Απάντηση σε ιδιωτική λάσπη κατά άλλου blogger (του Αιρετικού)

UPDATE (10-7-2011)

Αρχικά αυτή η ανάρτηση ήταν προστατευμένη, δηλαδή όχι προσβάσιμη δημόσια χωρίς κωδικό. Ο κωδικός ήταν γνωστός μόνο στα άτομα που αφορούσε Αυτή η προστασία από δημόσια θέα, παύει όμως να ισχύει από σήμερα, διότι η ιδιωτική λάσπη στην οποία απαντάει αυτή εδώ η ανάρτηση επαναλήφθηκε ΚΑΙ δημόσια, στο facebook, στην εξής σελίδα (όπου όμως… για να δείτε τις συκοφαντίες πρέπει να πατήσετε το «δείτε περισσότερα«, μέσα σε κάθε σχόλιο). Πιο συγκεκριμμένα, η συκοφαντία επανεμφανίζεται αμετανόητη, ως εξής:

Τον heretic τον θεωρώ αντισημίτη ολκής γιατί μεταξύ των άλλων συμφωνεί οτι ο στόχος της Χούντας ήταν η διευκόλυνση των ισραηλινών (post_3863), ότι οι ΗΠΑ ελέγχονται από το Ισραήλ (post_8261) και οτι η ενθύμιση του Ολοκαυτώματος στην Ελλάδα είναι χυδαία υποκρισία (post_27) κ.α.

-Abravanel

Ε, λοιπόν, ΚΑΙ οι 3 αιτίες που επικαλείται (από τα ισάριθμα παλαιότερα ποστ του Αιρετικού στο παλιό του μπλογκ) ΔΕΝ δικαιολογούν καθόλου το συκοφαντικό χαρακτηρισμό «αντισημίτης ολκής» για τον Αιρετικό. Ας αφήσουμε ότι (ακόμη κι αν αρκούσαν) οι «περιλήψεις» των νοημάτων τους (που δίνει ο συκοφάντης Αμπραβανέλ) δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα, δηλαδή στα ίδια τα ποστ, που τα είχα διαβάσει, πριν καιρό. Τα βρήκα τελείως διαφορετικά σε νόημα και περιεχόμενο από τις διαστρεβλωμένες παρουσιάσεις τους (που είδατε προηγουμένως) από τον Abravanel. Πολύ πρόσφατα, ενθάρρυνα τον Αιρετικό να τα αναδημοσιεύσει κάπου, ώστε η αλήθεια να λάμψει (εφόσον δεν είναι δημόσιο πια το παλιό του ιστολόγιο). Ισως εξηγήσω λεπτομερώς ΤΙ εννοώ, σε νέο ειδικό ποστ, αλλά προς το παρόν μετατρέπω  αυτό εδώ το ποστ σε δημόσιο και… βλέπουμε.

_________________

Αυτό το ιδιωτικό ποστ απαντά λεπτομερώς σε ένα ιδιωτικό e-mail που αποκαλεί τον blogger Αιρετικό «αντισημίτη ολκής« – μεταξύ άλλων. Το μέηλ (κατ’ εμέ) περιείχε μπόλικη ηθική υπεροψία, ανορθολογισμό και ισχυρογνωμοσύνη. Θα το θεωρούσα χάσιμο χρόνου και κόπου, αν του απαντούσα ιδιωτικά. Βέβαια, εφόσον έλαβα το μέηλ ιδιωτικά, δεν θέλω ούτε να το δημοσιοποιήσω, ούτε να «δώσω» τον αποστολέα του. Παρόλ’ αυτά,  οι συκοφαντίες που περιέχει είναι απαράδεκτες, ενώ δεν αναφέρεται σε κανένα «προσωπικό θέμα» κανενός. Περιέχει μόνο κοινωνικές και πολιτικές συκοφαντίες, μαζί με κρίσεις και επικρίσεις που αφορούν δημόσιους διαλόγους, δημόσια κείμενα και δημόσια πρόσωπα (δηλαδή ψευδώνυμα της μπλογκόσφαιρας).

[…ποστ ημιτελές προς το παρόν…]

Η πισώπλατη λάσπη του είναι (κατ’ εμέ) τόσο αστήρικτη, ώστε ο αποστολέας του μέηλ δεν τόλμησε ποτέ να την εκφράσει δημόσια, παρά την υπεροπτική αυταπάτη… ηθικής ανωτερότητας, που διακατέχει το μέηλ (και τον ίδιο – μάλλον- δυστυχώς).

Σημειώστε ότι… αυτού του είδους η πισώπλατη ιδιωτική λάσπη είναι πολύ χειρότερη από τη δημόσια, διότι (1) αποκλείει τον αντίλογο (και την άμυνα του θύματος) μέσω δημόσιας συζήτησης, (2) εκμεταλλεύεται το απόρρητο της ιδιωτικής επικοινωνίας με κακόβουλο σκοπό, (3) εξαπλώνεται ανεξέλεγκτα, δημιουργώντας συκοφαντικές φήμες που επικρατούν ευκολότερα, κλπ.

Αρχικά, ήθελα να γίνει αυτό εδώ το ποστ δημόσιο, αντικρούοντας τη  συκοφαντία χωρίς δημοσιοποίηση του ιδιωτικού μέηλ (ή του  ψευδώνυμου του αποστολέα).  Το ξανασκέφτηκα όμως… και αποφάσισα να ΜΗ δημοσιοποιήσω ούτε τη συκοφαντία, γιατί (δημοσιοποιώντας την) μπορεί κάλλιστα να γίνει και… πιστευτή (σε προκατειλλημένους ή μη-γνωρίζοντες). Αποφάσισα επίσης ότι… εφόσον το μέηλ ήταν πισώπλατη μαχαιριά, θάπρεπε οπωσδήποτε να λάβει πλήρη γνώση του και το… θύμα, καθώς και ελάχιστα άλλα πρόσωπα, είτε δικής μου εμπιστοσύνης είτε της εμπιστοσύνης του… συκοφάντη, ο οποίος -φυσικά- είναι ελεύθερος να δώσει τους κωδικούς του ποστ οπουδήποτε επιθυμεί, ενώ -αν θέλει- μπορεί να επαναλάβει όσα λέει και δημόσια.

Αποστολέας του ιδιωτικού μέηλ ήταν ο γνωστός blogger Abravanel. Το πλήρες μέηλ του ήταν το εξής:

Από: abravanel (…)
Εστάλη: Κυριακή, 20 Δεκεμβρίου 2009 6:57:17 μμ
Προς: George Omadeon (omadeon@hotmail.com)

Ισως έχουμε παρανοήσει ορισμένα πράγματα:

1. λαμβάνω πρόσκληση για τον Διαγόρα για ένα νήμα στο οποίο ο heretic στοχοποιείται από φασίστες του battlefield. 2. δηλώνω την ξεκάθαρη στήριξη μου στον heretic παρά το γεγονός οτι τον θεωρώ οτι είναι ένας αντισημίτης ολκής 3. στοχοποιούν εσένα και δηλώνω την ξεκάθαρη στήριξη μου, χωρίς «μα» και «αλλά», παρά το γεγονός οτιαπαιτείς πράγματα που δεν είναι ούτε ευγενικό, ούτε λογικό να τα ζητάς αφού δεν είσαι αλάνθαστος σε όλα. 4. Σου επισημαίνω οτι δεν είμαι «φιλαράκι» κανενός και οτι θεωρώ ηθικά απαράδεκτο να απαιτείς από εμένα την δημόσια αποκήρυξη ή τον «συνετισμό» κάποιου με τον οποίο μοιράζομαι το ίδιο θρήσκευμα. Το πως μπορεί να είμαι «συναγωνιστής» με κάποιον με τον οποίο έχω τελείως διαφορετική θεματολογία και δεν συμπίπτει με την δική μου, ούτε καν στο στυλ έκφρασης, είναι ένα μυστήριο που το αφήνω σε εσένα να λύσεις. 5. Αγνοείς παντελώς τον λόγο για τον οποίο συμμετείχα στο battlefield, όπως και σε άλλα φόρουμ της άκρας δεξιάς και άκρας αριστεράς.

Αδυνατώ με οποιοδήποτε τρόπο να «συνετίσω» τον ισραελμαν και επαναλαμβάνω οτι προφανώς διαφωνώ με αυτές τις τακτικές που τις θεωρώ ανήθικες – άλλωστε μην ξεχνάς οτι πολύ μεγαλύτερος στόχος είμαι εγώ και μάλιστα είμαι στην μαύρη λίστα των «αποκαλύψεων» του βαttlefield οπότε δεν μιλώ εκ τους ασφαλούς. Σε εκτιμώ και επαναλαμβάνω οτι εγώ δεν έχω κάνει έκπτωση στις αρχές μου ακόμα και όταν αφορούσε τον heretic που αποτελεί πρότυπο προοδευτικού αντισημίτη και καλό ήταν αφού ζητάς από εμένα να αποκηρύξω δημόσια έναν ιστολόγο επειδή είναι ομόθρησκος μου και όχι φίλος μου, να αποκηρύξεις και εσύ δημόσια έναν αντισημίτη ιστολόγο που έχεις ομολογήσει οτι είναι φίλος σου. Προφανώς και το ανώτερο ούτε στο ζητώ και ακόμα λιγότερο το απαιτώ – μου θυμίζει τα πιστοποιητικά φρονημάτων και εξ διαδικτυακής πείρας έχω μάθει να απεχθάνομαι. Σου ξαναδηλώνω την υποστήριξη μου γιατί η ταυτοποίηση και στοχοποίηση σου είναι ηθικά απαράδεκτη και το δήλωσα δημόσια. Από εκεί και πέρα μην ζητάς και ακόμα λιγότερο απαιτείς από εμένα να πω οτι έχεις δίκιο να πρεσβεύεις αυτά που πρεσβεύεις από την στιγμή που ορισμένοι από τους φίλους σου έχουν λιγότερο από αθώα κίνητρα. Αποδεικνύει ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από το Τρίτο Ράιχ και τώρα πια όσες εκδηλώσεις κι αν γίνουν για το Ολοκαύτωμα, όσες αναφορές κι αν γραφτούν για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, όλοι πια κουνάμε το κεφάλι μας ειρωνικά και με οργή που πασχίζει να κρυφτεί γι’αυτήν την τόσο χυδαία υποκρισία. http://hereticrepublic-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_27.html

Και τώρα η απάντησή μου: @Abravanel, Αρχίζω με το πιο… εξοργιστικό, που είναι η ακραία συκοφαντία σου, κατά του Αιρετικού ότι είναι «αντισημίτης ολκής». 1) Κατ’ αρχάς, ο Αιρετικός ουδέποτε αρνήθηκε το Oλοκαύτωμα (το αντίθετο μάλιστα), ουδέποτε αμφισβήτησε π.χ. το ότι ο Πλεύρης, όπως και η Χρυσή Αυγή, κ.ά. είναι αντισημίτες, ενώ -αντίθετα- καταδίκασε έντονα την… αθώωση του Πλεύρη από την Ελληνική Δικαιοσύνη. Επομένως… το «ολκής» ΚΟΜΜΕΝΟ. (ΑΝ ο Αιρετικός  είναι αντισημίτης «ολκής» τότε… ΠΩΣ θα χαρακτηρίζαμε τον… Πλεύρη ή τον Καλέντζη; ) 2) Δεύτερον, η κριτική κατά του Ισραήλ, ΟΣΟ ακραία κι αν είναι (όπως π.χ. την εκφράζει ο Αιρετικός), ΔΕΝ μπορεί ποτέ (σε σώφρωνες ανθρώπους) να ταυτιστεί με τον αντισημιτισμό, παρόλο που… υπάρχει έντονη προπαγάνδα να γίνει αυτή η συκοφαντική εξίσωση (εκ μέρους του Ισραήλ και των υποστηρικτών του). 3) Τρίτον, ποτέ ο Αιρετικός δεν υποστήριξε την… ισοπέδωση του Ισραήλ (από τους Αραβες) ή τον αντισημιτισμό (οποιουδήποτε άλλου) ή τον ακραίο ισλαμισμό. Ειδικά για τον τελευταίο έχει εκφράσει παρόμοια αποστροφή με εκείνη που εκφράζει για τους φανατικούς Σιωνιστές. 4) Τέταρτον, το στυλ του Αιρετικού (με το οποίο διαφώνησα πολλές φορές… εκτενέστατα) μπορεί να είναι λίγο ακραίο μερικές φορές, αλλά όμως ΔΕΝ περιορίζεται (αυτό το στυλ) στο Ισραήλ. Π.χ. είπε πως θεωρεί το Ισραήλ παρόμοιο με ναζιστικό κράτος, αλλά τα ίδια έχει πει και για το κράτος της ΠΓΔΜ (με αποτέλεσμα εκτενείς διαφωνίες εκ μέρους μου) και γενικά (θεωρεί φασίστα) οποιονδήποτε παραβιάζει τα ανθρώπινα δικαιώματα (συμπεριλαμβανομένων και δικών μας «πατριωτών» όπως ο Βιτάλης του ΠΑΜΜΕ – τον οποίο ο Αιρετικός θεωρεί ταυτόσημο του ΛΑ.ΟΣ.). 5) Πέμπτον [σε μερικά που λες] σου απαντώ ως εξής:

Ισως έχουμε παρανοήσει ορισμένα πράγματα:

Εννοείς ότι παρανόησα εγώ. Ασε τους ευφημιστικούς πληθυντικούς…

1. λαμβάνω πρόσκληση για τον Διαγόρα για ένα νήμα στο οποίο ο heretic στοχοποιείται από φασίστες του battlefield.

ΟΧΙ, ΛΑΘΟΣ κάνεις (για πολλοστή φορά μάλιστα). Η πρόσκληση (και το ίδιο το νήμα) αφορούσε ΚΑΙ τη δική μου στοχοποίηση, όχι μόνοτου blogger Αιρετικού.

2. δηλώνω την ξεκάθαρη στήριξη μου στον heretic παρά το γεγονός οτι τον θεωρώ οτι είναι ένας αντισημίτης ολκής

ΙΣΩΣ.Δεδομένου όμως ότι τον θεωρείς «αντισημίτη ολκής», η «ξεκάθαρη στήριξη» μάλλον δεν είναι και τόσο… «ξεκάθαρη».

3. στοχοποιούν εσένα και δηλώνω την ξεκάθαρη στήριξη μου, χωρίς «μα» και «αλλά», παρά το γεγονός οτι απαιτείς πράγματα που δεν είναι ούτε ευγενικό, ούτε λογικό να τα ζητάς αφού δεν είσαι αλάνθαστος σε όλα.

ΟΧΙ.Η «ξεκάθαρη στήριξη» ήταν ΠΟΛΥ ΘΟΛΗ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΗ. Αφορούσε καταδίκη αυτονόητων παρανομιών αλλά ΟΧΙ στήριξή μου από τις ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ συκοφαντίες ότι είμαι κι εγώ… αντισημίτης (εκ μέρους του Israelman).

4. Σου επισημαίνω οτι δεν είμαι «φιλαράκι» κανενός και οτι θεωρώ ηθικά απαράδεκτο να απαιτείς από εμένα την δημόσια αποκήρυξη ή τον «συνετισμό» κάποιου με τον οποίο μοιράζομαι το ίδιο θρήσκευμα.

Κολοκύθια τούμπανα! Oταν λέω «φιλαράκι» εννοω διαδικτυακά. Π.χ. στο twitter ο Israelman έχει εσένα ως ΜΟΝΑΔΙΚΟ «φίλο» (φυσικό πρόσωπο μεταξύ τριών). Στο battlefield επίσης «πολεμούσατε» μαζί. Ο israelman καυχήθηκε ότι είστε (όλοι) σύμφωνοι μεταξύ σας, αν εξαιρέσουμε τη διαφορά… θεματολογίας (και το γεγονός ότι π.χ. ο Ζαν Κοέν είναι «πιο πολιτικά ορθός επειδή είναι επώνυμος»). Στο blog μου, εσύ σχολίασες μόνο μία φορά σε σχετικό thread. Εκεί, σε εκείνο το thread, ΔΕΝ πήρες θέση για τις ψευτιές και τις συκοφαντίες του Israelman, αλλά… αντί αυτού (εμμέσως πλην σαφώς) τον στήριξες, ειρωνευόμενος επίσης τον φίλο σχολιαστή Dennis (κ.ά.) υπονοώντας ότι είμαστε ολίγον… αντισημίτες και εμείς (όχι μόνο ο Αιρετικός).

…Το πως μπορεί να είμαι «συναγωνιστής» με κάποιον με τον οποίο έχω τελείως διαφορετική θεματολογία και δεν συμπίπτει με την δική μου, ούτε καν στο στυλ έκφρασης, είναι ένα μυστήριο που το αφήνω σε εσένα να λύσεις.

ΠΑΠΑΡΙΕΣ είναι τα περί «θρησκεύματος». Ο israelman σίγουρα δεν είναι θρησκευάμενος Εβραίος (δήλωσε μάλιστα και αγνωστικιστής). Ως υποστηρικτής όμως των παράνομων εποικισμών της Δυτικής Οχθης (και της πολιτικής του Ισραήλ γενικότερα) διακατέχεται από ακραίο εθνικισμό. Επίσης είναι καθ’ έξιν συκοφάντης και σαν τέτοιο ζήτησα να τον καταδικάσεις, όχι σαν «ομόθρησκο». Αντί αυτού προτίμησες να ΜΗ καταδικάσεις τις συκοφαντίες του (και να εκφράζεις, εσύ, άλλες συκοφαντίες, κατά του Αιρετικού).

5. Αγνοείς παντελώς τον λόγο για τον οποίο συμμετείχα στο battlefield, όπως και σε άλλα φόρουμ της άκρας δεξιάς και άκρας αριστεράς.

Αδυνατώ με οποιοδήποτε τρόπο να «συνετίσω» τον ισραελμαν και επαναλαμβάνω οτι προφανώς διαφωνώ με αυτές τις τακτικές που τις θεωρώ ανήθικες – άλλωστε μην ξεχνάς οτι πολύ μεγαλύτερος στόχος είμαι εγώ και μάλιστα είμαι στην μαύρη λίστα των «αποκαλύψεων» του βαttlefield οπότε δεν μιλώ εκ τους ασφαλούς.

Σε εκτιμώ και επαναλαμβάνω οτι εγώ δεν έχω κάνει έκπτωση στις αρχές μου ακόμα και όταν αφορούσε τον heretic που αποτελεί πρότυπο προοδευτικού αντισημίτη και καλό ήταν αφού ζητάς από εμένα να αποκηρύξω δημόσια έναν ιστολόγο επειδή είναι ομόθρησκος μου και όχι φίλος μου, να αποκηρύξεις και εσύ δημόσια έναν αντισημίτη ιστολόγο που έχεις ομολογήσει οτι είναι φίλος σου.

Προφανώς και το ανώτερο ούτε στο ζητώ και ακόμα λιγότερο το απαιτώ – μου θυμίζει τα πιστοποιητικά φρονημάτων και εξ διαδικτυακής πείρας έχω μάθει να απεχθάνομαι. Σου ξαναδηλώνω την υποστήριξη μου γιατί η ταυτοποίηση και στοχοποίηση σου είναι ηθικά απαράδεκτη και το δήλωσα δημόσια. Από εκεί και πέρα μην ζητάς και ακόμα λιγότερο απαιτείς από εμένα να πω οτι έχεις δίκιο να πρεσβεύεις αυτά που πρεσβεύεις από την στιγμή που ορισμένοι από τους φίλους σου έχουν λιγότερο από αθώα κίνητρα.

Αποδεικνύει ότι δεν διαφέρει σε τίποτα από το Τρίτο Ράιχ και τώρα πια όσες εκδηλώσεις κι αν γίνουν για το Ολοκαύτωμα, όσες αναφορές κι αν γραφτούν για τα θύματα της ναζιστικής θηριωδίας, όλοι πια κουνάμε το κεφάλι μας ειρωνικά και με οργή που πασχίζει να κρυφτεί γι’αυτήν την τόσο χυδαία υποκρισία.http://hereticrepublic-gr.blogspot.com/2009/01/blog-post_27.html

Σημείωση: Η τελευταία παράγραφος είναι παράθεση (από τον Abravanel) αποσπάσματος ανάρτησης του Αιρετικού, το οποίο θεωρεί… τεκμήριο «αντισημιτισμού». Ε, όσα λέει εκεί ο Αιρετικός ΔΕΝ αρκούν, με τίποτα, για να χαρακτηριστεί αντισημίτης. Η υποκρισία στην οποία αναφέρεται είναι υπαρκτή, χωρίς πουθενά να αρνείται π.χ. το Ολοκαύτωμα, το γεγονός ότι ΥΠΗΡΞΕ η ναζιστική θηριωδία (κατά των Εβραίων και όχι μόνο).

Συγκρίσεις της τωρινής ρατσιστικής συμπεριφοράς του Ισραήλ με ναζιστικές συμπεριφορές έχουν γίνει επανειλλημένα. Αρκετές φορές έγιναν ΚΑΙ από Εβραίους (δημοκράτες και αντιρατσιστές). Αυτό είναι σημαντική απόδειξη ότι οι συγκρίσεις αυτές καθ’ εαυτές δεν έχουν καμία σχέση με τον υπαρκτό και πραγματικό αντισημιτισμό, παρά μόνο με τον «εικονικό αντισημιτισμό» που χρησιμοποιείται σαν προπαγανδιστικό τέχνασμα της πολιτικής του Ισραήλ. Ορίστε μια (πολύ πρόσφατη) παρόμοια άποψη, ενός Εβραίου αντι-φασίστα, εποιζώντα του Αουσβιτς: 

Ορίστε κι ένα ακόμη πιο έντονο δημόσιο μήνυμα, Αγγλου Εβραίου βουλευτή, που παρομοίασε ευθέως το σημερινό Ισραήλ με τους Ναζί:

Advertisements

6 comments

 1. Την ώρα όμως που ο «κύριος» Abravanel συκοφαντούσε το συνεργάτη σου τον Αιρετικό για «αντισημίτη ολκής» (ήθελα να ήξερα δηλαδή, αν ο Αιρετικός, που μόνο αντισημίτης δεν είναι, είναι «αντισημίτης» και μάλιστα «ολκής», ο δηλωμένος νεοναζί Πλεύρης τι είναι; Ποτέ δε θα μας πει ο «αξιότιμος» και «ερίτιμος» Abravanel), ο γνωστός και πραγματικός αντισημίτης Glenn Beck μιλούσε στην Κνεσέτ (την ισραηλινή βουλή), κατόπιν προσκλήσεως μάλιστα:

  http://j.mp/rgn1Ki

  Η απύθμενη υποκρισία των προπαγανδιστών Ζαν Κοέν, Abravanel και Israelyesgr/Israelman…

  Ξεκίνησαν ολόκληρη εκστρατεία για να σας φιμώσουν, αλλά συνεργάζονται με σκαστούς αντισημίτες. Και για να σας φιμώσουν συνεργάστηκαν με χρυσαυγίτες και ναζί. Κι όσο για το ότι έκατσε και σημείωσε και τα ID των άρθρων του συνεργάτη σου ο «κύριος» Abravanel εμένα μου δείχνει ότι αυτός ο «κύριος» άλλη δουλειά δεν κάνει από το να φακελώνει κόσμο και να καρφώνει στο ΚΙΣ και στην ισραηλινή πρεσβεία «διά τα περαιτέρω» όποιον δε συμφωνεί με την πολιτική του Ισραήλ.

  Και ξέρεις κάτι; Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ο Abravanel ήταν σε συνεννόηση με τον Israelyesgr κι ότι μαζί τα είχαν κανονίσει.

  Υ.Γ. Αναρωτιέμαι αν είναι τυχαίο που οι νεοναζί ρουφιάνοι δεν έβγαλαν ποτέ τα προσωπικά στοιχεία του Abravanel. Γιατί σίγουρα τα έχουν.

  • Σε ένα άλλο θέμα επίσης, που θεώρησε ο Αμπραβανέλ «απόδειξη για αντισημιτισμό», αποδεικνύεται εκτός από συκοφάντης ΚΑΙ προπαγανδιστής. Στο ότι καταλόγισε σαν «απόδειξη» ότι ο Αιρετικός είναι αντισημίτης «ολκής»…. την εξής (περίπου) παρόμοια θέση ενός… Εβραίου, πρώην επικεφαλής του Διεθνούς Εβραϊκού Συνεδρίου
   http://mondoweiss.net/2011/07/siegman-israel-always-wanted-territory-not-peace-and-us-is-its-captive.html#more-47361

   Henry Siegman, former head of the American Jewish Congress, on the Palestinian statehood resolution and the failure of the peace process:

   Siegman: [T]the United States has taken the position that the only way to make any progress in this situation is a renewal of the peace process, getting [Israeli Prime Minister] Benjamin Netanyahu and [Palestinian Authority President] Mahmoud Abbas to talk to each other. If there is anything to be learned from years of disappointment and failure, it’s that the so-called peace process is simply a vehicle for Israel to pretend there is some potential for progress even as on the ground they are making it impossible because of their settlement project. There is a basic dishonesty here. The United States, instead of saying, “This is a fraud,” says instead Israel wants to see a two-state solution, and thus provides a cover for Israel to expand its settlements on the ground and make an outcome absolutely impossible.
   So it’s in that sense that I’m saying the U.S. is the major obstacle. Because for years the assumption has been that the United States is uniquely in a position to bring about an agreement because of its leverage with Israel. But it turns out the U.S. is captive to Israel’s plans.

   Ωραία, ας πει λοιπόν ο Αμπραβανέλ τον Henry Siegman… «σντισημίτη ολκής» και τότε θα ανακαλέσω όσα είπα… χαχαχα

   • Οι επανειλημμένα και καταγεγραμμένα εκφρασμένες κατά του αντισημιτισμού και της άρνησης του Ολοκαυτώματος θέσεις μου δεν εμπόδισαν τον συκοφάντη και άθλιο προπαγανδιστή Abravanel να με χαρακτηρίσει «αντισημίτη ολκής». Ούτε τον εμπόδισαν οι πολλαπλές περιστάσεις που καταδίκασα απερίφραστα βανδαλισμούς κατά εβραϊκών συναγωγών και νεκροταφείων. Το γεγονός ότι το έκανε και στον τοίχο Facebook συνεργάτη μου στο ιστολόγιο «Λες Μαλακίες» δείχνει πόσο πραγματικά χυδαίο υποκείμενο είναι. Πόσο αδίστακτος και επικίνδυνος είναι. Ποιος ξέρει πού αλλού με έχει συκοφαντήσει, αξιοποιώντας μάλιστα τα προσωπικά μου στοιχεία που απεκόμισε ο φίλος του ο Israelyesgr από τη συμπαιγνία του με τους νεοναζί.

    Πρόκειται εμφανώς για ένα άτομο χωρίς κανένα απολύτως ηθικό φραγμό, που μεθοδικά καλλιεργεί την πεποίθηση ότι το σύνολο των Ελλήνων είναι αντισημίτες, όπως ακριβώς και ο υποκριτής Παναγιώτης Δημητράς καλλιεργεί συστηματικά την πεποίθηση ότι το σύνολο των Ελλήνων είναι ρατσιστές και εθνικιστές (το ότι ο ίδιος ο Δημητράς τάσσεται αναφανδόν υπέρ του σκοπιανού εθνικισμού και αλυτρωτισμού βεβαίως ακυρώνει πλήρως το πραγματικό έργο που έχει κάνει σε άλλες περιπτώσεις – όπως, αν θυμάσαι, ακυρώθηκε πλήρως παλιότερα και ο Marko Hoare με τις πολύ βαρβάτες διασυνδέσεις). Επίσης, Abravanel και Δημητράς καλλιεργούν εδώ και χρόνια την προπαγάνδα ότι η Αριστερά είναι αντισημιτική.

    Από τούδε και στο εξής, δεν πρόκειται ποτέ να ξανακαταδικάσω καμία αντισημιτική ενέργεια στην Ελλάδα. ΠΟΤΕ. Άλλωστε, οι αντισημίτες – οι πραγματικοί αντισημίτες, όχι αυτοί που επινοεί στη χυδαία του συκοφαντική εκστρατεία ο Abravanel – βαφτίστηκαν, όπως κάποτε κι εγώ, χριστιανοί ορθόδοξοι. Τι κι αν εγώ πλέον είμαι άθεος; Τυπικά, για το κράτος, είμαι Χ.Ο., άρα οι ναζί και οι αντισημίτες είναι ομόθρησκοί μου. Γιατί να καταδικάσω ομόθρησκούς μου; ΝΑΙ, αυτό είναι ευθεία αναφορά στην απύθμενου θράσους δικαιολογία του: «δεν καταδικάζω τον (σ.σ. αγνωστικιστή) Israelyesgr που σας ρουφιάνεψε και επιστράτευσε νεοναζί για να σας κυνηγήσουν, γιατί είναι φίλος μου και ομόθρησκός μου (σ.σ. ο Abravanel πιστός Εβραίος, ο Israelyesgr αγνωστικιστής – το παραμύθι του Abravanel δεν έχει δράκο)«. Εγώ νεοναζί και εθνικιστές δεν δέχομαι να έχω για φίλους. Αλλά πλέον, όποτε γίνεται κάτι αντισημιτικό στην Ελλάδα, θα σωπαίνω – κι ας είμαι αντίθετος με κάθε μορφή ρατσιστικής βίας, συμπεριλαμβανομένης και της αντισημιτικής.

    Καταδίκαζα κάποτε τις αντισημιτικές ενέργειες, και, επειδή τάχθηκα κατά του ισραηλινού απαρτχάιντ, κυνηγηθήκαμε και οι δυο από μια απίστευτη ευκαιριακή συμμαχία του εθνικιστή προπαγανδιστή Israelyesgr και των νεοναζί κι εγώ συκοφαντήθηκα συστηματικά ως «αντισημίτης ολκής». Αφού οι διαδικτυακοί εκπρόσωποι του Εβραϊσμού στην Ελλάδα κρίνουν ότι τέτοια πρέπει να είναι η στάση τους, θα τηρήσω κι εγώ πλέον από εδώ κι εμπρός τη στάση που τους αρμόζει. Η σιωπή μου – από εδώ κι εμπρός – σε κάθε αντισημιτική έκφραση ή ενέργεια θα είναι μόνο η αρχή, ανεξαρτήτως του γεγονότος ότι είμαι αντίθετος με αυτές τις ενέργειες. Τέτοια είναι η οργή μου από την ταλαιπωρία στην οποία με υπέβαλε ο φιλαράκος του «κυρίου» Abravanel.

    Υ.Γ. Βεβαίως, γνωρίζω τι μουλωχτό, κακοπροαίρετο και κουτοπόνηρο κάθαρμα είναι ο Abravanel και τι χυδαία κλίκα έχει και βάζω στοίχημα ότι θα μας στείλει τον πολλάκις γελοιοποιηθέντα δήθεν αντιρατσιστή φρύνο της μπλογκόσφαιρας (τον αρχιυποκριτή j95) ή κάποιο ανάλογο περίττωμα της online ζωής αυτού του τόπου για να κάνει τη βρώμικη δουλειά του «κυρίου» Abravanel.

 2. Στις συκοφαντίες και στις ξεπερασμένες προπαγανδιστικές παπαριές «κατά του αντισημιτισμού» απάντησε η πρόσφατη τραγική επικαιρότητα, με τις απίστευτες σφαγές στη Νορβηγία, που διέπραξε (και ομολόγησε) ο Anders Behring Breivik, ακροδεξιός υπέρμαχος του Ισραήλ, πολέμιος «της πολυ-πολιτισμικότητας».

  http://www.huffingtonpost.com/2011/07/23/anders-behring-breivik-oslo-bombing_n_907880.html
  -εδώ ομολόγησε τη σφαγή αλλά… δήλωσε πως «ήταν αναγκαία», για να καθαρίσει η λέρα της πολυ-πολιτισμικότητας των… (ψευτο-)αριστερών μαρξιστών πρακτόρων της Νέας Τάξης(!!!) που θέλουν να μαγαρίσουν τη Νορβηγία με μουσουλμάνους μετανάστες, μπλα-μπλα-μπλα…

  (προς το παρόν δεν είπε κάτι και για… τσιράκια του Σόρος, αλλά… αν ψάξω το πλούσιο συγγραφικό του έργο στο διαδίκτυο, ίσως τόχει ξαναπεί και θέλει να μη γίνεται και βαρετός).

  Ορίστε ο 32χρονος Breivik

  Οπως και πολλοί άλλοι “εκσυγχρονισμένοι” Ευρωπαίοι ακροδεξιοί, δηλαδή …όπως κι ο “Ολλανδός Καρατζαφέρης” Geert Wilders,
  http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3907722,00.html

  …όπως και το βρετανικό EDL (που στηρίζει ο ίδιος)
  http://www.socialistworker.co.uk/art.php?id=25501
  …και το BNP (αντίστοιχο του ΛΑΟΣ) είναι φανατικός υπέρμαχος του Ισραήλ, με πλούσια δράση στο διαδίκτυο.

  Κι αυτό είναι αποδεδειγμένο,
  http://mondoweiss.net/2011/07/the-norway-massacre-and-the-nexus-of-islamophobia-and-right-wing-zionism.html

  http://www.richardsilverstein.com/tikun_olam/2011/07/22/rightist-wreaks-terror-through-norway/

  Σε σχετικό άρθρο, βιάστηκε κάποιος να σβήσει το ελληναράδικο ακροδεξιό λινκ που άφησε ΕΛ-λην ομοϊδεάτης του χασάπη, ο “oyst” και τώρα πρέπει να ψάχνω….
  http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/07/23/%cf%80%ce%bf%ce%bb%cf%8d%ce%bd%ce%b5%ce%ba%cf%81%ce%b7-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%cf%80%ce%bb%ce%ae-%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5/comment-page-1/#comment-75409
  …για να βρω την αναμενόμενη στήριξη του χασάπη κι από δικούς μας ισλαμοφάγους πατριωτάρες Ισραηλό-φιλους.

 3. Ruth Smeed of the Board of Deputies of British Jews observed with astonishment, «The BNP website is now one of the most Zionist on the web – it goes further than any of the mainstream parties in its support of Israel and at the same time demonises Islam and the Muslim world.»
  http://www.guardian.co.uk/politics/2008/apr/10/thefarright.race

  κύρια πηγή εδώ
  http://www.huffingtonpost.com/max-blumenthal/who-are-atlass-thugs-insi_b_486502.html
  When Israel attacked the Gaza Strip in 2008 and ’09, leading BNP figures celebrated. «This sort of ‘disinfecting’ process whereby Israel is required to sterilise areas of radical Islamist support … is what all nations have to do in order to eradicate Islamist cells who have managed to take over territory either within or on the edges of their borders,» BNP head of legal affairs Lee Barnes proclaimed on his blog on January 4. He continued, «Get used to the casualties – for without them any nation so infected with Islamism will surrender, rot away into liberal apathy and then dies as it is taken over.»

 4. […] στάχτη στα μάτια με διάφορους τρόπους (π.χ. δείτε το ποστ ΕΔΩ). Σαν συνέπεια, σε αρκετούς Ελληνες, η πρόσφατη […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s