Συγκάλυψη Ληστο-Υπουργών, BlogoΚλοπή και Αλητεία της ξεπουλημένης ΠΑΣΟΚοΠατσαβουροΦυλλάδας «Ημερησία»

Η «Ημερησία» είναι μια πατσαβουρο-φυλλάδα που παραπληροφορεί, κλέβοντας και αλλοιώνοντας πρωτογενές υλικό που αρπάζει από τα blog – από τον Ερμιππο, εν προκειμένω.  Σε  ένα ανυπόγραφο άρθρο της (εδώ) η κωλο-φυλλάδα αναπαρήγαγε μέρος των αποκαλύψεων του Ερμιππου (και της φίλης μας KnowDame) χωρίς όμως να αναφέρει την πηγή και συγκαλύπτοντας τα ονόματα των λαμόγιων – υπουργών (μερικών ακόμη ενεργών) συνεργών της ληστείας στο ιατρο-φαρμακευτικό κύκλωμα. ΜΗΝ ξανα-αγοράσετε την κωλοφυλλάδα!

H KnowDame σε προηγούμενη ανάρτησή της σε αυτό το (ομαδικό πλέον) blog παρουσίασε τις αποκαλύψεις του Ερμιππου, μαζί όμως με links σε όλες της πηγές της, αντίθετα με την πατσαβουρο-φυλλάδα «Ημερησία» που έκρυψε τις πηγές (που κατάκλεψε) ώστε να μπορέσει να συγκαλύψει και τα λαμόγιαυπουργούς που υπόγραψαν τη ληστεία στο κύκλωμα φαρμάκων. (Κουφάλες, έρχονται κρεμάλες):

Ορίστε και πάλι τα ονόματα των λαμόγιων που παράλειψε η «Ημερησία«, δηλαδή… όσων είτε προώθησαν τους καταστροφικούς νόμους, είτε τους υπόγραψαν συναινώντας στη ληστεία.  Προς τιμή τους υπήρξαν και 2-3 πολιτικοί του ΠΑΣΟΚ που δεν συναίνεσαν και αρνήθηκαν να υπογράψουν. Αυτούς τους αναφέρει η πονηρή κωλο-φυλλάδα, εγώ όμως θα επικεντρωθώ στους υπόλοιπους – που συγκαλύπτει:

Α. Παπαδόπουλος Υπουργός Υγείας ΠΑΣΟΚ

Κ. Στεφανής Υπουργός Υγείας ΠΑΣΟΚ

Ν. Κακλαμάνης Υπουργός Υγείας ΝΔ

Δ. Αβραμόπουλος Υπουργός Υγείας ΝΔ

Ν. Χριστοδουλάκης Υπουργός Οικονομίας ΠΑΣΟΚ

Ν. Φαρμάκης Υφυπουργός Οικονομίας ΠΑΣΟΚ

Γ. Αλογοσκούφης Υπουργός Οικονομίας ΝΔ

Π. Δούκας Υφυπουργός Οικονομίας ΝΔ

Α. Τσοχατζόπουλος Υπουργός Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ

Μ. Ξενογιαννακοπούλου Γενική Γραμματέας Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ

Χ. Θεοδώρου Υφυπουργός Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ

Κ. Κουλούρης Υφυπουργός Ανάπτυξης ΠΑΣΟΚ

Ι. Παπαθανασίου Υπουργός Ανάπτυξης ΝΔ

Δ. Ρέππας Υπουργός Εργασίας ΠΑΣΟΚ

Π. Παναγιωτόπουλος Υπουργός Απασχόλησης ΝΔ

E, φυσικά χρειάζονται μέτρα. Π.χ. μέτρα… λαιμών: :mrgreen:

Πηγή φωτό: Η ταπεινή μου συλλογή ζητάει λαιμούς

Add to DeliciousAdd to DiggAdd to FaceBookAdd to Google BookmarkAdd to MySpaceAdd to NewsvineAdd to RedditAdd to StumbleUponAdd to TechnoratiAdd to Twitter

11 comments

  • Ετσι είναι Κάρολε, πεταλωτή κενταύρων (όχι ΣΚΕΤΟ Πεταλωτή)!

   Μόνο που… ΑΝ μας πέρασαν για Ινδιάνους είναι ΜΑΚΡΑΝ νυχτωμένοι. Δεν πρόκειται για Καουμπόηδες εναντίον Ινδιάνων, αλλά για… Νεάντερνταλ εναντίον… Υπερκειμενικών Ανθρώπων ! 🙂
   (ή… Homo Sapious Diaplekomensis v. Homo HyperTextus Blogeratus !)

 1. Σόρρυ που είμαι off-topic, απλά σε ενημερώνω για το θέμα της μετάφρασης video που σου έλεγα σε παλιότερο thread ότι έχω βρει άλλα δύο άτομα. Συνολικά είμαστε τρεις δηλαδή, και αν συμφωνείς και εσύ θα γίνουμε 4.

  Αν είναι και μπορείς να βοηθήσεις, στείλε mail για λεπτομέρειες

  • Γειά σου ciaoant1
   Φυσικά ΕΙΜΑΙ μέσα στην προσπάθεια…
   μόνο που αυτή τη στιγμή έχει προτεραιότητα η μετάφραση των διαλέξεων του Γουλφ στην Αθήνα (που ήδη υποσχέθηκα)…
   …και αν πρόσεξες ξόδεψα χρόνο και για άλλα μεταφραστικά εγχειρήματα στο YouTube (ένα από αυτά θα γίνει θέμα ποστ).

   Επειδή ούτε κι εγώ έχω νέα από την ομάδα που ασχολείται με τις διαλέξεις του Γουλφ, ΕΙΚΑΖΩ ότι σαν φοιτητές (πολλοί από αυτούς) όπως κι ο Ντέννις έχουν Εξεταστική αυτές τις μέρες…
   Θα στείλω ΚΑΙ σε σένα ΚΑΙ στη φίλη που βιντεοσκόπησε τον Γουλφ ένα μέηλ σε λίγο.

   Η ομαδική μεταφραστική προσπάθεια πρέπει να διευρυνθεί περισσότερο,
   να οργανωθεί με ένα είδος noticeboard όπου θα σημειώνεται ΤΙ μεταφράζει ΠΟΙΟΣ/ΠΟΙΑ…. κλπ.

   • OK, καλή συνέχεια.

    Λέμε να ξεκινήσουμε πάντως εμείς, και όταν έχεις και εσύ χρόνο, μπορείς να μπεις στην προσπάθεια και εσύ.

    Θα τα πούμε

 2. Ψυχραιμία. Το (δύο εβδομάδων) άρθρο της Ημερησίας για τα «χρυσά φίλτρα αιμοκάθαρσης» πάει πακέτο μ’ αυτό το άρθρο. Στην έντυπη έκδοση δημοσιεύτηκαν δίπλα-δίπλα, και όλο το δισέλιδο υπογράφεται από την Ελένη Πετροπούλου.
  Αναφέρει τον Αβραμόπουλο, στην έντυπη έκδοση αναφέρει και τον Κακλαμάνη. Είναι αλήθεια ότι αποφεύγει να κάνει συγκεκριμένη αναφορά στο ΠΑΣΟΚ, όταν όμως γράφει ότι το κακό ξεκίνησε από τον Ν. 2995/2001, τότε… τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

  Φαίνεται πως είναι έθιμο των δημοσιογράφων να μην αναφέρουν πηγές, ειδικά όταν αυτές είναι μπλογκ. Ούτε το σχετικό άρθρο της Καθημερινής ανέφερε ονομαστικά τον Έρμιππο.

  • Γειά σου Elias

   (Παιδιά να σας συστήσω τον Elias, ειναι ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ συνάδελφος που έφτιαξε τη «Γεννήτρια ΚΚΕ 1.0». Κάντε κλικ στο ψευδώνυμό του…)

   όταν όμως γράφει ότι το κακό ξεκίνησε από τον Ν. 2995/2001, τότε… τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.

   Χαχα… Ομως ακόμη κι εμένα, αν μου δίνανε το νούμερο ΧΩΡΙΣ αναφορά στο ΠΑΣΟΚ μπορεί να μου διέφευγε ! 🙂
   (το «2001» προκαλεί συνειρμούς βέβαια…)

   ΑΝ είναι δυνατόν να «αποφεύγει αναφορά» στο ΠΑΣΟΚ και να ΜΗ… φάει μπινελίκια από εμάς εδώ).

   Φαίνεται πως είναι έθιμο των δημοσιογράφων να μην αναφέρουν πηγές, ειδικά όταν αυτές είναι μπλογκ. Ούτε το σχετικό άρθρο της Καθημερινής ανέφερε ονομαστικά τον Έρμιππο.

   Κι η Καθημερινή ώρες-ώρες ίδια σκατά είναι. ΜΟΝΗ λύση είναι το… γαμίσι (που θα φάνε από εμάς τους μπλόγκερ μέχρι να βάλουν μυαλό).
   Τέτοιες κακές συνήθειες να ΤΙΣ ΚΟΨΟΥΝ.

   Υ.Γ. μια πραγματικά διαφανής και δημοκρατική κοινωνία θα έπρεπε να ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΑ οποιαδήποτε κλοπή υλικού από συγγραφείς του διαδικτύου χωρίς ΕΝΕΡΓΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ στην πηγή. Κατά τα άλλα… να πάνε στο διάολο τα κερδοσκοπικά κλόπυράϊτ. Εμείς ΔΩΡΕΑΝ δουλεύουμε.

 3. Η πλάκα είναι ότι από την πλευρά αυτών που κλέβουν ασύστολα τη δουλειά άλλων ανθρώπων, την «προσαρμόζουν» κατά το δοκούν και την παρουσιάζουν σα δική τους, θα ακούσουμε κατά καιρούς να μιξοκλαίγονται για την παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων, και πώς θα ζήσουν οι έρμες οι δισκογραφικές κλπ.

  Αίσθησή μου είναι ότι τα ΜΜΕ χάνουν διαρκώς έδαφος σε αξιοπιστία και σεβασμό, και λυπάμαι που δεν μπορώ να πω ότι λυπάμαι 🙂

  Να ρωτήσω με την ευκαιρία και κάτι άσχετο: ξέρει κανείς αν ανέβηκαν ή θα ανέβουν και τα υπόλοιπα μέρη της ομιλίας του R. Wolff στην Αθήνα;

  • Ειδικά για τους ιεροκήρυκες των πνευματικών δικαιωμάτων θα ετοιμάσω άρθρο που θα τους ξεφτιλίσει μέχρι εκεί που δεν πάει – και πρώτον απ’όλους θα ξεφτιλίσω ΞΑΝΑ τον Ίωνα Σταμπουλή που ήταν επικεφαλής της IFPI Ελλάδος πριν από κάμποσα χρόνια, για τη γνωστή σε πολλούς υπόθεση της απειλητικής επιστολής που είχε στείλει στο Πολυτεχνείο Κρήτης.

  • @SRY
   Καλώς ήλθες.
   Λυπάμαι που δεν μπορώ να πω ότι… λυπάμαι που… δεν μπορείς να πεις ότι λυπάσαι. 🙂

   Τα κλασσικά μη-διαδραστικά ΜΜΕ πρέπει να ΚΑΤΑΡΓΗΘΟΥΝ έμπρακτα μέσα από τη συλλογική διαδραστική ενημέρωση – που είναι στο χέρι μας να αυξήσουμε ολοένα και περισσότερο.
   Σε μία απελευθερωμένη κοινωνία θα είναι κάτι αυτονόητο νομίζω.

   (Για τον Γουλφ δες ΤΙ είπα στον Ciaoant1 πιο πάνω)

 4. Καλησπέρα σε όλους….

  Επειδή είμαι εκτός έδρας θα απαντήσω αργότερα στα σχόλια. Προς το παρόν έκανα νέο ποστ για τον Ριτσαρντ Γουλφ, από λαπτοπ και εκτός έδρας….

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s