Εθνικοσοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα (τέλεια προσομοίωση)

LAMBICHL, AUSTRIA - OCTOBER 11: A police offi...
Image by Getty Images via Daylife
 • το μότο μας

 • η εφημερίδα μας

http://xrysipsoli.wordpress.com

 • Εθνικοσοσιαλισμός ή Βαρβαρότητα. ΧΡΥΣΗ ΨΩΛΗ
 • ΧΡΥΣΗ ΨΩΛΗ: Η ηλεκτρονική εφημερίδα του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. (Λαϊκός Ορθόδοξος Σύνδεσμος Νεοναζί Ομοφυλόφιλων)


  Μετά τον καθιερωμένο σωματικό έλεγχο για ανεπιθύμητους περιτετμημένους, που περιελάμβανε απευθείας στοματική δοκιμή στα ανδρικά μόρια των προσκεκλημένων, οι οργανώσεις μας ξεκίνησαν το σαφάρι κατά των μελαμψών παρείσακτων, που βεβήλωναν τον ιερό χώρο, απωθώντας τους εις τις λερές ασφάλτους των πέριξ δρόμων, όπου ανήκαν, και εναλλάξ εξεδήλωναν ως ορεκτικά τις αχαλίνωτους σωματικές ορέξεις στους αποκλεισμένους εναπομείναντας και ανεπιθύμητους μελαμψούς θαμώνες του πάρκου, στη συνέχεια πραγματοποίησε το πρόγραμμα της προγραμματισμένης ομοερωτικής εθνικιστικής εκδήλωσης.

  Η Τοπική Οργάνωση του Λαϊκού Ορθόδοξου Συνδέσμου Νεοναζί Ομοφυλοφίλων Ζαππείου (ΤΟΛΟΣΝΟΖ) ανακοινώνει ότι η προ ημερών εκδήλωση ομαδικού oργίου στο Πεδίον του Άρεως στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, χάρη στη θερμή φιλοξενία της Τοπικής Οργάνωσης Λαϊκού Ορθόδοξου Συνδέσμου Νεοναζί Ομοφυλοφίλων Πεδίου του Άρεως (ΤΟΛΟΣΝΟΠΑ) για να εορταστεί η πανηγυρική αθώωση του Κωνσταντίνου Πλεύρη στο Εφετείο Αθηνών.

  • ΜΟΝΟ πλάκα, ΤΕΧΝΗΤΟ ΜΠΛΟΓΚ που έφτιαξαν οι «Λες Μαλακίες«.
  • ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΜΙΜΗΣΗ !ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΟΣΟ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ! 🙂


  Τιμή και Δόξα στον Jörg Haider (Εις μνήμην του Άριου Jörg Haider)

  Διαβάστε επίσης… πανεπειγόντως:

  (κλπ. κλπ. κλπ.)

  Reblog this post [with Zemanta]

  24 comments

  1. Ε, λοιπόν αυτό το μπλογκ το έχω σταμπάρει καιρό τώρα. Διαμάντι είναι, από τα καλύτερα που κυκλοφορούν εκεί έξω…Προσωπική αδυναμία οι θέσεις των γραφόντων (πάνω αριστερά και ουχί δεξιά…)

  2. (έλειπα και μόλις ήρθα…)
   @silentcrossing
   Ε, ναι, είναι ΥΠΕΡΟΧΟ. Λύθηκα στα γέλια πριν το φέρω εδώ, ενώ… μια φίλη μου, παραπλανημένη από συγκεκριμμένο 100% ΑΛΗΘΟΦΑΝΕΣ τμήμα αυτού του μπλογκ νόμιζε στην αρχή (για πάνω από 1 λεπτό της ώρας) ότι ήταν… ΑΛΗΘΙΝΟ το μπλογκ!!!
   😆

   (τo άκρον άωτον βέβαια του γέλιου είναι να έρθει εδώ κάνας… καταφρονεμένος περιθωριακός ακροδεξιός γκέη και να μας. κατηγορήσει για… σεξισμό. ΜΗΝ το γελάς καθόλου, άλλωστε είναι γνωστό ότι πάρα πολλοί στα «S.A.» του Χίτλερ, όπως και ο αρχηγός τους, ο Ρεμ, ήταν γκέη…)

  3. @ omadeon,

   βρε που τα βρήκες τα διαμάντια, συγγνώμη τα χρυσάφια ήθελα να πω;

   χαχαχχαχαχαχχαχχαχχαχααχ (η απάντησή μου…)

  4. @manitaritoubounou
   α χαχα
   Φίλτατε…. ΤΙ να σου πρωτο-πω τώωωρααα…..

   Η ΧΑΡΑ του ΠΑΙΔΙΟΥ είναι αυτά τα ευρήματα
   (αν και ολίγον «ακατάλληλα»…)
   έχει κι άλλα πολλά, στους συνδέσμους
   του χιουμοριστικού μπλογκ «Λες μαλακίες»
   http://les-malakies.blogspot.com/

  5. Ετοιμαζόμουν να γράψω ότι τέτοια πράγματα δεν γίνονται στην περήφανη χώρα μας και μετά θυμήθηκα διάφορους διαλόγους εκπροσώπων της δικιάς μας ακροδεξιάς παράταξης (χρυσή μου, μωρό μου κλπ.) στο ελληνικό κοινοβούλιο…

   Δεν είναι ώρα να ανοίξω τέτοια συζήτηση μες στον καύσωνα…

   Καθόλου τυχαίο πάντως δεν είναι ότι οι πιο αιμοσταγείς στρατιωτικοί ηγέτες της ανθρωπότητας ήταν και ομοφιλόφιλοι: αρχηγοί των ναζί, Μ.Αλέξανδρος, Βελουχιώτης…

   Τις καλησπέρες μου 🙂

  6. @silentcrossing

   Καθόλου τυχαίο πάντως δεν είναι ότι οι πιο αιμοσταγείς στρατιωτικοί ηγέτες της ανθρωπότητας ήταν και ομοφιλόφιλοι: αρχηγοί των ναζί, Μ.Αλέξανδρος, Βελουχιώτης…

   …και πολλοί ΔΕΝ ήταν.. (για να μη μας πούνε και… σοβαρά σεξιστές). 🙂
   χμ….
   Εδώ υπάρχει όμως μια λεπτομέρεια, ότι ο «έρωτας» για τον πόλεμο και το αντριλίκι, το νταηλίκι, κ.ο.κ. _όταν_ φτάσει στα άκρα, μερικές φορές ΟΝΤΩΣ περιέχει ένα ομο-ερωτικό στοιχείο. Δηλαδή μια έλξη προς καθαρά αντρικά χαρακτηριστικά, τα οποία αποκρυσταλλώνονται στον ΑΛΛΟ «ηρωϊκό αγωνιστή», σε «ανδρικές αρετές», κ.ο.κ.

   Γενικά, το να ελκύεται κανείς από τον ανδρισμό των άλλων ΜΠΟΡΕΙ να συνδυαστεί με το να ελκύεται ακριβώς από τα βίαια χαρακτηριστικά τους, κ.ο.κ. (αν και όχι απαραίτητα).
   Και ακριβώς αυτό, είναι το κλειδί, ΙΣΩΣ, για την κατανόηση τέτοιων πολύ συχνών περιπτώσεων. Από την άλλη πλευρά, ένας ομοφυλόφιλος που ΔΕΝ έχει συσσωρεύσει τέτοια υποσυνείδητα ομοερωτικά «μιλιταριστικά στοιχεία», ίσως (πολύ λογικά) και να μη νιώθει την ανάγκη να ΓΙΝΕΙ στρατηλάτης ή σφαγέας (κ.ο.κ.) πραγματικά.

  7. Πολύ ενδιαφέρουσα τοποθέτηση.

   Ας προσθέσω και τις περιπτώσεις που η λανθάνουσα ομοφυλοφιλία οδηγεί στην ταύτιση ακριβώς με τα αντίθετα πρότυπα (π.χ. ομοφοβική στάση ζωής, μιλιταριστικά επαγγέλματα) σε μία προσπάθεια να προστατευτεί το Εγώ από τη συνειδητοπόίηση της επιθυμίας.

   Κάτι που δεν ισχύει βεβαίως στα παραπάνω παραδείγματα, αφού μια χαρά εξωτερικεύετο η ομοφυλόφιλη επιθυμία…

  8. @silentcrossing,

   Ας προσθέσω και τις περιπτώσεις που η λανθάνουσα ομοφυλοφιλία οδηγεί στην ταύτιση ακριβώς με τα αντίθετα πρότυπα (π.χ. ομοφοβική στάση ζωής, μιλιταριστικά επαγγέλματα) σε μία προσπάθεια να προστατευτεί το Εγώ από τη συνειδητοπόίηση της επιθυμίας.

   Οπωσδήποτε…

   Κάτι που δεν ισχύει βεβαίως στα παραπάνω παραδείγματα, αφού μια χαρά εξωτερικεύετο η ομοφυλόφιλη επιθυμία…

   Ναι, μόνο που… δεν ξέρουμε σε _πόσες_ περιπτώσεις αυτή η εξωτερίκευση έγινε συνειδητή πρακτική ΠΟΛΥ αργότερα, μετά από μακρά εφηβική περίοδο απώθησης και… επώασης των συνδέσεων (ανάμεσα σε ομοφοβία και μιλιταρισμό, κλπ).
   Σε πολλές περιπτώσεις, ξέρουμε. Η συνειδητή ομοφυλοφιλία ήρθε πολύ αργότερα, σαν «ξεχειλισμένο ποτήρι» (όπως π.χ. και σε ορισμένους δεσποτάδες) ενώ στην αρχή ήταν απωθημένη.

   Γενικά -εν κατακλείδι- η «αρρώστεια» είναι πάντα η απώθηση, όχι η συνειδητή έκφραση μιας προτίμησης (θέση που θα… καθησυχάσει ίσως, όσους ετοιμαζόντουσαν να μας προσάψουν… ομοφοβικές απόψεις -χεχε).

   Παρόλ’ αυτά τολμώ να προσθέσω ότι η σύνδεση ανάμεσα σε συνειδητή προτίμηση και άλλου είδους δραστηριότητες μπορεί κι αυτή να είναι παθολογική (π.χ. δολοφονικός σαδισμός – ενίοτε ΚΑΙ ομοερωτικός)….

  9. Κάνοντας για λίγο ακόμα κατάχρηση του χώρου σου, δε βλέπω το λόγο γιατί να κατηγορηθούμε για ομοφοβία. Για την αρρώστια της απώθησης μιλάω κι εγώ που καταστρέφει την υγεία και τη ζωή. Όταν δε ο απωθών κατέχει κάποια ηγετική θέση, δεν είναι σπάνιο να επιχειρήσει να καταστρέψει και τις ζωές άλλων, επειδή δεν έχει καταφέρει να ζήσει τη δική του όπως το επιθυμεί.

   Υ.Γ. Γνώμη μου είναι ότι οι έλληνες δεσποτάδες δεν περιλαμβάνονται απαραίτητα στην κατηγορία των απωθούντων. Στην περίπτωση τους μιλάμε κυρίως για την άλλη αρρώστια, την υποκρισία.

  10. Συμφωνώ κι εγώ, ότι… δε βλέπω το λόγο γιατί να κατηγορηθούμε για ομοφοβία!
   (αν και… έχω ζήσει κοινωνικές καταστάσεις με εξτρέμ «πολιτική ορθότητα», κάποτε στην Αγγλία, όπου μπορούσε κανείς να κατηγορηθεί για ομοφοβία πανεύκολα -και συνήθως άδικα)….

   Τώρα, «κατάχρηση χώρου» ΔΕΝ υφίσταται ! (χεχε)
   Σε αυτό το μπλογκ συμβαίνει συχνά διάλογος 1-προς-1, 2 μαζί, σε… συζητήσεις βάθους, που οδηγούν και σε καλή αλληλο-κατανόηση..
   Σχεδόν όλοι / όλες που σχολιάζουν εδώ πέρασαν κι από αυτό το στάδιο. Η καλή επικοινωνία απέδωσε πολλαπλάσια, αργότερα…

   Επανερχόμενος στο κύριο θέμα μας, συμφωνώ για τους δεσποτάδες ότι είναι κυρίως θέμα υποκρισίας, όχι απώθησης.

   Ομως, για τους στρατηλάτες ή τους φασίστες, τείνω να πιστεύω (χωρίς καμμία ειδική γνώση βέβαια) το εξής:
   -Οτι ΚΑΠΟΥ μέσα στο δικό τους ομο-ερωτισμό, αν δεν κρύβεται απώθηση, τότε κρύβεται μια τάση «εξωραϊσμού» όλων των θηλυκών τους χαρακτηριστικών, έτσι ώστε ΠΑΡΑ το γεγονός ότι είναι συνειδητά ομοφυλόφιλοι, να έχουν ΚΑΙ την αυτοπεποίθηση ενός ιδιαίτερα «macho-» άντρα, για να αντισταθμίζονται -πιθανώς- κάποια αισθήματα μειονεξίας και / ή θηλυπρέπειας.

   Κοντολογίς, ο συνειδητός-γκέη σφαγέας ΣΦΑΖΕΙ για να ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ότι είναι «εξίσου άντρας» με τον μη-γκέη.
   (κι αυτό είναι ΑΛΛΟ είδος απώθησης, πάαααλι…)

  11. Βλεπω καλοπερνατε εδω Αθηνα…

   Νομιζω οτι εχω μια συμπαθεια παντως για την ατζεντα τους: ΕΞΩ ΟΙ ΕΤΕΡΟΦΥΛΟΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ… Αυτα ειναι!

  12. Καλησπέρα Ντέννις

   Μόνο που… μπορεί να εννοούσαν «ετερόφυλοι», όχι «ετεροφυλόφιλοι», δηλαδή… έξω όσοι «δεν είναι άντρες» (=όσοι είναι ερμαφρόδιτοι, τραβεστί, κ.ά.)
   Για έναν ανδρείο γκέη εθνικοσοσιαλιστή, ΑΥΤΟΙ είναι τα… μιάσματα, προφανώς:
   -Τα έκφυλα τραβέλια και οι ερμαφρόδιτοι, που δεν ενσαρκώνουν τις… γνήσιες ανδρικές γκέη εθνικοσοσιαλιστικές αρετές.
   (Αυτοί είναι καταδικαστέοι, ενώ όλοι οι άλλοι γκέη, είναι… αναγκαίοι !!)
   😆

  13. Αξιότιμε Διαχειριστά και Συνσχολιαστές

   Το ιστολόγιον της Χρυσής Ψωλής δεν είναι φάρσα του αντεθνικού Λες Μαλακίες αλλά ένα Αυτοδιαχειριζόμενο Εθνικιστικό Μέτωπο Άριας Ομοερωτικής Τιμής και Περηφάνιας, που ξεκίνησε στις 12 Φεβουαρίου του 2008 ως αντίδραση μετά την άρνηση ψευδοάρρενων εθνκιστών να συμμετάσχουμε στην πορεία της 4ης Φεβρουαρίου για τα Ίμια. Το απεχθέστατο προδοτικό Λες Μαλακίες δημιουργήθηκε ένα χρόνο μετά. Τους αποστείλαμε ένα ευγενικό μέηλ, διανθισμένο με φωτογραφίες όμορφων ερωτικών αγοριών για να τους δείξουμε ότι πάνω απ’ όλα εκτιμάμε την Τέχνη του Αρχαιοελληνικού Σώματος, μα οι προδότες σιωνιστές παρέκαμψαν τις αιτιάσεις μας. Δεν τους κακίζουμε περισσότερο, κατανοούμε ότι η αναρχοαριστερή πλάνη τους δεν είναι ο καλύτερος σύμβουλός τους για το διάλογο με την Ορθή Πλευρά.

   Εξάλλου, ακολουθούμε πιστά το δόγμα «ουδαμού Αριστερά πανταχού Εθνικισμός» και υποβάλλουμε τα μέλη μας σε αυστηρές γυμναστικές ασκήσεις στα πάρκα των πόλεων. Ο χώρος του Διαδικτύου είναι το πεδίο τη μάχης όπου θα κριθεί η πορεία της Άριας Ομοερωτικής Ιδεολογίας.

   Κύριε Διαχειριστά, πέραν από την κρυφεία ειρωνία που διακατέχει το άρθρο σας, ανιχνεύουμε μια συμάθεια προς το Κίνημά μας που πασχίζει να γίνει πρόδηλη. Σε συνδυασμό με τη διαφήμιση του ιστολόγιου μας, ευχόμαστε να ακολουθήσετε τη μόνη ασφαλή οδό σωτηρίας προς το Πνεύμα και το Κάλλος που εμπνέεται από την Μόνη και Αληθινή Ιστορία του παγκόσμιου πολιτισμού: την Ελλάς.

   Έρρωσθε
   Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο.
   Στέργιος Αγχέμαχος

  14. Αγαπητέ κ. Αγχέμαχε, Πρόεδρε του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο.

   Ευχαρισθώ θερμά δια την τιμήν να σχολιάσετε εδώ, στο πτωχόν, φιλο-αναρχοαριστερόν και… ετεροφυλόφιλον αυτό ιστολόγιον!

   Παρά το εύλογον χάσμα που χωρίζει αναμφιβόλως τους τρόπους της σκέψεώς μας, είναι πρόδηλη και η αγάπη (μου) δια την κοινήν αρχήν της ειλικρινείας και της τιμιότητος, ήτις τυγχάνει οικουμενική και πανανθρώπινος, ανεξαρτήτως ιδεολογιών.

   Ως εκ τούτου θα μου επιτρέψετε -ελπίζω- να σας εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια δια την καινοτομικήν αυτήν πρωτοβουλίαν σας, ήτις όχι μόνον βοηθά την ασφαλή (και κοινωνικά επωφελή) εκτόνωσιν των ομοερωτικών εθνικιστικών αισθημάτων πολλών ανθρώπων, αλλά και προάγει τα ακόμη πιο σημαντικά (δι εμέ) οικουμενικά συμφέροντα του Ερωτος όλων, ομού ΚΑΙ ημών των ετεροφυλοφίλων, μέχρι δε και των αριστερών, εις τους οποίους προξενείτε υγιή ειρηνικόν προβληματισμόν.

   Εύχομαι ειλικρινώς την περαιτέρω ανάπτυξιν και εξάπλωσιν του κινήματός σας εις τον δικόν σας ιδεολογικόν χώρον, αλλά και αλλαχού. Κάθε απλός μη-ομοφοβικός ετεροφυλόφιλος πολίτης οφείλει να σταθεί παρά το πλευρόν σας και να στηρίξει τα δικαιώματα της μειονότητός σας, παντί τρόπω.

   Υποκλίνομαι
   Ομαδεών
   πρώην[*] Πρόεδρος της Α.ΣΚ.Ε.Μ.Ε.Ε.
   (ΑντιΣκυλαδική Επαναστατική Μουσική Ενωση Ετεροφυλοφίλων)
   —-
   [*] κατέπεσα του αξιώματός μου λόγω αδυναμίας ανευρέσεως αφοσιωμένων οπαδών…

  15. Κύριε Διαχειριστά

   Ο ετεροφυλοφιλικός προσανατολισμός σας ουδόλως εμποδίζει την ανοδική πορεία του Κινήματός μας, απεναντίας ισχυροποιεί τη Δράση μας δια της Αντίδρασης. Ακόμα και εις μίαν ισχυρά ετεροφυλοφιλική κοινωνία Ίσων μεταξύ καθαρών ίσων, σαν τη χιτλερικής Γερμανίας, οι ομοφυλόφιλοι αποδεικνύουν πολλαπλώς ότι η πολιτική τους συνεισφρορά κινείται ανεξάρτητος από της σεξουαλικής ιδιαιτερότητας. Πολύ σωστά αναφέρατε το παράδειγμα του Ερνέστου Ρεμ, είναι μια παράλειψή μας που δεν κάναμε ένα ειδικό προτραίτο γι αυτόν το σπουδαίο Άνδρα – αν και ήτο ολίγο χονδρός…

   Κύριε πρώην[*] Πρόεδρε της Α.ΣΚ.Ε.Μ.Ε.Ε., σας ευχαριστούμε για τα θερμά σας λόγια, ετοιμάζουμε αυτή τη στιγμή μια κανούρια ανακοίνωση για τους μελλοντικούς στόχους κι ελιγμούς του Κινήματό μας. Αναμέινατε εις το ιστολόγιον μας.

   Έρρωσθε
   Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο.
   Στέργιος Αγχέμαχος

   [*] πολύ κρίμα, θα σας βοηθήσω να αποκαταστήσετε ξανά τη θέση και το γόητρό σας με την εύρεση οπαδών για να στηρίξετε το δικό σας κίνημα. Δεν το κάνουμε διότι είμαστε μεγαλόψυχοι αλλά αν οι ανόητοι πολιτικοί άρχοντες της απεχθούς μεταπολιτευτικής Δημοκρατίας διώξουν όλους τους ξένους, δεν θα έχουμε στο τέλος ποιον να δέρνουμε.

  16. Εδιορθώθη…
   (κρατώ το δεύτερο σχόλιόν σας ως τεκμήριον ειλικρινείας μου)

   Υ.Γ. Α, και με ενδιαφέρει ιδιαιτέρως η φημολογούμενη ίδρυσις ετέρας εθνικοσοσιαλιστικής κοινότητος αποτελουμένης από _νεάνιδας_ αμφισεξουαλικού προσανατολισμού, καθαρώς δια προσωπικούς λόγους, ως έχων αδυναμίαν ανθρώπινην τινα….
   …εις το είδος αυτό των νεανίδων, ανεξαρτήτως πολιτικού σκέπτεσθαι και κοινωνικού προβληματισμού….

  17. […] τα αντίπαλα αναρχοαριστερά μετερίζια κύριον Ομαδεόνα για τη διαφήμιση του Κινήματός μας. Στηρίξτε τον αγώνα του για την ανάληψη τη προεδρίας […]

  18. Κύριε Αγχέμαχε, μ’όλον ότι είμαι και εγώ εις εκ των διεστραμμένων ετεροφυλοφίλων και διαμετρικά αντίθετος προς πάσαν ιδέαν ανωτερότητος ελέω καταγωγής, εύχομαι όπως το κίνημά σας κατορθώσει να διεισδύσει εις τους κόλπους άλλων εθνικιστικών κινημάτων, ούτως ώστε να διαδοθεί η ιδέα της Άριας Ομοερωτικής Ιδεολογίας. Θεωρώ υψίστης σκοπιμότητος κίνηση την δημιουργία προγεφυρώματος – ιδεολογικού τε και σαρκικού, τοιούτον ώστε να καταστεί δυνατή η εισχώρησις των υμετέρων ομοϊδεατών εντός της σεξουαλικώς πεπλανημένης παρατάξεως της καλουμένης Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός. Επιτρέψατέ μοι όπως ευχηθώ προς υμάς πάσαν επιτυχίαν εις την κατάκτησιν του ακροδεξιού χώρου και αναμένω νεώτερα.

  19. καλησπέρα Omadeon, η συζήτηση εδωμέσα βλέπω πλησιάζει να πάρει φωτιά (τι «πλησιάζει», αν δεν πήρε ήδη) (ως συνήθως…)
   εγώ θα συμφωνήσω ότι η απώθηση – πάσης φύσεως επιθυμιών – βρίσκεται στη ρίζα κάθε κακού : αλλά το τ ι π ρ ο κ α λ ε ί την απώθηση είναι το ζήτημα…

   Θα ‘λεγα κάτι για τον θεσμό της οικογένειας τώρα (και για την χριστιανική ηθική) αλλά θα μου πεις βέβαια ότι και οι άλλες θρησκείες το ίδιο σεμνότυφες (παγίως) είναι…(Και θα πάμε πολύ μακριά, γιατί κατά τη γνώμη μου και στις πολυθεϊστικές θρησκείες βρίσκουμε απαρχές πολύ ενδιαφέρουσες για ό,τι επακολούθησε…)

   Τελικά η πατριαρχία φταίει για όλα…

   (πού είναι η L’ Enfant de la H M να το γυρίσουμε σε gender studies κ α ι εδωμέσα)

   υγ: σ’ ευχαριστώ πολύ ε ι δ ι κ ά για την επίσκεψή σου στο νεοσύστατο γιαπί μου, Ομαδεώνα (εσύ δεν ήσουνα ; !!! ) – (σού έχω οδηγίες για το πώς «γράφεσαι» αλλά σε δυο μέρες όλα θα ευκολύνουν περισσοτερο – ας όψεται ο…τεχνικός…τής ιστορίας…)
   και γράψε σε παρακαλώ στους λύγκες σου, μια που είχες την ευγενή καλοσύνη να με … περιλάβεις, «σημειωματάριο» ως πιστότερη προσομοίωση τού γιαπιού ! … πολλά φιλιά 😀 😛 🙂

  20. @Χάρη
   Καλησπέρα
   (άργησα να ξαναμπω στο μπλογκ σήμερα…)
   Ναι, εγώ ήμουν που έκανα… ποδαρικό στο νέο μπλογκ σου,
   αν και προηγήθηκε κάποιο… κλικ στο δικό μου (που με ειδοποίησε).
   ΟΚ, αλλάζω το «σημείωμα τεχνών» σε «σημειωματάριο τεχνών».

   @Αιρετικέ
   Χαίρομαι με την σοβαρή και θετική αυτή αντιμετώπιση του προσκεκλημένου μας κ. Αγχέμαχου και της κινήσεώς του….
   🙂

  21. Μα, αγαπητέ, μπορεί ελόγου μας από αισθητικής πλευράς να προτιμούμε να ποτίζουμε το γκαζόν κι όχι να στολίζουμε τον επιτάφιο, αλλά ενθυμούμεθα τη μάλλον χαλαρή στάση των αρχαίων ημών προγόνων έναντι της ομοφυλοφιλίας. Φρονώ δε ότι η διείσδυση του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο εντός του βάθους των καταλλήλων κοιλοτήτων του ΛΑ.Ο.Σ θα οδηγήσει το κόμμα αυτό σε μια πιο πλέρια αντιμετώπιση της αρχαιοΕΛ-ληνικής πολιτιστικής στρουχτούρας, που θα’ναι αμπαστάρδευτη από το αγάμητο κρυφογκέι ομοφοβικο προτσές του ιουδαιογενούς χριστιανισμού, όστις ξεκίνησε από σεξουαλικά ανίκανους κρυφογκέι (και, λόγω του ότι ήταν κρυφές, απορριπτέες) ταλιμπάνους του μωσαϊκου (ή παρκέ, μπορεί και να τα μπερδεύω) νόμου που, επειδή δεν τους σηκωνόταν με τίποτα, ούτε καν με επιδέξιες μαλάξεις στον προστάτη τους, βάλθηκαν να απαγορεύσουν κάθε σεξουαλική δραστηριότητα που δεν οδηγούσε σε τεκνοποίηση. Γι’αυτό φρονώ πως ο σφριγηλός, μακρύς και ντούρος σεξουαλικός θεωρητικός πυρήνας του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο πρέπει να εισχωρήσει πολύ βαθιά εντός του ΛΑ.Ο.Σ και των παρακλαδιών του.

  22. Αυτό κι αν είναι τιμή αγαπητέ μου: επίσκεψη του προέδρου αυτοπροσώπως!

   Υποστηρίζω βαθύτατα την προσάρτηση του ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. στον ΛΑ.Ο.Σ., καθώς και τη διείσδυση στις κατώτερες συνιστώσες του, όπως η Νέα Δημοκρατία.

   Είμαι δε διατεθειμένος να αφιερώσω ψυχή τε και (κυρίως) σώματι στη σταυροφορία υπέρ της εθνικής ομοερωτικής αποφόρτισης…

  23. @silentcrossing
   Μακάρι, μακάρι…

   Είθε, δε, εις το μέλλον… να προσαρτηθεί ο ΛΑ.ΟΣ. από τον ΛΑ.Ο.ΣΥ.Ν.Ο. !!! (και ουχί αντιστρόφως..)

   Ε, με τον τρέχοντα ρυθμό μόλυνσης που επηρεάζει το DNA, αενάως… εκθηλυνόμενον, αυτό διαφαίνεται ως πολύ πιθανόν, ενώ και ο ίδιος ο πρόεδρος του ΛΑ.ΟΣ. (διατί να το κρύψωμεν, άλλωστε?) είπε κάποτε ότι

   «…Επίσης, δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Πόσοι μπορούν να το πουν αυτό σήμερα? -ΠΟΛΥ λίγοι…»

   (σε μία στιγμή σπανίας… διορατικότητος, δια το μέλλον του ΛΑ.ΟΣ. – ίσως?… 🙂 )

   Υ.Γ. Ενώ… Ο,ΤΙΔΗΠΟΤΕ αυξάνει το ποσοστό των γκέη, ΩΦΕΛΕΙ ιδιαιτέρως ΚΑΙ εμάς, όσους δεν είμεθα γκέη…. δι’ ευνόητους λόγους, που αφορούν Νόμους Προσφοράς – Ζήτησης 🙂 !

  Σχολιάστε

  Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

  Λογότυπο WordPress.com

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Google

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Twitter

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Φωτογραφία Facebook

  Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

  Σύνδεση με %s