Σιβυλλικόν 17 (ένα μικρό για το δρόμο)

Τον άγιο τον γιορτάσαμε, αλλά δε σας ξεχάσαμε.

Αφήνιασαν οι σχιζοειδείς γητευτές, οι ουσιώδεις ψυχοπαθείς και οι αυτιστικοί οπάδοι τους της Ελέω Θεού «Ελληνικής» Δημοσκατικής Παθοκρατίας και της Αριστεροφιδελεύθερης Παθοκρατικής Μπλογκόσφαιρας με τη νίκη τους στο Κυνοβούλιο.

Ελύσσιαξεν και το μικρόν τρολλίδιον που κρύβω στην υπόγα. Ομορφοτρολλάρα μου! Δεν είναι τρολλιά, είναι κουφέτο! Να δω πως θα περάσω και τα φράγματα που έβγαλε το ελεεινάκι που γίνεται όλο και πιο ελεεινό.

Μπορώ από το Μνημόνιο Ι, το Μεσοπρόθεσμο και το Μνημόνιο ΙΙ (που μαζοχίστηκα και τα διάβασα για να γνωρίζω τι γράφουν), να διαχωρίσω τα στοιχεία με τα οποία συμφωνώ από αυτά που διαφωνώ. Έχω λοιπόν αυτή την απίστευτη ικανότητα για τα ελληνικά δεδομένα να μπορώ να είμαι σε κάποια θέματα μνημονιακός και σε κάποια άλλα αντι-μνημονιακός. Ταυτόχρονα ε; Μπορείς να το διανοηθείς;

E όχι, ηλίθιε, δεν μπορώ. Σαν να μου λένε ότι επειδη:

ένα ποτήρι κρασί έχει μέσα διαλυμένη μια δόση κυανιούχου καλίου

και:

μπορώ να διακρίνω τους χημικούς τύπους C2H6O και KCN,

συνεπάγεται ότι:

το ποτήρι δεν περιέχει ακριβώς δηλητήριο και ότι είναι κατάλληλο να το πιείς.

Επίπεδα στρεψοδικίας και παρα-λογισμού εφάμιλλα ΟΟΔΕ.

Παιδιά φυλαχτείτε, φυσιολογικοί άνθρωποι αντισταθείτε. Έχουμε το πάρτι των βρυκολάκων στους δρόμους -κανονικούς και διαδικτυακούς. 

——————————–

Σημείωση Omadeon: Αυτή η ανάρτηση ήταν αρχικά η εξής (στο blog της φίλης Crazy Alien Penguin):

——————————–

Enhanced by Zemanta

14 comments

 1. Μακάριοι οι… πενθώντες απέθαντοι που… εξυπηρετούν το χρέος της χώρας τους. :mrgreen:

  Ο μνημονιακός πενθεί και θέλει να κρυφτεί,
  μα η… πένθιμη κλαψιά δεν τον αφήνει…
  :mrgreen: 😈

  http://aristeristrouthokamilos.blogspot.com/2012/02/blog-post_8108.html

  […]
  Τι σημαίνει να εμφανιστώ στην τράπεζα που με δάνεισε και να πω: ‘κύριοι δεν έχω να σας δώσω τίποτα, κάντε ότι νομίζετε’ με όλα τα τραγικά επακόλουθα, από τα οποία το κυριότερο είναι το γκρέμισμα της ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑΣ που είναι και το κυριότερο στοιχείο στις οικονομικές συναλλαγές;

  Με άλλα λόγια με τι πρόσωπο θα εμφανίζεται η χώρα μας, θα παρευρίσκονται οι εκπρόσωποι μας στα διεθνή τραπέζια, εάν δεχτούμε την άποψη Βαρουφάκη / Τσίπρα / ΚΚΕ / και λοιπών, για αθέτηση πληρωμών και άτακτη χρεοκοπία; Τι αξία, τι αξιοπιστία θα έχει η υπογραφή μας σε συμβάσεις;

  Δεν αξιολογώ εν προκειμένου την πλάνη, ότι η από μέρους μας διαγραφή του δημόσιου χρέους σημαίνει ότι οι δανειστές μας υποχρεωτικά θα την δεχτούν και ότι θα πάψουν να ζητούν, σε κάθε περίπτωση και με οποιοδήποτε τρόπο τα χρηματά τους, ιδιαίτερα μάλιστα όταν παραμένουμε μέλη της ΕΕ.

  Σε κάθε περίπτωση η χώρα μας, είτε με είτε χωρίς κούρεμα του χρέους της, έχει υποχρέωση για το αυτονόητο.
  ΝΑ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊ ΤΟ ΧΡΈΟΣ ΤΗΣ.

  […]
  Τελικά ποιο είναι το κοινό του Βαρουφάκη που τον κάνει τόσο δημοφιλή ώστε να τον πατρονάρουνε κανάλια και γνωστά ιστολόγια;
  Μα φυσικά ο αφελής κόσμος του ‘δεν πληρώνω’, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είναι υπερχρεωμένοι και έχουν τον κρυφό πόθο ότι εφόσον η χώρα διαγράψει μονομερώς το χρέος της τότε και εκείνοι, ίσως μπορέσουν μονομερώς να πουν στις τράπεζες τους ότι ‘το χρέος είναι απεχθές, δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε δεν πληρώνουμε’. Συναλλακτικά ήθη που θα έχουν την επιβεβαιωμένη κατάληξη να μην σέβεται κανένας τα χρέη του απέναντι στους άλλους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε μία κοινωνική ζούγκλα, με τους δικηγόρους, τους δικαστές και τους κλητήρες να είναι ο κανόνας της καθημερινότητας.

  Τελικά τι θα δει ο Γιάννης Βαρουφάκης όταν κοιτάξει ο ίδιος το πρόσωπό του στον καθρέφτη, όπως ζητάει να το κάνουν οι βουλευτές πριν την ψηφοφορία;Η εικόνα που σχηματίζετε είναι νομίζω ολοφάνερη. Ο σαγηνευτής πολιτευτής Μαυρογιαλούρος που οι απόψεις του πάνε κατά πως φυσάει ο άνεμος.

  Καλό κατευόδιο φίλε μου αλλά εγώ δεν σαλπάρω μαζί σου.

  * Ο Γιώργος Καρίμαλης είναι Οικονομολόγος και στέλεχος των Οικολόγων Πράσινων

  Στα σχόλια, τώρα….

  Ο μνημονιακός θέλει να κρυφτεί, μα η… πένθιμη κλαψιά δεν τον αφήνει… :mrgreen: 😈

  π.χ.
  http://aristeristrouthokamilos.blogspot.com/2012/02/blog-post_8108.html?showComment=1329083667336#c5397670211625820626
  Νοσφεράτος είπε…

  http://www.youtube.com/watch?v=nzlpUM3J77A&feature=player_embedded
  [video "Πεθαίνω σαν Χώρα" ανεβασμένο από το... Athens Voice]
  Δειμε δεν χρειαζεται να ειναι κανεις Οικονομολογος για να καταλάβει οτι αυτές οι εντυπωσιακές »επιστημονικές Κωλοτουμπες του κυριου βΑΡΟΥΦΑΚΗ – απο ττον εκθειασμό της Δραχμής -μεχρι το ..να κανουμε σταση Πληρωμώ μεσα σην ευρωζωνη ειναι ακροβατικά της κακιας ωρας..
  12 Φεβρουαρίου 2012 11:51 μ.μ.

  —-
  Νοσφεράτος είπε…

  Μα φυσικά ο αφελής κόσμος του ‘δεν πληρώνω’, ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων που είναι υπερχρεωμένοι και έχουν τον κρυφό πόθο ότι εφόσον η χώρα διαγράψει μονομερώς το χρέος της τότε και εκείνοι, ίσως μπορέσουν μονομερώς να πουν στις τράπεζες τους ότι ‘το χρέος είναι απεχθές, δεν χρωστάμε, δεν πουλάμε δεν πληρώνουμε’. Συναλλακτικά ήθη που θα έχουν την επιβεβαιωμένη κατάληξη να μην σέβεται κανένας τα χρέη του απέναντι στους άλλους, με αποτέλεσμα να οδηγηθούμε σε μία κοινωνική ζούγκλα, με τους δικηγόρους, τους δικαστές και τους κλητήρες να είναι ο κανόνας της καθημερινότητας.

  ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ
  12 Φεβρουαρίου 2012 11:54 μ.μ.

  […και πιο κάτω…]

  Νοσφεράτος είπε…

  Ε αγαπητε φιλε ( ας εχουμε και καμμια διαφωνια) αυτο που κυριως εννοώ ως εκπληκτική Κωλοτουμπα του Βαρουφακη ειναι ακριβώς αυτο.. Λεει ΤΩΡΑ για ..μονομερή σταση πληρωμών χωρις να βγουμε απο το ευρω… κλπ κλπ Ειναι Τρελό.

  Και σε παιδακια να το πεις θα καταλάβουν οτι αυτο κιαν ειναι για τα πανηγυρια .. Να σκασουμε τη Βομβα μεσα και μετά να λέμε : Πριτς ! δε φευγω … Οικονομικά ειναι αυτά; Εξυπναδες της κακιας ωρας ,που λένε στα καφενεια , ειναι

  Και επειδή νομιζω οτι ξερει τι λέει-μου φαινεται οτι κανει κι αυτος οτι και πολλοι αλλοι αυτη τη Στιγμή: προσπαθει να βγει(και να μας τη Βγει)
  Συγκριτικα ο Καζακης και αλλοι …διασημοι» Οικονομολογοι των τελευταιων δυο χρόνων ,ειναι πολύ πιο συνεπεις ..
  ——————————
  Ρε παιδια ( για οσους την πεσατε στον αρθρογραφο λέω)..; Τι ναια αυτο το πραμα ; Μολις πουμε τιποτε για κανα Βαρουφακη , λαπαβιτσα κλπ ..το παρουσιαζετε ως ..εγλημα καθοσιωσεως .. ; Αυτοι να λένε οτι τους ΚΑΤΕΒΗ στην κουτρα ..
  Οτι αηδια , οτι εξυπνακισμο θεωρουν οτι πιάνει, οτι φαινεται γυα;λιστερο για την Τβί και την αναπαραγωγη στα Μπλογκια

  Εμεις να μη λέμε Φτανει με τις ΑΕΡΟΛΟΓΙΕς του καθενα;
  Φτανει με το παιχνιδι στου Κασσιδη το κεφαλι ; Φτανει με τον ακατασχετο καρριερισμό σε μια χωρα πουΤωρα Πεθαινει;

  Και ορισμένοι φριντισαν- ενω θεωρουν τις Του καθηγητου Βαρουφακη θεσφατα- , να απαξιωσουν οσο μπορουσαν τον εδω αρθρογραφο επειδή λεει κανει .ορθογραφικά λάθη και γιατι λεει στελεχος και δε λεει τι ..θεση εχει στους Ο -Π (λές και αυτο εχει σημασια .. Τι θεση εχεικαι οχι τι λεει ο ανθρωπος)και αλλαι τετοιαι Βαρυγδουπαι διπιστωσεις ..13 Φεβρουαρίου 2012 9:42 μ.μ.

 2. το λεγαμε και με το γνωστο φιλο αυτο που θα διαβασετε

  οκ παμε δραχμη παιδες και μετα τι ;; α ειναι απλο η εταιρεια εισαγει το πετρελαιο , το φαρμακο αυτη θα χρειαστει ναχει συναλλαγμα και το ευρω ειναι συναλλαγμα !!! ταδε εφη βαρουφακης …αμ δε ποιος ειπε οτι η ελπε και η μοτοροιλ εχουν το απαιτουμενο ρευστο για να κινηθουν … θα χρειαστουν τραπεζες και οι τραπεζες εδω γιοκ οσο για εξω με το country risk που εχουμε αμφιβαλλω να θα μας κερασουν τον καφε της παρηγοριας … αν ομως και μας χρηματοδοτησουν τοτε να αναμενετε τις τιμες +30-40% με μισθους φυσικα -40% … καλησπερα σας κυριοι …
  ετερον λογικο επιχειρημα … πιστευει κανεις οτι θα εχουμε τα δημοσια εσοδα που εχουμε τωρα,ετσι ωστε εκ των ενοντων να προχωρησουμε;; βαζω στοιχημα οτι τα εσοδα θαναι -40% αρα και παλι πεινα … και πως θα ανπτυξουμε και τι θα αναπτυξουμε για να ξεφυγουμε απο το χαος;; με τι επενδυσεις διοτι οπως ολοι ξερουν χρειαζομαστε ενα νεο αναπτυξιακο μοντελλο και αυτο απαιτει χρηματα … λετε να μας τα δωσει η ΕΕ ;; και αντε μας τα εδωσε ποιος θα τα διαχειριστει ο Αλεκος ο Γαβριας ή η Λιανα με την Αλεκα και την Τυποεκδοτικη;;
  Με λιγα λογια , ας λουφαξουμε οπως συνηθως κανουμε και ας δημιουργησουμε απο την αρχη τα πρεποντα , με σχεδιο , ορθολογισμο , θεληση και υπομονη μαζι με νεο κοινωνικο συμβολαιο για την στηριξη των αδυνατων και οχι των εντεταγμενων σε ομαδες κοινωνικης αλληλοεξυπηρετησης τους.
  Οσονουπω μετα την νεα εκδηλωση της κρισης και η ΕΚΤ θα βοηθησει να ηρεμησουν τα πραγματα κατα πολυ … μα θα πει καποιος οτι αυτα δεν ειναι αριστερη πολιτικη και οτι ο κοσμος υποφερει και ποναει … σωστο αλλα εγω δεν ειμαι αριστερος … γιαυτο και σκεπτομαι ακομη .

 3. Είπε κι έκλασε ο Ανέστιος ή Ένοικος ή Νοσφεράτος ή απέθαντος χοντρομαλάκας.

  • Παρακαλω oπως ενημερωσετε αρμοδιως τον Μπαντιου για το κλασιμο μου μιας και ο Λακαν δεν μπορει να ασχοληθει με τα παιδικα σας βιωματα , τραυματα (;) που σας οδηγησαν στην αρισ_tera.

   Μηπως ειστε και λενινιστης ; γιατι Βαμπιρ ειστε κατα δηλωση σας .

   • Νοσφεράτος detected. Όσο κι αν αλλάζεις ψευδώνυμα ηλίθιε βρικόλακα παντού έχεις αφήσει τα ίχνη σου. Θυμάσαι που μας έπρηζες στο enosy.blogspot.com με τη λογοδιάρροια σου και τα ξερασματα σου; Άντε πάρε τον πούλο τώρα βλαμμένε μπετόβλακα και πήγαινε στους Οικωλόγους Πράσινους να κλαφτείς.

   • Κι όσο για τις μαλακίες που ξεφούρνισες εκεί στην «Αριστερή Στρουθοκάμηλο» (μας το παίζεις κι αριστερός τρομάρα σου, ενώ ανήκεις εντελώς στο Κόμμα του Μνημονίου, μαζί με το Βορίδη και το Μπουμπούκο), αποκαλύφτηκες πια, γιατί θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά (=στην περίπτωσή σου το γλείψιμο προς τους τραπεζίτες και τους ακροδεξιούς τους ψάλτες) δεν την αφήνει.

    • Ωχ αμαν επεσα σε Σωτηρα Ακροαριστερο δεν με σωζει τιποτε εκτος ισως απο την Αληtheia και μερικες συνδριασεις με τον Δημητρακη τον Βεργετη … φιλια στον Μπαντιου

     προς Νοσφερατο και Ομαδεον … ειπα να πω την γνωμη μου αλλα απο το πουθενα προεκυψε ο Βαμπιρος , ουδεμια προθεση και συγγνωμη παιδες.

     Το βαθος της αρρωστειας στην μπλογκοσφαιρα και την Αρισ_tera σαφως εχει υπερκερασει τα ορια του απειρου , Εγελιανο επακολουθο …

     • Εγώ δεν έχω τίποτε προς το παρόν να προσθέσω.

      Αμφότεροι σχολιάσατε ελεύθερα…

      ΔΕΝ μπορώ να ξέρω ΠΟΙΟΙ είστε και ούτε καν με ενδιαφέρει.

      Ο Αιρετικός είναι στην Κρήτη ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ,
      όπου ανακηρύχθηκε ΔΟΚΤΩΡ – συγχαρητήρια Αιρετικέ-κάτοχε-διδακτορικού, αν διαβάζεις ! 🙂

      Τώρα…
      Το i.p. address ΚΑΙ των δυό σας (Ανέστιε και βαμπιροκτόνε) βρίσκεται στην Αττική.
      Φυσικά, μπορεί να το παραχαράξατε, αλλά…

      1) Ο μεν Αιρετικός δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να ξεχέσει τον όποιο Νοσφεράτο (ή άλλον) με το πραγματικό του ψευδώνυμο και αβατάρ (ιδίως εδώ).

      2) Ο δε Νόσφος είναι ΠΟΛΥ ηλίθιος νιούμπης για να ξέρει ΤΙ μανούβρες πρέπει να κάνει, από τεχνική άποψη, για να παρουσιάσει ψεύτικο i.p. από Αττική, ενώ μένει στη Σαλονίκη (αν και μπορεί να ήρθε επίσκεψη και σε μας τους… χαμουτζήδες).

      Προς αναγνώστες: Απολαύστε συνέχεια διαλόγου ΚΑΙ από εδώ και κάτω
      http://kourelarios.wordpress.com/2012/02/13/leninastakos/#comment-3885

    • @Βαμπιροκτόνε,
     λάβε υπ’ όψη ότι σχολιαστής «Ανεστιος» (χωρίς τόνο στο «ε») υπήρξε, εδώ και καιρό,
     τακτικός σχολιαστής του Χρήστου (Ράκου Κουρελάριου). π.χ.
     http://kourelarios.wordpress.com/2011/07/16/question/#comment-1496

     Θα βρεις κι άλλα τέτοια σχόλιά του, με την εξής αναζήτηση
     https://www.google.com/search?q=%22%CE%91%CE%BD%CE%B5%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BF%CF%82%22+site%3Akourelarios.wordpress.com&hl=en&newwindow=1&num=50&lr=&ft=i&cr=&safe=off

     π.χ. αυτό
     http://kourelarios.wordpress.com/2011/06/15/yorgos-2/#comment-1318

     Hope this helped.

     ΦΕΥΓΩΩΩ… (εκτός νετ, άργησα κιόλας)

 4. Ειδικό μουσικό αφιέρωμα στο Ράκο Κουρελάριο (είμαι στην πόρτα σχεδόν, δεν προλαβαίνω να του το δώσω ΚΑΙ εκεί)

  ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Οι στίχοι αυτού του video δίνονται γραπτώς ΕΔΩ (αν κι η μουσική υστερεί σε ποιότητα):

  ————

 5. Ο Νόσφος έκανε… ειδικό hate-post:
  http://nosferatos.blogspot.com/2012/02/1.html

  Περι Αλητειας και Προβοκατσιας
  1. αναρτηση (δειτε)
  α. Δειτε τα προβοκατορικά σχόλια καποιου … (με το νικ)Βαμπιροκτονου στου Ομαντεωνα εδω [link στο σχόλιο ΕΔΩ]
  β. Δειτε την παραδοχή του Ομαντεωνα ( δικο του ειναι το Μπλογκ Ομαντων ) εδώ [link στο σχόλιο ΕΔΩ]
  Ρακε μπηκα και ειδα τι γραφεται στο λινκ που εβαλε ο πιο πανω τυπος εναντιον μου
  https://omadeon.wordpress.com/2012/02/14/sibyllicon-17/#comment-76513
  βλέπω λοιπόν οτι περα απο τα γνωστα (περνουν ενα σχόλιο μου απο αλλου και αρχιζουν τα δικα΄τους ) εμαφανιζεται καποιος ..Ανεστος λεει οτι λεέι και μετα ενας αλλος τυπος ο οποιος εμαφανιζει τον ..Ανεστιο ως εμένα ..
  Δηλώνω λοιπ΄πον οτι δεν Μπηκα στο Μπλογκ του κ Ομαντεωνα ουτε ως ..Ανεστιος ουτε και Γενικώς …. Και πώς θα μπορουσα αλλωστε αφου οποτε δοκιμασα -πριν δυο χρόνια- να μπώ με Λογοκρινανε για να με βριζουν και προβοκαρουν ανενοχλητοι
  Φυσικά αντιλαμβανομαι οτι εσυ Ρακε δενεχεις καμμια σχεση … Απλώς ηταν ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ
  κΑΛΗΝΥΧΤΑ .

  Ορίστε η απάντηση μου (που περιμένει έγκριση) σε ένα σχόλιό του εκεί, όπου καταλήγει «περίμενε αλήτη».

  Νοσφεράτε,
  Αλήτης είσαι και φαίνεσαι.
  Α-ΠΟ-ΔΕ-ΔΕΙ-ΓΜΕ-ΝΑ.

  Είπα να αναβάλλω το ξεμπρόστιασμά σου, αλλά ΑΝ το θες θα το έχεις σύντομα.
  και ΟΧΙ ΜΟΝΟ από μένα.

  Μια συκοφαντείς τον Καζάκη, μια το Βαρουφάκη, μια σου βρωμάει η δραχμή, μια σου βρωμάει κι η στάση πληρωμών χωρίς αυτή. ΤΙ σημαίνει αυτό δηλαδή? Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιάσει τις αποψάρες σου και να βγάλει συμπέρασμα. ΓΙΑΤΙ βρίζεις? Αφού το ότι είσαι υπέρ των απόψεων που επεσήμανα στο σχόλίο που σε πείραξε, είναι γεγονός. Διαφωνείς? Τότε απόδειξέ το.

  Πότε θα μάθεις να μιλάς σαν άνθρωπος? Να επιχειρηματολογείς ΛΟΓΙΚΑ?

  Τη λυρική σου ποίηση εκ του προχείρου και τις θεωρητικούρες του χοίρου, τις έχουμε χεσμένες.

  Α, και ΕΙΣΑΙ αποκλεισμένος βέβαια από εμάς, όπως κι εγώ από ένα μπλογκ όπου αλωνίζεις εσύ.
  ΜΗ γκρινιάζεις για λογοκρισίες και άλλες παπαριές. Αν έχεις κάτι έκτακτο να πεις και δεν είναι τρολιά ή λάσπη, μπορείς να το πεις όμως, ακόμη και σε εμάς. Απλά δεν έχουμε όρεξη για… εκατοντάδες παπαριές και λάσπες που γράφεις αν σ’ αφήσει κανείς ελεύθερο.

  Ολόκληρο μπλογκ έχεις, γράφε ό,τι θες. Αμα κρίνω ότι αξίζεις απάντηση θα τη γράψω. Κατά τα άλλα, σε έχω γραμμένο.

  • Υ.Γ. Παραπληροφορει ασύστολα ο ψευταράκος (ή έκανε λάθος?)

   Ο σύνδεσμος που δίνει, δήθεν σε σχόλιό μου, τη δήθεν «παραδοχή του Ομαντεωνα»,
   είναι σύνδεσμος σε σχόλιο του «βαμπιροκτόνου», ΟΧΙ σε δικό μου. Δηλαδή αυτό εδώ

   Βαμπιροκτόνος Λέει:

   15/02/2012 at 09:54 e
   Κι όσο για τις μαλακίες που ξεφούρνισες εκεί στην “Αριστερή Στρουθοκάμηλο” (μας το παίζεις κι αριστερός τρομάρα σου, ενώ ανήκεις εντελώς στο Κόμμα του Μνημονίου, μαζί με το Βορίδη και το Μπουμπούκο), αποκαλύφτηκες πια, γιατί θέλει η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά (=στην περίπτωσή σου το γλείψιμο προς τους τραπεζίτες και τους ακροδεξιούς τους ψάλτες) δεν την αφήνει.

   Σωστά του «την είπε» ο «Βαμπιροκτόνος». Δεν θα τα έλεγα ακριβώς έτσι, αλλά επί της ουσίας δεν είχε κι άδικο.
   (update/disclaimer: Εννοώ «σωστά την είπε» στο Νοσφεράτο (για όσα είχει πει στη Στρουθοκάμηλο), ΟΧΙ στον Ανεστιο, με τον οποίο τον… μπέρδεψε. Εγώ μπορώ να δω σημαντικές διαφορές απόψεων ΚΑΙ επιπέδου, μεταξύ Ανέστιου και Νοσφεράτου. Ο Νοσφεράτος πιθανώς όχι, όπως και ο «Βαμπιροκτόνος», αλλά… δεν φταίω εγώ -χεχε).

   Αποτελεί είδος πολιτικής αλητείας, με ΤΕΤΟΙΕΣ αποψάρες ο Νόσφος να περιφέρει την περσόνα του και στο blog του λενινιστή Μπαλασόπουλου, ρίχνοντας μάλιστα και λάδι στη φωτιά της παράνοιάς του (που πρόσβαλλε ΚΑΙ το Χρήστο / Κουρελάριο).

   Υ.Γ.2 Για τις αποδεδειγμένες ΨΕΥΤΙΕΣ του Μπαλασόπουλου (που σιγοντάρισε κι ο Νόσφος) δείτε π.χ. αυτό
   http://stalinreloaded.wordpress.com/2012/02/12/neostalinism-against-googling/

 6. Συνοδευτικό κείμενο που έβαλα κάτω από το video, στο YouTube

  HD video 1920*1080. H «Μέθοδος Νοσφεράτου» είναι blog-posts με ύβρεις και ακραία λάσπη που αναρτώνται μόνο για μικρά χρονικά διαστήματα, σπέρνοντας κακές εντυπώσεις για να υπονομεύσουν υπολήψεις, με βάση ανυπόστατα ή ψευδή στοιχεία, αλλά… μετά από μικρό χρονικό διάστημα… σβήνονται, έτσι ώστε ποτέ να μην εκτεθούν στο φως του Ορθού Λόγου μέσω κριτικής και διασταύρωσης στοιχείων. Ε, αυτή είναι και η «Μέθοδος Νοσφεράτου», ενός γνωστού «διανοουμένου» blogger, που είναι… μάστορας στη συκοφαντία και στην παραπληροφόρηση, είναι ικανός να πει ακόμη τη… νύχτα μέρα! Είχε μάλιστα κάνει το blog του να… ανοιγοκλείνει σαν στρείδι, μια φορά κι έναν καιρό, έτσι ώστε να μην αναλαμβάνει την ευθύνη των λόγων του. Κατέληξε να κάνει μικρής διάρκειας αναρτήσεις μίσους και λάσπης, τις οποίες όμως… σβήνει, μετά από λίγο. Το περιστατικό αυτού του βίντεο αφορά την είσοδό του σε ανάρτηση άσχετη με τον ίδιο (ή με τη διένεξή του μαζί μου) όπου κατάφερε να αλλάξει και το θέμα της συζήτησης, μετατρέποντάς το σε αφορμή για καυγά μαζί μου (όπως πάντα). Η εν λόγω ανάρτηση είναι εδώ: http://kourelarios.wordpress.com/2012/02/13/leninastakos/ * Αφορούσε την αναίτια επίθεση κάποιου διαδικτυακού του φίλου, κατά του ιστολόγου που έκανε την ανάρτηση, αλλά και κατά άλλων ανθρώπων (που περιλαμβάνουν εμένα).
  Το σχόλιό μου (στο blog μας) που ενόχλησε το Νοσφεράτο, ήταν το εξής http://bit.ly/xMm7cW – αλλά μετά ενοχλήθηκε ακόμη πιο πολύ επειδή ένας άλλος σχολιαστής κατηγόρησε έναν άλλον… ότι ήταν ο ίδιος (ο Νοσφεράτος) παρανοώντας (όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια). Ο Νοσφεράτος όμως με θεώρησε υπαίτιο, νομίζοντας ότι κι εγώ υιοθετώ αυτή την παρανόηση (ενώ ο ίδιος παρανοεί συστηματικά και παραπληροφορεί πολύ κόσμο). Σε κάποιο άλλο σχόλιο αργότερα, http://bit.ly/yu7zwV , απέδειξα στον ένα σχολιαστή ότι ο άλλος σχολιαστής («Ανέστιος»)… δεν ήταν ο Νοσφεράτος! Παρόλ’ αυτά… δεν πτοήθηκε ο Νοσφεράτος, στο να ρίξει μπόλικη λάσπη, μέσα στην δική του ανάρτηση, παρανοώντας ακόμη περισσότερο! Το αρχικό σχόλιό μου, που τον ενόχλησε, δεν περιείχε καμμία αλλοίωση δικών του λεχθέντων (αντίθετα με τις φήμες που διέσπειρε), και ίσως γίνει βάση για εκτενέστερη κριτική των (ουσιαστικά φιλο-μνημονιακών) απόψεών του. Κατά τα άλλα:

  -Εμπρός Νοσφεράτε, για μία… ΕΥΡΕΙΑ ΠΑΡΑΝΟΪΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ (που να είναι και… υπέρ του μνημονίου, στα κρυφά και μουλωχτά)! -χαχαχα !

  _______________
  Και μια σημείωση:
  Μερικοί που «την έπεφταν» στο Νόσφο κατά καιρούς, στην αντίληψη του ιδίου έμοιαζαν ΣΑΝ να είναι (αλλά ΔΕΝ ήταν) ο… Αιρετικός. Ε, μετά από 5 χρόνια ιστολογείν και περίπου 550 χιλιάδες θεάσεις, ΔΕΝ φταίει ο Αιρετικός (ούτε κι εγώ) αν υπάρχουν άνθρωποι που μας διαβάζουν συχνά, ενδεχομένως υιοθετώντας σε κάποιο βαθμό ΚΑΙ ιδέες που εκφράζουμε, αλλά ΚΑΙ τρόπους έκφρασης που χρησιμοποιούμε. Αυτό το φαινόμενο, το έχω εξηγήσει και στον Αιρετικό, τον οποίο έχω παρακαλέσει επανειλλημένα να ΜΗ μπαίνει με άλλα ψευδώνυμα πουθενά, αν μπορεί. Μερικές φορές βέβαια, ο πολιτικός σχολιασμός σε μη-φιλικά περιβάλλοντα, απαιτεί κάτι τέτοιο (γενικά μιλώντας), δε λέω, αλλά (ορίστε που) ο Νοσφεράτος σπέρνει φήμες ότι τον κυνηγάμε με πολλαπλές ταυτότητες (κρίνοντας και… εξ ιδίων τα αλλότρια -χεχε). Εγώ έσπευσα να απαλλάξω το Νόσφο από την παρανόηση του Βαμπιροκτόνου, ότι ο σχολιαστής «Ανεστιος» ήταν ο ίδιος (ο Νόσφος), αλλά… εκείνος δεν έκανε το ίδιο όταν είπε για τον Βαμπιροκτόνο ότι ήταν ένας από μας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s