Πολιτική Ορθότης Über Alles!

Προειδοποίηση-disclaimer: Ακολουθεί κείμενο αθυρόστομο και παντελώς ακατάλληλο για εύθικτους και ηλίθιους, ανεξαρτήτως ηλικίας και φύλου. Διαβάζετε με δική σας ευθύνη και δεν ευθύνομαι για δάκρυα, εφίδρωση κι αιμορροΐδες που μπορεί να σας προκαλέσουν τα γραφόμενά μου.

Μ’αρέσει πάρα πολύ που σε τούτη τη χώρα παριστάνουμε τους «προχωρημένους», τους «δημοκράτες», τους πολύ ελεύθερους σε όλα βρε αδερφέ, αλλά έτσι και πατηθεί κάνας κάλος (είτε ποδιού είτε εγκεφάλου), αμέσως αποδεικνύουμε ότι τελικά η πολιτική ορθότητά μας δεν παλεύεται με τίποτα. Το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να κατηγορηθεί για μισογυνισμό, ομοφοβία, ρατσισμό, εθνικισμό κ.ο.κ. είναι συγκλονιστικό. Προσωπικά, έχω νιώσει στο πετσί μου (που ευτυχώς έχει γίνει πια αρκετά χοντρό) πώς είναι να σε κατηγορούν για όλα αυτά και γι’ακόμα περισσότερα. Κατηγορήθηκα για μισογυνισμό, επειδή καταλόγισα γυναικουλισμό σε μια (προσκείμενη σε πατριδοκάπηλους-συνωμοσιολογικούς κύκλους) σχολιάστρια – και δε μετανιώνω καθόλου γι’αυτό, επειδή είχε όλα τα χαρακτηριστικά της γυναικούλας (σε πλήρη αντίθεση με τη γυναίκα): κάλο στον εγκέφαλο, ανικανότητα και απροθυμία να αμφισβητήσει έστω και ένα ιώτα από τις μαλακίες που διαβάζει στα συνωμοσιολογικά ιστολόγια στα οποία συχνάζει, αυθάδεια και, επιπλέον, απίστευτη  επιμονή – τέτοια που σκάει γάιδαρο, όχι άνθρωπο. Της τα’πα χύμα και τσουβαλάτα και το καταφχαριστήθηκα.

Κατηγορήθηκα όμως για μισογυνισμό, γιατί η λέξη «γυναικούλα» είναι «μη τζιζ». Ακόμα κι αν έχεις να κάνεις με ένα άτομο που η ηλιθιότητά του βγάζει μάτι, που σε πρήζει επαναλαμβάνοντας τις ίδιες μαλακίες που πριν λίγο κατέρριψες (και μάλιστα με θράσος χιλίων πιθήκων και με απίστευτα ενοχλητικό και εξοργιστικό τρόπο – αν την είχα μπροστά μου, τη φαντάζομαι να παραληρεί τσιρίζοντας όπως ο Μπουμπούκος, αλλά δυο οκτάβες πάνω, τρυπώντας μου τα τύμπανα και κάνοντας τα σκυλιά και τις νυχτερίδες της περιοχής να σπεύσουν να ζητήσουν πολιτικό άσυλο στο Γκουαντάναμο), αν αυτό το άτομο είναι γυναίκα, μάγκα μου την έκατσες! Πρέπει να φερθείς ιπποτικά. Πρέπει μαζί της να είσαι ο Πρέκας – με φουλάρι, φρύδι και τρόπο πάντα ήπιο, μήπως ξεκουρδίσεις τη γκόμενα-C3PO. Να μην τη θίξεις. Να μην τη βρίσεις. Να μην ξεφύγεις από τα πλαίσια της ευγένειας και της σαλονάτης μπλογκοσυζήτησης, όπου μπορεί ο καθένας ακόμα και να συκοφαντεί τους άλλους, αλλά αν τα λέει ευγενικά, είναι όλα υπερπροβλεπέ και αποδεκτά. Να της φερθείς με το γάντι. Αρχικά, της φέρθηκα με το γάντι. Μετά, δεν άντεξα άλλο ο άνθρωπος τη λογοδιάρροια και τις συνωμοσιολογικές/εθνικιστικές της παπαριές και της φέρθηκα πάλι με το γάντι, απλώς έβαλα μέσα στο γάντι ένα πυρότουβλο και της το’φερα στη μάπα.

Προσωπικά, θεωρώ ότι οι γυναίκες χωρίζονται σε δυο βασικές κατηγορίες: στις γυναίκες και στις γυναικούλες.

Οι γυναίκες καλούνται να τα βγάλουν πέρα σε μια κοινωνία που είναι yatobutso, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον κάθε χλιμίτζουρα που, επειδή έγλειψε κατουρημένες ποδιές και χεσμένες σωβρακοφανέλες και πήρε μια θέση προϊσταμένου/διευθυντή/βοηθού φακίρη, την είδε κλανητάρχης κι έχει την απαίτηση οι γυναίκες στη δουλειά να στέκουν σούζα και να του κάθονται, έχοντας να αντιμετωπίσουν τον κάθε λιγούρη που νομίζει ότι όλες οι γυναίκες (εκτός από τη μάνα, την τρέχουσα γκόμενά του – αν του έχει κάτσει κάποιο θηλυκό του είδους homo sapiens και δεν γεμίζει τρίχες τη χούφτα του – και την αδερφή του, είπαμε) είναι πουτάνες κι ότι όλες, μα όλες οι γυναίκες έξω στο δρόμο είναι… υποχρεωμένες να του κάτσουν με το που αυτός θα σφυρίξει/πει κάποια ηλίθια καμακοατάκα/κορνάρει κλπ, και, για να συντομεύω λίγο τον κατάλογο με τους μαλάκες άντρες που καλούνται να αντιμετωπίσουν, θα αναφερθώ στον κάθε κουλομαρία που την είδε χεράς και κλώνος του Μίκαελ Σουμάχερ και νομίζει ότι, αν φτάσει μισό εκατομμυριοστό του δευτερολέπτου πιο αργά στο σπίτι, θα ρουφήξει τον πλανήτη καμιά αδέσποτη μαύρη τρύπα. Κι όμως, τα καταφέρνουν. Με αξιοπρέπεια. Και πετυχαίνουν και στη ζωή τους και στη δουλειά τους. Και δεν τολμά κανείς να πει το παραμικρό γι’αυτές, γιατί θα είναι πολύ μεγάλος μαλάκας άμα πει.

Από την άλλη βέβαια, υπάρχουν οι γυναικούλες. Ω γαμώτο, δεν παλεύονται με τίποτα. Μαζέψτε όλα, μα όλα όσα σας σπάνε τα νεύρα στους άντρες και βάλτε τα σε γυναικεία συσκευασία. Βασικά, η γυναικούλα είναι όλοι οι μαλάκες άντρες που έχετε γνωρίσει πακεταρισμένοι στο σώμα μιας γυναίκας.

Αλλά, με έναν εντελώς μυστήριο τρόπο, απαγορεύεται τη γυναικούλα να την αποκαλέσεις γυναικούλα. Θα σε πουν μισογύνη και σεξιστή. Δεν πα’να’ναι η γυναικούλα ένα ακροδεξιό σκατό. Δεν πα’να’ναι μια που σου το παίζει φίλη, αλλά ταυτόχρονα αφήνει κάποιο φίλο της να σε συκοφαντεί δημόσια και ιδιωτικά, χωρίς εκείνη να του λέει το παραμικρό για τη συμπεριφορά του. Δεν πα’να’ναι ένα βλήτο που πιστεύει ότι υπάρχουν… κροκόδειλοι στους υπονόμους κι ότι η εξέγερση του Δεκέμβρη του 2008 υποκινήθηκε από τον George Soros. Αν τη βρίσεις, αυτομάτως είσαι εσύ φίλε αναγνώστη ο μισογύνης και σεξιστής κι αυτή γίνεται οσιομάρτυρας!

Πόσο yatobutso είμαστε;

Πάμε τώρα σε άλλη κατηγορία.

Τις drama queens. Οι drama queens είναι κατώτερες μορφές ζωής (τόσο εντός όσο και εκτός διαδικτύου) που ζουν μόνο για να κάνουν τα νεύρα των άλλων τσατάλια. Κυκλοφορούν με σώματα και ανδρικά και γυναικεία, αλλά στην πραγματικότητα αυτό ελάχιστη σημασία έχει, γιατί κανείς νουνεχής άνθρωπος δε διανοείται να κάνει σεχ μαζί τους (εκτός αν το IQ του είναι κατώτερο από αυτό του μέσου χρυσαυγίτη, δηλαδή το νούμερο των παπουτσιών του διαιρεμένο με το πέντε). Συχνά το παίζουν «διανοούμενες», «βαθυστόχαστες», ξεκινούν καβγάδες κι επινοούν εχθρούς και διώκτες (γιατί δε μπορούν να ζήσουν χωρίς να έχουν εχθρούς και διώκτες – καρατσεκαρισμένο), μόνο και μόνο για να τα κάνουν όλα γύρω τους μπάχαλο. Εδώ μάγκες και μόρτισσές μου έχετε πέσει στη ζώνη του λυκόφωτος. Ο μόνος τρόπος για να γλιτώσετε είναι να υπάρχει στο ιστολόγιο ή στο φόρουμ ένας σοβαρός διαχειριστής και να ρίξει στο έκτρωμα ένα ωραίο permaban για να ησυχάσετε.

Προσέξτε όμως τι γίνεται: μια drama queen, αν είναι απλά drama queen (δηλαδή ένας μαλάκας αρσενικός που δεν έχει άλλη δουλειά να κάνει από το να σπάει τα παπάρια των άλλων), είναι ένα εξ ορισμού μισητό υποκείμενο που δύσκολα θα βρει συμπαραστάτες (εκτός αν βρει ομοϊδεάτες ή άλλους μπετόβλακες που να βάζουν την ιδεολογία/την ομάδα/τη μάρκα του αμαξιού/τη μάρκα της φωτογραφικής μηχανής/κλπ πάνω από το να είναι κανείς σωστός, ειλικρινής και έντιμος – τότε τα πράγματα δυσκολεύουν). Μπορείτε να τη σκυλοβρίσετε ελεύθερα, κανείς δε θα σας παρεξηγήσει.

Αν όμως είναι γυναικεία η συσκευασία στην οποία έχει πακεταριστεί το λογισμικό «drama queen», τότε την πουτσίσατε: θα σας πουν μισογύνη. Αν είναι ομοφυλόφιλος άνδρας, την πουτσίσατε: θα σας πουν ομοφοβικό. Αν πάσχει από κάποια σοβαρή ασθένεια κι αρχίσει τα κουλά «εγώ πάσχω από την τάδε αρρώστια και ντροπή σας που μου τη λέτε (κι ας σας έχω κάνει μπάχαλο εδώ μέσα)», την πουτσίσατε: θα σας πουν ρατσιστή. Αν η drama queen συνδυάζει δυο από αυτά τα χαρακτηριστικά, τότε ούτε ψύλλος στον κόρφο σας.

Είπαμε: Πολιτική Ορθότης Über Alles!

Και πάμε τώρα να δούμε και τη μομφή του «εθνικισμού». Παλιότερα, ένα σκατόψυχο αμφίβιο-θαμώνας του νεοφιλελεύθερου-κρυφοναζιστικού βόθρου που λέγεται Buzz (που έχυσε σα να’ταν βρύση όταν η χώρα υποδουλώθηκε στο ΔΝΤ και οι πολίτες της εξαθλιώθηκαν κι οδηγήθηκαν στην απελπισία) με είχε πρήξει προσπαθώντας να μου κολλήσει τη ρετσινιά του «εθνικιστή». Γιατί; Γιατί απλά κάτι τέτοια άτομα θεωρούν ότι είναι εθνικιστής όποιος: (α) δεν επιθυμεί η χώρα του να χάσει μέρος των εδαφών της ή κυριαρχικά της δικαιώματα (καταλάβατε τώρα γιατί χύνει ακατάπαυστα από την ώρα που υπογράφηκε το Μνημόνιο;), (β) θεωρεί μαλακία το να κρίνουμε με βάση τα σημερινά ειωθότα πράγματα που έγιναν πριν από 200, 300 ή και 2000 χρόνια σε θέματα εχθροπραξιών και σφαγών (όποιος νομίζει ότι στους πολέμους τα ντουφέκια πετάνε καραμέλες κι ότι οι αντιμαχόμενες πλευρές είναι χαριτωμένα lolcats είναι απλά κρετίνος) (γ) δεν υποστηρίζει τον επιθετικό κατά της χώρας του εθνικισμό ή/και αλυτρωτισμό κάποιας γειτονικής χώρας.

Κάτι τέτοιοι τύποι είναι απίστευτα yatobutso. Προσέξτε: κολλάνε με φοβερή ευκολία σε άλλους την ταμπέλα του «εθνικιστή», αλλά οι ίδιοι πάνε και υποστηρίζουν με φοβερή ευκολία γειτονικούς εθνικισμούς, αρκεί οι εν λόγω εθνικισμοί να στρέφονται κατά της χώρας στην οποία γεννήθηκαν. Πόσο τελειωμένος μαλάκας πρέπει να είναι κανείς για να κουβαλάει τέτοια μυαλά;

Θα πείτε τώρα: «Καλά ρε Αιρετικέ, υπάρχουν τέτοιοι μαλάκες;» Τώρα τι να σας απαντήσω; Να σας ρωτήσω αν χέζουν οι αρκούδες στο δάσος; Να σας πω να κοιτάξετε γύρω σας; Τι να σας πω;

Επίσης, μου τη σπάνε αφόρητα οι «δε συγκρούομαι-θέλω να τα έχω καλά με όλους». Σόρρυ μαλάκα, δε μπορείς να τα έχεις καλά με όλους. Αυτός που θέλει να τα έχει καλά με όλους, στο τέλος δε θα τα έχει καλά με κανέναν. Η πολιτική ορθότητα λέει ότι πρέπει να τηρούμε πάντα ίσες αποστάσεις ανάμεσα σε κάποιον που συκοφαντείται και στο συκοφάντη. Άρα, με βάση τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας, δε φταίει μόνον ο βιαστής, αλλά φταίει εξίσου (τουλάχιστον) και το θύμα… Ορίζει επίσης η πολιτική ορθότητα ότι, όταν ένας «επώνυμος» (my ass…) επιτίθεται σε έναν «ανώνυμο», ακόμη κι αν όσα λέει ο «επώνυμος» (να, δείτε για χαρακτηριστικό παράδειγμα όσα έγιναν τελευταία με τον «διανοούμενο» Τάκη Φωτόπουλο και μια σωρεία ατόμων – μεταξύ των οποίων κι εμείς – , κινήσεων και ιστολογίων που βάλθηκε να κατασυκοφαντήσει) είναι σκέτη λάσπη, το δίκιο το έχει ο «επώνυμος». Ρε δε γαμιόμαστε ν’ασπρίσουμε λέω’γω; Α! Θυμήθηκα και το άλλο το καταπληκτικό που ορίζει η πολιτική ορθότητα! Τι λέει δηλάδη; Ότι, αν αυτό που λες, το λες «ευγενικά», τότε, ακόμη κι αν συκοφαντείς τον άλλο ή τον προσβάλλεις, εκείνος δεν έχει δικαίωμα να εξοργιστεί, να θυμώσει ή να αντιδράσει! Αν σε βρίσει για τα ψέματά σου, φταίει εκείνος! Δηλαδή εμ κερατάς, εμ δαρμένος. Και βέβαια, ένας γνήσια πολιτικά ορθός σχολιαστής ποτέ δεν παίρνει θέση υπέρ του συκοφαντούμενου! ΠΟΤΕ! Ακόμη κι αν έχουμε να κάνουμε με πολιτικού χαρακτήρα εκστρατεία, το υποβαθμίζουμε στο επίπεδο της «προσωπικής διένεξης» ώστε τελικά να παρουσιάσουμε το θύμα της συκοφαντίας ως «drama queen». Δεν είναι καταπληκτική η πολιτική ορθότητα;

Εδώ πρέπει να υπενθυμίσω ότι αυτός που βλέπει το άδικο και σιωπά ουσιαστικά τάσσεται με το άδικο.

Και πάμε στους «επώνυμους»… Ξέρετε τώρα. Κάτι ιερές αγελάδες (που είναι και οι καλύτερες για κρεατοπαραγωγή) που νομίζουν ότι, επειδή γράψανε κάποτε μερικά άρθρα που γίνανε αρεστά, ή επειδή παντρεύτηκαν κάποιον που θεωρήθηκε ήρωας από μερίδα του πληθυσμού ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, έχουν δικαίωμα να βρίσκονται στο απυρόβλητο. Εμείς είχαμε πρόσφατα την ιστορία με τον Τάκη Φωτόπουλο, την οποία ο συνιστολόγος Omadeon ανέλυσε διεξοδικά και σε βάθος, καταδεικνύοντας τις ανελεύθερες και αντιδημοκρατικές αρχές που ο Φωτόπουλος θέλει να επιβάλει (το ότι επέλεξε να επιτεθεί στη μπλογκόσφαιρα τον ίδιο καιρό που περνιέται η φασιστική ACTA δεν είναι τυχαίο). Αλλά σε άλλους χώρους είχαμε τη Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία βρήκε αυτόκλητους υπερασπιστές/λευκούς ιππότες στον «πνευματικό κόσμο» (μη χέσω…). Τι τρομερό, τι ντροπή! Την πέσανε στη Ντόρα! Κι ο Πιτσιρίκος τόλμησε να της την πει και, σα να μην έφτανε αυτό, να υπαινιχθεί ότι υπάρχουν συγγραφείς που οικοδομήθηκε η εικόνα τους από τους μεγαλοεκδότες-μεγαλονταβατζήδες κι αμέσως άρχισε το drama από τον… «πνευματικό κόσμο» που στο πρόσωπό του βρήκε το νέο εχθρό από τον οποίο κινδυνεύει η χώρα και ο πολιτισμός της (πολιτικός και δε συμμαζεύεται)!

Όλα αυτά ξέρετε δε θα είχαν και τόση σημασία αν (α) δεν κορδακιζόμασταν νομίζοντας ότι είμαστε προχώ, ότι είμαστε… ελεύθεροι ως προς το τι μπορούμε να πούμε (ναι μαλάκες, με ένα «Σύνταγμα» που έχει σελίδες ολόκληρες που θεσπίζουν τη λογοκρισία γαμώ το ξεσταύρι μου), κοροϊδεύοντας τα αμερικανάκια (που στο θέμα της ελευθερίας του λόγου έχουν πολύ μεγαλύτερη ευαισθησία απ’όση θα είχατε ποτέ εσείς όλοι μαζί και σ’όλη την υπέροχα βαρετή ζωούλα σας) (β) δεν ήμασταν σαν άνθρωποι και σα μπλογκόσφαιρα τόσο γαμημένα υποκριτές με αυτή την ψεύτικη ευγένεια του κώλου, η οποία κρύβει μέσα της τέτοια περιφρόνηση για το συνομιλητή σαν άνθρωπο που δε μπορεί να φανταστεί κανείς, (γ) δεν συνέπιπταν όλα αυτά με την επιδιωκόμενη θέσπιση (εν ονόματι των «πνευματικών δικαιωμάτων» των μεγαλονταβατζήδων τύπου ΑΕΠΙ, IFPI, RIAA & MPAA) λογοκρισίας στο ίντερνετ.

Κατά τα άλλα, συνεχίστε γαλήνιοι το ταξίδι σας στη φιλτραρισμένη, εξευγενισμένη, ραφιναρισμένη μπλογκόσφαιρα.

Πολιτική Ορθότης Über Alles!

Όποιος βρήκε το άρθρο προσβλητικό, ας αφήσει υβριστικό/απειλητικό/συκοφαντικό σχόλιο από κάτω για να γελάω με τη μαλακία που τον δέρνει.

Shortlink: http://wp.me/p3Ayp-3Yu

20 comments

 1. αααα μα εσυ εισαι πολυ καλος.να …γιασει το στομα σου η μαλλον το χερι σου(στο πληκτρολογιο εννοω μην παρεξηγηθουμε).προσυπογραφω με χερια και με ποδια!

 2. Αιρετικε πάλι με μένα ασχολείσαι; Τι θέλεις τελικά και στριφογυρίζεις σαν ερπετό στη φωλιά;

  Χρησιμοποίησες το χαρακτηρισμό «μέγιστη attention whore» και «πουταναριό» και ζητάς και τα ρέστα;

  Ήθελες να με εμποδίσεις να μιλάω με τον Celin, για τον οποίο παρεπιπτόντως νόμιζα ότι ήταν γυναίκα στην αρχή λόγω ονόματος, επειδή με αντιμετώπισε με ευγένεια, και έτσι την (τον) συμπάθησα, μη έχοντας μετά φυσικά κανένα λόγο να αποδομήσω τη συμπάθεια και την εκτίμηση, όταν μου είπε ότι είναι ο Celin.

  Για λύπηση είσαι βασικά.

  • Έκανες ακριβώς αυτό που υπέδειξα στο τέλος του άρθρου μου. Απέδειξες, μια και πιάστηκες από την πρώτη παράγραφο που μόνο αυτή σε αφορά (αν και θα μπορούσε να αφορά και οποιοδήποτε άλλο βλήτο σαν εσένα) ότι είσαι απολύτως προβλέψιμη κι ότι έχεις όχι απλά τη μύγα, αλλά ολόκληρο σμήνος από μύγες. Κι επίσης, είσαι κανονικότατη drama queen – κάτι που φαίνεται κι από το παραμυθάκι σου ότι και καλά πήγα να σε εμποδίσω να μιλάς με κάποιον. Αν κάποιος είναι αρκετά υπομονετικός ή ηλίθιος για να ανέχεται το πρηξοπούτσι σου, δικαίωμά του ή πρόβλημά του. Εγώ πάντως σου είχα πει και τότε για όλες αυτές τις ακροδεξιές συνωμοσιολογικές παπάρες που κάθεσαι και μηρυκάζεις συνέχεια ότι μόνον ηλίθιοι μπορεί να τις πιστεύουν (ακροδεξιοί και νεοσταλινικοί – και οι δυο τους βλέπουν παντού νεοταξίτες, σιωνιστές και πράκτορες της ισραηλινής πρεσβείας). Λοιπόν, τον πούλο γιατί δε μπορούμε να ασχολούμαστε με τούβλα που πρήζουν τον κόσμο με ηλιθιότητες.

   Θα έπρεπε να το ξέρεις ήδη ότι εδώ δεν είμαστε Πεκινουά να ανεχόμαστε τις μαλακίες σου και να μη φας το ξέχεσμά σου – το φύλο σου ΔΕΝ σε βάζει στο απυρόβλητο. Είσαι τούβλο. Τον πούλο τώρα.

 3. πολύ down town έχεις διαβάσει εσύ
  (drama quin ορολογια κι’ έτσι…)

  άει πνίξου που θα σε άφηνα και αναπάντητο

  κρίμα τα πολυτεχνεία σου καϋμένεεε …
  κρίμα… θλίβομαι…

  δεν πα να βρίζεις όσο θέλεις και να θεωρητικολογήσεις τη χρήση βωμολοχίας…

  καλό Σ/Κ !

 4. Εκτός απ’το downtown υπάρχει και η Encyclopedia Dramatica (τιμημένε λαέ του 4chan!)

  • Ε ναι.
   Το μυστικό της καλής επικοινωνίας μας είναι η ισορροπία κάποιων στοιχείων που η Encyclopedia Dramatica διακωμωδεί,
   Π.χ. το white-knight-hood (όπου ενίοτε την πατάω) θα γινόταν απωθητικό moralfag χωρίς αρκετή παρουσία lulz.

   Ο αιρετικός έχει πιο έντονο lulz – στοιχείο, that’s all. 🙂

   Αλλά… drama-queenστοιχείο δηλητήριο ευτυχώς έχουμε ποσοστό 0%
   χμ… άντε 1% (προσωρινά) λόγω του attention-whore web-celebrity καθηγητή που μας βρίζει και μας θεωρεί… υπόκοσμο:
   http://leninreloaded.blogspot.com/2012/02/for-record-omadeon-celin.html
   Σκέτο fail είναι η «εμπειρογνωμοσύνη» του literary critic που δεν κατανοεί διαδικτυακή λογοτεχνία και σάτιρα.

 5. @Αιρετικέ
  δώσε πιο… έμπειρη διάγνωση των ρόλων/δηλώσεων που εμπεριέχουν βαρύγδουπες μαλακίες γεμάτες μοχθηρία,
  Hybris και ασύστολες ψευτιές,
  ΕΔΩ:
  http://leninreloaded.blogspot.com/2012/02/for-record-omadeon-celin.html
  π.χ.
  1)
  Πέραν του κωμικού γεγονότος της απενεχοποιημένης διαστρέβλωσης του θεμελιώδους περιεχομένου νομικών όρων όπως αυτός της «ηθικής αυτουργίας» –είμαι «ηθικός αυτουργός» σε τι; στη λήψη πολιτικής θέσης;–…
  [κουακ-κουακ-κουακ…] 😈

  2)
  «…Το σχόλιο, σημειώνω διευκρινιστικά, απευθύνεται στον διαχειριστή του ιστολογίου και όχι στην διαδικτυακή περσόνα «Omadeon», με την οποία δεν διατίθεμαι να συνομιλήσω είτε έμμεσα είτε άμεσα, όπως δεν διατίθεμαι να συνομιλώ ευρύτερα με τον πολιτικό υπόκοσμο….»
  [=όπως κάνω συνέχεια, σαν συνομιλητής και υποστηρικτής των χειρότερων cyber-bullies]

  3) «…το διακύβευμα δεν ήταν κάποιο ιντερνετικό καυγαδάκι αλλά ουσιώδεις μετατοπίσεις που έχουν συμβεί σε κομμάτια του α/α χώρου μετά το 1989-90… (bla-bla-bla)
  [=και δεν ήταν εκδικητικότητα οφειλόμενη σε butthurt κλπ. κλπ.]

  4) «…η σύγκρουση αυτή ήταν ΚΑΙ ηθικά επιβαλλόμενη μετά τα συντονισμένα και επικροτημένα γεγονότα της επίθεσης κατά του…(Bla-bla-bla)
  [=αρα ΕΜΕΙΣ την προκαλέσαμε, αλλά -ναι- υπάρχει ΚΑΙ βρώμικος πόλεμος εναντίον μας]

  5) «…το ότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος να κρατά ίσες αποστάσεις απέναντι στους εμπλεκομένους αυτής της σύγκρουσης, είναι επίσης σαφέστατο…»

  6) «…πήρε θέση μαζί με τους παντιόθεν βαλλόμενους συντρόφους…»

  7) «…γνωστό από τα δεκάδες βορβορώδη σχόλια του κυρίου που μπήκε εδώ και του συνεργάτη του σε μια σειρά ιστολογίων και διαδικτυακών τόπων…»

  8) «…δημοσιοποίησε το όνομά και τα στοιχεία μου…»
  [=τα οποία εγώ ΗΔΗ δημοσιοποίησα και προβάλλω παντού, αλλά… διακριτικά, αφού παριστάνω τον ταπεινόφρονα]

  9) […………..(και άααλλα)…………..]

  ________________
  Διακόπτω… λόγω νέας επίθεσης του Τάκη Φωτόπουλου (=προστατευόμενου του καθηγητή)
  αυτή τη φορά κατά του blog «Βαθύ Κόκκινο»…)
  http://www.inclusivedemocracy.org/pd/crit/allilografia_vathikokkino.htm

  Παράκληση σε όλους
  ΜΗ το σχολιάσετε εδώ, είναι αμαρτία να χαλάσουμε με off-topic σχόλια, το νέο ποστ / ορίτζιναλ κείμενο του αιρετικού.

  Σύντομα θα γίνει ειδικό ποστ ΚΑΙ εδώ, όχι μόνο στο «meta-omadeon».
  …για το θέμα της συντονισμένης προβοκατόρικης επίθεσης Τάκη Φωτόπουλου σε ΟΛΑ τα blog που δεν ταυτίζονται ΑΠΟΛΥΤΑ με τον ίδιο.

  Το παρόν σχόλιο το αντιγράφω εντός ολίγου και στο θεματικά ειδικό ποστ, κάτω από το εξής
  https://omadeon.wordpress.com/2011/12/31/to-takis-fotopoulos/#comment-75591

 6. Κλασική ανάρτηση για κουτσομπολιό = πολλά σχόλια!

  Έχω πολλές άγνωστες λέξεις, ελληνικές και ξένες, όπως yatobutso;;;;; Τη γουγλάρισα κιόλας και δεν βρήκα κάτι!!!

  Τέλος πάντων πέραν της πλάκας Αιρετικέ, έχω τελείως διαφορετική αντίληψη περί του αν η ευγένεια είναι πρόσχημα ή ουσία ή αν χρησιμεύει σε κάτι θετικό στον διάλογο ή όχι, αν κουκουλώνει ή αν αποκαλύπτει. Και επίσης νομίζω η αθυροστομία είναι κάπως κακόγουστη, κυρίως αν γίνεται επί μονίμου βάσεως και στα καλά καθούμενα, υποκειμενική άποψη βέβαια αυτή. Επίσης στο blog μου έχω κάνει αναρτήσεις περί διαδικτυακών διαλόγων και μεταξύ άλλων αναφέρομαι στους όρους τους και επομένως στο τι πρέπει να έχουμε κατά νου όταν «μιλάμε» στο νέτι.

  Τώρα επί των συγκεκριμένων τι να πω, νομίζω είναι και λίγο χιουμοριστική ανάρτηση πχ. Το οι γυναίκες χωρίζονται σε γυναίκες και γυναικούλες, δε νομίζω να διεκδικεί δάφνες καμιάς επιστήμης 🙂

  Αλλά σε αυτό πάντα το πνεύμα, εγώ χωρίζω – λέμε τώρα – τους άντρες σε τρεις κατηγορίες:

  1. Τους μαλάκες
  2. Τους μαλάκες
  3. Τους κανονικούς ανθρώπους

  Τις γυναίκες θα έλεγα τις χωρίζω ανάλογα τους κυρίαρχους ρόλους που αρέσκονται να παίζουν:

  1. Μάνα
  2. Γκόμενα
  3. Κανονικός άνθρωπος

  Τέλος της χιουμοριστικής μας εκπομπής 🙂

  • «Έχω πολλές άγνωστες λέξεις, ελληνικές και ξένες, όπως yatobutso«

   Εχεις χιούμορ. μάη ντήαρ κ.κ. (ΑΝ το κατάλαβες και κάνεις πλάκα -χεχε)
   Αν όχι (=αν σου διέφυγε), τότε…
   άμεσο συνώνυμο είναι το «ιαπωνικό» όνομα… Γιαταμπάζα 🙂 😉 :mrgreen:

   Και έχεις ένα θεμελιώδες λάθος.
   Οι γυναίκες μπορούν να ειναι και γυναικούλες
   όπως και οι άντρες ‘αντράκια’ ή «καρα-Κίτσοι’ ή απλώς… ‘μπητ-μαλάκες'(?)
   διότι ο ξεφτιλισμός του ανθρώπου γίνεται ΚΑΙ ανάλογα με το φύλο του.

   Μπορεί να ΜΗ θέλουμε να είναι έτσι, μπορεί να μη βολεύει, αλλά ΕΤΣΙ είναι.
   Η ξεφτιλισμένη αρσενική συμπεριφορά είναι άλλωστε εμπεριστατωμένη.
   Π.χ. οι χυδαίες καυχησιολογίες ορισμένων για τις κατακτήσεις τους, κλπ.

   Για τις άγνωστες λέξεις πρόσθεσα ο ίδιος λινκ σε επεξηγήσεις (στα δικά μου σχόλια).

   • Αμαν Omadeon, μ’ έχεις για τελείως μπάζο τελικά:

    «ΑΝ το κατάλαβες και κάνεις πλάκα»!!!

    Λες να μην κατάλαβα τι θα πει yatobutso?????

    Ja! To butso (Ναι! Πολύ αντρογυναίκα!) Είναι σχετικό με το θέμα μας!

    🙂 🙂 🙂

    • My dear κ.κ. δεν είναι η πρώτη φορά που… κρίνω εξ ιδίων τα αλλότρια (!!!) διότι… είμαι ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΡΟΣΕΚΤΟΣ ώρες-ώρες (αλλά όταν συμβεί επανορθώνω). Δηλαδή θα ήμουν απόλυτα ικανός να MHN προσέξω τη λέξη, τόσο γρήγορα που διαβάζω. Οπότε… don’t worry, we are all relatives of the Japanese aristocracy, Samurai Yatabaza (κ.ά.) η απροσεξία είναι στο αίμα μας (κι αν το παρακάνουμε, υπάρχει και… το χαρακίρι)!!! χαχαχα 🙂

  • Αγαπητή κ.κ., θα μου επιτρέψεις να σε διορθώσω λιγάκι σε ό,τι αφορά την κατηγοριοποίηση των ανδρών. Χωρίζονται σε:

   1. Μαλάκες
   2. Χοντρομαλάκες
   3. Κανονικούς ανθρώπους (λέμε τώρα…)

   Σε ό,τι αφορά την αθυροστομία, θα σε παραπέμψω σε πραγματικά μεγάλους της λοιδορίας και της σάτιρας όπως ο Frank Zappa, ο George Carlin, ο Eddie Murphy, ο Τζίμης Πανούσης και ο Λέννυ ο Βρωμόστομος. Και θα σου υπενθυμίσω βέβαια ότι πολύ χυδαιότερος είναι ένας «ευγενικός» σαν τον Bambie ή τον Πορτοσάλτε από ό,τι ο Δημήτρης «Βρωμύλος» Μεντζέλος σ’εκείνη τη διαβόητη κασέτα του.

 7. Ορίστε Αιρετικέ ΤΙ κάθεται και γράφει το βοθρόστομο μουνόπανο:
  http://waltendegewalt.wordpress.com/2012/04/19/%CE%B7-%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%B8%CE%AC%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%83%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7-%CE%B1-badiou/#comment-1397
  (κρύβει τους συνδέσμους στα σχόλια το μπλογκ του, αλλά… βρήκα το σύνδεσμο από το source-code):

  dkoss
  20/04/2012 at 3:43 μμ
  Ο athemita-χρυσαυγο-αρνητικός και οι Έλληνες «αναρχο-καταστασιακοί» (Σώτη, Πάσχος, Ράκος Λούμπεν, Τσαούσα) στηρίζουν Σαρκοζί στη Γαλλία, και Μπένι στην Αθήνα.

  ρε γομάρι, εμένα μου παίρνει 10 δευτ. να καθαρίσω τα δαχτυλάκια σου, εσύ πόσες ώρες χαραμίζεις να αλλάζεις λογαριασμούς στο τορ; Α και ευχαριστώ, μου ανεβάζεις την επισκεψιμότητα.

  το άλλο το γομάρι το Καλαματιανό, ο Ομαδεώνης, με θυμήθηκε επίσης· προσβάλαμε τα φιλαράκια (ameletita, Ράκο), νταξ δεν στηρίζετε Μπένι, στηρίζετε Παπαθεμελή,* όταν δεν συντάσσετε νεκρολογίες και δεν αλλάζετε τα φώτα στα λήμματα της Βικιπαιδείας. Άι ψόφα τώρα.

  * Αυτός που αποπλάνησε τον άλλο το δικό σας.

  Α, έτσι ε? Σκατάνθρωπε καθ’έξιν ψευταράκο…
  Θα φας πανηγυρικό, ΤΕΚΜΗΡΙΩΜΕΝΟ εφ’ όλης της ύλης χέσιμο, μετα τις εκλογές, κακομοίρη μου….

  • Αυτό το ελεεινό υποκείμενο ο dkoss (Δήμος) πρέπει να ξεμπροστιαστεί πλήρως, όταν υπάρξει χρόνος.

   Πρόκειται για ΠΟΛΥ μεγάλο κάθαρμα, από τα πολύ σπάνια,
   όπως αναλύθηκε και στο παρόν ποστ (και ιδίως στα σχόλια)….
   Κατ’ αρχάς… ΔΕΝ είναι ικανός ούτε για κοινή λογική.
   Μετά από τόσα μπινελίκια και σαρκασμούς που έριξα στον Παπαθεμελή,
   καθώς και σκληρή κριτική στον ίδιο τον Καζάκη,
   έχει το θράσος το μουνόπανο να λέει ότι «στηρίζω Παπαθεμελή».
   Μα… ίσα-ίσα, αυτή η επιλογή του Καζάκη δεν με βρίσκει καθόλου σύμφωνο,
   και το πιο πιθανό είναι να ψηφίσω ΑΝΤΑΡΣΥΑ, σαν συνέπεια.

   Το ίδιο ελεεινό μουνόπανο ολκής, είχε βέβαια διαλαλήσει πιο παλιά,
   την περίφημη ρήση του «Radical Desire»:
   «κάθε μέρα Καζάκη, όλο και περισσότερο Καζάκη»
   (πριν κάνει ο Καζάκης το τεράστιο λάθος να μπει στη «Σπίθα» βέβαια…)

   Αν συμπάθησα τον Καζάκη ή εκτίμησα τις αναλύσεις του, το έκανα για τον ίδιο λόγο όπως ο ΙΔΙΟΣ,
   κάποτε, αλλά δεν δαιμονοποίησα τον Καζάκη, όπως έκανε εκείνος, με την πρώτη ευκαιρία.

   Για μένα όμως, τώρα, όπως και για πολύ κόσμο,
   προτεραιότητα έχει η στοιχειώδης λαϊκή άμυνα ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές,
   αλλά δυστυχώς τη μνημονιακή συγκυβέρνηση ΝΔ/ΠΑΣΟΚ/ΛΑΟΣ χλωμό το βλέπω να τη γλυτώσουμε.
   Και κύριος υπαίτιος γι’ αυτό το τεράστιο χάλι μας (σαν λαός συνολικά)
   είναι δυστυχώς το ΚΚΕ, με τη χολή του κατά όλων των άλλων.
   ΟΛΑ αυτά θα αναλυθούν εκτενώς ΚΑΙ καυστικώς, μετά τις εκλογές,
   όταν θα υιοθετήσουμε πολιτική μηδενικής ανοχής για σαμποτέρ της λαΪκής ενότητας,
   σαν αυτό το καθίκι.

   • Κάθε φορά που πέφτει μια βόμβα ή γίνεται μια καφρίλα, το ΚΚΕ λέει «ψάξτε να βρείτε ποιος ωφελείται, αν θέλετε να βρείτε τον ένοχο». Και συχνά έχει δίκιο. Ε λοιπόν, από την εμμονή του ΚΚΕ και διαφόρων παρατρεχαμένων του να κρατούν διασπασμένη την Αριστερά και το λαό, ποιος ωφελείται; Τίνος τα συμφέροντα εξυπηρετούνται; Άι σιχτίρι πια με τον κάθε αργόσχολο παπάρα που πλάθει νεφελοκοκκυγίες και συνωμοσιολογίες-πρακτορολογίες κι εφευρίσκει παντού εχθρούς που δολοπλοκούν εναντίον του. Κυριολεκτικά, άι σιχτίρ.

  • …»όταν δεν συντάσσετε νεκρολογίες»…

   -ΠΟΙΟΣ «συνέταξε νεκρολογίες», παλιο-αρχίδι Δήμο, καθ΄έξιν ψεύτη?

   Εγώ γέλασα όμως ΚΑΙ με τη σατιρική «αναγγελία ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» (Φωτόπουλου)
   ….ΟΧΙ τόσο πολύ με την (εξίσου σατιρική) «νεκρολογία» (που ΔΕΝ συνέταξα).

   Αλλά τα περί ανάστασης τα ΚΡΥΨΑΤΕ ΕΠΙΜΕΛΩΣ παλιοκλαψούρηδες ΜΠΙΝΕΔΕΣ λασπολόγοι.

   ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ
   Περίπου στο ίδιο σχόλιο που γέλασα με τη νεκρολογία,
   γέλασα ΚΑΙ με την «αναγγελία ανάστασης», ΨΕΥΤΑΡΑΚΟ. Ορίστε τα:

   1) η στιγμή που πρωτο-έμαθα για τη «νεκρολογία» Φωτόπουλου (από τον Julien)
   https://omadeon.wordpress.com/2011/12/31/to-takis-fotopoulos/#comment-73191

   2) ΛΙΓΟ ΜΕΤΑ, η επόμενη στιγμή, που έμαθα για την «ανάσταση»
   https://omadeon.wordpress.com/2011/12/31/to-takis-fotopoulos/#comment-73312 (σκρολ στο τέλος του σχολίου)

   …Παραθέτω, τέλος… ΟΛΗ τη νέα ανακοίνωση των τρολ (μπας και τη χάσουμε κάποτε στην πηγή):
   http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1368192

   Αναστήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Τάκης Φωτόπουλος

   Αναστήθηκε σήμερα το απόγευμα ο Τάκης Φωτόπουλος κατά τη διάρκεια της πομπής του στην τελευταία του κατοικία.
   Επέστρεψε στο σπίτι του στο Νότιο Λονδίνο , έτοιμος να πολεμήσει την Νέα Τάξη Γαμάτων.

   Οι πρώτες του δηλώσεις ήταν σαφείς και απόλυτα κατανοητές: [φταίνε] «για όλα ο Κορνήλιος Καστοριάδης και οι ψευτοδιεθνιστές φίλοι του».

   «Οι ψευτοαναρχικοί και ψευτοδιαννούμενοι είναι πράκτορες της Μοσάντ μαζί με τους ψευτοδημοκράτες και τους ψευτοκουλτουριάρηδες και θα πληρώσουν» δήλωσε.

   Κλείνοντας την πόρτα του σπιτιού του έκανε πάλι «ουγκ»

   ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το σατιρικό blog «Athens indymedia trolls» (υπαίτιο γι’ αυτά) προ-υπήρχε του περιστατικού, πολύν καιρό,
   και αποδεδειγμένα ΔΕΝ έχει ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΧΕΣΗ με μένα, ή τον Αιρετικό !

   • Σκέψου τι θα γινόταν έτσι κι ασχολιόντουσαν μαζί τους οι Τρόμπες… Θα μας λέγανε ότι ο Βλαδίμηρος Βιδόπουλος είναι δικό μας ψευδώνυμο!

  • Κάποιος πρέπει να αφιερώσει σε όλη αυτή την παρανοϊκή και σαλταρισμένη κουστωδία εκείνο το έξοχο τραγούδι που βάζει τα πράγματα στη θέση τους (ειδικά σε ό,τι αφορά τη μαρθαβουρτσική τους αυταπάτη ότι «χωρίς λόγο» όλοι απεχθάνονται τη σιχαμένη πάρτη τους). Ε λοιπόν, θα το κάνω εγώ:

   Αφιερωμένο εξαιρετικά και στο Δήμο και στον Αντώνη και στον ΤουΦού Μαντσού και σε όλο το σκυλολόι της Ευρείας Παρανοϊκής-Σταλινικής «Αριστεράς» που σαν κισσός έχει πνίξει την Αριστερά.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s