Η… φυλή των «ΕΛ» απήγαγε τη μουσική μου, στο YouTube!

Πριν λίγο καιρό, διαπίστωσα ότι ένα μουσικό κομμάτι μου χρησιμοποιήθηκε σαν ηχητική επένδυση για ένα… ακραίο video της κατηγορίας «όλοι εμείς οι ΕΛ-ληνες είμαστε εξωγήϊνοι, από τον αστερισμό της Ανδρομέδας»! Δεν κάνω πλάκα, έτσι ακριβώς συνέβη, ενώ (μα τη… Θεά) δεν έχω προσωπικά την παραμικρή ευθύνη, για το γεγονός ότι ένα μουσικό κομμάτι «επικού trance» (που έφτιαξα το 2007) άρεσε σε μερικούς… ΕΛ-ληνες! Ορίστε, ΤΙ εννοώ:

UPDATE: Η μουσική στο κομμάτι άλλαξε, γιατί ο άνθρωπος που έφτιαξε το βίντεο ένιωσε προσβεβλημένος, απο αυτή την ανάρτηση και ξήλωσε αργότερα τη μουσική, βάζοντας στη θέση της το ένα από τα δύο κομμάτια που αποτέλεσαν την έμπνευση για το δικό μου remix.

Ε, ολόκληρη η μουσική επένδυση σε αυτό το video ήταν το μουσικό μου κομμάτι («επικής» trance) «Swallow of Andromeda«, μια συνένωση – διασκευή του γνωστού «Ενα το Χελιδόνι» (του Μίκη Θεοδωράκη) με την «Ανδρομέδα» του Θανάση Παπακωνσταντίνου. Αυτό το μουσικό κομμάτι / remix διατίθεται ελεύθερα εδώ: http://soundclick.com/share?songid=5413218

26-6-2015 2-00-41 μμ

Υπήρξε και ποστ για αυτό το κομμάτι, τον Ιούνιο του 2007:

Φυσικά, δεν απαγορεύω σε κανέναν να το χρησιμοποιήσει, αρκεί να αναφέρει το δημιουργό του (την… αφεντομουτσουνάρα μου)! 🙂 Δεν σας κρύβω ότι… εκτός από τα γέλια και την (πολιτική) δυσαρέσκεια, ένοιωσα και μια αμυδρή (έστω) ικανοποίηση από το απλό γεγονός ότι κάποιοι (έστω και ακραίοι «ΕΛ-ληνες») εκτίμησαν αυτό το μουσικό κομμάτι, σε μια χώρα που κρατάει σε αέναη αφάνεια όλους εμάς – που δημιουργούμε κάποια πράγματα. Το γεγονός ότι το κομμάτι άρεσε σε αυτούς τους συγκεκριμμένους ανθρώπους, δεν μειώνει την αξία του. Ισα-ίσα, το τελευταίο που θα μπορούσε -λοιπόν- να κατηγορηθεί, είναι ότι είναι… διαπλεκόμενο(!) με βάση κοινές απόψεις ή συμφέροντα. Ισα-ίσα, είναι τιμή μου να χρησιμοποιούν τη μουσική μου άνθρωποι που (στο διάλογο) θα μπορούσαν κάλλιστα να είναι αντίπαλοι!

Χμ… Πολλά έχω να πω, για αυτό το περίεργο γεγονός. Π.χ. Μήπως είμαι και μέλος της «Ομάδας Εψιλον» (Τ.Ο. Αστερισμού Ανδρομέδας) χωρίς καν να το… ξέρω; 🙂

 • Περισσότερα για το θέμα, ή… νουθεσίες με χιούμορ, σε αυτούς τους «ΕΛ-ληνες πατριώτες» θα γράψω στο blog μόλις ξεμπερδέψω με κάτι εκκρεμότητες…
 • Προς το παρόν θα τους συμβούλευα θερμά, να ξανασκεφτούν πιο λογικά όσα πιστεύουν. Η «Ανδρομέδα» δεν φτιάχτηκε για να ενθαρρύνει κυριολεκτική πίστη ότι «ήρθαμε απο το Διάστημα»! Επιπλέον, αν και -πιθανότατα- υπάρχουν άλλες διαστάσεις στο σύμπαν, για τις οποίες πολύ λίγα ξέρουμε σε ένα σύμπαν με 11 διαστάσεις (στη «Φυσική των ΥπερΧορδών») είναι καλύτερο να ΜΗ θεωρούμε όσα ΔΕΝ ξέρουμε… δεδομένα!
 • Η «Ανδρομέδα», όπως και η «Αρχαία Ατλαντίδα» είναι σύμβολα του Εσωτερικού Κόσμου, όχι.. κυριολεξίες χωρίς απόδειξη, ρε παιδιάαα! 🙂
Reblog this post [with Zemanta]

15 comments

 1. Α χα χα…

  Μα αγαπητέ Abravanel εγώ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ νόμιζα κάτι παρόμοιο, την πρώτη φορά που είδα το βίντεο και έτριβα τα μάτια μου. Νόμιζα μάλιστα ότι το φιλικό πρόσωπο που μου έστειλε το σύνδεσμο συμμετείχε σε… αθώα ΚΑΖΟΥΡΑ (σε «βάρος μου»).

  Αμ, δε… ΟΥΤΕ Πανούσης, ΟΥΤΕ καζούρα. Αυτοί οι άνθρωποι εννοούν δυστυχώς όσα λένε απολύτως σοβαρά. Αν δεις και τα υπόλοιπα βίντεο (του ιδίου) θα καταλάβεις.

  Τουλάχιστον αν κρατούσαν το «πεδίο ενδιαφερόντων τους» στην αμιγώς φαντασιακή ή «επιστημονική» πλευρά, χωρίς _πολιτικές_ συνέπειες (και ρατσιστικές απόψεις), θα ήταν πολύ καλύτερα….

 2. @ omadeon,

  η γνώση και η μουσική μοιράζονται αφειδώς…, αλλά ναι να αναφέρονται και οι δημιουργοί τους.

  Τώρα τα περί «Ελ» είναι … αλλουνού παπά ευαγγέλιο…

  νασαι καλά για τι κατάλαβα ότι είσαι και μουσικός.

 3. Φίλε -πραγματικά- Μανιτάριτουβουνού,
  νάσαι καλά κι εσύ για τις υπέροχες επικοινωνίες μας και για την εκτίμησή σου, αν και δεν συμφωνούμε σε όλα – χεχε.

  Πάντως, οφείλω να ομολογήσω ότι ΔΕΝ κρύψανε το γεγονός ότι το κομμάτι το έγραψε «κάποιος Οmadeon» – μόνο που δεν έχουν κανένα άλλο στοιχείο (π.χ. URL) στο site που έχουν τα βίντεο.

  Μια φίλη το βρήκε και… στην αρχή νόμιζε ότι έκανα πλάκα, ενώ… εγώ νόμιζα ότι… εκείνη (και το αγόρι της) μου έκαναν πλάκα! 🙂

 4. Υ.Γ. (ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ)…

  @manitaritoubounou (και άλλοι) το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα που έχω ΤΩΡΑ, δεν είναι ΚΑΝ ότι «δεν αναφέρθηκε ο δημιουργός». Ισα-ίσα, το όνομα «omadeon» δυστυχώς ΠΑΡΑ-αναφέρθηκε, χωρίς καμία όμως URL-διεύθυνση κλπ…. με αποτέλεσμα -τώρα- να ΜΗΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ότι… ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΞΑ ΕΓΩ το βίντεο!!!! Είναι τρελλό, σαν «ίωση» (Viral Marketing) που εξαπλώθηκε παντού στο ιντερνέτ, π.χ. η σελίδα εδώ:

  http://video.africahit.com/search_result.php?search_id=omadeon&search_typ=search_videos&x=64&y=10
  Omadeon videos on Africa-hit»)
  -όπου… «Αφρικανοί» καταχώρησαν ΗΔΗ το βίντεο κάτω από το όνομα «omadeon», αλλά τίποτε δεν ξεκαθαρίζει το απλό γεγονός ότι το βίντεο το έφτιαξε άλλος, χωρίς να το ξέρω. Μόνο το _δεύτερο_ βίντεο εκεί είναι πραγματικά δικό μου (και αφορά προγραμματισμό Η/Υ). Η καταχώρηση αυτή (όπως και άλλες) έγινε αυτομάτως, χωρίς ανθρώπινη επέμβαση.

  Είναι κωμική πάντως η παρεξήγηση (για όποιον γνωρίζει – και βλέπει τα στοιχεία). Π.χ. ΕΥΤΥΧΩΣ που το βίντεο το έκαναν άτομα με τόσο διαφορετικές ιδέες από τις δικές μου ώστε… απαλλάσσομαι. Από την άλλη πλευρά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ το όνομα «omadeon» συνδέθηκε με… αντίθετες ιδέες από τις δικές μου.

  Βγάλε άκρη…

 5. A, ρε Ομαδέωνα κρυφο-Ανδρομέδιε, αποκαλύφθηκες!
  (Πρόσεχε τους Οβριούς Δρακονιανούς).

  Αχ, τι πίνουν πια αυτά τα παιδιά και δε μας δίνουν ρεσέ;
  Έχουν υπ’ όψη τους που πέφτει ο γαλαξίας της Ανδρομέδας; Πόσα εκατομμύρια έτη φωτός παρακαλώ;

  Τι ψάχνω τώρα θα μου πεις, την άσπρη μύγα;

  Πάντως με αυτό το Omadeon το ξεκάρφωτο μπορεί να αρχίσεις να δέχεσαι επισκέψεις και από τον συφερτό του e-e-e.gr! 😛

  Ωραίο κομμάτι btw!

 6. Πολσμάνε μου, ΑΚΡΙΒΩΣ εσένα σκεφτόμουν, απ’την αρχή που άκουσα/είδα το βίδεο. «Μη καταισχύνετε τα βίδεα τα ιερά» – ελάλησες ορθώς. Δι’ αυτό και τους ρίχνω σκαμπηλάκια με… το μαλακό.

  Ε, άμα θεωρούν Ιερή την Ανδρομέδα, ΤΙ να είπω, ο κακόμοιρος ο Ατλάντιος πρίγκηψ – άνθρωψ που είμαι, χρόνια τώρα σε παγίδα, σε αυτό το φθαρτό σώμα, αυτό το φθαρτό μπλογκ (τώρααα)…

  Νομίζω ότι η «Πολσμανική μέθοδος» θεραπείας τους είναι η μόνη ενδεικνυόμενη. Αν ήμουν Δικαστής Αληθείας, θα τους καταδίκαζα αληθώς να παρακολουθήσουν ΟΛΑ τα δικά σου ιερά βίδεα, ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΩΣ – μπας και κάνει «κλικ» το κεφάλι τους… 🙂

  (θενκς για το κομμάτι, πάντως αν δεις τα σχόλια στο αρμόδιο ποστ είχα παραδεχτεί ότι έχει και πολλές ατέλειες).

 7. Φίλε omadeon
  Φτιάξε αμέσως ένα βιντεοκλίπ για το μυθικό «christodoulos techno», γιατί θα αναγκαστώ να το κάνω εγώ και θα είναι για τον π!@#$ο….

  Άκου το λαό σου, δώσε μας βιντεοκλιπ για το Χριστόδουλο ΤΩΡΑ!!

 8. α χα χα…
  🙂
  ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ θα το επισπεύσω, Ανορθόδοξέ μου, μετά από ΤΟΣΑ που έκανες κι εσύ (στο νέο σου μπλογκ). τουλάχιστον τώρα ξέρω ότι θα ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ – χαίρομαι που γουστάρισες.

  Υ.Γ. Για… ανυποψίαστους (όχι μεταξύ μας) ο σύνδεσμος για το εν λόγω άσμα… ασμάτων είναι
  http://soundclick.com/share?songid=4440757
  (CHRISTODOULOS TECHNO – circa 2000)

 9. Υπουργείο Εξωτερικών. Λογάριασαν χωρίς τον ξενοδόχο επίδοξοι Πρέσβεις εκ Προσωπικοτήτων, Πρέσβεις επί τιμή, γηραλέοι συνταξιούχοι Πρέσβεις τους οποίους επαναδιορίζει στο ΥΠΕΞ η Ντόρα Μπακογιάννη, εν είδει χαρεμιού, σύμφωνα με διατάξεις που υπήρχαν στον Οργανισμό του Υπουργείου Εξωτερικών και επαυξήθηκαν στο πολλαπλάσιο με το άσχετο νόμο 3712/2008. Στην ιστοσελίδα http://www.equal-rights-greece.com ετοιμάζεται η καταγγελία στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (ταυτόχρονα σε Βρυξέλλες και Αθήνα, Λ. Βασιλίσσης Σοφίας) για μαζική παραβίαση εκ μέρους του Υπουργείου Εξωτερικών της κοινοτικής οδηγίας 2000/78/ΕΚ που απαγορεύει διακρίσεις λόγω ηλικίας κλπ στην απασχόληση και εργασία.

  Σημειώνεται ότι το Υπουργείο Εξωτερικών, εν μέσω οικονομικής κρίσης, και ενώ κάνει μύριες όσες διακρίσεις στα όρια υποχρεωτικής εξόδου από την εργασία λόγω ορίου ηλικίας (για άλλους στο 60 έτος που τους έδιωξαν και αμέσως μετά κατάργησαν τη διάταξη, στους διπλωματικούς μέχρι το 65ο και σε άλλους στο 67ο), τώρα φέρνει από τα γηροκομεία υπέργηρους συνταξιούχους Πρέσβεις 80 χρονών, για να τους ταϊζει με χρυσά κουτάλια από τα λεφτά του ελληνικού λαού.

  Στην προσφυγή, στην οποία επιτρέπεται και η τήρηση της εχεμύθειας ως προς το όνομα του καταγγέλλοντος, αφού θα κυνηγηθεί από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή το κράτος που παραβιάζει το κοινοτικό δίκαιο και πέσει «καμπάνα» και παραπομπή στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο (ενώ θα χάσουν τον ύπνο τους οι επαναδιοριζόμενοι μετά τη συνταξιοδότησή τους Πρέσβεις), έχουν δηλώσει συμμετοχή και υπάλληλοι τόσο του διπλωματικού κλάδου και λοιπών κλάδων του Υπουργείου Εξωτερικών και απλοί πολίτες που φυσικά και έχουν «έννομο συμφέρον» για να κάνουν την καταγγελία.

  Για δηλώσεις συμμετοχής στην υπογραφή του εντύπου της καταγγελίας, δηλώστε στο

  http://www.equal-rights-greece.com

 10. @ixis
  Επ, εδώ αρχίσατε να κάνετε copy-paste, πράγμα που αποτελεί ένα είδος… μικρού φάουλ.
  Αυτό αποτελεί δυστυχώς «Spam». Διαβάστε αυτό:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Spam_(electronic)

  Επιπλέον, βάλατε το σχόλιο σε ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ θέμα.
  Αν και η καταγγελία σας όπως είπα με ενδιαφέρει και είναι θεμιτό να σας καίει, πληζ μην την επαναλαμβάνετε άλλο. Θα μελετηθεί.

  Χρόνια πολλά και πάλι.

 11. H μαστιγά των ΕΛ εξαπλώνεται ιδιαιτερά γρήγορα… Ειναι ιδιαιτερά περιεργό αν σκεφτεί κανεις πως δεν υπάρχουν…

  Πως είναι δυνατόν να μην υπάρχεις και να γινέται να απαγάγεις μουσική;

 12. Τουλάχιστον οι ΕΛ σου διδούν πνευματικά δικαιωματα (ή τουλαχιστον οι επιγειοι προφητες Τους);

 13. Χμ… Ντέννις, οι τύποι αυτοί δυστυχώς είναι ΥΠΑΡΚΤΟΙ και δεν είναι καθόλου ΕΛ. Για την ακρίβεια δηλώνουν και Πόντιοι, που… διάβασαν τα γραπτά του Πλάτωνα (λένε) και είδαν το Φως το Αληθινό σχετικά με την καταγωγή των Ελλήνων από την… Ανδρομέδα (ευτυχώς όχι το Σείριο, αυτός είναι… τρε μπανάλ, πια). 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s