Από σήμερα, αυτό το blog ΞΑΝΑ-ονομάζεται ‘OMADEON’ +αναδημοσίευση Πιτσιρίκου: ‘Εναντίον’

Αυτό το blog, αρχικά λεγόταν «OMADEON»! Το ξεκίνησα το Μάρτη του 2007. Το Μάϊο του 2010, μιλώντας με φίλους και σχολιαστές, εισηγήθηκα να γίνει ομαδικό (όπως και έγινε). Αργότερα, μετονομάστηκε σε «Anti-IMF Collaborative Blog«. Απόκτησαν όλοι ίσα δικαιώματα με τα δικά μου, στη διαχείριση (πλην πολύ γενικής διαχείρισης). Αρκετά μέλη έκαναν εξαιρετικές αναρτήσεις (Αιρετικός, KnowDame, Ζώης Σταθερός, DennisV, Ολογιστής ). 

Ενας άλλος (ο Αιρετικός) έγινε φίλος μου και πέρασε (εξίσου με μένα) δύσκολες φάσεις, π.χ. την εποχή που απειλήθηκε η ζωή μας από νεοναζί της «Τρίτης Θέσης».  Σε ανίερη συμμαχία μαζί με εκείνους τους νεοναζί (αφού όλα τα… καθάρματα πάνε μαζί) ένας ακροδεξιός σιωνιστής τρομοκράτησε και έναν Εβραίο εργοδότη μου (τότε) τόσο πολύ, ώστε έκτοτε δεν μου ξανα-ανάθεσε δουλειές.

Εκτοτε ζω σε… ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια (αλλά έχω και πολύ περισσότερο δημιουργικό χρόνο). Δεν υπερβάλλω καθόλου, σε αυτό το σύντομο απολογισμό, όπως τεκμηριώνουν σχετικές αναρτήσεις (μην ανησυχείτε, θα βάλω και link εδώ, αργότερα… )

Αυτή την εποχή όμως, για πρώτη φορά, αντιμετωπίζω ενα… πρωτοφανούς μεγέθους  ιντερνετικό λυντσάρισμα, που εξαπέλυσε ένα φανατικό πολιτικό γκρουπούσκουλο που ονομάζεται «Περιεκτική Δημοκρατία», κάποιου κ. Τάκη Φωτόπουλου. Ο κύριος αυτός, μετά από παρεξηγήσεις που προσπάθησα (ματαίως) να του εξηγήσω, αποφάσισε να εξαργυρώσει όλο το προηγούμενο κύρος του (σαν συγγραφέας, πολιτική προσωπικότητα, κλπ.)…  μόνο και μόνο για να εξοντώσει τη δική μου υπόληψη, μέσα από πολλά blog που αναπαράγουν τους λιβέλλους του, αλλά και  μέσω του Τύπου!

Σε μοχθηρούς λιβέλλους, πλασαρισμένους σαν «πολιτικές ανακοινώσεις» ή πασπαλισμένους με περισπούδαστες θεωρητικές αναλύσεις της «ζούγκλας του διαδικτύου» (κλπ.) που βρίθουν αποδεδειγμένων ανακριβειών, παρανοήσεων και συκοφαντικών χαρακτηρισμών,  ο  «έγκυρος και γνωστός» Τάκης Φωτόπουλος έχει στοχεύσει… εμένα, τον (μικρό και ασήμαντο) blogger / καλλιτέχνη Omadeon. Σωρεία κειμένων λάσπης στο site του και σε δεκάδες blog (ή και εκατοντάδες -μαζί με τις πρόσφατες αναδημοσιεύσεις) βάλλουν κατά του υποτιθέμενου…  «γκεμπελικού αρχι-λασπολόγου Omadeon».

Και (σαν να μην έφτανε αυτό)  οι λίβελλοι του Τ.Φ. είχαν τελικό προορισμό τους την «Ελευθεροτυπία», με πολλές δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες, χωρίς καμμία (ουσιαστική) δυνατότητα αντιλόγου από μένα εκεί (αντίθετα με όσα λέει όταν κλαίγεται για τη δική του υπόληψη ο Τάκης  Φωτόπουλος). Πάλι καλά που… δεν εκδίδεται, δηλαδή, η εφημερίδα !

 • Αντίθετα με τα…. φληναφήματα πομπώδους έπαρσης, αλλά και κατάπτυστης ανανδρίας… ορισμένων επώνυμων προσώπων…  😉  …η επωνυμία και το κύρος, μαζί με δεκάδες χιλιάδες αναγνώστες (και στο διαδίκτυο αρκετά blog της  πολιτικής σέκτας του Τ.Φ. αλλά και ΠΟΛΛΑ άλλα, που λόγω ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑΣ τον προωθούν σήμερα)… έχει πολύ ισχυρότερη επιρροή από ένα μικρό blog, με πολλαπλάσια λιγότερους αναγνώστες, όπως το δικό μας. Αυτός ο δικός του μηχανισμός, ενεργοποιημένος για να λυντσάρει ένα μικρό blog, αποτελεί… Οπλο Μαζικής Καταστροφής Υπολήψεων.

Σε αυτή την ιστορία, πολύ ελάχιστοι άνθρωποι μου συμπαραστάθηκαν (και τους ευχαριστώ). Ομως, επειδή σήμερα διαπίστωσα ότι δεν έχει σκοπό να σταματήσει, αυτή η ανήθικη τραμπουκίστικη μαζική επίθεση, αποφάσισα μια σειρά μέτρων, από κοινού με τον συνιστολόγο Αιρετικό.  Ενα από αυτά τα μέτρα, είναι και η επαναφορά του ιστολογίου στην αρχική του ονομασία.

Το ψευδώνυμο «Omadeon» υπάρχει σαν καλλιτεχνικό ψευδώνυμο (μουσικής) από το 1999. Το επινόησα για διάφορους λόγους (που εξηγούνται αλλού) αλλά… δεν το κατοχύρωσα νομικά (αν και ίσως θάπρεπε) διότι δεν θεωρούσα (και δεν θεωρώ) ότι είμαι τόσο… σπουδαίος (τουλάχιστον όσο με… κατηγορούν οι φανατικοί τραμπούκοι της ΠΔ). Και ακριβώς επειδή δεν έχω ποτέ καβαλλήσει τέτοιο καλάμι, αναδημοσιεύω σε λίγο,  όλη την πρόσφατη ανάρτηση του blogger Πιτσιρίκου (με κείμενο του Ντίνου Χριστιανόπουλου) για το θέμα της (μάταιης) εγωιστικής φιλοδοξίαςΠριν το κάνω, όμως, ξεκαθαρίζω και…. ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΩ:

 • Από σήμερα, αυτό το blog  ξανα-βαφτίστηκε  «OMADEON», όπως ήταν αρχικά.  –Γιατί;

-Για να ΜΗ λέει κανείς ότι «κρύβομαι πίσω» από κάνα πομπώδη… πολιτικοποιημένο τίτλο, αλλά επίσης… για να καταλάβουν, ακόμη και οι κότες (και τα πρόβατα) της μπλογκόσφαιρας (που… αδιαφορούν για το λυντσάρισμά μου ΤΩΡΑ, κι ας ήταν πρώτοι στον αγώνα υπέρ των ΔΙΚΩΝ τους δικαιωμάτων)… να το εμπεδώσετε ΟΛΟΙ, επιτέλους, ότι αυτό που ζω τον τελευταίο μήνα ΑΠΕΙΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ σας BLOG, εξίσου (μαλάκες…)

UPDATE: Εκτός από τις αναδημοσιεύσεις των λιβέλλων από αμέτρητα blog, που έδρασαν σαν… τεθωρακισμένα οχήματα  Μαζικής Καταστροφής Υπολήψεων (όχι μόνο για μένα αλλά και για πλήθος αθώων ΔΗΘΕΝ «συνενόχων«) όρμησαν και  «σχολιαστές»  (σαν… πεζικάριοι -χεχε) με αμέτρητα δυσώδη σχόλια, κάθε φορά που επιχείρησα να εκφράσω αντίλογο, κάτω από αντίγραφο  λιβέλλου.  

 • Αντίθετα με όσα διέδωσε το site της Περιεκτικής Δημοκρατίας (και οι ανώνυμοι «πεζικάριοί» της) δεν πήγα ποτέ να αρχίσω επιθέσεις σε άλλα blog εναντίον της. Κατά κανόνα, χωρίς εξαίρεση, σερνόμουν από το ένα blog στο άλλο, αρθρώνοντας έναν πολύ στοιχειώδη αντίλογο, σε μικρό μέρος του κτηνώδους όγκου των πολλαπλών λιβέλλων – «καρμπόν».  Αλλά… κάθε φορά που το τόλμησα αυτό, επεφτε μπαράζ  βαρύτατης μοχθηρής λάσπης από ανώνυμους (πάντα) τραμπούκους της «Περιεκτικής Δημοκρατίας», οι οποίοι (ταυτόχρονα) με αποκαλούσαν «ανώνυμο κουκουλοφόρο«, μόνο και μόνο λόγω του ψευδωνύμου «Omadeon», αφοδεύοντας με αυτό τον τρόπο ΚΑΙ στο δικαίωμα ΚΑΘΕ blog για ανωνυμία ή ψευδωνυμία (όχι μόνο σε μένα).  Μικρά δείγματα τέτοιων επιθέσεων μάζεψα στο σχόλιο  εδώ.
 • Ιδιαίτερα αποκαλυπτική, βρίσκω τη συζήτηση στο blog «Βαθύ Κόκκινο«, διότι θυμίζει… ανάκριση από ασφαλίτες, που φορτώνουν κατασκευασμένες κατηγορίες σε κάποιον, ενώ το ίδιο το blog (που αναδημοσίευσε το λίβελλο) αναγκάστηκε να ανακοινώσει στο τέλος ότι…«στην ιστοσελίδα μας κανένα κείμενο της Π.Δ δεν θα ξαναδημοσιευτεί και οι λόγοι είναι αυτονόητοι«. To τελευταίο μου σχόλιο εκεί δεν θα το δείτε, γιατί έκλεισαν τα (35) σχόλια. Υπάρχει όμως ΕΔΩ (επλουτισμένο) όπου το αντέγραψα, πριν το στείλω.

   

__________________________________________________________________________________________

(ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ από τον Πιτσιρίκο(χωρίς το βίντεο, που είναι περιττό)

Ντίνος Χριστιανόπουλος – Εναντίον

Ο Ντίνος Χριστιανόπουλος -μόλις έμαθε ότι θα τιμηθεί με το φετινό μεγάλο βραβείο του υπουργείου Πολιτισμού- έκανε την εξής δήλωση:
«Ούτε θα εμφανιστώ, ούτε θα απλώσω το χέρι για να το πάρω. Δεν θέλω ούτε τα βραβεία, ούτε τα λεφτά τους». Άξιος, κύριε Χριστιανόπουλε, κι ας μη θεωρηθεί αυτό επιβράβευση εκ μέρους μου. (Ούτε συνεννοημένοι να ήμασταν.) Είμαι εναντίον της κάθε τιμητικής διάκρισης, απ΄ όπου και αν προέρχεται…

Είμαι εναντίον των βραβείων γιατί μειώνουν την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Βραβεύω σημαίνει αναγνωρίζω την αξία κάποιου κατώτερου μου – και κάποτε πρέπει να απαλλαγούμε από την συγκατάβαση των μεγάλων. Παίρνω βραβείο σημαίνει παραδέχομαι πνευματικά αφεντικά – και κάποτε πρέπει να διώξουμε τα αφεντικά από την ζωή μας…

Είμαι εναντίον των χρηματικών επιχορηγήσεων, σιχαίνομαι τους φτωχοπρόδρομους που απλώνουν το χέρι τους για παραδάκι. Οι χορηγίες μεγαλώνουν την μανία μας για διακρίσεις και την δίψα μας για λεφτά· ξεπουλάνε την ατομική ανεξαρτησία μας.

Είμαι εναντίον των σχέσεων με το κράτος και βρίσκομαι σε διαρκή αντιδικία μαζί του. Πότε μου δεν πάτησα σε υπουργείο, και το καυχιέμαι. Η μόνη μου εξάρτηση από το κράτος είναι η εφορία, που με γδέρνει.

Είμαι εναντίον των εφημερίδων. Χαντακώνουν αξίες, ανεβάζουν μηδαμινότητες, προβάλλουν ημετέρους, αποσιωπούν τους απροσκύνητους· όλα τα μαγειρεύουν, όπως αυτές θέλουν.Δεξιές, αριστερές, κεντρώες – όλες το ίδιο σκατό…

Είμαι εναντίον των κλικών. Προωθούν τους δικούς τους· τους άλλους, όλους τους θάβουν. Όποιοι δεν τους παραδέχονται, καρατομούνται. Κυριαρχούν οι γλύφτηδες και οι τζουτζέδες.Δεν έχω καμμιά αμφιβολία πως το μέλλον ανήκει στα σκουπίδια.

Είμαι εναντίον των κουλτουριάρηδων. Όλα τ’ αμφισβήτησαν, εκτός από τις τρίχες τους. Τους έχω μάθει για καλά. Xαλνούν τον κόσμο με την κριτική τους. Όλους τους βγάζουν σκάρτους και πουλημένους. Και μόλις πάρουν το πτυχίο, αμέσως διορίζονται στα υπουργεία· από παντού βυζαίνουν και ο ιδεαλισμός τους ξεφουσκώνει μέσ’ στα βολέματα του κατεστημένου.

Είμαι εναντίον κάθε ιδεολογίας, σε οποιαδήποτε απόχρωση και αν μας την πασέρνουν. Όσο πιο γοητευτικές και προοδευτικές είναι οι ιδέες, τόσο πιο τιποτένια ανθρωπάκια μπορεί να κρύβονται από πίσω τους. Όσο πιο όμορφα τα λόγια τους, τόσο πιο ύποπτα τα έργα τους. Όσο πιο υψηλοί οι στόχοι, τόσο πιο άνοστοι οι στίχοι.

Είμαι, προπάντων, εναντίον κάθε ατομικής φιλοδοξίας, που καθημερινά μας οδηγεί σε μικρούς και μεγάλους συμβιβασμούς. Αν σήμερα κυριαρχούν παραγοντίσκοι και τσανάκια, δεν φταίει μόνο το κωλοχανείο· φταίνε και οι δικές μας παραχωρήσεις και αδυναμίες. Αν πιάστηκε η μέση του οδοκαθαριστή, φταίμε και εμείς που πετούμε το τσιγάρο μας στο δρόμο. Κι αν η λογοτεχνία μας κατάντησε σκάρτη, μήπως δεν φταίει και η δική μας σκαρταδούρα;

Περιοδικό ΔΙΑΓΩΝΙΟΣ,
αρ. 1, Ιανουάριος – Απρίλιος 1979

UPDATE 2: Παλαιότερες αναρτήσεις μου για το Δικαίωμα στην Ανωνυμία:

9 comments

 1. Καταρχήν στεναχωριέμαι που αλλάζετε το όνομα του blog για έναν τέτοιο λόγο. Τέλος πάντων, δε μου πέφτει και λόγος, αλλά ένα όνομα μένει και αποκτά σημασία. Φυσικά προϋπήρχε το Omadeon, αλλά άλλαξε με κάποιο σκεπτικό.

  Εχτές μπήκα στο blog του Καζάκη και είδα αυτή την τελευταία ανάρτηση και με πιάσανε τα νεύρα μου. Αν είναι δυνατόν να ανακατεύει τώρα ποιον, τον Δημήτρη Καζάκη, έναν άνθρωπο που αν μη τι άλλο αυτή τη στιγμή σηκώνει ένα τεράστιο βάρος και θα έχει να κάνει οκτακόσια εκατομμύρια πράγματα και πάει και του στέλνει γράμματα με το πρόβλημα του. Ε, δεν είμαστε καλά!

  Δεν πρέπει κανείς να ασχοληθεί περαιτέρω και κακώς στεναχωριέσαι Omadeon. Η κατάσταση είναι απαράδεκτη και έχει ξεφύγει. Μα απορώ δεν υπάρχει κανείς στο περιβάλλον του να του πει οτι αυτά τα πράγματα δεν είναι καν αξιοπρεπή; Κύριε ελέησον, αυτοί δεν θα αφήσουν άνθρωπο για άνθρωπο να μην τον βρίσουν στα καλά καθούμενα.

  • Δεν έχεις καταλάβει δυστυχώς πώς λειτουργεί η διάδοση ψευδών, συκοφαντιών, αστικών θρύλων κ.ο.κ. στο διαδίκτυο. Έχεις ακουστά το παραμύθι με το χάμστερ και τον Ρίτσαρντ Γκηρ; Σύμφωνα με τον αστικό αυτό θρύλο, ο ηθοποιός είχε νοσηλευτεί επειδή – και καλά – έβαλε ένα χάμστερ σε μέρος όπου κανένα χάμστερ δεν έχει καμία δουλειά να βρίσκεται (ο νοών νοείτω). Αυτή η φάρσα ξεκίνησε από κάποιον που μπορεί να ήθελε να κάνει πλάκα ή να σπιλώσει τον Γκηρ. Αυτός ο κάποιος λοιπόν το έστειλε σε έναν αριθμό παραληπτών, κατά πάσα πιθανότητα σε όλους όσους είχε στις επαφές του ή σε όλους όσους είχε σε αγορασμένη (και προϊόν υποκλοπής προσωπικών δεδομένων) λίστα «επαφών». Οι παραλήπτες – οι οποίοι δε φημίζονται για τη νοημοσύνη και την ικανοτητά τους να ζητούν επιβεβαίωση των «γεγονότων» – αμέσως ξαναστέλνουν το mail αυτό σε όλες τους τις επαφές (είτε γιατί το βρήκαν αστείο είτε γιατί το πίστεψαν, τόσο τσιμεντόλιθοι που είναι). Οι επόμενοι παραλήπτες το ξαναστέλνουν σε όλες τους τις επαφές κ.ο.κ.

   Σκέψου τώρα τι γίνεται. Ας πούμε ότι κάθε άτομο έχει 100 φυσικά πρόσωπα στη λίστα επαφών του (σχετικά ρεαλιστικό νούμερο στις μέρες μας).

   Ο πρώτος το στέλνει σε 100 παραλήπτες. Κάθε παραλήπτης το στέλνει σε άλλους 100. Αυτομάτως έχουμε 100 x 100 = 10.000 άτομα έλαβαν (και διάβασαν) το email με τη φάρσα. Επόμενος γύρος… Αυτά τα 10.000 άτομα στέλνουν πάλι σε 100 άτομα το καθένα αυτό το mail. 100 x 10.000 = 1.000.000 άτομα! Τσακ μπαμ λοιπόν, εν ριπή οφθαλμού, ένα καταφανές ψέμα έχει διαδοθεί σε 1.000.000 άτομα. Έστω ότι το 1% αυτών των ατόμων πιστεύει τη φάρσα. Δηλαδή 10.000 άτομα πίστεψαν τη φάρσα. Οι άλλοι είναι επιφυλακτικοί. Με το πες-πες όμως των πιστών, άλλες 20.000 πείθονται (αυτή τη φορά εκτός email). Κι αρχίζουν να το διαδίδουν με κάθε μέσο…

   Κι όλα αυτά με τα βλακώδη και γεμάτα ανακρίβειες και ψεύδη chain mail που στέλνουν οι χρήστες ο ένας στον άλλο. Σκέψου ότι πιστεύουν αυτές τις βλακείες (π.χ. ότι ΔΕΝ πήγαν άνθρωποι στη Σελήνη, ότι στους υπονόμους έχουμε κροκοδείλους, ότι ο Γκιόλβας επινόησε το Bevatron και άλλα υπερόπλα ή το Λερναίο Κείμενο με το «Hellenic Quest» χωρίς ΚΑΝ να υπάρχει πραγματική αναφορά πηγής – συχνά δεν υπάρχει ούτε καν ΨΕΥΤΙΚΗ αναφορά πηγής) χωρίς δεύτερη σκέψη.

   Σκέψου τώρα τι γίνεται όταν τέτοιου είδους ψέματα διαδίδονται από κάποιον «διάσημο» ή ημιδιάσημο που αποφασίζει να χρησιμοποιήσει τέτοιες τακτικές για να διαδώσει ψεύδη εναντίον ατόμων που θεωρεί αντιπάλους του. Θα σου θέσω υπόψιν ότι αυτή η τακτική σπίλωσης χρησιμοποιήθηκε (και χρησιμοποιείται ακόμα) κατά κόρον στις ΗΠΑ από το ρεπουμπλικανικό κόμμα. Αλλά ας έρθω στα δικά μας. Σκέψου πόσο πιο πιστευτά γίνονται τα ψέματα και οι συκοφαντίες όταν διαδίδονται από κάποιον που έχει κάποιο κακώς εννοούμενο γόητρο και χαίρει εκτίμησης και εμπιστοσύνης από μερίδα του κοινωνικού συνόλου. Τότε είναι που γίνεται πιο πιστευτό, γιατί «είναι επώνυμος» αυτός που το λέει. «Είναι διάσημος». «Για να το λέει ο ΤΑΔΕ, δε μπορεί, ΕΤΣΙ θα είναι».

   Ακριβώς αυτό που γίνεται με τα chain mails γίνεται και με τις αναδημοσιεύσεις στα μπλογκ και στα κοινωνικά δίκτυα (και τις αναδημοσιεύσεις των αναδημοσιεύσεων). Ο περισσότερος κόσμος ΔΕΝ διαβάζει τι αναδημοσιεύει – πρώτα το αναδημοσιεύει και ΜΕΤΑ το διαβάζει. Όμως, πρόσεξε τι γίνεται: αφού επέλεξε ΠΡΩΤΑ να το αναδημοσιεύσει (είτε είναι σωστό είτε λάθος, είτε είναι αληθινό είτε ψέμα), έχει ΜΕΣΑ ΤΟΥ υιοθετήσει a priori τα γραφόμενα του αναδημοσιευόμενου κειμένου και έχει ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΟΣ ΤΑ ΕΞΩ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ότι ο ίδιος το ΥΙΟΘΕΤΕΙ. Άρα, οι άλλοι παραλήπτες θεωρούν ότι το συγκεκριμένο κείμενο ΕΙΝΑΙ σωστό, επειδή ο τάδε ή ο δείνα φίλος τους ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟ ΥΙΟΘΕΤΕΙ! Βέβαια, αφού ο ίδιος πριν καν το διαβάσει το έχει υιοθετήσει, η ανάγνωσή του σχεδόν πάντα απλά δυναμώνει την πίστη του στο κείμενο και στο συγγραφέα, ακόμα κι αν γράφει τις μεγαλύτερες και αθλιότερες ψευτιές του πλανήτη.

   Έτσι ακριβώς λειτουργούν στη συνείδηση του κόσμου οι αναδημοσιεύσεις από μπλογκ και κοινωνικά δίκτυα – και (μη) χειρότερα.

   Επειδή με αυτόν τον τρόπο φυτεύονται ψεύδη, ανοησίες και συκοφαντίες στα μυαλά του κόσμου, είναι αδήριτη ανάγκη η καταπολέμησή τους. Στο εξωτερικό υπάρχουν σχετικές σελίδες (π.χ. το http://snopes.com) που διερευνούν τέτοιου είδους φήμες και σπερμολογίες και ξεχωρίζουν την αλήθεια από το ψέμα. Στη χώρα μας αυτό δεν έχει γίνει και βέβαια ο Τάκης Φωτόπουλος (που πλέον πιστεύω ακράδαντα ότι δρα βάσει συγκεκριμένης τακτικής και συγκεκριμένου σχεδίου για την καθυπόταξη της ελληνικής μπλογκόσφαιρας σε κύκλους που ο ίδιος εγκρίνει και για την επιβολή λογοκρισίας – είτε μέσω τραμπουκισμού είτε μέσω δικαστικών απειλών – σε κάθε αντίθετη φωνή) το εκμεταλλεύεται, όπως το εκμεταλλεύονται και οι συν αυτώ. Γι’αυτό ΠΡΕΠΕΙ να υπάρξουν τα εξής, προκειμένου να μη μπορεί ο κάθε Φωτόπουλος να τσαλαπατά ανθρώπους:

   1. Αλληλεγγύη (ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ, με κανονικά άρθρα στα ιστολόγια και αναδημοσίευσή τους, όχι μεσοβέζικες καταστάσεις με σχόλια και δη άτολμα) προς τα θύματα των συκοφαντιών και των τραμπουκισμών.
   2. Στιγματισμός, απομόνωση και σκληρή επίθεση κατά όσων αναδημοσιεύουν κείμενα λάσπης.
   3. Τεκμηρίωση του συκοφαντικού, απειλητικού και λογοκριτικού χαρακτήρα αυτών των επιδρομών.

   Το να αγνοούμε αυτές τις φαυλότητες είναι, λυπάμαι που το λέω, στρουθοκαμηλισμός. Το ψέμα διαδίδεται πάρα πολύ εύκολα, γίνεται ΠΟΛΥ εύκολα πιστευτό και για να καταλάβει ο κόσμος ότι εξαπατήθηκε και χειραγωγήθηκε χρειάζεται ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ προσπάθεια.

 2. Sorry που δεν απάντησα πιο πριν…
  Δείτε το εξής, αλλά ΜΗ ΓΕΛΑΤΕ, εγώ εκνευρίστηκα τόσο που κάθησα να ερευνώ μέχρι τις 5πμ…
  (θα γελάσω ίσως το μεσημέρι πια)

  Και προσοχή στα bold !
  (δεν χρειάζεται να διαβάσετε σε ΠΡΩΤΗ Φάση τα υπόλοιπα, ψάξτε πρώτα μόνο τα bold)

  Ξεκινήστε διαβάζοντας τον οχετό εδώ
  http://vathikokkino.com/2012/01/%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85/comment-page-1/#comment-5348

  Ο/Η Μπαφο-Ομαδεον λέει:
  26/01/2012 στις 19:55
  Ναι «συντροφοι», οπως λεει και το πρωην κομματοσκυλο των οικολογων πρασινων που πούλαγε αναρχία στο γνωστό μπλοκ των ΣΧΣ. «προσέχετε τι δημοσιεύετε» γιατί ο ΜπαφοΟμάδεον δε θα μας παίξει στο φάτσεμπουκ….

  Μέγάλος σύντροφος ο ιντερνετικός χαφιές Ομάδεον, που απο τις πρώτες επαναστατικές του πράξεις ήταν να βγάλει δημόσιο το μεηλ του Φωτόπουλου στο διαδύκτιο, να αποκαλέσει «ναζιστή» συγκεκριμένο μελος ενος μπλοκ που αποκάλυψε οτι – ο Ομαδεον – ήταν/είναι στελεχος του συγκεκριμένου κόμματος, να βγάλει στο χαφιέδικο μπλοκ του την φωτογραφία αριστερού συντρόφου που υποστήριξε τον ΤΦ, ακόμη να βγάζει τα σάπια εσώψυχά του σε ανθρώπους που πάσχουν με Ειτζ, να αφοδευει επι 24 ώρες σε ολα τα μπλοκ που δημοσιεύουν άρθρα του Φωτόπουλου όπως εδώ, εκβιάζοντας οτι αν συνεχίσει το συγκεκριμένο ιστολογιο να αναδημοσιεύει άρθρα του Φ, δε θα τον προμοντάρει ιντερνετικά…

  Φυσικά τι άλλο θα ήσουν αρχιχαφιέ του ίντερνετ… μελος των Πρασινων οικολόγων, του κοματος που πήρε εργολαβία την νομιμοποίηση ολων των Νατοικών εισβολών, κολητάρι (αν οχι ο ιδιος) του ΣΧΣ που αποτελεί ενα απο τα βασικά φερέφωνα μαζί με το ιντιμίντια της συστημικής προπαγανδας για Λιβύη, Συρία κλπ αλλά και της νομιμοποίησης των ναρκωτικών οπως «επαναστατικά» αγωνίστηκε το …Μπαφοκ.

  Με τις πλάτες των στελεχών της χρηματοδοτούμενης ΕΛΕ που σε εχουν βάλει να βγάλεις το φίδι απο τη τρύπα, γιατί οι γνωστοί «ειδήμονες» (μη πειραζετε την ΕΕ, αλλά ασχοληθείτε με το χρέος…) δεν είχαν ουτε ενα επιχείρημα να αντιτάξουν στις συγκεκριμένες θέσεις του Δικτύου της ΠΔ, αλλά καταφεύγουν σε τακτικές σα και αυτές εδώ.

  Τοποθετούμε ενα δυο «λαγούς» του ίντερεντ να σπινάρουν λασπολογώντας ακαταπαυστα επι 24ώρου βάσεως.

  Συνέχισε…. τα στελέχη της ΕΛΕ σε ευγνωμονούν, σίγουρα θα σου πέταξαν και σενα κανα κόκαλο να γλύψεις, απο τα κονδύλια της ΕΕ που χρηματοδοτούνται για να είναι «αριστεροί».

  Μήπως είναι τυχαίο οτι σε οσους εχει κανει κριτική το δίκτυο της ΠΔ, είναι ακριβώς αυτοί που προμοντάρουν το συγκεκριμένο κατ επάγγελμα ιντερνετικό χαφιέ;
  Φυσικά δεν είναι τυχαίο, γιατί το σύστημα δεν είναι διατεθειμένο να ριψοκινδυνέυσει την ανατροπή της διαδικασίας θεσμικής εξέλιξης και αναπαραγωγής του. Σε επίπεδο πολιτικής αντιπαράθεσης οι προσκυνημένοι νεο -δοσίλογοι της ΕΛΕ δεν εχουν να αντιταξουν τίποτα, αλλά εχουν πολλά να προσφέρουν σε χαφιεδίστικες πρακτικές αφου άλλωστε εκει διαπρέπουν.

  Πρώτη απάντησή μου:

  Ο/Η omadeon λέει:
  26/01/2012 στις 20:56
  Αποδεδειγμένε ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ, «Περιεκτικέ» Βοθρο-Χρυσαυγίτη, λες εδώ _άλλο_ ένα ΨΕΜΑ (ανάμεσα σε ΠΟΛΛΑ άλλα):

  «ο ιντερνετικός χαφιές Ομάδεον… […] που απο τις πρώτες επαναστατικές του πράξεις ήταν να βγάλει δημόσιο το μεηλ του Φωτόπουλου στο διαδύκτιο»…

  ΔΕΝ τα λες καλά, ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ. Ο ΙΔΙΟΣ ο Φωτόπουλος ΑΠΑΙΤΗΣΕ να βγάλω τα μέηλ του δημόσια, κάποια στιγμή, κατηγορώντας με (ταυτόχρονα) ότι… «επίτηδες δεν τα βγάζω δημόσια» !!!!!!

  ΟΡΙΣΤΕ το σχετικό σχόλιο με ΑΚΡΙΒΗ ΑΝΤΙΓΡΑΦΑ από το gmail:
  https://omadeon.wordpress.com/2011/12/31/to-takis-fotopoulos/#comment-71527
  ΟΡίστε και το απόσπασμα αλληλογραφίας
  —————————–
  2) Δεύτερο μέηλ από κ. Τ.Φ.

  ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ peridimok@gmail.com
  8:34 μ.μ. (Πριν από 3 ώρες)

  προς Εμένα
  Δεν είχα σκοπό να επανέλθω αλλα βλέπω συνεχίζονται οι ανέντιμες πρακτικές και μετα παραπονείσαι ότι σε αδικώ και μάλιστα τώρα γράφεις ότι “Είναι ΕΚΤΟΣ πραγματικότητας το γράμμα του” χωρίς να διανοείσαι να το δημοσιεύσεις όλο για να δουν οι αναγνώστες σου ότι δεν μιλούσα μόνο, ουτε καν κυρίως για «νομικές απειλές» αλλα για την ιντερνετική ζούγκλα στην οποία συμβάλλετε το «κατά δύναμη».
  [……………………]

  Πιο κάτω (ΑΦΟΥ απέδειξα ότι λέει ψέματα, στα περί «δημοσιοποίησης μέηλ» που λέει… ) αυτός συνεχίζει:

  Ο/Η Μπαφο-Ομαδεον λέει:
  http://vathikokkino.com/2012/01/%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85/comment-page-1/#comment-5352
  27/01/2012 στις 00:55
  Το παίζεις ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ αλλα δε σου βγαίνει. Ξερεις ελληνικά χαφιέ;;; κανεις πως δε καταλαβες τι είπα;; δε μίλησα για την ανταλλαγή σου με το φωτόπουλο (καλά εκανες και την ανερτησες για να καταλάβουν όλοι τι σκουλήκι είσαι). ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ που την εβγαλες δημοσια. Γκε γκε ιντερνετικέ χαφιέ;;; και μη μου το παίζεισ οτι δε καλαβαίνεις…

  Επίσης έκανες γαργαρα και το οτι εβγαλες και άλλο σύντροφο – κομουνιστής αυτός – δημόσια, και μάλιστα με την εικονα του επειδή σε έγραψε κανονικά… Τοσο σκουλήκι είσαι.

  Εκανες γαργάρα τις επισημάνσεις με τις ηλίθιες απειλές σου οτι θα σταματήσεις να προμονταρεις το Βαθύ κοκκινο στα sosial media, τρομάρα σου… αν συνεχίζει να δημοσιεύει αναρτήσεις του ΤΦ.

  Γαργάρα για την υποστήριξή σου στο καταπτυστο μπλοκ του ΣΧΣ με το γνωστό ρόλο του στις Νατοικές επεμβάσεις και οχι μονο, που τυχαίνει… οπως και συ να συμπλεεται με τις πολιτικές του Πασοκ ή Μπαφοκ όπως προτιμάς…

  Τουμπεκί για τα «αριστερά» αφεντικά σου της ΕΛΕ ετσι;;

  Κοματόσκυλο των ΟΙκολογων πρασινοφρουρών.

  Επαγγελματία χαφιέ του ιντερνετ.

  Reply to this comment »

  Ο/Η omadeon λέει:
  Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
  27/01/2012 στις 03:52
  Ρε βρωμόστομε μπετόβλακα ΗΛΙΘΙΕ, πλύνε το στόμα σου αλητάκο πριν μιλήσεις για μένα.

  Είναι δυνατόν να λες ΣΟΒΑΡΑ ότι η ΔΗΜΟΣΙΑ διεύθυνση της Περιεκτικής ΒΡΩΜΟκρατίας που τυχαίνει να είναι ΙΔΙΑ με τη διεύθυνση του Φωτόπουλου αποτελεί «προσωπικό στοιχείο», ΒΛΑΚΑ, ΤΟΥΒΛΟ i.q. ραδικιού? Και ΠΟΙΟΝ κοροϊδεύεις τελικά, αν ΕΝΝΟΕΙΣ τις μπούρδες που λες, σκατόφωνε κοπροχρυσαυγίτη?

  Ρε δεν πας να βουτήξεις στη θάλασσα ΟΠΩΣ είσαι ΜΑΖΙ με τα ρούχα μπας και το ΣΟΚ που θα νοιώσεις σε φέρει στα ίσα σου? »

  ________________

  Η ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ ότι ΕΙΝΑΙ ψεύτης ,τώρα…
  ________________

  ΠΡΟΣΘΗΚΗ 26/12/2011ω (από το σάητ της ΠΔ)

  Μετά τη λογοκρισία και τις φασίζουσες πρακτικές προληπτικής φίμωσης της αντίθετης άποψης του ιστολογίου «Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα», που έγινε κατά τα φαινόμενα μέσω στοχευμένου ban (μπλοκαρίσματος)των IP διευθύνσεων τουλάχιστον δύο μελών και φίλων της ΠΔ το Σάββατο, και αποκαλύπτουν το πώς αντιλαμβάνεται τον «ανοιχτό» και ορθολογικό διάλογο το δήθεν «πλουραλιστικό» μπλογκ αυτό, το δίκτυο μας αποφάσισε να μη συμμετέχει στην κωμικοτραγική (αν δεν ήταν κι επικίνδυνη) παρωδία διαλόγου που συνεχίζεται εκεί. Πρόκειται για έναν «διάλογο» που έχει καταντήσει μονόλογος λασπολογίας σε παραλλαγές(από τις πιο απροσχημάτιστες μέχρι δήθεν «αντικειμενικές»)ενάντια στην ΠΔ και τα μέλη της, τα οποία έχουν και πραγματική και επώνυμη πολιτική και φυσική παρουσία στο κίνημα με αποδεδειγμένο ονοματεπώνυμο, σε αντίθεση με τις ανώνυμες ή ψευδώνυμες γκεμπελικές επιθέσεις μελών και «φίλων» των «Σχολιαστών» εναντίον μας.

  [ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ]

  Δίκτυο για την Περιεκτική Δημοκρατία: http://www.inclusivedemocracy.org/pd

  Eπικοινωνία: peridimok@gmail.com

  PERIDIMOK
  @
  GMAIL
  .
  COM

  ____________________

  Υ.Γ.
  Το μέηλ της «Περιεκτικής Δημοκρατίας» το βρήκα ΚΑΙ στο κοπρο-δημοσίευμα στην «Εφημερίδα Χρονικά Ημαθείας»:
  http://xronika05.blogspot.com/2012/01/blog-post_8977.html
  (scroll down… to the END)

  (με 5 _άκρως_ συκοφαντικές αναφορές στο όνομα “Omadeon”, 2 στο YouPayYourCrisis, 12 στους… “Σχολιαστές”)

 3. To blog «Σεισάχθεια» έχει ΚΗΡΥΧΘΕΙ άσχετο με το ΕΠΑΜ,
  από τον ίδιο το Δημήτρη Καζάκη (ΚΑΙ δημοσίως ΚΑΙ σε ιδιωτικό του μέηλ)

  ========================================================================

  Οσο για τον «φίλο της ΠΔ»,
  Ανώνυμο μπροστάρη της ΠΔ με το εξής προφιλ http://www.blogger.com/profile/09267946898553180626
  …πολύ θάθελα να μάθουμε ΠΟΙΟΣ είναι (αν όχι ο ΙΔΙΟΣ ο Φωτόπουλος)…

  Διαβάστε και ανατριχιάστε (ή… γελάστε) με το ΤΙ λέει ΤΩΡΑ στη Σεισάχθεια:

  http://seisaxthia.blogspot.com/2012/01/blog-post_3434.html?showComment=1327631475571#c603402874254164476
  (αμέσως κάτω από αυτό το δικό μου σχόλιο)

  ένας από ΠΔ
  Jan 26, 2012 09:02 PM
  Βασικά καμία σχέση με τις παραπάνω αθλιότητες που προέρχονται ακριβώς από τον πυρήνα των διαδικτυακών τραμπούκων που αναφέρει το άρθρο…

  Η από πάνω κλίκα κατ’ επάγγελμα υβριστών και λασπολόγων, που είδαν «φως και μπηκαν» όπως κάνουν παντού εδώ και πάνω από μήνα στα άμοιρα μπλογκς που επιλέγουν να αναπαράξουν (και έμμεσα να στηρίξουν) τη στοιχειοθετημένη καταγγελία του δικτύου ΠΔ και του Τ.Φ. στην εκστρατεία λάσπης τους εναντίον του, από τον γκάνγκστερ Omadeon και τη στενή ανθυπο-ζωική παρέα του, είναι τα μεγαλύτερα κατακάθια του διαδικτύου.

  Αρχηγός της υπόθεσης ο αρχι-κρετίνος του διαδικτύου, Omadeon, που σέρνει τον χορό πετώντας απίστευτη λάσπη, φτιάχνοντας παραμύθια και κόβοντας και ράβοντας τα λόγια άλλων στα μπλογκ καθαρά εμετικού τύπου που διατηρεί, (omadeon και metaomadeon) όπου διαστρεβλώνει άθλια όσους τον «ενοχλούν»,
  βγάζει στη φόρα ιδιωτικές αλληλογραφίες, στοχοποιεί επώνυμους ανθρώπους βγάζοντας δημόσια φωτογραφίες μπλόγκερ καθώς και τα προσωπικά τους στοιχεία, φτιάχνει βίντεο που λασπολογούν (δήθεν με χιούμορ) την προσωπικότητα κόσμου.

  ————–

  ένας από ΠΔ
  Jan 26, 2012 09:09 PM
  Η δε γκανγκστερική «περσόνα» αυτή, παρέα με τον κολλητό του «Αιρετικό», την ίδια στιγμή απειλούν όλα τα μπλογκ που αναδημοσιεύουν τα άρθρα Φωτόπουλου και τις ανακοινώσεις της ΠΔ που στοιχειοθετούν τη βρωμιά τους, ενώ την ίδια στιγμή βρίζουν ανθρώπους που είναι φορείς του Aids, ομοφυλόφιλους, όπως οι ίδιοι έχουν καταγγείλει, ως οι τελευταίοι ρατσιστές. Ο δε κολλητός τους «ελευθεριακός» (κατά τ’ άλλα!) «Μωρίς» είναι ένας άλλος λασπολόγος της κλίκας Omadeon και σία, που αφού ονόμασε, όπως ο κάθε αρχισιωνίσταρος ρατσιστής την ΠΔ και τον Φωτόπουλο αντισημίτες επειδή έβγαλαν στη φόρα τον ρόλο της «ελευθεριακής» ψευτο-αριστεράς που εκπροσωπεί αυτός και η κλίκα του, δηλαδή της Αριστεράς που το παίζει «φιλοπαλαιστινιακή», προωθώντας ένα κρατίδιο-φυλακή δίπλα στο σιωνιστικό τέρας, ενώ έχει κλείσει κάθε πρόσβαση σε αντισιωνιστικές φωνές που μιλούν για ενιαίο κράτος, της Αριστεράς η οποία παρουσιάζει σιωνιστές και προβάλλει καθαρά παιδιά του συστήματος ως προοδευτικούς «πολιτικούς», όπως ο «σοσιαλιστής» Γιωργάκης, της Αριστεράς η οποία υιοθετεί σαφώς δηλώσεις προοδευτικών ισραηλινών που λένε ότι και η Χαμάς «τρομοκρατική» είναι όπως και το …Ισραήλ στον αγώνα του Παλαιστινιακού λαού ενάντια στο φασιστικό κράτος, κρατώντας ίσες αποστάσεις κτλ..

  Μιλάμε για μια διαδικτυακή (και όχι μόνο) μικρή κλίκα τραμπούκων, ρατσιστών και κρετίνων που το παίζουν ανάλογα με το κοινό τους, ελευθεριακοί, αριστεροί κτλ., διαστρεβλώνουν τους πάντες και τα πάντα και λοιδωρούν όποιον βρεθούν στο διάβα τους. Ενδεικτικό είναι μάλιστα το ποστ στο ιντιμίντια στο οποίο παραπέμπει ο «ελευθεριακός» Μωρίς παραπάνω, όπου ο αρχικός πόστερ που δημοσίευσε τη δήθεν επίθεση της ΠΔ στο ελεύθερο λογισμικό, παραποίησε ακόμα και το γράμμα του Φωτόπουλου στον Omadeon ώστε να πείσει κόσμο που δεν ασχολήθηκε με το θέμα και να βγάλει και άσχετο συμπέρασμα σε σχέση με το ελεύθερο λογισμικό που υποτίθεται προσέβαλε η ΠΔ σε άρθρο της: Αυτό που θέλει δήθεν την ΠΔ και τον Φωτόπουλο να επιζητούν τη λογοκρισία στο διαδίκτυο(ενώ η ΠΔ μιλά για αυτο-έλεγχο των μπλόγκερ για να αποφεύγεται η αθλιότητα αυτή καθώς και αυτονόητα ότι έχει νόημα η ανωνυμία μόνο ενάντια στην εξουσία).

  Πρόκειται για τις μεγαλύτερες γκανγκστερικές διαδικτυακές περσόνες, στο μεδούλι και στην υπηρεσία του σημερινού εκφυλισμού της «Αριστεράς» και αριστερή μπότα του συστήματος.

  Και βέβαια πολλοί σχολιαστές (και όχι βέβαια οι εναλλακτικές «περσόνες» του Omadeon που χρησιμοποιούν τα ίδια επιχειρήματα ή ο ίδιος ο Omadeon και η κλίκα του που ξεκίνησαν τη λασπολογία και οχετολογούν όπου σταθούν και όπου βρεθούν, θεωρώντας τον εαυτό τους…υποστηρικτή του εαυτού τους) κράξανε τον Omadeon και την κλίκα του σε διάφορα μπλογκ και με μηνύματα τους, όπως και βέβαια, ακόμα σημαντικότερο, πολλοί μπλόγκερ έμμεσα ή άμεσα με την ανάρτηση των ανακοινώσεων της ΠΔ, καθώς και τη στάση τους.

  Κι αυτό, αψηφώντας τις απειλές των άθλιων αυτών τραμπούκων του διαδικτύου τις οποίες απεύθυναν σε κάθε μπλογκ που δεν ταίριαζε με την άθλια λασπολογική γραμμή και την εμετική ρατσιστική «αισθητική» τους. Με χρόνο άπλετο βέβαια να κάθονται όλη μέρα να γράφουν τις αθλιότητες τους, να φτιάχνουν κτηνώδη βίντεο> κτλ..

  Πρόκειται για καθαρούς γκάνγκστερ του διαδικτύου που πρέπει να απομονωθούν από κάθε αυτόνομο μπλόγκερ και συλλογικότητα.

  ΔΙΚΗ μου ΕΡΩΤΗΣΗ=ΚΟΥΙΖ (σε εσάς τους λίγους κι εκλεκτούς που… διαβάζετε)

  ΠΟΣΑ αποδεδειγμένα ψεύδη εντοπίσατε σε αυτούς τους οχετούς? :mrgreen:

  (…πάνω από ένα, γιατί αυτό ΗΔΗ αποδείχτηκε ΕΔΩ, πιο πριν)

 4. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ δήλωση του giorgis στο ιστολόγιο «Βαθύ Κόκκινο»
  http://vathikokkino.com/2012/01/%ce%b7-%ce%ba%cf%81%ce%af%cf%83%ce%b7-%ce%b7-%ce%b1%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%b5%cf%81%ce%ac-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%b5-%ce%ba%ce%b1%ce%b9-%ce%b7-%ce%b4%ce%b9%ce%b1%ce%b4%ce%b9%ce%ba%cf%84%cf%85/comment-page-1/#comment-5358

  Ο/Η giorgis λέει:
  27/01/2012 στις 05:32
  Δυστυχώς η συζήτηση εδώ και καιρό έχει παρεκτραπεί, ίσως και με δικιά μας ανοχή. Σταματάει εδώ.
  Επίσης στην ιστοσελίδα μας κανένα κείμενο της Π.Δ δεν θα ξαναδημοσιευτεί και οι λόγοι είναι αυτονόητοι.

  Του απάντησα:

  Ο/Η omadeon λέει:
  Το σχόλιό σας θα ελεγχθεί πρώτα από συντονιστή.
  27/01/2012 στις 16:58

  Σε ευχαριστώ, φίλε giorgis.
  Εχω ταλαιπωρηθεί αφάνταστα, συνήθως με ΜΗΔΑΜΙΝΗ συμπαράσταση.

  Εκανες μια δήλωση / απόφαση, που σε ΤΙΜΑ:

  …Επίσης στην ιστοσελίδα μας κανένα κείμενο της Π.Δ δεν θα ξαναδημοσιευτεί και οι λόγοι είναι αυτονόητοι.

  Επίτρεψέ μου, να κάνω όμως μια… αυτοκριτική +να αποδείξω ένα σημαντικό ψέμα, πριν κλείσουν τα σχόλια.

  1) Λόγω οργής ειπα μια χαζομάρα (άνθρωπος είμαι κι εγώ) που ΔΕΝ ΕΥΣΤΑΘΕΙ. Επίσης ΔΕΝ αποτελεί «απειλή» το περί… μη-τουηταρίσματος αναρτήσεων. Τουητ-τουητ-τουητ… 3 πουλάκια κάθονταν και κελαηδούσαν. (χαχαχα) Δηλώνω πάντως ότι ΔΕΝ ισχύει αυτό, αφού η δήλωσή σου με ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΑΠΟΛΥΤΑ. Αν μάλιστα κάνει κι ο Δημήτρης Καζάκης παρόμοια δήλωση, θα συνεχίσω να κάνω ΚΑΙ για κείνον αυτό που έκανα πάντα. Να προωθώ ΟΛΕΣ τις αξιόλογες αναρτήσεις ΣΑΣ με ΚΑΘΕ τρόπο, κι ας είστε τσακωμένοι (ίσως) τιμώντας ΚΑΙ τους δύο εφόσον ακολουθείτε _αρχές_. Εύχομαι και η ένταση μεταξύ Βαθύ Κόκκινου και Καζάκη να μειωθεί και να μετατραπεί σε συμφιλίωση. Χρειάζεται ΚΟΠΟΣ γι’ αυτό, ίσως και με απομάκρυνση ατόμων που ακολουθούν ανέντιμες πρακτικές. Πάντως… αξίζει! 🙂
  Αλλά.. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ακατόρθωτη, η συμφιλίωση. Π.χ. ο Σπύρος Μαρκέτος εκφράστηκε για το Δημήτρη (σε ιδιωτική επικοινωνία μαζί μου) ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ, παρόλο που… διαφωνεί πολιτικά μαζί του σε ΚΑΠΟΙΑ πράματα (όχι όλα). Και…Ρε γαμώτο… ΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΘΩ ότι αποκάλυψα «προσωπικά μυστικά»……
  ….στα τέτοια μου.
  ΔΕΝ το κάνω με κακό κίνητρο:
  ΖΗΤΑΩ αυτό που ζητάμε ΟΛΟΙ, εμείς του απλού λαού: E-NO-TH-TA.

  Το καλύτερο πάντως, θα είναι η «Σεισάχθεια» να δηλώσει ΕΠΙΣΗΜΑ ότι ΔΕΝ ανήκει πια στο ΕΠΑΜ διότι… μπερδεύει κόσμο, έτσι. Και να ξεκαθαρίσει και το Βαθύ κόκκινο αν ΟΝΤΩΣ ισχύουν ορισμένα… πράματα. Αλλιώς, θα φουντώσει μια ΠΟΛΥ μεγάλη ένταση ή παρεξήγηση, μεταξύ σας και του Καζάκη, που θα βλάψει πολύ τη λαϊκή ενότητα! Κι ΑΥΤΟ ακριβώς, (κατ’ εμέ) επιδίωξαν μερικοί… γνωστοί φανατικοί (ας μην επεκταθώ) που μεθόδευσαν διάφορα «φαινόμενα»…

  2) Κατηγορήθηκα, από τον ανώνυμο υβριστή μου «μπαφο-Ομαδεόν», (μεταξύ άλλων) ότι…

  Μπαφο-Ομαδεον λέει:
  27/01/2012 στις 00:55
  Το παίζεις ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ αλλα δε σου βγαίνει. Ξερεις ελληνικά χαφιέ;;; κανεις πως δε καταλαβες τι είπα;; δε μίλησα για την ανταλλαγή σου με το φωτόπουλο (καλά εκανες και την ανερτησες για να καταλάβουν όλοι τι σκουλήκι είσαι). ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ που την εβγαλες δημοσια. Γκε γκε ιντερνετικέ χαφιέ;;; και μη μου το παίζεισ οτι δε καλαβαίνεις…

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ (τεκμηρίωση ψεύδους):
  -Αν συγκρίνετε, μέηλ Φωτόπουλου με λιβέλλους (κλπ.)
  θα δείτε ότι η διεύθυνση του Τ.Φ. (που δημοσιοποίησα) ήταν ΗΔΗ δημόσια, και μάλιστα… ΙΔΙΑ με το δημόσιο μέηλ της Περιεκτικής Δημοκρατίας. Θα τη βρείτε και στο τέλος του… πακέτου λιβέλλων εδώ (της «Εφημερίδας Κάτω Ημαθίας»)

  http://xronika05.blogspot.com/2012/01/blog-post_8977.html
  (scroll down and… put the KOT down… to the END)
  (με 5 _άκρως_ συκοφαντικές αναφορές στο όνομα “Omadeon”, 2 στο YouPayYourCrisis, 12 στους… “Σχολιαστές”)

  [ΔΙΚΤΥΟ ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ]

  Δίκτυο για την Περιεκτική Δημοκρατία: http://www.inclusivedemocracy.org/pd

  Eπικοινωνία: peridimok@gmail.com

  Ευχαριστώ που ΔΕΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΑΤΕ ΤΙΠΟΤΑ και για τη δήλωση (giorgis)
  -που θα βοηθήσει να ΜΗΝ υποστώ… ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ πετροπόλεμο, αν πάω στην… Κάτω Ημαθία! 🙂

  ΔΕΝ έχω τίποτε άλλο να προσθέσω.

 5. Σχόλιο μου στη «Σεισάχθεια» (το βάζω εδώ ΠΡΙΝ το γράψω εκεί)

  http://seisaxthia.blogspot.com/2012/01/blog-post_3434.html?showComment=1327713575612#c93402910680908386

  OMADEON Jan 27, 2012 05:19 PM
  Επειδή ελέχθησαν τόνοι (αποδεδειγμένων) ψεμάτων, με εξαιρετικά μοχθηρή λάσπη εδώ, εναντίον μου προσωπικά, θα ήθελα να δηλώσω ότι ΟΥΔΕΜΙΑ «απειλή» σε blog εκτοξεύτηκε, από μένα ή άλλο φίλο μου (ή μέλος του blog «Omadeon») πλην δηλώσεών μου (σε 3-4 blog) ότι δεν θα συνεχίσω να προωθώ αναρτήσεις τους εφόσον συνεχίζουν να σπέρνουν παντού στο διαδικτυο λιβέλλους εναντίον μου. Κι αυτό (επ’ ευκαιρία) ισχύει ΚΑΙ για σας εδώ στη Σεισάχθεια. Tο είπα ΚΥΡΙΩΣ λογω αρχής και το θεωρώ αυτονόητο, αν και… λόγω οργής ο _τρόπος_ που το ειπα ίσως να μην ήταν κι ο καλύτερος! 🙂

  Τώρα…
  Τα σχόλια-βόθροι εναντίον μου δεν με ενοχλούν, τόοοσο πολύ, τώρα πια, αφού άλλωστε η δυσωδία «σχολιαστών» όπως ο «Ενας από ΠΔ», καθώς και γενικότερα, αυτού του…. πρωτοφανούς ΕΓΧΕΙΡΗΜΑΤΟΣ ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΕΝΟΧΟΥ (στο πρόσωπό μου) από την «Περιεκτική Δημοκρατία», ….όλα αυτά έχουν αναλυθεί και καταδειχτεί συστηματικά (click ΕΔΩ), με σκοπό την αποφυγή _τέτοιου_ μεγέθους e-τραμπουκισμών στο μέλλον, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ (και ΑΠΟ οποιονδήποτε).

  Αντίθετα,
  Το μπαράζ λιβέλλων σε πολλά blog εναντίον μου, EINAI σοβαρή επίθεση, ιδιαίτερα εφόσον η πραγματική μου ταυτότητα ειναι σε αρκετό κόσμο ΗΔΗ γνωστή, ενώ η λάσπη εξαπλώνεται σε δεκάδες ή εκατοντάδες blog, αποκτώντας τις διαστάσεις Εικονικού Λυντσαρίσματος.

  Ομως αυτοί οι λίβελλοι (της ΠΔ) είναι _τόσο_ απαίσιοι, ώστε το blog «Βαθύ Κόκκινο» δήλωσε επίσημα ότι ΔΕΝ ΞΑΝΑ-ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ της «Περιεκτικής Δημοκρατίας»! Ιδού η απόδειξη:

  https://omadeon.wordpress.com/2012/01/26/omadeon/#comment-74913
  (και στα λινκ μέσα στο σχόλιο, όταν πάτε εκεί)

 6. […] Στην πρώτη του επιστολή, ο Τάκης Φωτόπουλος συγχέει και εξισώνει τους έντιμους ανώνυμους (ή ψευδώνυμους) blogger, με ανώνυμους ρυπαρογράφους σχολιαστές. Δηλαδή με άτομα όπως π.χ. οι δικοί του υποστηρικτές, ανώνυμοι “Φίλος της ΠΔ“, και “Ενας της ΠΔ“, που ρύπαναν με τεράστιους όγκους δυσώδους λάσπης, σαν σχολιαστές “πάρα πολλά blog της αριστεράς“ που (όπως… καυχήθηκε ο Τ.Φ.) αναπαρήγαγαν τα άρθρα (λιβέλλους) του. Μάλιστα, η λάσπη τους ήταν τόσο ανυπόφορη, ώστε ο διαχειριστής του blog “Βαθύ Κόκκινο” δήλωσε πως “δεν θα ξανα-δημοσιεύσει κανένα άλλο άρθρο της Περιεκτικής Δημοκρατίας, και οι λόγοι είναι αυτονόητοι” (!!!) …μετά από “συζήτηση” 35 σχολίων, όπου συμμετείχα. [Λεπτομέρειες: στο σχόλιο εδώ] […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s