 )

  Αυτά τα κάπως πολλά επί του θέματος…

 12. @Πολσμάνε, λες κάτι που υπογραμμίζω:

  …Τέτοιες μαλακίες δεν αμολάνε ούτε στα Στέητς, όπου “Ο πρώτος είναι τα πάντα και ο δεύτερος σκατά”. Τέτοιες δηλώσεις δεν προκαλούν __απλά__ αντιπάθειες, προκαλούν ΜΕΓΑΛΕΣ αντιπάθειες μέχρι μίσος. Προφανώς το κορίτσι δεν είχε συναίσθηση.

  Ε, ναι. Δυστυχώς αμφιβάλλω αν η συντριπτική πλειοψηφία του Ελληνικού Λαού ΕΧΕΙ συναίσθηση ΠΟΣΟ μεγάλες αντιπάθειες προκαλούν τέτοιες δηλώσεις, τέτοιες ιδέες (μεγαλομανείς, ρατσιστικές και για όλους τους άλλους υποτιμητικές).

  ΑΥΤΟΣ είναι ο λόγος που έκανα το ποστ. Μπας και ξυπνήσουμε κάποιους καλοπροαίρετους (που δεν πρόσεξαν τι συνέβη).

  Ηταν ισχυρό σοκ κάποτε, 15 χρονών παιδί που πήγα στην Αγγλία, να διαπιστώσω ΠΟΣΟ τέτοιες μαλακίες ήταν σκέτη δυναμίτιδα. Ευτυχώς είχα αρχίσει ήδη να τις αποβάλλω…

 13. H apantisi sou einai toso uperboliki oso kai oi dikes tis diloseis..Athlitria einai h kopela, outa filologos , oute filosofos, oute genetistis. Ekprosopeuse tin xora tis , dieprepse kai pano ston enthousiasmo tis, eksumnei tin xora tis kai tous sumpolites tis. H diki sou antidrasi einai to deutero stadio. Prota antilambanetai kaneis poso geloios ginetai otan einai ekdilonei toso patriotismo kai en sunexeia antilambanetai poso mikroprephs ginetai otan ta isopedwnei kai ta thabei ola.

  Auta – meta apo 12 xronia ektos ellados….

 14. @Marianna P.
  Ευχαριστώ για το σχόλιο, ήταν θεμιτή αυστηρή κριτική που…. την έχω ΚΑΙ εγώ… ανάγκη (κατα καιρούς)!!! 🙂 (Να μου «τη λες» ΠΙΟ συχνά μπας και… διορθωθώ)! 🙂
  (αντιπαρέρχομαι το «μικροπρεπής που τα ισοπεδώνει όλα» διότι ισοπέδωσες ΗΔΗ τη… μεγαλοπρέπειά μου -χεχε)

  Οπως θα είδες, παρόμοια (αλλά πολύ πιο ήπια) κριτική με τη δική σου εξέφρασε και η Ροδιά, προηγουμένως. Αλλοι αντί κριτικής εξέφρασαν εγκώμια ή συμφωνία με τις απόψεις μου (όχι μόνο εδώ, αλλα΄και γενικότερα).

  Τείνω να πιστεύω ότι η υποκειμενική κρίση ή στάση του καθενός είναι σε μεγάλο βαθμό αποτέλεσμα των δικών του πεποιθήσεων. Η θεμιτή αυστηρή κριτική σου εναντίον μου, _απόλυτα_ σεβαστή, θα έμοιαζε με φιλικό… χάδι στο (εικονικό) μαγουλάκι μου, μπροστά στις… ΚΛΩΤΣΙΕΣ που θα έτρωγα σίγουρα από κάτι άαααλλαα άτομα, που δεν τολμάνε να έρθουν εδώ φυσικά, γιατί όπως θα είδες σε άλλο ποστ, είναι κότες και ως γνωστόν η κότα κατάγεται από το δεινόσαυρο:
  https://omadeon.wordpress.com/2008/04/26/kotosaurus/

  Sorry, Η απάντηση (στην Φ.Χ.) ήταν ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ καυστική Μαριάννα.

  Οι πολιτικές επιπτώσεις των δηλώσεων της Φ.Χ. είναι τόσο μεγάλες που το επιβάλλουν.

  Την εξοργιστική βρωμερότητα του δικού μας ρατσισμού ΔΕΝ θα την καταλάβουμε χωρίς ΤΕΤΟΙΑ καυστική (αυτο-)κριτική.

  Θα σου δώσω ένα χθεσινό παράδειγμα. Κάποιο μπλογκ (που επίσης είχε αρνητική θέση για την Φ.Χ.), ίσως πιο κοντά στα δικά σου στάνταρντ… «ηπιότητας», έκανε ένα άσχετο με το θέμα χιουμοριστικό ποστ, όπου σχολίασε (με εντελώς αθώo ΑΣΤΕΙΟ) και ένας Ελληνας Εβραίος (γνωστός και σεβαστός στη μπλογκόσφαιρα). Και ξέρεις ΤΙ του απάντησε ένας κατά τα άλλα… χαβαλετζής ΕΛ-λην σχολιαστής (και αναγκάστηκε ο ιστολόγος να σβήσει εκείνο το σχόλιο)? Ορίστε η δήλωση (εγώ πρόλαβα να τη ΣΩΣΩ, πριν λογοκριθεί – εσύ πίστευε ό,τι θέλεις τώρα, πάντως Εβραίος σε διαβεβαιώ ότι ΔΕΝ είμαι και ΔΕΝ μεροληπτώ, ακριβολογώ):

  «Εσύ Εβραίε να το βουλώσεις το στόμα σου και να μην ασχολείσαι με θέματα ελληνικά.Κοίτα το Ισραήλ σου εσύ.Ακούς εκεί θα μας κάνει και παρατηρήσεις ο Οβριός…»

  Ε, είμαστε η ΜΟΝΗ ΕυρωπαΪκή χώρα (πλην Γερμανίας ίσως, αλλά ΠΡΙΝ/μέχρι τον Β’ Παγκόσμιο) με τις βρωμερές ρατσιστικές θεωρίες (που εξέφρασε στις δηλώσεις της η Φ.Χ). και επίσης η ΜΟΝΗ χώρα χωρίς ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΥΤΟ-ΚΡΙΤΙΚΗ.

  Είμαστε η μόνη χώρα της E.E. όπου κυκλοφορούν τώρα και ΚΟΝΚΑΡΔΕΣ για… αντίσταση στον… αντιρατσισμό(!!!!). Κοίτα μια εδώ… (sorry θα επανέλθω με το σύνδεσμο σε λίγο, δεν το βρίσκω αλλά το έχω σώσει ΚΑΙ κρατήσει κάπου τη σελίδα). ΝΑΤΟ ΤΟ ΒΡΗΚΑ:

  Είμαστε η μόνη χώρα που ΝΟΜΙΖΕΙ ότι είναι φυλετικά (και με άλλους τρόπους) ανώτερη από ΟΛΟΥΣ τους άλλους, αλλά… στην πράξη είμαστε πάτος.

  Σέβομαι την κριτική σου και σε διαβεβαιώ ότι αντέχω πολύ περισσότερη.
  Οι άλλοι, οι Ελληνάρες, και οι… Φανές Χαλκιάδες ΠΟΣΗ αντέχουν (πριν δείξουν το ΚΤΗΝΟΣ της ψυχής τους)?

  UPDATE: Το ΘΡΑΣΟΣ του να νομίζουμε ότι «ο Ελληνας δεν είναι ρατσιστής»… είναι το ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. Στο μεταξύ, σαν λαός, σαν ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ, έχουμε γίνει αναίσθητοι σε ΚΑΘΕ είδος φασισμό. Φτάσαμε στο σημείο που.. μέσα σε (άλλο) αριστερό και προοδευτικό μπλογκ, ανώνυμος σχολιαστής είπε ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ «αυτό το αρχίδι ο Omadeon θέλει σφαίρα στο κεφάλι και φτύσιμο γαμώ την Αλβανία του».
  Ε, ΤΙ έγινε; ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ! (όπως και ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ κανείς σε κατάπτυστο ρατσιστικό βίντεο που… σπάει πλάκα με βασανισμούς κρατουμένων στην Ασφάλεια).
  Ω ναι, ΑΚΟΜΗ και μέσα σε αριστερό μπλογκ. («Πας Διαφωνών Ελλην… Αλβανός για σκότωμα» – είναι το ρεζουμέ του… ακαταμάχητου συνθήματος).

  Προβληματίζομαι. Δεν είμαι τέλειος και έχω ανάγκη να «μου τη λες» κι εσύ μπας και… βελτιωθώ.

  Τις καλύτερες ευχές μου για… ανάρρωση (που επέστρεψες σε μια χώρα που αρρωσταίνει όσους έζησαν έξω). 🙂

  Υ.Γ.
  Φυσικά «Ουσιαστική αυτοκριτική» ΔΕΝ είναι π.χ. να γίνουμε… «ανθέλληνες», ή και «κυνηγοί ανύπαρκτων προδοτών». Ορίστε π.χ. ένα ποστ για τη «Βιομηχανία Κατασκευής Προδοτών» (όπου η κυρία που διαφώνησε μαζί μου κάποτε, ΟΠΩΣ διαφώνησες κι εσύ, έγινε ΠΟΛΥ φίλη αργότερα):
  https://omadeon.wordpress.com/2008/06/05/ai_sixtir/

  My position on this person (F.Η.), is simple: FRY HER, or make her SO ASHAMED, so as to NEVER EVER appear in public again.

 15. Θα ηθελα να ηξερα ποιο καρκινωμα εχει το μπλογ, κανενα παρακρατικο εβραιομαρξιστικο αποστημα απο αυτα που δολοφονουν και αποφυλακιζονται απο το πλουτοδημοκρατικο καθεστως των γονιων τους προφανως.
  Η εβραιομπολσεβικικη κατσαριδα που εγραψε το αρθρο μπορει να ειναι βεβαιη πως δεν θα αργησει η ωρα να λογοδοτησει προ της Ελληνικης φυλης που τοσο μισει.
  Βρωμερα και σιχαμερα κοκκινα αποστημα , ξοδεύετε το πολυτιμο οξυγόνο του πλανητη θα ερθει η ωρα της νεμεσις σας και του καθεστωτος σας

  • @Achilles
   Αντε και γαμήσου από δω χάμου ντοπαρισμένο μουνόπανο,
   ναζιστάκο ολκής.
   ΟΥΣΤ
   Γαμώ το σόι σου το ταγματαλήτικο, παλιοσκατόπραμα ΠΡΟΔΟΤΗ.
   Φάε τη Μέρκελ σου τώρα και σκύψε το κεφάλι ΚΑΤΑΔΟΤΗ παλιοραγιά, τουρκόσπορε αλήτη.

   Α, και ΜΗ ξανασχολιάσεις εδώ.

   Δεν σε εμπόδισα να αφοδεύσεις λασπόσκατα αυτή τη φορά, αλλά να ξέρεις ότι είναι η τελευταία.

 16. Και εγώ αν πέσω σε μία χύτρα γεμάτη ντόπα παίρνω χαλαρά χρυσά μετάλλια. Το τραγικό είναι ότι αυτή κυρία είναι ακόμα αξιωματικός του Ελληνικού στρατού και μένει δωρεάν στις εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά όταν πολλοί τίμιοι Έλληνες είναι αντιμέτωποι με τη πείνα…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s