Αντίο στον Αλέξη με… δακρυγόνα στην Κηδεία, χωρίς αιτία!

Αυτό μου μετέφεραν προσωπικά αυτόπτες μάρτυρες (που δεν μπορούσαν να πλησιάσουν καν, αφού πάρκαραν τα αμάξια τους).

Τα δακρυγόνα πέσανε (άκουσα) χωρίς αιτία. Προφανέστατα (λέει ο κόσμος) για να αποτραπούν περισσότεροι να πάνε στην κηδεία.

UPDATE 1: Αργότερα η κρατική τηλεόραση δημοσίευσε πλάνα από δρόμους της περιοχής αρκετά μακρύτερα από το Νεκροταφείο, όπου σημειώθηκαν ασήμαντες προστριβές αστυνομικών με νεαρούς – που αποτέλεσαν ΑΦΟΡΜΗ για τα δακρυγόντα στο Νεκροταφείο. Η πνιγηρή εξάπλωσή τους εμπόδισε πάρα πολύ κόσμο να πλησιάσει -αλλά και το να γίνει η κηδεία διαδήλωση.

Το καλύτερο αντίo (σαν απλό μάθημα για την Εξουσία) το έδωσε ο «Επίκουρος» (από όπου πήρα και την εκπληκτική εικόνα). Σύντομο ποστ με απόσπασμα του… Μακιαβέλλι, διαβάστε το:

Εις μνήμην

ΑΝΤΙΟ ΑΛΕΞΗ !

Θα δουλέψουμε για τον κόσμο που θα άξιζες…

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΜΗΝ πιστεύετε τις ψευτιές των ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΜΕΝΩΝ Μ.Μ.Ε.

Η πορεία ΓΣΕΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΟΜΑΛΗ όσο είπαν (το in.gr, κ.ά.)

ΣΩΣΤΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ παρέχουν τα ακόλουθα site (με συχνό refresh):

Για τις διαδηλώσεις που έγιναν, υπάρχει τώρα μέχρι και άρθρο στην Αγγλόφωνη Wikipedia:

[περισσότερα updates θα προστεθούν αργότερα ΕΔΩ]

UPDATE 4:

ένα πολύ καλό Μουσικό Αντίο στον Αλέξη – με φωτογραφίες:

UPDATE 3: Ο blogger Τσιμιτάκης καταλήγει (Οι μαθητές και το διαδίκτυο):

Το θέμα κατά τη γνώμη μου όλες αυτές τις ημέρες είναι οτι έρχεται στο προσκήνιο μια νέα γενιά, μέχρι πρότινος άφωνη και φοβερά πιεσμένη. Μια γενιά της οποίας το μέλλον έχουν κλέψει οι μεγαλύτεροι με διάφορους τρόπους (περιβάλλον, παιδεία, εργασιακή ανασφάλεια κ.α.) Μέχρι τώρα ξεσπούσε (δεν μου αρκεί η εξήγηση “αναρχικοί” και “μπαχαλάκηδες” όταν γίνονται σε τέτοια κλίμακα επεισόδια). Τώρα αρχίζει να συντονίζεται μέσω διαδικτύου αλλά και να προσπαθεί να αρθρώσει το λόγο της στους φυσικούς κοινωνικούς της χώρους (το σχολείο). Πολιτικοί και media προσπαθούν και θα συνεχίσουν να προσπαθούν να χειραγωγήσουν, να εκτονώσουν, να εκμεταλευθούν την κατάσταση. Ομως η εικόνα που εγώ παίρνω μέρες τώρα απο τους δρόμους είναι πως δεν θα τα καταφέρουν εύκολα.

Τα παιδιά αυτά ΠΡΕΠΕΙ και δείχνουν αποφασισμένα να βρούν τη φωνή τους, τα προτάγματα και τα διακυβεύματα της αντίδρασης τους.

Το μέσο τους για αυτό θα είναι το internet (τέλος κειμένου) ενώ… -ταυτόχρονα- ο Χρήστος Μόρφος εξηγεί ότι Οι βάρβαροι που λεηλατούν και καίνε εκεί έξω είναι παιδιά μας. Σαρξ εκ της σαρκός μας…).

Αποψη ενός άλλου blogger (από τις Κτηνωδίες των τελευταίων ημερών):

Η εικόνα δυο αστυνομικών να δέρνουν ένα κοριτσάκι που έμοιαζε με τρομαγμένο πουλί, δεν με άφησε να κοιμηθώ όλη τη νύχτα. Έβλεπα εκεί τη κόρη μου, και πίστεψέ με, ακόμα και τώρα που γράφω, τρέμουν τα χέρια μου. Και η κόρη μου χθες το μεσημέρι ήταν με το σχολείο στη πορεία. Και αν τη πιάνανε οι νταήδες και τη κτυπούσαν στο κεφάλι; Κι αν η μικρή μου έπεφτε στο πεζοδρόμιο; Κι αν η μικρή μου κτυπούσε με το κεφάλι στα πλακάκια; Κι αν το παιδί μου πάθαινε κάτι, που ο γιατρός της μας έχει πει, ποτέ να μην τη φορτίσουμε συναισθηματικά (για σοβαρούς λόγους υγείας); Κι αν κι αν κι αν; Και τότε εγώ τι θα έκανα. Θα ήμουν δυνατός; Θα άντεχα να συνεχίσω; Θα ζητούσα δικαιοσύνη; Θα έβρισκα κουράγιο να συγχωρέσω; Η δικαιοσύνη, θα έκανε τη δουλειά της. Η μάνα κι ο πατέρας του κοριτσιού που την είδαν στη τηλεόραση, να τη δέρνουν δυο άνδρες, και μάλιστα ο ένας επίμονα να την κτυπά στο κεφάλι, άραγε, δικαιούνται να εξοργίζονται; Θα πάει κανείς σήμερα να πει συγγνώμη; Αυτός ο αστυνομικός που κτύπαγε εκείνο το μικρό κοριτσάκι, θα κοιμηθεί ήσυχος; Αν έχει παιδί, θα άντεχε να δει να το δέρνουν έτσι; Και τι θα έκανε αν βρισκόταν μπροστά στον άνθρωπο που έδερνε το παιδί του, ένα κοριτσάκι 14 ετών που έψαχνε να βρει ένα δρόμο να φύγει από τα δακρυγόνα; Γιατί κύριοι τη κάνατε την Ελλάδα έτσι; Αυτή την Ελλάδα θέλετε να έχετε; Αυτός είναι ο πολιτισμός που λέτε ότι κληρονομήσατε από την αρχαιότητα;

[……] (για το υπόλοιπο κείμενο του N.Ago click εδώ).

Απόσπασμα e-mail μαθήτριας (που παραθέτει o Τσιμιτάκης):

Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι ολόκληρη την μέρα σήμερα διοργανώνεται μέσω ίντερνετ τεράστιο κίνημα για αύριο με προωθήσεις μηνυμάτων, βίντεο, ηχητικών ντοκουμέντων και άλλων. Από το πρωί είμαι συνεχώς στο διαδίκτυο και στο τηλέφωνο, οι συμμαθητές μου με ψάχνουν για να δουν τι θα γίνει αύριο. Έχουμε οργανώσει διάφορα, θα πάμε με μουσικά όργανα στο σχολείο και με ειδικά βίντεο με σκοπό να ψηφίσουμε ξανά σχετικά με την αποχή. Απ’ όσο μπορεί να έχω πιάσει το κλίμα θα γίνουν αρκετές καταλήψεις και πολλές αποχές (που συμβαίνουν ήδη). Το ιντερνετ έχει πάρει φωτιά και εγώ βλέπω με τα ίδια μου τα μάτια τους πιο δεξιούς συμμαθητές μου να έχουν εξεγερθεί απίστευτα. [Σου τα γράφω] όλα υτά και ειδικά το τι συμβαίνει στο ίντερνετ (msn, hi5, facebook και άλλα) ακόμα κιαν ήδη τα ξέρεις. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω links για μερικά site. Ένα είναι αυτό με το οποίο δεν πολυσυμφωνώ σε όλα:
http://mathitikiprotovoulia.wordpress.com/
Αυτά που βλέπω δεν τα έχω ξαναζήσει.”

Μαθητική Πρωτοβουλία (νέο blog μαθητών).

Μεταφέρω ολόκληρο το σημερινό τους ποστ – χωρίς σχόλια:

Σημερινά νέα και ενημερώσεις

Δεκέμβριος 9, 2008 by mathitikiprotovoulia
Σύντροφοι αδέρφια!,

έχουμε πληροφορίες για το τι έγινε σήμερα σε Θεσσαλονίκη -για Αθήνα θα ξέρουμε αργότερα. Κατεβήκαμε στην πορεία. Μαθητές πολλούς άλλους δεν είδαμε.

Λοιπόν, η πορεία ξεκίνησε από την Καμάρα γύρω στις 1 με κατεύθυνση Αγία Σοφίας (κλασσικά). Έστριψε αριστερά και κατευθήνθηκε προς Τσιμισκή. Υπήρχαν 3 block. Το πρώτο ήταν το εκπαιδευτικό, το δεύτερο το φοιτικό και το τρίτο το black block. Ο ρυθμός ήταν σχετικά αργός και 3 στάσεις καθώς ήταν πολύς ο κόσμος που ήρθε. Για παράδειγμα όταν η κεφαλή της πορείας σταμάτισε στην γωνία Τσιμισκή με Αγίας Σοφίας, το τελευταίο block ήταν ακόμα πάνω στην Εγνατία, ούτε καν στη γωνία με Αγίας Σοφίας. Άσχετα όμως με τον ρυθμό της πορείας, είχε τεράστιο παλμό! Πιο μεγάλο από τον χθεσινοβραδυνό. Αφού κατεβήκαμε Τσιμισκή, την περπατήσαμε μέχρι την Αντιγονιδών, έγινε μεγάλη στάση στη πλατεία Αριστοτέλους ώστε να συμπυκνωθούμε πάλι. Στην Αντιγονιδών ανεβήκαμε προς τα πάνω ώστε να βγούμε ακριβώς μπροστά στο ΜΑΘΡΑ (Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης). Εκεί όταν φτάσαμε, συμπτυχθήκαμε πάλι. Κατ’ όλη την διάρκεια της πορείας φωνάζαμε συνθήματα. Στο ΜΑΘΡΑ έγιναν πιο έντονα. Μετά από 3-4 λεπτά αφ’ ότου είχαμε φτάσει στο ΜΑΘΡΑ ξεπήδησαν μέσα από το black block γύρω στα 25-30 άτομα που θέλαν να μπουν μέσα στο υπουργείο σπάζοντας την κεντρική πύλη επί της Αγ. Δημητρίου. Πέταξαν και πέτρες λίγο πιο πριν. Αφού είδαν ότι δεν έσπαγε, προσπάθησαν να μπουν από τη πλαϊνή γωνιακή πόρτα (απ’ εκεί που γίνονται οι δηλώσεις και μπαινοβγαίνουν τα αμάξια). Με το που φτάνουν εκεί πετάγονται γύρω στους 20 ΜΑΤατζήδες μέσα από το υπόγειο -βγήκαν και άλλοι κατευθείαν και έριξαν 3-4 δακρυγόνα (αρχικώς). Ο κόσμος αναστατώθηκε και άρχισαν όλοι να τρέχουν με μέτοπο τα Πανεπιστήμια. Γύρω στα 15-20 άτομα ανέβηκαν τα στενά πάνω από τη Δημητρίου αλλά ξανακατέβηκαν (μπορεί να υπήρχαν ασφαλίτες δεν ξέρουμε ακόμη -δεν έχει επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο). Η πορεία ξανασυμπτήχθηκε επί της Δημητρίου και συνέχισε το κυνηγητό προς τα Πανεπιστήμια με περισσότερα δακρυγόνα (όλη η Δημητρίου ήταν με καπνούς). Πολλά άτομα μπήκαν μέσα σε μαγαζιά ώστε να γλυτώσουν. Τα ΜΑΤ συνέχισαν το κυνηγητό με απερίγραπτη βία. Συλλήψεις απ’ όσο ξέρουμε δεν έχουν γίνει.

Όσων αναφορά την Αθήνα, υπήρξε πετροπόλεμος στη πλατεία Συντάγματος πριν τις 3 ώρα όπου τελέστηκε η κηδεία του αδερφού μας. Στην κηδεία εισήρθαν ΜΑΤ και ασφαλίτες και πέταξαν δακρυγόνα και οι άνθρωποι λιποθύμησαν -όπως και η μητέρα του αδερφού μας. Δεν υπάρχει πια όριο στη κρατική βία που ασκείται! Ούτε τα προσχήματα δεν κρατάν πια τα γουρούνια!

Eπίσης χθες γράψαμε ότι η Εθνική Βιβλιοθίκη κάηκε, πράγμα που δεν ισχύει. Δεν έπαθε τίποτα.

Δείτε επίσης:

Reblog this post [with Zemanta]

16 comments

 1. Από τη σημερινή «ΑΥΓΗ» (σελ. 4) για τη δημοσιογραφική αλητεία:

  «Τον πρόεδρο της ΕΣΗΕΑ Πάνο Σόμπολο και τη διεύθυνση του MEGA, όπου αυτός εργάζεται, καταγγέλλει η «Συσπείρωση» και ζητάει απάντηση: Γιατί έγινε επέμβαση στο βίντεο – ντοκουμέντο της εκτέλεσης του 15χρονου μαθητή; Όπως σημειώνει η δημοσιογραφική παράταξη, στο ερασιτεχνικό βίντεο προστέθηκαν άσχετοι ηχογραφημένοι ήχοι μαζικών καταστροφών και συνθημάτων…».

 2. από – Ομάδα TVXS, TV Χωρίς Σύνορα

  21:53 Τραυματισμός από μαχαίρωμα στην Πάτρα
  http://www.tvxs.gr/v1310
  Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ένα άτομο μαχαιρώθηκε πριν από λίγο στην Πάτρα από μέλη της Χρυσής Αυγής, τα οποία μαζί με πολίτες και αστυνομικούς συλλαμβάνουν διαδηλωτές. Και ο δήμαρχος, Ανδρέας Φούρας, επιβεβαιώνει τη μεγάλη παρουσία ακροδεξιών στοιχείων στην πόλη.

  Προβοκάτορες στην αστυνομία;
  Δημοσίευση: 09-12-2008 20:37
  http://www.tvxs.gr/v1301
  Η φωτογραφία τραβήχθηκε χθες το βράδυ έξω από το Αστυνομικό Τμήμα Καλλιδρομίου δείχνει τρία άτομα με πολιτικά, το ένα απ’ τα οποία φοράει κράνος και κρατά λοστό, να κάθονται ανάμεσα στους αστυνομικούς. Ο αυτόπτης μάρτυρας που τράβηξε τη φωτογραφία δήλωσε στο tvxs ότι παρέμειναν εκεί για σχεδόν μισή ώρα.

  Άλλοι μάρτυρες που πέρασαν σήμερα το μεσημέρι από την περιοχή ανέφεραν ότι άτομα με full-face μάσκες και λοστούς περνούσαν αμέριμνοι ανάμεσα από τους αστυνομικούς που φύλαγαν το τμήμα.

  Η φωτογραφία και οι μαρτυρίες έρχονται να προστεθούν σε άλλες πληροφορίες που επιμένουν ότι τις τελευταίες μέρες δρουν προβοκάτορες και προκαλούν ζημιές με στόχο την αναστροφή του κλίματος αγανάκτησης για τη δολοφονία. Είναι π.χ. βέβαιο ότι ορισμενοι από τους διαδηλωτές με κουκούλες που προκάλεσαν ζημιές ή έριξαν μολότωφ προέρχονται από τα Εξάρχεια ή είναι απλοί μαθητές.

  Αλλά κύκλοι αναρχικών από τα Εξάρχεια υποστηρίζουν ότι δεν είχαν ανάμειξη στις πρώτες καταστροφές καταστημάτων που έγιναν το Σάββατο το βράδυ στην περιοχή γύρω από την οδό Ερμού, αμέσως μετά τη δολοφονία

  (θα προστεθούν updates σε ΑΥΤΟ το σχόλιο).

 3. ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
  Επειδή ο κόσμος που διαβάζει (1870 επισκέψεις χθες) πιθανώς χρησιμοποιεί feed-reader, θα προσπαθήσω να αποφύγω την μέχρι τώρα συνήθειά μου να κάνω updates σε σχόλια, γιατί δεν περνάνε στα feed-reader. Πάμε λοιπόν για μια ακόμη είδηση:

  Με απίστευτο κυνισμό περιέγραψε στους συναδέλφους του ο 37χρονος ειδικός φρουρός, Επαμεινώνδας Κορκονέας, τα όσα συνέβησαν το βράδυ του Σαββάτου στα Εξάρχεια. Ο διάλογος που ακολουθεί είναι αποκαλυπτικός για την προσωπικότητα του αστυνομικού που πυροβόλησε θανάσιμα το 15χρονο Αλέξανδρο.

  * Γιατί επέστρεψες, αφού είχες δεχθεί την επίθεση;
  * Γύρισα για τον τσαμπουκά. Βαρέθηκα να τρώω πέτρες και μην κάνω τίποτα.
  * Γιατί πυροβόλησες;
  * Φοβήθηκα για τη ζωή μου, ότι θα μου πάρουν το όπλο. Πυροβόλησα δύο φορές στον αέρα για εκφοβισμό και μία τρίτη μου «έφυγε» τη στιγμή που έβαζα το όπλο στη θήκη.
  * Γιατί δεν κάλεσες ασθενοφόρο;
  * Εκείνη τη στιγμή τα έχασα. Ήταν λάθος μου. Έχω μετανιώσει.

 4. Δημοσίευση: 09-12-2008 23:40 από Ομάδα TV Χωρίς Σύνορα – Ομάδα TVXS
  TVXS.gr Project 23:32 Συγκεχυμένη η κατάσταση στην Πάτρα http://www.tvxs.gr/v1319

  Μαρτυρίες αναφέρουν εκτεταμένα επεισόδια και τραυματισμούς λόγω της δράσης ομάδων της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι ακόμη σαφές, αν κατευθύνονται προς τον καταυλισμό μεταναστών.

  ΣΧΟΛΙΑ ΧΡΗΣΤΩΝ (Σύνολο: 2)

  Δυστυχως ισχυει!Στην Πατρα γινεται χαμος εχουν μαχαιρωσει τρια ατομα!Κυκλοφορουν με μηχανακια και μαχαιρωνουν!
  1)
  Πιο νωρις την επεσαν στην πορεια και στις τηλεορασεις ελεγαν οτι ειναι «οργισμενοι πολιτες»-ελεος δλδ!!!Μαλιστα χτυπουσαν λεει και τα κουδουνια των κατοικων και απειλουσαν!
  Υπαρχει η φημη οτι μπορει να πανε στον καταυλισμο των προσφυγων – ελπιζω κατι τετοιο να μην γινει!!!
  2)
  το έχω ακούσει κ εγώ, ελπίζω να μην ισχύει

 5. Το πρώτο σχόλιο του Zalmoxis έγινε -τώρα πια- νέο του ποστ:
  http://zalmoxis.wordpress.com/2008/12/09/mexri-kai-oi-synadelfoi-tou-sto-mega-ton-adeiasan-ton-kai-eklegmeno-proedro-tis-eshea-sobolo-pou-pige-na-vgalei-ladi-ton-zita-poy-pyrovolise-oti-itan-kai-kala-egklovismenos-sto-peripoliko/

  Μέχρι και οι συνάδελφοί του στο Mega τον “άδειασαν” τον (και εκλεγμένο πρόεδρο της Εσηέα) Σόμπολο που πήγε να βγάλει λάδι τον πιστολέρο “Ζητά” της Νέας Σμύρνης!
  Δεκέμβριος 9, 2008 by zalmoxis

  Προτού βγεί στο STAR το ερασιτεχνικό βίντεο με τον “Ζητά” (”Ζ” από το “Ζώον” άραγε ή από το “Ζαβό”; ) που πυροβόλησε όρθιος και με όλη του την άνεση στη Νέα Σμύρνη, ο Πάνος Σόμπολος, τον οποίο οι δημοσιογράφοι εξέλεξαν δις για πρόεδρό τους στην ΕΣΗΕΑ, βγήκε να τον “αθωώσει”, λέγοντας πως… είχε εγκλωβιστεί μέσα σε περιπολικό και αμύνθηκε!

  Όταν όμως στο MEGA (στο οποίο και ευγενώς παραχώρησε κόπια του βίντεο το STAR) έπαιξαν στο δελτίο ειδήσεων τη σκηνή, του ξέφυγε (;) του παρουσιαστή η φράση: “Μα… αυτό διαψεύδει τον Σόμπολο”!

  Συγχαρητήρια στους Έλληνες δημοσιογράφους για την ψήφο τους (ή καλύτερα, για ΤΟΝ ψήφο τους, όπως συνηθίζουν να λένε με την αγραμματοσύνη που τους διακρίνει)!

  Ετικέτες:
  ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ, ΔΙΑΦΘΟΡΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΡΑΚΜΗ, ΜΜΕ

 6. Ποιος εξοργίζει την ελληνική κοινωνία;

  http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=966454&lngDtrID=244

  Ποιοι μας κάνουν να θεωρούμε ότι ΔΕΝ ζούμε σε κράτος δικαίου;

  http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit…mp;lngDtrID=244

  Εντάξει, εμείς, ξέρουμε να διαχειριστούμε αυτή την αηδία, αυτή την θεόπικρη γεύση, αυτή την αδικία, αυτή τη διαφθορά, τα σκάνδαλα και τον προκλητικό πλουτισμό του κάθε λαμόγιου.

  Μην περιμένετε όμως το ίδιο από έναν δεκαεξάρη που το αίμα του κοχλάζει.
  «Είμαι δεκαεξάρης, σας γαμώ τα Λύκεια» τραγουδούσε ο Σαββόπουλος…

 7. Ευχαριστώ ΠΑΡΑ πολύ αγαπητέ doctor..

  Δες το μπλογκ των ίδιων των μαθητών για μια εκπληκτική σύντομη αφήγηση επεισοδίων, όπου 30 άτομα «ακραίων» ΟΥΤΕ ΚΑΝ πρόλαβαν να δράσουν. Mόλις τους είδαν, τα ΜΑΤ χτύπησαν όλο τον κόσμο αδιακρίτως, δέρνοντας παιδιά με λύσσα.

  Αγαπητοί φίλοι θυμηθείτε δύο πράματα
  1) ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΤΕ ΕΔΩ ΜΕΤΡΑΝΕ. Διαβάζονται από κόσμο που μερικοί από αυτούς… μόλις τώρα ανακάλυψαν τα μπλογκ, καθώς ψάχνανε για τα τρέχοντα γεγονότα στο Google.
  2) ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΖΩ ΧΡΗΜΑΤΑ απ’ το μπλόγκιγκ. Διαδώστε όσα διαβάζετε παντού.

  Επειδή είχαμε χθες 899 επισκέψεις και προχθές 1870, και πολλοί αναγνώστες είναι εντελώς καινούργιοι, συνιστώ ΘΕΡΜΑ να δουν ΚΑΙ όσα λέει ο doctor στο δικό του blog, οπως και ΟΛΑ τα μπλογκ στη στήλη αριστερά κάτω από τη Γενική Ονομασία «A Greek Renaissance».
  Υ.Γ. Σε 1 λεπτό μεταφέρω και το blog του Χρήστου Μόρφου σε αυτή την κατηγορία, λόγω της ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ του στάσης απέναντι στα γεγονότα, αρνούμενος να υιοθετήσει συνομωσιολογίες και άλλα ζαρζαβατικά. Δεν το ήξερα και τον είχα ταξινομήσει στα (εξίσου σημαντικά) «Joy of Life Blogs» αλλά αυτή η στάση του τον μετατρέπει σε αγωνιστή Αναγένvησης (μέσα στην ατελή κρίση μου).
  http://theamapati.wordpress.com

 8. Καταρχήν πολλά συγχαρητήρια για τη δουλειά που έχεις κανει. Και χίλια ευχαριστώ για την αναφορά στο δικό μου κείμενο. Για το οποίο ,όμως, δέχτηκα επίθεση από δημοσιογράφο του MEGA!!!

 9. @Ν.Ago

  Κι εγώ σε ευχαριστώ φίλε, για τη δουλειά που έχεις κάνει, τόσο στη φιλική προσέγγιση προς τούτο το λαό, όσο και για την κριτική που έχεις κάνει στα κακώς κείμενα της δικής σου χώρας, και επίσης για την αντοχή σου απέναντι σε αλήτες, ρουφιάνους και δημιογράφους (όχι απαραίτητα αυτόν που λες – πάντως πιθανολογώ ότι… ΠΑΡΑΝΟΗΣΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ όπως τόσοι άλλοι., διαβάζοντας το υπόλοιπο κείμενό σου που κάνει κριτική αντί να χαίδεύει αυτιά). Τα καλά σου λόγια για μας τα έχεις ΗΔΗ πει, αν ήθελε να τα ψάξει. ΤΙ νόημα έχει άλλωστε, αυτό το «εμείς» κι «εσείς»; 🙂

  @aerosol
  Σε ευχαριστώ φίλε, να ξέρεις όμως ότι δεν ήμουν ΜΟΝΟ εγώ. Μια αγαπημένη φίλη στάθηκε δίπλα μου και σε εκείνη οφείλω τα πιο πολλά. Και ΤΙΠΟΤΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟ δεν κάναμε σχετικά με αυτά που θα ΕΠΡΕΠΕ να γίνουν… ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ.

 10. Κύριε Καραμανλή έχεις καταστρέψει τη χώρα μας. Αν Είχες φιλότιμο θα είχες κάνει χαρακίρι το περασμένο Σάββατο 8/12/08. Αντί αυτού έχεις την αναίδεια να λες σε αυτούς που χάσανε τα μαγαζιά τους, από την ανικανότητα σου να προσφέρεις τάξει και ασφάλεια, ότι θα αποζημιωθούν κατά 50% και θα δανειστούν το υπόλοιπο. Πρέπει να αποζημιωθούν με το 150%. Για την μάνα του Αλέξη τι θα κάνεις? Στα σίγουρα δεν ξέρεις τι λες η τι κάνεις. Να σου πω για τα σκάνδαλα σου και την ανύπαρκτη κυβέρνηση σου θα είναι χάσιμο χρόνου αν δεν τα ξέρεις μέχρι σήμερα. Είμαστε στα πρόθυρα λαϊκής εξέγερσης για τις ανεύθυνες απραξίες σου.. Η νεολαία έχει ανοίξει μια τεράστια πόρτα εξόδου και την έχει φωτίσει πολύ καλά. Ακόμα και ένας στραβός σαν και σένα μπορεί να την δει. Πέρνα την το συντομότερο για να μπει η Ελλάδα μας σε ένα δρόμο με προοπτικές αντί ένα δρόμο γεμάτο χαζομαλάκες.

  Αν έχεις κάτι να μου πεις +30 694 887 6998 – 24/7

  Με καθόλου εκτίμηση

  Γρηγόρης Η. Χρηστέας (Αποστόλης)
  Ποτέ μη σταματήσεις ποτέ μη παραδοθείς

  Αγωνιστής Ελευθερίας Π.Α.Κ
  Ιδρυτής, Χρηματοδότης & Αρχηγός του Λ.Α.Ο.Σ (Λαϊκός Απελευθερωτικός Οργανωμένος Στρατός) Εσωτερικού 1973 – 74

 11. @Gregory
  Το σχόλιό σου είναι σοβαρό και ευχαρίστως να το φιλοξενήσω σε μία άλλη σελίδα, αλλά όπως καταλαβαίνεις, σε μία κατάσταση πολιτικής εκμετάλλευσης της δολοφονίας από διάφορους, οι τελευταίοι που θα ήταν ευπρόσδεκτοι, ειδικά σε ΑΥΤΟ ΕΔΩ το ποστ, θα ήταν oi εκπρόσωποι του… ΛΑ.ΟΣ.
  Θα το θεωρούσα ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΕΒΕΙΑ και προσβολή νεκρού.

  Επομένως, επειδή δεν καταλαβαίνω αν οι τελευταίες γραμμές του σχολίου σου αποτελούν… μαύρο χιούμορ (σε βάρος ΚΑΙ του ΛΑΟΣ) ή αν αποτελούν «λόξα» να στηρίξουμε το ΛΑΟΣ μέσω… μαύρου χιούμορ, θα ήθελα να ξεκαθαρίσεις TI εννοείς.

  Σε κάθε περίπτωση, όπως είπα θεωρώ απόψεις που εκθειάζουν το ΛΑ.ΟΣ. σαν ασεβείς προς αυτό ειδικά το ποστ. Οποιοσδήποτε πολιτικολογίες υπέρ του ΛΑ.ΟΣ. θα μετατεθούν σε ΑΛΛΟ ΧΩΡΟ σε αυτό το μπλογκ.

  Τα σχέδια και η ζωγραφική σου είναι πολύ ενδιαφέροντα, BTW. 🙂

 12. Καθυστερημενα μεν (πού να τα προλάβω όλα) επιτρέψτε μου μια διαφορετική άποψη σχετικά με το στυλ μουσικής που ακούει η γενιά του Αλέξη, ή τέλος πάντων αγαπύσε ο ίδιος ο Αλέξης. Νομίζω ότι αυτό εδώ θα πήγαινε καλύτερα – αν και σε τελυταία ανάλυση καμμία σημασία δεν έχει…

 13. @Vrennus
  Καλώς ήλθες, και καλώς το επισήμανες. Πράγματι, είναι πιο ταιριαστό το «Riot» των Dead Kennedys με τον Αλέξη και τις προσωπικές του προτιμήσεις, χωρίς να είναι αυτή η προτίμηση απαραίτητα αντιπροσωπευτική για ΟΛΟΥΣ τους νέους. Ακουσα ότι άρεσαν στον Αλέξη εξίσου και οι «Active Member».

  Στην πραγματικότητα η γενιά που μεγάλωσε με τα mp3 από το ιντερνέτ ακούει πάρα πολλά – και σχεδόν τα πάντα. Υπάρχουν, ωστόσο κάποιοι λόγοι που ακούνε και πολύ trance, όχι τόσο πολύ στην Ελλάδα, όσο αλλού. Κι αυτό εξηγείται και θεωρητικά – αλλά δεν είναι του παρόντος…

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s