Το Μνημόνιο απελευθερώνει

Πηγή: Βασίλης Παπαγεωργίου http://vpapag.wordpress.com/

Το Μνημόνιο απελευθερώνει από κάθε αναστολή την ΓΑΠοκυβέρνηση του Τσολάκογλου ΙΙ. Μετά από το πραξικόπημα με την αντισυνταγματική ψήφιση του Μνημονίου στη Βουλή χωρίς την απαιτούμενη έγκριση που ορίζει το Σύνταγμα για διεθνείς συνθήκες, τώρα πέρασε τροπολογία στο νόμο «Δημοσιονομική διαχείριση και ευθύνη» παραβιάζοντας για άλλη μία φορά το Σύνταγμα, με την οποία θα μπορεί να ξεπουλήσει όλη την περιουσία του ελληνικού λαού,  χωρίς τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συμβουλίου, απαλλάσσοντας μάλιστα όλες αυτές τις παράνομες δοσοληψίες από κάθε φόρο ή επιβάρυνση!!! Γιατί άραγε; Σύμφωνα με το σχετικό άρθρο του Συντάγματος, μία από τις αρμοδιότητές του είναι ακριβώς τέτοιου είδους πράξεις.

Κατά το άρθρο 98 του Συντάγματος στην αρμοδιότητα του Ελεγκτικού Συνεδρίου ανήκουν κυρίως ο έλεγχος των δαπανών του Κράτους, καθώς και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης ή άλλων νομικών προσώπων, που υπάγονται με ειδική διάταξη νόμου στο καθεστώς αυτό, ο έλεγχος συμβάσεων μεγάλης οικονομικής αξίας στις οποίες αντισυμβαλλόμενος είναι το Δημόσιο ή πρόσωπο που εξομοιώνεται με αυτό, ο έλεγχος των λογαριασμών των δημόσιων υπολόγων και των οργανισμών τοπικής αυτοδιοίκησης, η γνωμοδότηση για τα νομοσχέδια που αφορούν συντάξεις, η σύνταξη και η υποβολή έκθεσης προς τη Βουλή για τον απολογισμό και ισολογισμό του Κράτους, η εκδίκαση διαφορών σχετικά με την απονομή συντάξεων και τον έλεγχο των λογαριασμών και τέλος η εκδίκαση υποθέσεων που αναφέρονται στην ευθύνη των πολιτικών ή στρατιωτικών δημόσιων υπαλλήλων.

Και τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ  με ελάχιστες εξαιρέσεις  όπως αυτή του Γιώργου Βότση, μούγκα για το κουρέλιασμα του Συντάγματος για άλλη μία φορά.

Ξύπνα Έλληνα πριν είναι αργά!!!

Γιατί όταν ξυπνήσεις λόγω πείνας και απελπισίας, θα έχουν ξεπουλήσει ήδη την περιουσία σου σε πολυεθνικές και τράπεζες και δεν θα μπορείς να επιβιώσεις χωρίς γη, νερό και ενέργεια. Γιατί τι νομίζετε ότι πρόκειται να κάνουν με το ξεπούλημα των εταιρειών ύδρευσης, ή των υδροηλεκτρικών μονάδων της ΔΕΗ και των λιγνιτικών κοιτασμάτων της χώρας; Η απόπειρα ξεπουλήματος της Αγροτικής που αποσκοπούσε νομίζετε, αν όχι στο 40% της υποθηκευμένης σε αυτήν καλλιεργήσιμης γης;

Ας δούμε όμως πως σκοπεύουν να ξεπουλήσουν την ακίνητη περιουσία, όταν θα έχουν πέσει για τα καλά οι τιμές των ακινήτων. Ε να μην επιβαρύνει και πολύ τα αφεντικά του ο ΓΑΠ-Τσολάκογλου. Σε ένα άρθρο του Antinews πριν δύο μήνες, διαβάζουμε ότι:

Η κυβέρνηση ετοιμάζει ένα κόλπο βγαλμένο από τα παλιά που αναμένεται να προκαλέσει εντάσεις καθώς βάζει στο κάδρο τις τράπεζες και τους ξένους επενδυτικούς οίκους οι οποίοι μπορεί με αποικιοκρατικές συμβάσεις να διαχειρίζονται την τεράστια κρατική περιουσία που ανήκει σε όλους μας.

Το κόλπο, το οποίο αποκαλύπτεται σε εκτενές ρεπορτάζ του εξειδικευμένου σε θέματα real estate site, http://www.ered.gr  δείχνει την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζεται ένα τόσο κρίσιμο ζήτημα.  Σύμφωνα με το σχέδιο που προωθεί το οικονομικό επιτελείο, θα δημιουργηθούν εταιρείες ειδικού σκοπού, θα πάρουν το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων ενός φορέα και ο ενδιαφερόμενος επενδυτής θα αγοράζει μετοχές της εταιρείας αυτής. Τα ερωτήματα που τίθενται ωστόσο, είναι ποιος και με πόσο αξιόπιστο τρόπο θα κάνει τις αποτιμήσεις των ακινήτων, τι είδους συμφωνίες θα υπογραφούν με τράπεζες και ξένους, ποιος θα διαπραγματευτεί αυτές τις συμβάσεις, τι είναι το κόλπο με τα swap που προωθείται, δηλαδή αν δεν επιτευχθεί ο στόχος του διαχειριστή να επιστρέφονται τα αδιάθετα ακίνητα κ.λπ.

Στο κόλπο της αξιοποίησης – ξεπουλήματος αναμένεται να μπουν όλες οι μεγάλες τράπεζες, κατασκευαστές, εταιρείες real estate, ξένοι επενδυτές οι οποίοι θα κυνηγήσουν αρχικά την ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ που η αντικειμενική αξία της ξεπερνά τα 4,5 δισ. ευρώ.

Και για να μην ξεχνιόμαστε και καταπίνουμε αμάσητο το κουτόχορτο που μας ταϊζουν, ότι δήθεν τελείωσε το πάρτυ των ημετέρων, δείτε μια άλλη είδηση στο TVXS που δημοσίευσαν ελάχιστα από τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ

Αυξάνονται οι αποδοχές των υπαλλήλων των πολιτικών γραφείων του πρωθυπουργού, του αντιπροέδρου της κυβέρνησης, των υπουργών και της γενικής γραμματείας της κυβέρνησης, με τροπολογία που ψηφίσθηκε στο νομοσχέδιο για τη δημοσιονομική ευθύνη, σύμφωνα με δημοσίευμα της Αυγής. Την ίδια στιγμή, με απόφαση που υπογράφτηκε από τον πρόεδρο της Βουλής στις 23 Ιουλίου, μοιράζονται μπόνους 3.000-6.000 ευρώ στους επιστημονικούς συνεργάτες των βουλευτών και των ευρωβουλευτών, όπως αναφέρει το Veto.

Την ώρα που περικόπτονται οι μισθοί και οι συντάξεις των πολιτών, οι στενότεροι συνεργάτες των υπουργών και του πρωθυπουργού θα παίρνουν πλέον και τα επιδόματα, και τις αποζημιώσεις που θα έπαιρναν αν υπηρετούσαν στην οργανική τους θέση ή αν υπηρετούσαν σε περιοχές προβληματικές ή παραμεθόριες, σύμφωνα με την Αυγή.

Όσον αφορά στους επιστημονικούς συνεργάτες βουλευτών και ευρωβουλευτών, ειδοποιήθηκαν να καταβάλλουν μία απλή βεβαίωση προκειμένου να λάβουν μία έκτακτη αποζημίωση. Οι δικαιούχοι είναι έως και 664 άτομα, αφού κάθε βουλευτής/ ευρωβουλευτής δικαιούται να έχει μέχρι δύο επιστημονικούς συνεργάτες.

Όλοι οι βουλευτές κλήθηκαν να ενημερώσουν το λογιστήριο της Βουλής μέχρι την Παρασκευή σχετικά με τους συνεργάτες που απασχόλησαν. Όπως αναφέρει το Veto, οι βουλευτές κλήθηκαν επίσης να καταθέσουν βεβαίωση με το όνομα έκαστου συνεργάτη που «απασχολήθηκε για το χρονικό διάστημα από 14.10.2009 έως 16.7.2010 επί πλέον και πέρα από τον κύκλο της συνηθισμένης εργασίας και είναι δικαιούχος της έκτακτης αποζημίωσης που προβλέπεται από την υπ’ αριθμ. 11065/7378/23.7.2010 απόφαση του προέδρου της Βουλής».

Τις πιο πολλές βεβαιώσεις κατέθεσαν μέχρι την Παρασκευή οι ίδιοι οι επιστημονικοί συνεργάτες, στην ερώτηση των οποίων για λεπτομέρειες, οι αρμόδιοι του λογιστηρίου της Βουλής απαντούσαν γενικά ότι πρόκειται για «ένα bonus σε αντικατάσταση αυτών που σας κόπηκαν…», σημειώνεται στο δημοσίευμα.

Καθώς και τους συνεχιζόμενους διορισμούς στη Βουλή ή τις Σκανδαλώδεις τακτοποιήσεις ημετέρων στον δήμο Πατρέων!

Add to DeliciousAdd to DiggAdd to FaceBookAdd to Google BookmarkAdd to MySpaceAdd to NewsvineAdd to RedditAdd to StumbleUponAdd to TechnoratiAdd to Twitter

Enhanced by Zemanta

13 comments

 1. Πολύ καλό άρθρο, KnowDame.
  Ελπίζω να μεταδοθεί το περιεχόμενό του και αλλού, όσο το δυνατόν.

  Ας σημειωθεί κάτι… σχεδόν αυτονόητο που πολλοί ξεχνούν.
  Η «απελευθέρωση αγορών από κρατικά μονοπώλια» έχει -υποτίθεται- κύριο σκοπό την «πτώση τιμών». Εδώ όμως… ούτε καν τηρούνται προσχήματα τέτοιου είδους, όταν π.χ. η «απελευθέρωση» του ξεπουλήματος των ενεργειακών πόρων της ΔΕΗ θα προκαλέσει προβλεπόμενη αύξηση τιμολογίων κατά 40% περίπου:
  http://www.enet.gr/?i=news.el.oikonomia&id=189265

  _________
  Ειδικά για τις σκανδαλώδεις ρυθμίσεις που αυξάνουν τις αποδοχές πολιτικών, κλπ. έγραψε ένα… οργισμένο ποστ και ο φίλος Αιρετικός, στο «Λες Μαλακίες»
  http://les-malakies.blogspot.com/2010/08/blog-post_5500.html

 2. Χρόνια βλέπαμε τις χώρες του λεγόμενου τρίτου κόσμου να δεινοπαθούν με τις επεμβάσεις του ΔΝΤ και τα παιχνίδια των διεθνών τραπεζιτών.
  Θεωρούσαμε ότι είμαστε μακρυά και ότι δεν μας αφορούσαν
  Και ήρθαν στη γειτονιά μας και τώρα είναι μέσα στην αυλή μας.

  Σήμερα παρακολουθούμε το δράμα του Παλαιστινιακού λαού.
  Μήπως αυτή τη φορά δεν θάπρεπε να σκεφτούμε ότι είναι μακρυά και δεν μας αφορά;

  Υπέγραψα για την αποβολή του Ισραήλ από τους Ολυμπιακούς αγώνες το 2012.
  Αν συμφωνείς μπορείς να υπογράψεις στο:

  http://www.PetitionOnline.com/12101982/petition.html

  Μετάφραση στα ελληνικά του κειμένου προς την Ολυμπιακή επιτροπή υπάρχει στο ιστολόγιο GRSAIL

  http://grsail.blogspot.com/2010/08/2012.html

  • @Αγης Γήος
   Ευχαριστούμε…
   Οσον αφορά την πρώτη σου παράγραφο ίσως σχολιάσει η συγγραφέας του ποστ, KnowDame.

   ________
   Για τα υπόλοιπα που λες, φυσικά στηρίζω την καμπάνια για Μποϋκοτάζ κατά του Ισραήλ (BDS campaign) στην οποία ηγείται η Εβραιο-Καναδέζα Naomi Klein,
   (και προσυπογράφω τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τους Ολυμπιακούς) αλλά είμαι ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ κατά ΚΑΘΕ αντισημιτισμού (και ο grsail …ΔΕΝ με έπεισε ότι είναι απολύτως ανεπηρέαστος από αυτόν…)
   Αρκετά ποστ σε αυτό το blog αφορούν το ρατσισμό του Ισραήλ, ενώ άλλα τον αντισημιτισμό (που διογκώνεται λόγω της πολιτικής του), κλπ.
   Ποστ για ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ (κυρίως δικά μου)
   ΠΟΣΤ για Ισραήλ (κυρίως του Αιρετικού)
   …και μερικά αφορούν Εβραϊκές ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΕΣ κινητοποιήσεις ΚΑΤΑ της πολιτικής του Ισραήλ (π.χ. ΑΥΤΟ εδώ).

  • Χρόνια βλέπαμε τις χώρες του λεγόμενου τρίτου κόσμου να δεινοπαθούν με τις επεμβάσεις του ΔΝΤ και τα παιχνίδια των διεθνών τραπεζιτών.
   Θεωρούσαμε ότι είμαστε μακρυά και ότι δεν μας αφορούσαν
   Και ήρθαν στη γειτονιά μας και τώρα είναι μέσα στην αυλή μας.

   Για να είμαστε ειλικρινείς Αγη πρέπει να ομολογήσουμε ότι σχεδόν τίποτα δε βλέπαμε, δυστυχώς. Βλέπαμε μόνο ΟΤΙ ήθελαν να μας δείξουν τα ΜΜΕ. Μόνο τώρα που έπιασε φωτιά και το δικό μας σπίτι αρχίσαμε να ψάχνουμε τι ακριβώς έχει συμβεί σε άλλες χώρες. Και πάλι είναι πολλά που δεν έχουμε ανακαλύψει.
   Πόσοι ξέρουν ότι πριν τη γενοκτονία στη Ρουάντα προηγήθηκε το ΔΝΤ; ή πριν τον εμφύλιο στη Γιουγκοσλαβία; Πόσοι ξέρουν τι έγινε στην Κίνα ή στην Ρωσία; Εγώ τα περισσότερα τα έμαθα πρόσφατα.

   Για τον παλαιστινιακό λαό και το δράμα που ζει χρόνια τώρα, ότι κα να πει κανείς θα είναι λίγο. Θύματα των γεωπολιτικών συμφερόντων αράβων και δυτικού κόσμου και θύτη το Ισραήλ

  • Βεβαίως να το ποστάρετε! Ευχαριστούμε πολύ! Προσέξτε μόνο μη βγει κάνας φρύνος να σας πει κι εσάς… εθνικιστή, γιατί ΟΛΟΥΣ μας εδώ πέρα μας αποκάλεσε εθνίκια στο βόθρο που λέγεται Buzz ο γνωστός κομπλεξικός βάτραχος που θεωρεί τους πάντες εθνικιστές, αργόσχολους και άμεσα στειρωτέους και τον εαυτό του ανώτερο απ’όλους.

   • Αιρετικέ άστον το φρύνο, έχει ξεφύγει τελείως…
    Σε λίγο θα πει μέχρι και τη φίλη μας Πιγκουίνα «εθνίκι»!!!
    χαχαχα 🙂
    (Κι εγώ είμαι… υποψήφιος του Κ.Κ. Κίνας)

    Υ.Γ. Πιγκουίνα ΔΕΝ τη γλυτώνεις την ταμπέλα,
    εφόσον είπες… καλό λόγο για τον Δελαστίκ !! χαχαχα
    (ξέρεις ΠΟΥ)….

 3. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
  _______________________

  Είχα γράψει ένα μέηλ στον αγαπητό (οικονομικό αναλυτή) κ. Βασίλη Βιλάρδο (με ‘cc στα άλλα μέλη του blog Omadeon)… όπου του έδινα κάποια στοιχεία και τον ρωτούσα αν συμφωνεί με το συμπέρασμά μας ότι ΔΕΝ χρειαζόταν η «βοήθεια» του ΔΝΤ και της ΕΚΤ για να πληρωθούν μισθοί και συντάξεις.

  Ο κ. Βιλιάρδος σήμερα ΑΠΑΝΤΗΣΕ, επιβεβαιώνοντας το συμπέρασμα:

  Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες γνώσεις για να καταλήξει κανείς στο συμπέρασμα ότι «θα μπορούσαμε και μόνοι μας, χωρίς καμία εξωτερική βοήθεια, η οποία μάλλον επιδείνωσε τα προβλήματα μας».

  Με ιδιαίτερη εκτίμηση
  Β. Βιλιάρδος

  _____
  Παραθέτω τώρα (για τους αναγνώστες) τα πιο σημαντικά μέρη του μέηλ που έστειλα στον κ. Βιλιάρδο:

  Αγαπητέ κ Βιλιάρδο
  […]
  Σας γράφω όχι μόνο σαν άτομο, αλλά και… εκ μέρους των μελών / co-editors του ομαδικού μας (πλέον) blog «OMADEON» (στα οποία μέλη κοινοποιώ αυτό το μέηλ).
  Διότι….
  Επειδή οι γνώσεις σας σε οικονομικά θέματα είναι πολύ αξιόλογες, θα ήθελα να ελέγξετε (ΑΝ έχετε χρόνο) το συμπέρασμα που βγάλαμε (ορισμένοι από εμάς) γύρω από το ΠΙΟ βασικό «ατού» της… ενδοτικής κυβέρνησής μας, το γνωστό εκβιαστικό:

  «ΑΝ δεν παίρναμε την ενίσχυση ΔΝΤ/ΕΚΤ, δεν θα μπορούσαμε να πληρώσουμε μισθούς και συντάξεις».

  Ε, μελετώντας πίνακες προϋπολογισμών, εσόδων – εξόδων του κράτους, κλπ. (καθώς και διαβάζοντας σχετικά άρθρα) μερικοί από μας έχουμε (προς το παρόν) καταλήξει ότι η κυβέρνηση μας… δουλεύει ψιλό γαζί !
  […]
  Πιθανολογώ ότι… για σας είναι σχετικά εύκολο να ελέγξετε τα στοιχεία που θα σας παραθέσω, αλλά και… (καθώς γνωρίζετε πολλά άλλα, τόσο σε θεωρία όσο και σε στατιστικά στοιχεία) μπορείτε να εκφράσετε γνώμη πολύ πιο βαρύνουσα και αξιόπιστη.

  Οι πηγές μας είναι οι εξής, γι’ αυτό το εκπληκτικό συμπέρασμα που βγάλαμε (ενώ το ίδιο περίπου έβγαλε και ο μπλόγκερ «Επίκουρος» – στον οποίο ανατρέξαμε).

  1) http://www.mof-glk.gr/proypologismos/2010/books/proyp/PDFProyp/1.5.pdf (σελ. 65, πίνακας 3.8)
  2) http://www.bankofgreece.gr/BogEkdoseis/ekthdkth2009.pdf
  (σελ. 133, view->rotate->clockwise, Πίνακας VIII.10 «Αποτελέσματα κρατικού προϋπολογισμού», με έσοδα / έξοδα)
  3) http://e-cynical.blogspot.com/2010/03/blog-post_25.html
  4) Τέλος… το ποστ του Επίκουρου
  http://www.epicurus2day.gr/index.php/politicscomments/170-2009-12-02-13-21-46

  […]
  Αφήνω σε σας το θέμα…
  Με πολλή εκτίμηση
  Γιώργος

 4. Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ, με λίγα λόγια, του ότι η «λύση» της κυβέρνησης (ή οποιαδήποτε λύση ΠΛΗΝ παύσης πληρωμών) ΔΕΝ λειτουργεί, εκφράστηκε ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ εδώ (θα το χρησιμοποιήσω): http://ankostis.blogspot.com/2010/07/13.html

  (αναβαθμίζω στο μεταξύ και το blog-roll. Προστέθηκαν πολλά νέα μπλογκ στη νέα κατηγορία «ALLIES against Banksters», κλπ. και ΑΝ έχετε προτάσεις -ή και ενστάσεις- στείλτε τις. – Απαιτείται για ΟΛΑ πλέον ΟΜΟΦΩΝΙΑ)

 5. Εδώ νομίζω ότι είναι το κατάλληλο μέρος να αναρτήσω το σχόλιο που έκανα σε άλλο σημείο πριν περί του πόσο σημαντικό είναι, ένα χρόνο μετά που ψηφισε ο Ελληνικός λαός τον ΓΑΠ, ΝΑ ΜΗΝ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΝΑΝ στις Δημοτικές εκλογές. Κίνηση την οποία έχω ξεκινήσει ήδη, και καλω να την υποστηρίξουν όσο το δυνατόν περισσότεροι άμμεσα. Για να μη λέμε κι αυτή τη φορά ότι «δεν προλάβαμε».

  http://greecevoteforchangenow.blogspot.com/

  Απαντώντας στον Γιώργο θα πώ ότι τα ον λαιν δημοψηφίσματα, ή πολς, πές τα όπως θέλεις, μπορεί να μήν ορίζουν άν θα ψηφιστεί ή όχι το όποιο Μνημόνιο όμως έχουν τεράστια δυναμική. Δες το απο την πλευρά του κλέφτη που θέλει να μπεί μέσα σε ένα μεγάλο πάρτυ για να κλέψει το σπίτι. Αλλιώς δρά γνωρίζοντας ότι η μεγάλη πλειοψηφία των παρισταμένων ΔΕΝ γνωρίζει ότι είναι απατεώνας και αλλιώς όταν μόνο ο κύριος του σπιτιού δεν το γνωρίζει.

  Μπορεί δηλαδή ο κύριος του σπιτιού, να του έχει επιτρέψει, βλακωδώς, να μπεί στο σπίτι, όμως η ληστεία δυσκολεύει πολύ. Και ως γνωστόν, όλοι οι κλέφτες στον κόσμο ψάχνουν τις πιο εύκολες δουλειές όχι τις πιο δύσκολες.

  Ενα ον λαιν δημοψήφισμα με 200-300,000 ψήφους ΕΝΑΝΤΙΟΝ της ψήφισης του Μνημονίου, δεν θα άλλαζε την ψήφιση, νταιλίκι, του νομοσχεδίου ίσως. Όμως θα σήμαινε αδιαφιλονίκητα ότι αυτές οι 300,000 απο την επομένη θα μιλούσαν εναντίον του Παπανδρέου σε τουλάχιστον άλλους 5 γνωστούς τους, δηλαδή 1,5 εκ άτομα. Καθόλου ευοίωνη κατάσταση για το «Ελληνικό πείραμα» του οποίου τα αποτελέσματα πλέον θα ήταν πολύ εύκολο να προβλεφθούν σαν αρνητικά έκ προοιμίου.

  Κι αυτό μπορεί να έστρεφε τους ανώμαλους ηλίθιους που έχουν εμπνευστεί όλο αυτό το πείραμα να πάνε να το κάνουνε το «αμερικάνικο» πείραμα ή, γιατί όχι, το «αγγλικό» το «γαλλικό» ή το «γερμανικό» πείραμα.

  Πρέπει να γίνει σαφές ότι το πείραμα αφορά κοινωνικές τάσεις και ροπές. Δοκιμή αντοχής υλικών. Οπότε σ’αυτά τα πειράματα, τα ον λαιν πολς είναι τα διάφορα «κράκ» που ακούγονται όταν το σύστημα φτάνει στα όρια του. Χωρίς αυτά, απλούστατα, οι κρετίνοι που κάνουν το πείραμα, θεωρούν, αυταπόδεικτα, ότι το σύστημα αντέχει κι άλλο. Και θα βάζουν κι άλλο φόρους, και θα κατεβάζουν κι άλλο τα επιδόματα και τα εισοδήματα….

  • Προσωπικά αντιτίθεμαι ΚΑΘΕΤΑ σε αυτή την προτροπή του Ξενοφώντα προς τον κόσμο για αποχή. Η αποχή βοηθάει τα μεγάλα κόμματα και δεν αλλάζει τίποτα. Ούτε είναι δυνατόν να περιμένουμε τόσο μεγάλη ανταπόκριση σε ένα τέτοιο αίτημα. Η υπόλοιπη συζήτηση έχει ΗΔΗ μεταφερθεί στο
   https://omadeon.wordpress.com/2010/05/26/left-or-left/#comment-41088

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s