Αιρετικόν Σιβυλλικόν 2 – Ο οίκτος ως συγχωροχάρτι

Αγαπητοί αναγνώστες, το αποψινό μας επεισόδιο πραγματεύεται μια πρακτική που χρησιμοποιείται κατά κόρον από τις κατώτερες μορφές διαδικτυακής ζωής που ονομάζονται drama queens. Όπως θα έχετε διαπιστώσει αρκετές φορές, μια drama queen προσπαθεί πάντα να κερδίσει το πάνω χέρι σε μια συζήτηση με μέσα τα οποία δεν διακρίνονται για τις στενές τους σχέσεις με κάτι που λέγεται εντιμότητα. Εδώ λοιπόν έρχομαι, με την πολυετή μου πείρα στα ίντερνετς και τα πολλά μου παθήματα (τα περισσότερα εκ των οποίων μου γίνανε μαθήματα), ώστε να σας βοηθήσω να μην τσιμπάτε από τα παραμύθια αυτών των σιχαμένων ανθρωποειδών που σαν καρκίνος καταστρέφουν το διαδίκτυο, αλλά και κάθε έννοια ανθρώπινης επικοινωνίας.

Τα βασικότερα  διαλογικά εργαλεία μιας τυπικής drama queen είναι:

 • Διαστρέβλωση των λεχθέντων των συνομιλητών της
 • Επίκληση στο «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» Bonus points όταν το «ξέρεις ποιος είμαι εγώ;» εκφέρεται από «διανοούμενη» ή άλλως πώς διάσημη ή ημιδιάσημη περσόνα – που έχει μάθει να μονολογεί χωρίς αντίλογο και κριτική, περιστοιχιζόμενοι από θαυμαστές και σφουγγοκωλάριους – και απευθύνεται σε χρήστες που έχουν επιλέξει να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο, τους οποίους η drama queen χαρακτηρίζει «ανώνυμους κουκουλοφόρους», «ανώνυμους λασπολόγους», ενίοτε δε και «αρουραίους που προκαλούν τεράστια ζημιά».
 • Λογοκρισία σχολίων (εάν έχει δικό της ιστολόγιο – κάτι που συμβαίνει συχνά). Έτσι, μπορεί να κατηγορήσεισυκοφαντήσει άνετα τους συνομιλητές της για πράγματα που δεν είπαν, λέγοντας «είπες αυτό κι εγώ το έσβησα και μπλα μπλα μπλα».
 • Καλλιέργεια αισθημάτων ενοχής και οίκτου στους αναγνώστες και σχολιαστές, συχνά αναφέροντας ότι πάσχει από κάποια βαρύτατη ασθένεια.

Ώπα μεγάλε, το τελευταίο είναι και το πιο ζουμερό. Εδώ η drama queen εκμεταλλεύεται την έμφυτη ανθρωπιά μας, ώστε να της επιτραπεί να συκοφαντεί, να λασπολογεί και, εν γένει, να ασχημονεί εις βάρος οποιουδήποτε, χωρίς κανείς να της πει το παραμικρό. Σκέφτεται ο εύπιστος αναγνώστης «τόσα τραβάει ο καημένος, άστον, έχει τα δικά του, ας μη γίνω αγενής κλπ κλπ κλπ κλπ». Κι έτσι η μοχθηρή drama queen έχει πια πετύχει το σκοπό της! Ένας πιθανός επικριτής έχει αυτοφιμωθεί για να μη φανεί αναίσθητος, ενώ τα διαδικτυακά της φιλαράκια (μη ρωτάτε «πώς είναι δυνατόν να έχει», γιατί υπάρχουν πολλοί ηλίθιοι στα ίντερνετς) την υπερασπίζονται με ακόμη μεγαλύτερη αποφασιστικότητα.

Γίνεται λοιπόν ο οίκτος συγχωροχάρτι και η drama queen μπορεί πια ανενόχλητη να κάνει ό,τι θέλει εις βάρος οποιουδήποτε.

Μη μασάτε! Πέραν του ότι η αξιοπιστία μιας drama queen συγκρίνεται με αυτήν των οίκων αξιολόγησης, του Αδώνιδος Γεωργιάδη, του Γ(ρ)ΑΠ και άλλων ομοειδών, θα πρέπει πάντα να σας βάλει σε υποψίες το γιατί η drama queen επικαλείται την ασθένειά της τη συγκεκριμένη στιγμή. Κι εδώ είναι που ερχόμαστε σε μια πολύ συγκεκριμένη ασθένεια, η οποία είναι κατά βάση σεξουαλικώς μεταδιδόμενο ανίατο νόσημα, το οποίο καταστρέφει το ανοσοποιητικό σύστημα του ανθρώπου. Έχω δει κατά καιρούς, σ’αυτά τα δεκαεπτά χρόνια που κινούμαι στο διαδίκτυο, διάφορες drama queens να προσπαθούν να πετύχουν ακριβώς αυτό, ισχυριζόμενες ότι πάσχουν από αυτό το νόσημα.

Ποτέ δεν ισχυρίσθηκα ότι διακρίνομαι για την ευγένειά μου, κι εδώ είναι που οφείλω να υπενθυμίσω ότι οι πάσχοντες από αυτό το νόσημα χωρίζονται σε δυο κατηγορίες: (α) στους άτυχους και (β) στους ηλίθιους.

 • Άτυχοι: Άνθρωποι που γεννήθηκαν από πάσχουσα μητέρα, άνθρωποι που προσβλήθηκαν λόγω μετάγγισης με μολυσμένο αίμα ή ξέρω’γω έσπασε το προφυλακτικό – και ανάλογες περιστάσεις.
 • Ηλίθιοι: Άνθρωποι που επιλέγουν να κάνουν σεξ χωρίς προφύλαξη (ειδικά όταν το έτερόν τους ήμισυ είναι λιγότερο μονογαμικό κι από τα καλαμάρια) γιατί «χωρίς προφυλακτικό έχεις μεγαλύτερη απόλαυση» (πολύ μαλακισμένη αποψάρα, η οποία είναι ΜΥΘΟΣ), τοξικομανείς που μοιράζονται σύριγγες.

Μαντέψτε ποια κατηγορία αξίζει τη συμπόνια μας και ποια όχι. Και μαντέψτε επίσης ποια είναι η σπανιότερη. Επίσης, και αυτό είναι το σημαντικότερο, κανένα πρόβλημα σωματικής υγείας δεν αποτελεί δικαιολογία για να είναι κάποιος κάθαρμα, συκοφάντης, αρχιψεύταρος και λασπολόγος και, βεβαίως, πρηξαρχίδης. Καλά ως εδώ; Καλά ως εδώ! Όμως, υπάρχει δυστυχώς το ενδεχόμενο ένας άτυχος να γίνει πολύ χειρότερη drama queen από ένα βλάκα, ειδικά αν έχει το ψυχολογικό και νοητικό background για κάτι τέτοιο – αν δηλαδή γουστάρει να το παίζει θύμα και Μάρθα Βούρτση. Μάλιστα, είναι πολύ πιο πιθανό ένας άτυχος (με το background που είπαμε) να γίνει drama queen παρά ένας ηλίθιος που, καταλαβαίνοντας τη μαλακία που έκανε, δεν τα βάζει με άλλους και δεν τους πρήζει τα παπάρια.

Γι’αυτό λοιπόν σας επαναλαμβάνω: Μη μασάτε. Και μη δείχνετε κανένα απολύτως έλεος στις drama queens. Αντίθετα, τρολλάρετέ τες μέχρι να λαλήσουν εντελώς και να γίνουν ρεζίλι των σκυλιών και των γατιών σε όλο το διαδίκτυο. Απομονώστε τες, γελοιοποιήστε τες και απαξιώστε τες τελείως. Ναι, είμαι ευγονιστής και πιστεύω ότι πρέπει το διαδίκτυο να ξεβρωμίσει από αυτά τα περιττώματα.

Κι όποιος βρήκε το άρθρο μου προσβλητικό, ας αφήσει υβριστικό/συκοφαντικό/εκβιαστικό/απειλητικό σχόλιο από κάτω για να’χω να γελάω με τη μαλακία που τον δέρνει.

.

Shortlink: http://wp.me/p3Ayp-3VT

26 comments

 1. Ε, ναι.
  Ο άτυχος, που δεν είναι ηλίθιος… φυσικά δεν θα κατηγορήσει κάποιον εσκεμμένα (και ψευδώς) για κάτι που δεν έκανε
  (επικαλούμενος την ατυχία του σαν απόδειξη… αξιοπιστίας, μάλιστα).

  Ο βρωμερός και ανίατος καρα-ηλίθιος όμως, θα συμπαραταχθεί και με όλες τις δυνάμεις του σκότους, άμα λάχει, προκειμένου να δικαιώσει την κακία του, δηλαδή το γεγονός ότι δεν θέλει να παραδεχτεί την ηλιθιότητά του.

  Θα συκοφαντήσει τον άλλον, ακόμη και… λίγο πριν πεθάνει, μουρμουρίζοντας (κρυφά) «του την έσκασαα… τον έκαψα…» -ή κάτι ανάλογο.

  Το Απόλυτο Κακό ΤΙ είναι?
  Ισως είναι η απύθμενη κακία ενός ετοιμοθάνατου συκοφάντη. Θέλει να καταστρέψει τον αθώο (τον οποίο ζηλεύει ή μισεί χωρίς λόγο) μέχρι… την τελευταία του πνοή. Θέλει να φύγει από τον κόσμο σαν… πετυχημένος συκοφάντης, ήσυχος ότι κατάφερε να «φυτέψει» (ανύπαρκτο) φταίξιμο στον μισούμενο αθώο, ΕΣΤΩ και την τελευταία στιγμή.

  Γι’ αυτό ακριβώς, δεν αξίζει καμμία συμπόνοια. ΟΧΙ γιατί… είμαστε και «ρατσιστές», ή δήθεν «ευγονικοί» (και άλλες μαλακίες).

  ΠΟΣΟ καρα-καργιόλης μπορει να είναι κάποιος που κατασκευάζει κατηγορίες
  (κρύβοντας και τις αποδείξεις ότι είναι ψευδείς) ακόμη κι όταν νοσεί βαριά,
  ακόμη και τη στιγμή που (ενδεχομένως) είναι ο ίδιος κοντά στο θάνατο?
  Δηλαδή… ακόμη και σε στιγμή που κάθε φυσιολογικός άνθρωπος θα ήθελε να ξεπεράσει τις κακίες και τα πάθη του?

  • Αύριο θα σκεφτώ… ΑΝ θα εμπλουτίσω το προηγούμενο σχόλιό μου, με δύο λινκ,
   που _συγκεκριμμενοποιούν_ όσα είπα, λύνοντας και όλες τις πιθανές απορίες.

   Μέχρι τότε… καλό βράδυ! 🙂

   • Επειδή θέλω να είμαι συνεπής, όσον αφορά την ΠΛΗΡΗ τεκμηρίωση ΟΛΩΝ όσων λέμε εδώ πέρα…
    αναβάλλω για λίγο τους 2 συνδέσμους που ανάφερα.
    ΟΤΑΝ μπουν, θα έχει μπει και το τελευταίο κομματάκι του «puzzle» στη σωστή του θέση,
    έτσι ώστε η αναδυόμενη ΠΛΗΡΗΣ εικόνα να μη σηκώνει ΚΑΜΜΙΑ αμφισβήτηση.

    Παρόλ’ αυτά, επειδή άκουσα μια απορία ενός φίλου, θα ξεκαθαρίσω κάτι.
    Αυτή η ανάρτηση του Αιρετικού (όπως κι αυτά τα σχόλιά μου)…
    ΔΕΝ εχει στόχο ένα «πατερούλη» που συκοφαντεί αρκετά blog (κι εμένα) σαν «πράκτορες» του Σιωνισμού ή του συστήματος, κλπ.
    αν και οι αλήθειες που έβγαλε στο φως ο Αιρετικός (όχι όλες)… αφορούν ΚΑΙ εκείνον, εν μέρει (σαν Supreme «Drama Queen»).

    Εγώ αναφερόμουν σε ένα βρωμερό άτομο που έσπευσε να πάρει το μέρος εκείνου του «πατερούλη», διαστρέφοντας και την ιστορία παλιών συμβάντων στη μπλογκόσφαιρα. Και για να μη βγεί στο φώς η αλήθεια, πήγε κι έσβησε σχόλια που αποδεικνύουν πόσο μεγάλος ψεύτης είναι, διαστρέφοντας το νόημα συζήτησης στο μπλογκ του. Για κακή του τύχη όμως, υπάρχουν ΚΑΙ παλιές δηλώσεις του, που ίσως ξέχασε ή ελπίζει να μη βγουν στο φως, οι οποίες ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ την ψευτιά του. Προ ημερών επανήλθε δριμύτερος, σαν… ανθρωπόμορφη κατσαρίδα του διαδικτύου, που καταστρέφει ή διαστρέφει τεράστιες ποσότητες πολύτιμης Πληροφορίας.

    Τέλος, δεν ξέρω αν λέει αλήθεια, αυτός ο βρωμιάρης, όσον αφορά την ασθένειά του, αφού είναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟΣ ψεύτης σε άλλα θέματα. Απλώς το θεωρώ ΠΟΛΥ πιθανό, ειδικά για την ασθένειά του, ότι είναι ακριβής (χωρίς να είναι απαραίτητα και «κοντά στο θάνατο», αφού υπάρχουν άλλοι που επιζούν πάρα πολλά χρόνια, με το ίδιο νόσημα).

    • Φίλε Omadeon, γι’αυτόν ακριβώς το λόγο είναι σιβυλλικό το άρθρο μου: επειδή αφήνει όποιον έχει τη μύγα να μυγιαστεί. Αν κάποιοι θιχτούν, έχουν το ελεύθερο να ασκήσουν το συνταγματικά κατοχυρωμένο δικαίωμά τους να τους γράψω εκεί που δεν πιάνει μελάνι. Εγώ το έγραψα για να μην την πατάει ο κόσμος και πέφτει στις παγίδες που στήνουν όλες οι drama queens.

 2. Ο Νοσφεράτος συνεχίζει την πολυήμερη εκστρατεία λάσπης που εξαπέλυσε σε μένα, σε ποστ της ΕΟΣ. Π.χ. στο σχόλιο εδώ
  http://enosy.blogspot.com/2012/01/blog-post_15.html?showComment=1326757878814#c1755855086794318818
  (που ξεκινάει με ψευτιές και παραχαράξεις ιστορίας… πολλών ετών πριν – και του απάντησα για μερικά που λέει στο σχόλιο από κάτω).

  Ομως υπάρχει και κάτι άλλο, που αφορά και «αλληλεγγύη» μεταξύ… drama queenς!

  Στο (μελλοντικό) «δημόσιο φάκελλο» του Νοσφεράτου, θα πρέπει κάποτε να καταγραφούν και… γκεμπελίστικες διαστρεβλώσεις λεχθέντων, όπως αυτό που είπε πριν λίγο, στο τέλος εκείνου του σχολίου του: «…ο Ομαντεωναρος ( ο οποιος επισης ειπε …»να ψοφησει» και »δεν αξιζει να ζει »για θυμα του Εητζ»).

  Μα… _ποτέ_ δεν είπα «για θύμα του Εητζ να ψοφήσει» (επειδή έχει εητζ) όπως μου αποδίδει ο νοσφερούκλας (πούχει το ψέμα δεύτερη φύση του)…

  Ισα-ίσα στο μπλογκ του… άααλλου αλήτη, ο οποίος ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ το ότι (λέει ότι) πάσχει από έητζ για να κάνει τις κραυγαλέες συκοφαντίες του πιστευτές, του είπα ότι λυπάμαι κιόλας, για την ασθένειά του ΚΑΙ το εννοούσα κιόλας (αν κι εισέπραξα φτύσιμο και βαριά λάσπη).

  Αλλά (όπως ξεκαθάρισα στο σχόλιο εδώ) ΚΑΙ σε προηγούμενα σχόλια της ανάρτησης της ΕΟΣ, όποιος είναι ΤΟΣΟ πωρωμένος και μοχθηρός ψεύτης ώστε να ρίχνει λάσπη σε αθώους… ακόμη και μέσα σε βαριά ασθένεια ή μέχρι την τελευταία του αναπνοή, από ηθική άποψη (για τον ίδιο) ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΖΕΙ. Και αν είχα ποτέ φτάσει εγώ ο ίδιος σε ΤΕΤΟΙΑ ηθική ξεφτίλα, τότε το καλύτερο θα ήταν να είχα… ψοφήσει ΚΑΙ εγώ, αναμφίβολα!

  Εκείνος που «δεν αξίζει να ζεί», είναι εκείνος που παραμένει αμετανόητος και αχάριστος λασπολόγος, προδότης συναγωνιστών του. ΑΥΤΟΣ «δεν αξίζει να ζει». ΟΧΙ ο _απλώς_ πάσχων από aids (ή ο,τιδήποτε).

  Ο (απλώς) πάσχων ΑΣΦΑΛΩΣ αξίζει συμπόνοια (ΚΑΙ κάθε βοήθεια για να επιζήσει). Αλλά όποιος… επιμένει νάναι απόβρασμα ΑΚΟΜΗ και μέσα στην ασθένειά του, παίζοντας ρόλο «drama queen» για να ΒΛΑΨΕΙ ΑΘΩΟΥΣ, γίνεται απόβρασμα _ακόμη_ χειρότερο (λόγω δραματοποίησης, αλλά και λόγω του ότι… υπό κανονικές συνθήκες ο βαριά ασθενής ξεπερνάει και τις κακίες του). ΑΥΤΟ είναι όλο, ανεξάρτητα από ασθένειες. Τέλος, το «δεν αξίζει να ζει» είναι ΗΘΙΚΗ κρίση, που ΔΕΝ συνεπάγεται (ντε-και-καλά) ότι πρέπει κάποιος να… στερηθεί την ιατρική φροντίδα (κλπ.) επειδή… είναι κάθαρμα.

  (το παρόν σχόλιο θα μεταφερθεί στην ΕΟΣ)

  • Μωρέ του χρειάζεται ειδικό λήμμα στην Encyclopedia Dramatica και στη FAILpedia… Κι αυτοί βάζουνε πραγματικά ονόματα εκεί μέσα.

   • Σωστά…

    Γι’ αυτό και… εκ των υστέρων ΒΑΡΕΘΗΚΑ να μεταφέρω εκεί (στο blog της ΕΟΣ) το σχόλιο.
    Εχει πει ΗΔΗ αρκετά μαργαριτάρια ψευτιάς και λάσπης. Βαριέμαι να μαζεύουμε κι άαααλλα.

    ΤΙΓΚΑ το φορτηγό.. -χαχαχα- Δηλαδή το εξής φορτηγό:

  • Αν πάει κανένας μαλάκας να πει στο γιατρό «ξέρεις γιατρέ, επειδή το προφυλακτικό μου κόβει την ηδονή δεν το φοράω κι έτσι κάποια στιγμή κόλλησα AIDS», ξέρεις τι θα του πει ο γιατρός; Θα του πει ότι είναι μαλάκας κι ότι πήγαινε γυρεύοντας. Αν προχωρήσει παραπέρα και πει ότι και με το μόνιμο δεσμό του δε χρησιμοποιούν προφυλακτικό, τότε ο γιατρός θ’αρχίσει να τραβάει τα μαλλιά του – και σε τέτοια περίπτωση, ο ίδιος ο μάγκας δε θα είναι απλά μαλάκας, αλλά εγκληματίας. Αυτά δεν τα καταλαβαίνουν όμως μερικοί-μερικοί.

   Θυμάμαι ένα βιβλίο που είχε γράψει ο «Ιαβέρης» (ο παλιός οδηγός αγώνων) για την οδική ασφάλεια. Θα μου πεις τώρα, «τι σχέση έχει με την πρόληψη θανατηφόρων νόσων;». Έχει. Άμα μπορείς εύκολα να το αποφύγεις (να κινδυνέψεις και να βάλεις σε κίνδυνο κι άλλους) κι εσύ, επειδή είσαι «μάγκας», δεν κάνεις τίποτα για να το αποφύγεις, είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Ξέρεις λοιπόν πώς αποκαλούσε ο Ιαβέρης αυτούς που κυκλοφορούνε με καμμένα φώτα μέσα στη νύχτα; ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ.

   Αυτή η πολιτική ορθότητα θα μας φάει. Να μην τολμάς να πεις ότι ο καθένας είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του κι ότι έχει ευθύνη απέναντι στους γύρω του… Ουστ από εκεί με το κάθε κωθώνι.

   • Ναι Αιρετικέ, όλα σωστά…

    Αλλά… ξέρεις… όταν ανακαλύφθηκε εκείνος ο αχρείος δολοφόνος που… μόλυνε ΕΝΑ σωστό ανθρώπους ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ με το εητζ, από το οποίο έπασχε,
    αν θυμάμαι καλά η απολογία του ήταν η εξής (για όσους μόλυνε – και αρκετούς που ΣΚΟΤΩΣΕ)
    «ήθελα να εκδικηθώ τον κόσμο ΕΠΕΙΔΗ έχω έητζ (και οι άλλοι δεν είχαν)»
    (έ, τώρααα… ΤΙ να πω? ότι «συγχωρείται επειδή έχει έητζ και δεν ξέρει ΤΙ λέει» – όπως θάλεγε ο Νοσφέρακας?)

    Στη δική μου περίπτωση, ο ΜΕΓΑΛΟΣ αληταράς που κάποτε ήταν φίλος μας, αλλά… τώρα έγινε ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ άσπονδος εχθρός,
    και ο οποίος τώρα «στηρίζεται» από το Νοσφεράτο, παρόλο που κάποτε τον έβριζε χυδαία και τον συκοφαντούσε χωρίς έλεος…
    …τώρα με «εκδικήθηκε» ΕΠΕΙΔΗ… ΔΕΝ έχω έητζ (ή δεν έχω την ίδια δογματική… ζούρλα που τον έπιασε υπέρ της ΠΔ. Ποιός ξέρει?)

    Ε, ΒΑΡΙΕΜΑΙ ειλικρινά να κάνω σχετικό ποστ (για τον άλλο αλήτη), αλλά θα γίνει κάποτε.
    Προς το παρόν αντιγράφω στοιχεία από σχόλιό μου στην ΕΟΣ, που τον ξεμπροστιάζει, για να τελειώνουμε.

    OMADEON
    Jan 16, 2012 02:58 PM
    Αφού τα θέλει ο κώλος σου λοιπόν Νοσφεράτε, την _αλήθεια_ για το _ΠΟΙΟΝ_ συγκαλύπτεις (ενώ παλιά σε έφτυνε δικαίως)
    ορίστε η ΑΠΟΔΕΙΞΗ της ψευτιάς του (που δίνω για άλλους, όχι για σένα που… πάντα αρνείσαι τα πάντα)

    https://omadeon.wordpress.com/about/off-topic/apeleytheros-wordpress-com/#comment-45528
    /
    κάπου εκεί (και σε διπλανά σχόλια εκεί) θα βρειτε _αποδείξεις_ ότι ψεύδεται (ο νέος Ταλιμπάν του Φωτόπουλου) σε αυτό που λέει ΕΔΩ
    http://waltendegewalt.wordpress.com/2011/12/31/%CF%80%CE%B1%CF%84%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B1-%CF%83-%CE%BC%CF%80%CE%AD%CE%BA%CE%B5%CF%84/#comment-996
    …το οποίο κάμποσοι βλάκες χειροκρότησαν ήδη, παραπλανημένοι από τη (μέσω-πρόκλησης-οίκτου) συκοφαντία του…

    Τα ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σχόλιά μου (τα περισσότερα) που λογόκρινε (για να κατασκευάσει ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ενοχή), είναι στη μέση εδώ
    http://metaomadeon.wordpress.com/2012/01/01/netspeak1/
    […]

  • Κι επίσης, από πού κι ως πού σημαίνει το ότι πρέπει σε κάποιον να συγχωρούμε σκάρτη, σάπια και βρωμερή συμπεριφορά μόνο και μόνο επειδή πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια; Δεν το κατάλαβα! Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Εγώ αυτό έγραψα ξεκάθαρα, ορθά-κοφτά και με απόλυτη σαφήνεια στο άρθρο μου. Τα υπόλοιπα που λέει ο άθλιος είναι για σφαλιάρες. Και, σε ό,τι αφορά την άλλη τη drama queen, αρκετά με τη σιχαμένη πάρτη της. Απέδειξε πέραν πάσης αμφιβολίας ότι πρόκειται για ένα σκατόψυχο υποκείμενο, για έναν ελεεινό, σιχαμερό και αχάριστο ψεύτη και γι’αυτό καλά θα κάνει να μη μας πουλάει κανένα άλλοθι. Χεστήκαμε για την υγεία του, είναι δικό του θέμα (ειδικά στη συγκεκριμένη περίπτωση που πραγματικά είναι ΕΝΤΕΛΩΣ δικό του θέμα κι όχι δικό μας), όπως κι αυτός χέστηκε για την υγεία οποιουδήποτε από εμάς και δεν ασχολείται ούτε για μια στιγμή με το πώς ζει, με το τι περνά ο οποιοσδήποτε. Δε θα το φορτώσει σ’εμάς (ειδικά όταν αδιαφορεί για τους άλλους) ούτε θα γίνονται ανεκτά τέτοια «guilt games». Έχω φάει στη μάπα διάφορες άθλιες drama queens παλιότερα σε διάφορες διαδικτυακές κοινότητες, ακόμα και σε προσωπικές επικοινωνίες. Κάποτε – πολύ κακως – την πάταγα κι έμπαινα στα τριπάκια που περιέγραψα στο άρθρο μου, στα τριπάκια και στις παγίδες που στήνανε. Όχι πια! Τέρμα το εμπόριο της ενοχής, τέρμα η βιομηχανία τύψεων.

   • Ε, ναι. Αιρετικέ πρόκειται για πραγματικό σκυλολόΪ του διαδικτύου.

    Αλλά επειδή… μας διαβάζουν και νέα πρόσωπα, που βρήκαν πρόσφατα το μπλογκ, κλπ. καταθέτω επίσης:

    1) σύνδεσμο σε ποστ που ξεμπροστιάζει το Νοσφεράτο, από τους… δεινοπαθήσαντες (σαν θύματά του) leftg700:
    http://leftg700.blogspot.com/2011/01/blog-post_19.html

    2) Ολόκληρο, αποκαλυπτικό σχόλιο του… άααλλου αλήτη (Δήμου) απ’την εποχή που ο πρώτος αλήτης (Νόσφος) ήταν εχθρός του.
    http://radicaldesire.blogspot.com/2010/09/radical-desire.html?showComment=1285442735378#c6333506857941011314
    (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: αν ψάξετε εκεί, θα βρείτε και δικά μου σχόλια… υποστηρικτικά για Δήμο/Αντώνη + κάποιες ευχαριστίες τους)

    dDcom είπε…
    ΑΡΚΕΤΑ –
    Όταν ο χρήστης
    nnosferatos@*.com νουθετίζεται πολλαπλώς, αποκλείεται προσωρινώς και επανέρχεται δριμύτατος με τις εξής διευθύνσεις

    :araramodios@*.com
    anartisi@*.com
    feratos@*.com
    sferatos@*.com
    osferatos@*.com
    nnosferatos@*.com

    Από τις εξής IP
    94.68.138.76 [Αττική]
    94.68.166.23 [Σαλονίκη] (OTENET)
    85.75.62.212 [Αθήνα]
    85.75.52.97 [Αθήνα]
    94.68.194.17 [Σαλονίκη]
    94.68.184.1 [Σαλονίκη]
    94.68.176.233 [Σαλονίκη]
    94.68.198.211 [Σαλονίκη]
    94.68.186.70 [Σαλονίκη]
    94.68.199.22 [Σαλονίκη]
    85.75.53.8 [Αθήνα]
    85.75.52.97 [Αθήνα]
    89.210.140.155 [Σέρρες] [Hellas On Line S.A]

    για να δηλώσει την «υποστήριξή» του στο χρήστη-διαμάντι «αρμόδιο»:
    armodios@*.com
    mariopernniola@*.com

    από τις εξής διευθύνσεις:
    94.64.6.101 [Ξάνθη] (OTENET)
    94.64.17.119
    83.235.173.110 [Αθήνα]
    94.64.14.25 [Καβάλα]
    92.119.184.103 [Αθήνα] (Αναρμόδιος διαφορετικός provider: ontelecoms)
    94.68.138.76

    δεν πρόκειται πλέον περί «ανωνυμίας» ή αποθέματα χρόνου, αλλά για κατάχρηση της φιλοξενίας και του χρόνου μου. Είστε πλέον ανεπιθύμητοι.
    25 Σεπτεμβρίου 2010 10:25 μ.μ.

    • Και για να καταλάβεις πόσο χυδαία αποπροσανατολιστικό ρόλο παίζουν αυτά τα κουμάσια (και δεν εξαιρώ κανέναν τους), αναγκαζόμαστε ν’ασχολούμαστε με τον κάθε αρχιτίποτα (που παριστάνει και τον ινστρούχτορα και τον «ηγέτη»), ενώ προκύπτουν ποινικές ευθύνες για τον ΓΑΠ και οι οικονομικοί εισαγγελείς (εναντίον των οποίων ξιφούλκησε κι ο «υπουργός Δικαιοσύνης» Μιλτιάδης Παπαϊωάννου) ζητούν να παραπεμφθεί

     Τη στιγμή μάλιστα που στη Θεσσαλον(αζ)ίκη έσκασε βόμβα με κύκλωμα τοκογλύφων, μεταξύ των οποίων ήταν και το δεξί χέρι του Κυριάκου Βελόπουλου, καθώς επίσης και το δεξί χέρι του Ευάγγελου Βενιζέλου. Αυτά είναι!

     • Εκπληκτικό σκάνδαλο Αίρετικέ… που επιβεβαιώνει και τη Γεωργαντά.

      – Η έρευνα ξεκίνησε μετά τις καταγγελίες της Ζωής Γεωργαντά ότι φούσκωσαν επίτηδες το έλλειμμα
      – Η δικογραφία κατατέθηκε στον Αρειο Πάγο και από εκεί θα διαβιβαστεί στην Βουλή…

      Ααα… καλά θα διαβιβαστεί στη Βουλή. Τώωωρα σωθήκαμε.
      ΣΙΓΑ μην κυνηγήσει η Βουλή των λαμόγιων, τα… λαμόγια.

      -αλλά γράφω από λαπτοπ, εκτός έδρας.

      Ξέχασα και το κινητό στο σπίτι.
      Θα γυρίσω γύρω στις 10.30μμ

     • Σκανδαλάρα ολκής, για το έλλειμμα που το φούσκωσαν επίτηδες για να υποδουλώσουν τη χώρα, να δαιμονοποιήσουν (καθαρά ΝΑΖΙΣΤΙΚΗ πρακτική) το λαό της, να ξεπουλήσουν τα ασημικά της κι έχουμε τώρα όλες τις πρωκτικές γάγγραινες (σταλινικούς, wannabe πασόκους και το κακό συναπάντημα) να μας πρήζουν. ΚΑΙΑΔΑΣ ΡΕ!

     • Ναι, τα βλέπω…

      Η μεγάλη μαλακία του ελληνικού συστήματος είναι ότι θέτει τη Βουλή υπεράνω του Νόμου, λες κι αποτελείτσι από εξ ορισμού άμεμπτους. Μια μεγάλη μαύρη τρύπα – πλυντήριο είναι, ξεπλύματος σκανδάλων.

      Ενυουαίη, προ ολίγου είδα και τα νέα παραληρήματα του βρικόλακα, που λύσσαξε.
      Θα βάλω εκεί το εξής σχόλιο σε λίγο.
      ————

      Είσαι και ΜΥΘΟΜΑΝΗΣ βλέπω Νοσφέρακα.
      Χειροτέρεψες. Ξέρεις… η άρνηση, όταν την αρνηθείς ότι την κάνεις, καταντάει ατέρμων βρόχος (endless loop)

      ΠΟΙΑ συκοφαντικά και προβοκατόρικα μέηλ?
      Είσαι σοβαρός ΕΣΤΩ και ελάχιστα?
      Μήπως εννοείς τα μέηλ διαμαρτυρίας στον Τρεμόπουλο? Φέρε εδώ τα μέηλ κι άσε τις ψευτιές.
      Σάμπως τα είδες ποτέ? ή διάβασες τις ψευτιές κάποιου άλλου φίλου σου, εξίσου ψεύτη με σένα, που τόπαιζε… Τρεμοπουλικότερος του Τρεμόπουλου?

      Ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που πάτησα το πόδι μου στη ΒΡΩΜΕΡΗ σας πόλη. Εχετε γεμίσει παρανοΪκούς και φανατικούς, χρόνια σας πήδαγε κι ο… Ψωμιάδης χωρίς προφυλακτικό. Θα με κάνετε ρατσιστή στο τέλος, διότι έκτοτε… αποφεύγω ο,τιδήποτε βορείως της Λάρισας. Α ΧΑ ΧΑ ΧΑ….
      Παλιο-θεσαλοναζί ! τσκ, τσκ, τσκ….

      Το ποστ μου για τον Βλάση Αγτζίδη είναι ΔΗΜΟΣΙΟ ρε βλάκα, ΚΑΙ ο ίδιος το ξέρει. ΔΕΝ είναι «δόσιμο ονόματος» αυτό. ΤΙΜΗ για εκείνον είναι (ΚΑΙ για μένα που παραδέχομαι τα λάθη μου, αντίθετα με σένα που έχεις ΜΗΔΕΝΙΚΗ αυτοκριτική).

      ΑΝΤΕ χάσου από δω χάμου ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΕ ΨΕΥΤΗ, που διαστρεβλώνεις ακόμη και όσα ειπώθηκαν ΕΔΩ, λίγο πιο πριν, μπροστά στα μάτια ΟΛΩΝ μας. Γι’ αυτό πρέπει να σε φακελλώσουμε με ΟΛΑ τα στοιχεία, για να αναγκαστείς να την κοπανήσεις από τα μπλογκ που βρωμίζεις. (ΟΠΩΣ φακελλώνουν τα… τρολ ολκής στο ξένο διαδίκτυο).

      Οι απαντήσεις μου, αν δεν τις βάλω εδώ, από τώρα και στο εξής θα είναι ΕΚΕΙ:

      https://omadeon.wordpress.com/2012/01/15/airetikon-sibyllikon-2-pity-pardon-paper/#comment-74476

     • Ξέρεις, μ’αυτόν τον αρχιψεύταρο και παθολογικό συκοφάντη το πρόβλημα δεν είναι η «πολιτική ορθότητα». Ακόμη και με τον πιο κόσμιο και πολιτικά ορθό τρόπο να εκφραστεί κανείς, πάλι θα βρει τρόπο να παραποιήσει τα λεγόμενά του για να πει τα δικά του. Ευτυχώς βέβαια υπάρχουν αρκετοί στην Αριστερά που ξέρουν τι κουμάσι είναι και τον θεωρούν παντελώς ανυπόληπτο. Στους άλλους χώρους ούτε που τον ξέρουν. Και λογικό είναι άλλωστε. Το συγγραφικό του έργο είναι μηδενικό: ένα review έκανε πάνω σε δουλειές άλλων. Το επίπεδο του βιβλίου του δεν είναι ανώτερο μιας εργασίας εξαμήνου ενός μέτριου μεταπτυχιακού φοιτητή. Και από τότε έχει πρήξει όλο το Σύμπαν. Σιγά τα ωά, σιγά το συγγραφέα, σιγά τον αναλυτή! Κι όσο για την ταμπέλα του «εθνολαϊκισμού» που την κοπανάει όπου βρει, μου θυμίζει το «τώρα που βρήκαμε παπά, ας θάψουμε πέντε-έξι» που λέει ο λαός. Τι να του απαντήσεις; Ο τύπος είναι Grande μαλάκας. Κι όσο για τις παπαριές που λέει για… ρατσισμό κατά των πασχόντων από AIDS, οι μομφές του είναι εντελώς της πυρκαγιάς και σε προηγούμενο σχόλιό μου φαίνεται ξεκάθαρα το γιατί.

      1. Όταν σε προειδοποιούν όλοι να μην την κάνεις τη μαλακία, αλλά εσύ την κάνεις, πας γυρεύοντας και δε σου φταίει ΚΑΝΕΝΑΣ.
      2. Για μαλακία που έκανες και λούζεσαι τις συνέπειές της δεν έχεις δικαίωμα όχι μόνο να κατηγορείς τους πάντες (ειδικά αν σε προειδοποιούσαν), αλλά ακόμα περισσότερο να την επικαλείσαι για να σε λυπηθούν και να προκαλέσεις τύψεις σε όποιον σου ασκεί κριτική για άλλες μαλακίες που κάνεις, άσχετες με αυτήν.

      Με απλά λόγια, όλη η (για τον πούτσο) «επιχειρηματολογία» της σταλινικής κομπανίας είναι «-Τι κάνεις Γιάννη; -Κουκιά σπέρνω» ή «τρεις (μάλλον τέσσερεις στη συγκεκριμένη περίπτωση) τον πούτσο κλαίγανε».

      Κι όποιος ή όποια προσβλήθηκε από τα βρισίδια που έριξα, να πάει να παραλάβει το iPad2 από τον ίδιο τον Steve Jobs.

     • Και για να τελειώνουμε με τον υπερκρετίνο και τρισηλίθιο και το παρεάκι του… Όοοοοολο το παραλήρημα της άθλιας drama queen που προκάλεσε την… «συμπάθεια» του βρυκόλακα (τον οποίο προειδοποιώ πως, αν συνεχίσει, από εδώ κι εμπρός θα αναφέρομαι σ’αυτόν με το πραγματικό του όνομα) συνοψίζεται στα εξής:

      Omadeon: Εδώ, εδώ κι εδώ με κατηγορείς ψευδώς και φέρθηκες άθλια.
      Drama queen: Θα έπρεπε να ντρέπεσαι, πάσχω από AIDS.

      Δικές μου ερωτήξεις, γιατί θα μου φύγει πια το τσερβέλο με τις σβουνιές που ευδοκιμούν στα κεφάλια ορισμένων:

      1. Ρε μαλάκα, πώς στον πούτσο έχεις την απαίτηση να ξέρει ο Omadeon τι συμβαίνει με την υγεία σου; Θα μυρίσει τα νύχια του; Το κληρονομικό χάρισμα νομίζεις ότι έχει;
      2. Τι σκατά σχέση έχει η υγεία σου με τον άθλιο και αχάριστο χαρακτήρα που έχεις δείξει;
      3. Στην τελική, γιατί θα έπρεπε να μας νοιάζει; Νοιάστηκες εσύ ρε για κανέναν; ΟΧΙ. Ασταδιάλα από εκεί, σε βαρεθήκαμε κι εσένα και την κλάψα σου και τη διπροσωπία σου.

      Ούπς, και πάλι έβρισα…

      Problem?

 3. Στο μεταξύ ο Αντώνης προσπαθεί (ματαίως) να… αλλάξει στυλ. Από ειρωνεία ξέρει, είναι ο τομέας του, αλλά…
  …το καινούργιο του ποστ «Lenin Deleted» είναι παγερό συνονθύλευμα προβολών του μυαλού του,
  που (σαν σύνολο) αποτελούν Αχυρένιο Επιχείρημα Ολκής.
  http://leninreloaded.blogspot.com/2012/01/lenin-deleted.html

  ΟΧΙ Αντώνη, λες μαλακίες, μόνο.
  ΔΕΝ συνεπάγεται, ντε-και-καλά, ότι όσοι δεν προσυπογράφουν τον απόλυτο λενινισμό σου (διάβαζε «σταλινισμό» τώρα πια)…
  …πρέπει (καλά και σώνει) να εκπληρώσουν τις φαντασιώσεις των κακών προβολών του μυαλού σου.

  ΔΕΝ συνεπάγεται, σε καμμία περίπτωση, όλο αυτό το κομφούζιο για όποιον αρνείται να γίνει δογματικός.

  Το νέο οικοδόμημα π.χ. που φτιάχνω εγώ, δεν έχει καμμία σχέση με αυτές τις μπούρδες.
  Π.χ. ένας συνδυασμός του μαρξισμού με ελευθεριακές ιδέες και Ναόμι ΚλάΪν κ.ο.κ. δεν συμπίπτει πουθενά με αυτό το κατασκεύασμα.

  Και αυτό το κατασκεύασμα δεν είναι καν «μετα-μαρξισμός», ακόμη λιγότερο «μετα-λενινισμός».
  Μια μπούρδα και μισή είναι.
  Και οι ευθύνες του Αντώνη είναι _αλλού_.

  • Άστον, έχει χάσει τη μπάλα. Κι όσο για το ότι δεν τον έχω πλέον ως σημείο αναφοράς… «And nothing of value was lost».

 4. ΛΟΓΟΚΡΙΜΜΕΝΟ σχόλιό μου σε… νέα επίθεση του «δραματοποιού»,
  αλλά ο βρωμιάρης τα στέλνει όλα στο spam (οπότε ΟΥΤΕ καν τα διαβάζει). ΔΕΝ του ξαναγράφω, φυσικά…
  Δυστυχώς έχει βάλει απόκρυψη λινκ σχολίων (και βαριέμαι να βρω το λινκ από το source-code),
  αλλά το βρίσκετε κάπου στο ΕΞΗΣ post για τον… Μάο Τσε Τουγκ

  dkoss
  24/01/2012 at 3:52 πμ
  «Ορισμένοι δε “σύντροφοί” σου είχαν το θράσος να μας τσουβαλιάσουν όλους ως φασίστες.»

  http://leninreloaded.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html?showComment=1327367121653#comment-c6883491898649968836

  Αν είχατε αρχίδια, αναρχοτομάρια, θα παίρνατε θέση για το φιλαράκι τού φασίστα και τον οχετό τού gay hate speech που δημοσίευσε στο ΑΝΤΙ-ΔΝΤ του. ΑΝΤΙ-ΔΝΤ! Με το Λοβέρδ. να μας κόψουν και τα φάρμακα γιατί «δεν βάζουμε καπότα». Αλλά αρχίδια δεν έχετε. Μόνο μισόλογα, υπονοούμενα και μαλακίες μασκαρεμένες σε «θεωρία».

  “One of the most dangerous things about the AIDS pandemic is the way we are conditioned to think about it, which encourages the sense of isolation that people end up with, a suicidal prognosis. […] Death by {social} media”

  Galas, Diamanda, “An Interview with Diamanda Galas,” in Thomas Avena, ed., Life Sentences: Writers, Artists, and AIDS (San Francisco: Mercury House, 1994), interview by Thomas Avena.

  Από μια γυναίκα που έχει αυτά που δεν έχετε. Να χ@σω την «αυτονομία» και τις πλατείες σας

  1 1 Rate This

  ____________________
  Σημείωση: η φράση «οχετό τού gay hate speech» είχε λινκ προς τα ΕΔΩ
  _____________________
  ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

  omadeon:
  Και ποιός σου είπε ρε ΖΩΟΝ ότι διαφωνεί κανείς με την ΑΠΟΛΥΤΗ προτεραιότητα που έχει και ΠΡΕΠΕΙ να έχει η υγεία σου?
  Πολλοί άλλοι που πάσχουν από το ίδιο είναι ΑΝΘΡΩΠΟΙ με ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
  και ΔΕΝ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ την ασθένειά τους για να επινοήσουν ΜΥΘΟΜΑΝΗ ψέματα…

  Είσαι όμως ένα ΣΚΟΥΠΙΔΙ στην ψυχή κι αυτό δεν έχει καμία σχέση ΟΥΤΕ με ασθένειες, ΟΥΤΕ με ερωτικές προτιμήσεις, ΟΥΤΕ ΚΑΝ με το αξιόλογο (πράγματι) έργο σου που ΠΟΛΛΕΣ φορές επαίνεσα ΚΑΙ προστάτευσα αλλά εσύ αποδείχτηκες ΑΧΑΡΙΣΤΟ γκεμπελικό καθίκι.

  Εύχομαι να ζήσεις ΠΟΛΛΑ χρόνια μπας και ανανήψεις, αν και χλωμό το βλέπω, το ΔΕΥΤΕΡΟ. Ειλικρινά εύχομαι το πρώτο, και σου ξεκαθαρίζω. Το απαράδεκτο είναι ότι ΔΕΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ σου. Ακόμη και λόγω βλακείας αν την πάτησες, ο σοφός είναι εκείνος που ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ τη βλακεία του και ΔΕΝ ΜΙΣΕΙ τους άλλους ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ δραματοποιώντας και προβάλλοντας την κατάστασή του.

  Βλακείες έκανα κι εγώ πολλές, αλλά ΔΕΝ τις έριξα στους άλλους.
  ΑΝΤΕ μπράβο…

  ΑΝ το ανασύρει από τη σπαμέστρα, το σχόλιό μου θα εμφανιστεί εδώ:
  http://waltendegewalt.wordpress.com/2012/01/21/%CE%BC%CE%AC%CE%BF-%CE%B4%CF%8D%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%8D-1928/#comment-1073

  • Ώχου πια με την κάθε drama queen. Κάποιος θα πρέπει να τους πει επιτέλους ότι χώρος για δράμα υπάρχει μόνο στο θέατρο – κι εκεί θα πρέπει οι ηθοποιοί να είναι πάρα πολύ καλοί.

   • Αιρετικέ έτσι είναι, αλλά…
    Αν μελετήσεις τα στατιστικά του blog θα ανακαλύψεις πολλά ενδιαφέροντα στοιχεία.

    Π.χ.
    1) Ενώ ο Τ.Φ. παραπονείται συνεχώς επί σειρά μηνών (ή ετών?) για το ότι κρύψανε «με λογοκρισία» πολλά σχόλια της ΠΔ στο indymedia,
    στην πραγματικότητα έρχονται ΤΟΣΑ πολλά hits από ΚΡΥΜΜΕΝΑ του indymedia στο blog μας ώστε… απορει΄κανείς ΑΝ στέκει ο χαρακτηρισμός «λογοκρισία»
    Επίσης ΚΑΙ τα δύο δικά μου σχόλια πετάχτηκαν ΚΑΤ’ευθείαν στα κρυμμένα (ΤΟΣΟ καλός… «συνωμότης του ίντυ» είμαι -χαχαχα).

    2) Ενώ η αλήθεια είναι προφανής και ξεκάθαρη σχετικά με αυτό το ΑΘΛΙΟ αχάριστο υποκείμενο εδώ, στην πραγματικότητα η ηθοποιία του τραβάει κόσμο που έρχεται ΕΔΩ από ΕΚΕΙ (αν και… δεν μπορώ να ξέρω αν πηγαίνει ΠΡΩΤΑ εκεί για το «κύριο γεύμα» και ΜΕΤΑ επιστρέφει εδώ να φάει το…. γλυκό) -χαχαχα- ντάξει, αστειεύομαι. Στην πραγματικότητα έχει κι αυτός τους οπαδούς του, που «παίρνουν γραμμή» από το κύρος των μεταφράσεών του και των κατά καιρούς οξυδερκών σχολίων του. ΜΟΝΟ όταν αναφέρεται (αυτός κι ο Αντώνης) σ’ εμάς σερβίρει μουχλιασμένες μπάμιες γιαχνί (μας λένε και «φασίστες» τώρα, κλπ.)

    3) Ακόμη πιο εντυπωσιακά, στην «καυτή συζήτηση» κάτω από την αναπαραγωγή του γνωστού λιβέλλου από το «Βαθύ Κόκκινο»,
    έρχονται αρκετά χιτ στο «Μετα-Ομαντεόν», αλλά έρχονται…
    5 φορές περισσότερα από το ίντυ, εκ των οποίων 80% είναι από τα κρυμμένα!

    Συγχαρητήρια στην ΠΔ και στον Τάκη,
    Είναι φανερό ότι άναψαν φωτιές διαμάχης που δύσκολα σβήνουν.
    Ε, ΤΙ να κάνουμε, ας το παίξουμε και λίγο… πυρομανείς πυροσβέστες!!! χαχαχα 🙂 🙂

  • Επειδή το κακό με τις μπούρδες της ψευτοδιανοούμενης drama queen της φακής παράγινε, ειδικά σε ό,τι αφορά το «gay hate speech» για το οποίο κλαψομουνιάζει θέλοντας να παραποιήσει τα γραφόμενά μου για να με σπιλώσει (εμπρός στο δρόμο που χάραξε ο Στάλιν), παραπέμπω σ’αυτό το άψογο +Ιερόν Βίδεον+ περί λογοκρισίας, το οποίο και προσυπογράφω με χέρια και με πόδια, ειδικά σε ό,τι αφορά τους βλακώδεις ισχυρισμούς του ΕΣΡ περί «gay μηνυμάτων» του Μπομπ Σφουγγαράκη (οι οποίοι ισχυρισμοί είναι μεταφορά των παπαριών που γράφανε κάτι τελειωμένες αμερικλάνικες χριστιανικές οργανώσεις σαν τις δικές μας τις παραεκκληcιαcτικέc που τα μέλη τους έχουν να πλυθούν απ’τα βαφτίσια τους γιατί είναι «αμαρτία»). Και βέβαια, πάμπολλα respect στον Γιώργο Μαρίνο και το Μάνο Χατζιδάκη, που βγήκαν και παραδέχτηκαν την ομοφυλοφιλία τους σε εποχές που ήταν όχι απλά ρίσκο, αλλά σχεδόν αυτοκτονία να το παραδεχτεί κανείς – αλλά δεν ήταν δειλοί για να το κρύβουν ούτε attention whores για να το πλασάρουν ως σημαία-selling point (για να χρησιμοποιήσω όρους της ψευδοεπιστήμης που λέγεται μάρκετινγκ), ούτε ήταν drama queens για να έχουν την αξίωση να σπιλώνουν ως «ομοφοβικό» όποιον τους ασκεί οποιαδήποτε κριτική για τη συμπεριφορά τους ή για τη δουλειά τους. Όλα αυτά τα κατακάθια της τροφικής αλυσίδας του διαδικτύου δεν είναι ούτε μισή τρίχα απ’τ’αρχίδια του Γιώργου Μαρίνου. Και κάτι ακόμα: ο ήρωας Bradley Manning, ο οποίος διώκεται επειδή τόλμησε να αποκαλύψει τη σαπίλα και τις δολοφονικές ενέργειες της αμερικανικής πολεμικής μηχανής και πέρασε σκέτο κολαστήριο και είναι ακόμα προφυλακισμένος, χωρίς να του έχουν απαγγελθεί ΚΑΝ κατηγορίες, είναι ομοφυλόφιλος. Αλλά δεν είδα καμία από αυτές τις ψοφοδεείς drama queens να βγαίνει να τον υπερασπιστεί – κι αν όχι για το ότι ο άνθρωπος αυτός ρίσκαρε το τομάρι του για ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, έστω ρε γαμώτο μου για λόγους αλληλεγγύης απέναντι σε έναν άνθρωπο της ίδιας «κοινότητας». Τι σημαίνει αυτό; Ότι στα παλιά τους τα παπούτσια έννοιες όπως δίκαιο, ήθος, αξιοπρέπεια, ελευθερία, εντιμότητα, ειλικρίνεια. Τους νοιάζει μόνο να παρουσιάζουν τους εαυτούς τους ως θύματα. Το Σύνδρομο Μάρθα Βούρτση σε όλο του το μεγαλείο δηλαδή. Ουστ!

   • Η ΠΑΡΑΝΟΙΑ είναι ΜΕΤΑΔΟΤΙΚΗ.

    Απόδειξη:
    http://leninreloaded.blogspot.com/2012/01/blog-post_23.html (κάπου εκεί…)

    Νοσφεράτος
    Jan 24, 2012 06:08 AM
    το Θλιβερο ειναι οτι μια Πολύ συγκεκριμμένη ομαδα Προβοκατορων που κανει Μπαμ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ οτι ειναι προβοκατορες

    (και που πραγματι τους χαρακτηριζει Αλητεια , χαφιεδισμος, Ομοφοβια( σε αλητικο βαθμό ) ,αληθινη κακια φασισμος και τραμπουκισμός και που ανενοχλητα προβοκαρει Και τον Φωτοπουλο Και το Κκε,και το Συριζα αλλά και τον αντιεξουσιαστικο χωρο ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ

    -αλλά και καθε αλλο ..χωρο-καταφερνει να δρα τοσο καιρο και να αλωνιζει στο διαδικτυο ανακατευοντας ,ΘΟΛΩΝΟΝΤΑς ΣΑΝ ΣΟΥΠΊΑ ΤΑ ΝΕΡΑ , διευρυνοντας τις υπαρκτες αντθεσεις και συγκρουσεις ,χαλωντας φιλιες και σχεσεις , λερωνοντας οτι ακουμπανε ,οτι δεν καταλαβαινουν (λόγω απολυτης Βλακειας)
    , βγαζοντας το αδιανοητο κομπλεξ τους σε οτι ειναι δημισουργικο , Βρωμιζοντας οτι τους υπερβαινει κατα Πολύ σε διανοητική προσπαθεια .
    Και αυτο επαναλαμβανω Δεν εχει Καμμια απολυτως σχεση – οπως και οι εν λόγω ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕς –ουτε Με τον αντιεξουσιαστικό Χωρομ ουτε με κανενος ειδους Κομμουνιστική μμη Μη Αριστερά , ουτε με κινηματα . Εχει σχεση – η συγκεκριμμένη Ομαδα προβοκατορων

    Μονο με κομπλεξ , βαθια αμαθεια , δυστυχια, μοναξια και Βλακεια . Απυθμενη Βλακεια ..
    Δυστυχώς στο Ιντερνετ , ο θορυβος που κανουν τα Προβοκατορικα δηλητηριωδη εντομα , παραμορφωνει και διαστρεβλώνει την πραγματική επικοινωνια αλλά και τις πραγματικές αντιθεσεις που πάντα Υπήρχαν και θα υπάρχουν .

    Ρεεε Αιρετικέεεε….
    ΤΙ θα γίνει?
    Θα μας βάλει, επιτέλους, τα λεφτά στο λογαριασμό, ο Σόρος?

    Οχι τίποτ’ αλλο, αλλά… έχουμε κι ΕΚΤΑΚΤΑ έξοδα. :mrgreen:

    Κι η ρημάδα η Ισραηλινή Πρεσβεία άρχισε περικοπές, ΚΑΙ αυτή! 😈

    • Άντε, ώρα είναι επιτέλους να μπουν στα τρένα όλοι οι βλαμμένοι, να πάει μπροστά ο πλανήτης.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s