Όταν η αναλγησία του «δημοκράτη» και «προοδευτικού» Καμίνη βαράει κόκκινο…

Κάτι άλλο προγραμμάτιζα να γράψω σήμερα, αλλά είδα αυτή την είδηση και μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι. Το άλλο προγραμματισμένο ποστ θα βγει άλλη ώρα – μπορεί και αύριο, δε χάθηκε ο κόσμος. Στο θέμα μας τώρα: Του έχω έτσι κι αλλιώς μαζεμένα του «προοδευτικού» Γιώργου Καμίνη (που είχε ξηλώσει τα παγκάκια για να μη βρίσκουν ένα μέρος να ξαποστάσουν οι άστεγοι – τους οποίους κατέστησε άστεγους το σάπιο πολιτικό κατεστημένο που αυτός υπηρετεί), γιατί του χαλάγανε την «ευρωπαϊκή» μόστρα… Μου θέλουν και «ευρωπαϊκή εικόνα» όλοι οι ψευτοευαίσθητοι της «αισθητικής», όλες οι μανταμσουσούδες. Ήρθε όμως κι αυτό και έδεσε.

Καμαρώστε «προοδευτικό» δήμαρχο Αθηναίων. Καμαρώστε «δημοκράτη». Καμαρώστε δημόσιο άρχοντα που μας ξεζουμίζουν για να τον ταΐζουμε. Καμαρώστε δήμαρχο έμπλεο ανθρωπιστικών ιδεωδών. Καμαρώστε το κοινωνικό πρόσωπο του πρώην Συνηγόρου του Πολίτη.

Μέχρι και εγκύους άστεγες πετάει στο χαλάζι ο κύριος Γιώργος Καμίνης… Καμαρώστε τον. Καμαρώστε πολιτισμό. Καμαρώστε ήθος. Καμαρώστε ανθρωπιά. Αυτή είναι η ανθρωπιά της ΔημΑρ και του ΠΑΣΟΚ. Της Χρυσής Αυγής και του Λά.Ο.Σ. Της ΔΗΣΥ, της ΦΙΣ και της Δράσης (η οποία παλιότερα με είχε πρήξει – κατά παράβαση και μάλιστα κατά συρροή και κατ’εξακολούθηση της σχετικής νομοθεσίας – και στο spam) – δεν υπάρχει καμία διαφορά μεταξύ αυτών των τρομοκρατικών οργανώσεων που παριστάνουν τα κόμματα στην ψευδεπίγραφη δημοκρατία του Ελλαδιστάν, σ’αυτή  την παρωδία πολιτεύματος που προσβάλλει την ίδια τη λέξη δημοκρατία.

Παραθέτω λοιπόν:

Ο Δ.Αθηναίων πετάει έγκυο άστεγο μαζί με 7 άλλους αστέγους, έξω στο χαλάζι, αναφέρει το athens.indymedia.org

Την Δευτέρα 6.2.2012 κάτω από πολύ δυνατή βροχή, χαλάζι, αέρα και πολύ κρύο 7 άστεγοι προσέγγισαν το κλειστό Γυμναστήριο του Ρουφ για να περάσουν την νύχτα… Ανάμεσά τους ήταν και μία έγκυος γυναίκα που δεν ένιωθε καθόλου καλά…

Ο Δήμος Αθηναίων τους πέταξε για ακόμη μια φορά στον δρόμο και ίσα που περίμεναν να έρθει ασθενοφόρο να πάρει την έγκυο (μετά από τις εκκλήσεις του κόσμου και του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης)… Στο βίντεο βλέπετε και τα ρούχα των αστέγων που οι υπάλληλοι του δήμου τα πετάξανε στα σκουπίδια!!!

Όσοι εξακολουθείτε να υποστηρίζετε αυτό το φασισταριό, χαθείτε από μπροστά μου. Δε θέλω να σας ξέρω. Δεν είστε άνθρωποι αλλά περιττώματα. Κι αν σας προσέβαλα την «αισθητική» σας, να πάτε να πνιγείτε κι εσείς και το lifestyle σας. Αληταράδες. Σιχάματα της κοινωνίας. Παράσιτα. Ελ(λ)εεινάκια που παριστάνετε τους προοδευτικούς αλλά είστε τελειωμένοι φασίστες και ρατσιστές.

Shortlink: http://wp.me/p3Ayp-3ZA

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s