Φωνηεντολογίες και πατριδοκάπηλος μπετοβλακισμός

Και πάνω που έλεγα ν’αγιάσω, έρχεται μια δασκάλισσα από τη Ραφήνα που ξέρει τόσο καλά τα ελληνικά ώστε δεν είναι ικανή να ξεχωρίσει ανάμεσα σε φθόγγους και γράμματα και μου αποδεικνύει για πολλοστή φορά ότι ουδείς μωρότερος των ιατρών, αν δεν υπήρχαν οι διδάσκαλοι.

Ω ναι, πάλι ανακαλύφθηκαν ανθέλληνες, μισέλληνες, συνωμότες της ισραηλινής και της αμερικανικής πρεσβείας που βάλθηκαν να βιάσουν πατόκορφα τη γλώσσα μας σύμφωνα με την (ανύπαρκτη) ρήση του Κίσινγκερ. Τι κι αν βγήκαν 140 γλωσσολόγοι να βάλουν τα πράγματα στη θέση τους; Οι ημιαγράμματοι πατριδέμποροι ξέρουν καλύτερα. Κι άμα συμμάχησε μαζί τους κι ο μεγαλύτερος χρήστης του «Λεξικού Μεγάλων Λέξεων», ο Βύρων Πολύδωρας, ποιος τους πιάνει!

Και μέσα σ’όλα αυτά, πετάγεται σαν την πορδή με τις συνήθεις ηλίθιες συνωμοσιολογίες της η λαλημένη αλλενάκι… Ναι, αυτή που της είχα σύρει τα εξ αμάξης για τα εθνικιστικά-συνωμοσιολογικά παραληρήματά της και την έδιωξα από εδώ μέσα κακήν κακώς. Ρε γαμώ το ξεσταύρι μου, πριν τοποθετηθείτε για κάτι φροντίστε που να πάρει ο γεροδιάολας να ξέρετε για τι πράγμα μιλάτε! Ο κάθε βλαμμένος πάει κι αμολάει τη βλακεία του, τη ντύνει και με μια εσάνς συνωμοσιολογίας ότι κινδυνεύει το έθνος, η πατρίς, η θρησκεία κι η οικογένεια κι αυτομάτως η μαλακία του γίνεται υπέρτατη αλήθεια.

Για ένα καλό debunking αυτών των ηλιθιοτήτων, δείτε το εξαιρετικό άρθρο του Νίκου Σαραντάκου. Κι όταν σας λένε κάτι, περνάτε το ρε μαλάκες από το γαμημένο το λογικό σας. Μη χάφτετε ό,τι παπαριά αμολάει ο κάθε αγράμματος και αδαής πατριδέμπορας. Αν απορείτε για την αγένειά μου απέναντι στους ηλίθιους, είναι γιατί δεν έχουμε πια περιθώρια να είμαστε ευγενείς με τις ορδές των κρετίνων.

Κλείνω, αφιερώνοντας ένα εξαιρετικό +Ιερόν Βίδεον+ του Mikeius για τους συνωμοσιολόγους και όλους τους παρεμφερείς μπετόβλακες:

Shortlink: http://wp.me/p3Ayp-4dT

10 comments

 1. Ο Βύρων Πολύδωρας… Άχ, ο Βύρων, ο μεταφραστής του Μπουσιντό και συνεχώς ασκών το bullshido, ο την γραμματικήν υπερασπίζων και το συντακτικόν καταξεσκίζων:

  «Ποιος θα δει την κομμένη γράνα; Γράνα! Που σημαίνει υδραγωγός! Που καταστρέφει το νερό! Τοοο.. έδαφος! Και ύστερα γλείφει και κόβει την άσφαλτο! Και θα έρθουμε εμείς ύστερα… οι Συβαρίτες πολιτικοί της μαλθακότητας και της τρυφηλότητας και των σχεδιασμάτων… έχασαν… έχασαν από τον Κρότωνα… Θα έρθουν οι Συβαρίτες πολιτικοί να πουν: εδώ, τα δισεκατομμύρια… στην Τσακώνα πρέπει να καταβληθούν τάχιστα! Γιατί ο δρόμος Τριπόλεως-Καλαμάτας κάνει εξ’ αιτίας της διακοπής απ’ το νερό… Αλλά και στη Μαλακάσα το ίδιο έγινε!»

  Καλέ μου Βύρωνα, αν θες να σώσεις την ελληνική, σταμάτα πρώτα να της γαμείς το συντακτικό. Γίνεται;
  Οσο για το άρθρο του αλλενακίου για την φτωχή και μόνη εναντίον όλων Ελληνίδα καουμπόισσα δασκάλα έχω να πω τα εξής ολίγα:

  -Μόνοι εναντίον όλων είναι ο δαιμόνιος Χρήστος Τσιόλκας και ο lamag («το πυθαγόρειο είναι λάθος, τον κώλο σας να χτυπάτε κάτω»), αλλά αυτό δε σημαίνει ότι δεν λένε τερατώδεις μαλακίες.
  -Φωνητική Ελληνική είχαν προτείνει τον 18ο αιώνα(γκλουπ) ο λόγιος Γιάνης Βηλαράς και χρησιμοποιούσαν οι εξολοθρευμένοι από τον Στάλιν ως «εθνικιστές» Έλληνες του Πόντου, οι οποίοι, σύμφωνα με τη Βικιπαίδεια χρησιμοποιούν και το κυριλλικό(γκλουπ) και το τουρκικό (ΓΚΛΟΥΠ!). Και αυτοί -ειδικά οι δεύτεροι- ανθέλληνες που βυσσοδομούν εναντίον του Ελληνισμού; Έλεος δηλαδή, μην τρελλαθούμε κιόλας!
  -Ωραία, ας υποθέσουμε ότι οι 140 γλωσσολόγοι είναι πουλημένοι κι επιδοτούμενοι. Ας υποθέσουμε ότι λένε μαλακίες. Ας υποθέσουμε ότι ακόμα και ο Σαραντάκος είναι ενεργούμενο σκοτεινών κύκλων. Ας υποθέσουμε ότι τους κινεί ο Σόρος, ο Κίσσινγκερ, η λέσχη Μπιλντερμπεργκ, η λέσχη Καρλάυλ, οι άθεοι Εβραιομασώνοι Κινέζοι και η χαρτοπαικτική λέσχη Άνω Λιοσίων «Η Καλλιόπη και το Χτένι». Το αλλενάκι τι επιχειρήματα έχει; Μόνο ουρλιαχτά και ογκανίσματα. Επι τη ευκαιρία, το ότι κάποιος είναι εχθρός μας δεν σημαίνει απαραιτήτως ότι ψεύδεται ή ότι εμφανίζει παραπλανητική εικόνα της πραγματικότητας επειδή… επειδή είναι κακός. Αν το μόνο που έχεις σαν επιχείρημα είναι το ότι «είναι κακός και θέλει να μας καταστρέψει, ΑΑΑΑΩΩΩΩΩΙΙΙΙΙΙΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥ!» χάνεις το δίκιο σου. Επιχειρήματα θέλω.
  (Θα αδράξω την ευκαιρία να συνδέσω μια -συναισθηματική, αλλά με επιχειρήματα- κριτική στο νέο βιβλίο με την οποία διαφωνώ σε μεγάλο βαθμό αλλά αναγνωρίζω ότι έχει και τα δίκια της. Έτσι κάνουμε κριτική, γαμώτο!)
  -«Ώστε γράφουνε μπούρδες ρωτάς ; Εσύ τι λες – είναι μπούρδες ή όχι όταν γράφουνε ότι σωστά καταργήσανε και την διάκριση των συμφώνων σε χειλικά, ουρανικά, οδοντικά κλπ – αντικαθιστώντας τις διακρίσεις αυτές με άλλες – άσχετες – όπως τριβόμενα, φατνιακά !
  γιατί όπως λένε – η διάκριση αυτή δηλώνει τρόπο της άρθρωσης ! – και όχι τόπο της άρθρωσης .
  Το ήξερες ότι μιλάς φατνιακά…;»
  Αλλενάκι, αγάπη μου, η επιστήμη προχωράει. Οι αρχαίοι και οι μεσαιωνικοί γλωσσολόγοι δεν είχανε ούτε υπολογιστές, ούτε ακτινογραφίες, ούτε τομογράφους. Είχανε μόνο την αυτοπαρατήρηση. Παρατηρούσανε τον εαυτό τους, την κίνηση του στόματός τους και το από που βγαίνει ο ήχος. Γι’αυτό τα «χειλικά,ουρανικά, οδοντικά». Αλλά αυτός ο τρόπος είναι πρωτόγονος. Οι σύγχρονοι γλωσσολόγοι έχουν πολύ περισσότερα εργαλεία. Μπορούν, με τα μέσα ιατρικής απεικόνισης να δουν ακριβώς πως λειτουργούν τα ανατομικά στοιχεία του στόματος και του λάρυγγα όταν προφέρουμε ένα φωνήεν ή ένα σύμφωνο. Μπορούν να αναλύσουν το φάσμα των ήχων με παλμογράφο. Μπορούν ακόμα και να αναπαράγουν με εξομοίωση τον μηχανισμό παραγωγής ήχων. Έτσι μπορούν να εκλεπτύνουν και να διορθώσουν την ορολογία τους.
  Και για να το πάω σε αναλογία, φαντάσου, Αλλενάκι μου, έναν γιατρό που αρνείται τη σύγχρονη ιατρική ορολογία και χρησιμοποιεί τη σκέψη και την ορολογία του Ιπποκράτη με τους τέσσερεις χυμούς (φλέγμα, αίμα, χολή και μελανή χόλη). Θα τον εμπιστευόσουν; Στο κάτω-κάτω είναι αυθεντική Ελληνική Ιατρική… άσε, δεν το σκαλίζω…

  Ως εδώ, το έκανα μεγαλύτερο από την ανάρτηση το σχόλιο.

  • *FACEPALM*

   Να ανανήψει; Η Κανέλλη; Άει καλά… Ρε συ, η τύπισσα είναι το mainstream προσωπείο των θεωριών συνωμοσίας. Τι να πρωτολέω ρε συ. Από την εκπομπή της στο ραδιόφωνο το 1995 έλεγε (σοβαρά) ότι η Lucent Technologies (νυν Alcatel-Lucent) είναι εταιρεία αφιερωμένη στη λατρεία του Σατανά, με το όνομα «Lucent» να σημαίνει «Lucifer Enterprises». Κι αυτά λόγω του λειτουργικού συστήματος Inferno. Αλλά τι λέω ρε συ; Στο κωλοπεριοδικό της το Νέμεcις δεν έγραφε ο φυγόστρατος μπουχέσας πατριωτομέτρης του ΛάΟΣ και διέδιδε τις παπάτζες για την (ανύπαρκτη) δήλωση Κίσινγκερ; Γάμησέ τα ρε συ, μια χαρά βρήκε στο παρανοϊκό ΚΚΕ της Αλέκας, του Δημήτρη και του Μάκη χώρο να φιλοξενήσει τις συνωμοσιολογίες της. Τελικά, σε τι διάολο διαφέρουν οι παρανοϊκοί συνωμοσιολόγοι του ΚΚΕ και της «πατριωτικής αριστεράς» από τους παρανοϊκούς συνωμοσιολόγους της Χρυσής Πορδής; Στο έμβλημα και στο ότι οι μεν ΚΚΕδες τους τραμπουκισμούς τους κάνουν στο διαδίκτυο, οι δε νεοναζί βαράνε κόσμο εκτός ίντερνετ.

    • Το διάβασα το άρθρο, μαζί με όλα τα λινκ.
     Είναι πλούσιο σε στοιχεία και τεκμηρίωση, αλλά έχει ένα προβληματάκι, το εξής:

     Πουθενά δεν τεκμηριώνει (δεν μπορει άλλωστε) την «εξίσωση των δύο άκρων»
     δηλαδή την εξίσωση Λιάνας Κανέλλη με Κασιδιάρη. Αυτή η εξίσωση είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ σφάλμα.

     Οι εξοργιστικές (ώρες-ώρες) παρανοήσεις κλπ. που διαπράττει η Κανέλλη
     δεν έχουν καμμία σχέση με νεοναζιστικούς τραμπουκισμούς και ναζιστικά ψεύδη.
     Η Κανέλλη δεν είναι συμπαθής, άλλωστε, ακόμη και σε φανατικούς οπαδούς του ΚΚΕ.
     Συχνά της τα χώνει κι ο φανατίλας καθηγητάκος «εχθρός μου» στο Lenin Reloaded.

     Οι αντιφάσεις και τα λάθη της Καννέλη δεν είναι κάτι που μπορεί να συγκριθεί με το νεοναζισμό.
     Αν μάλιστα εξομοιωθεί με το ναζισμό, τότε… απογυμνώνεται ακόμη περισσότερο η αντίσταση στο ναζισμό.
     Η Κανέλλη χρειάζεται καυστική κριτική και κάποιο κράξιμο, ναι. Αλλά ΟΧΙ σαν «κασιδιάρα» και «εθνικοσοσιαλήστρια».

     Αυτό είναι το πιο κραυγαλέο λάθος που εντόπισα, κι είναι κυρίως λάθος τακτικής.
     Με πολλά άλλα, φυσικά συμφωνώ. Επίσης έμαθα και 2-3 πράματα που δεν ήξερα. Θενκς.
     ______________

     Υ.Γ. Η Κανέλλη, στην εποχή του διαδικτύου είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ.
     Από το άρθρο σου π.χ. το εξής λινκ αποδεικνύει ότι ειναι και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ
     (να δώσει λαβές σε θαψίματα του αντιμνημονιακού αγώνα, κλπ.)
     http://www.lifo.gr/team/bitsandpieces/30637

     Αλλά το άρθρο σου, όσο το σκαλίζω, ΤΟΣΟ περισσότερα προβληματάκια βρίσκω.

     Είναι προπαγανδιστικό το άρθρο σου, τελικά. Κι αυτό το λέω τελείως φιλικά,
     γιατί γράφεις πολλά σωστά και ΔΕΝ έχεις απαραίτητα συνειδητή πρόθεση προπαγάνδας.

     Αλλά είσαι τελικά, υποστηρικτής του Δοξιάδη. Εχει πει και σωστά πράματα ο Δοξιάδης,
     αλλά… παραμένει Δοξιάδης. Κι εγώ ΙΣΩΣ ξέρω καλύτερα από σένα ΤΙ ΕΣΤΙ Δοξιάδης,
     όταν κάποτε… (μια φορά κι έναν καιρό, επί χούντας) είχε κερδίσει το Πρώτο Βραβείο
     στο «Διαγωνισμό Επιστημονικής Επιδόσεως Νέων» που οργάνωσε η εταιρεία PHILIPS μαζί
     με την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία. Η εργασία του Δοξιάδη ήταν επιεικώς μετριοτάτη.
     Αλλά είχε κάποιες «άκρες», π.χ. με τους χουντικούς της επιτροπής (δεν ξέρω)
     Τουλάχιστον αυτό πιστεύω, ξέροντας πολύ καλά… ποιος πήρε το ΔΕΥΤΕΡΟ βραβείο
     του ίδιου διαγωνισμού (και στην πρώτη διοργάνωση του διαγωνισμού τον Ε’επαινο),
     αλλά… με εργασίες πολύ καλύτερες, που αδικήθηκαν.
     Ε, ΔΕΝ θα σου πω ΠΟΙΟΣ ήταν αυτός ο άλλος, που οι εργασίες του ήταν καλύτερες
     (που ήταν κι εκείνος 15 / 16 χρονών παιδί, τότε),
     θα στο πω σε μέηλ ιδιωτικά, αν θες, κάποια στιγμή. 😉

     Γι’ αυτό, βρίσκω ΑΝΟΗΤΗ και ΑΝΟΥΣΙΑ την προπαγάνδα του Δοξιάδη υπέρ της «Δράσης», εδώ
     http://politicaltruths.gr/2012/04/30/%CF%8C%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CE%BD%CE%B1%CF%82-%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BD%CE%AF%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%88%CE%B7%CF%86%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%B4%CF%81%CE%AC/
     (ακολουθώντας ένα λινκ, που αντιστοιχεί στη φράση σου «το κόμμα ήταν ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ σε πολλές περιπτώσεις όπως του Πλουμπίδη και του Μπελογιάννη», ισχυρισμό τραβηγμένο απ’ τα μαλλιά, δηλαδή δεν τεκμηριώνεται, παρά το γεγονός ότι το ΚΚΕ πραγματικά είχε σαλτάρει σε απύθμενη σταλινική παράνοια όταν θεώρησε τον Μπελογιάννη προδότη, κλπ.)

     Στην ίδια παράγραφο λες

     Κι εσύ και ο λοιπός αντιμνημονιακός αγανακτησμένος συρφετός, κλωσούσατε το αβγό του φιδιού, και το φίδι βγήκε και έχει αρχίσει να δαγκώνει άσχημα. Mε τις μορφές αγώνα που επιλέξατε, πολύ απλά νομιμοποιήσατε την βία, και τα κροκοδείλια δάκρυα καλύτερα να τα αφήσετε. Κι όσο για τους μάρτυρες της Κατοχής και της Δεξιάς, άστο. Εκτός ότι το κόμμα ήταν ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ σε πολλές περιπτώσεις όπως του Πλουμπίδη και του Μπελογιάννη , ενώ άλλους σαν τον Λαζαρίδη τους αφήσατε ξεκρέμαστους , αν νικούσαν, θα έκαναν τα ίδια, όπως δίδαξε ο Λένιν.

     Είναι πολύ βαριά η φράση σου «λοιπός αντιμνημονιακός αγανακτισμένος συρφετός».
     ΠΑΡΑ πολύ βαρύ τσουβάλιασμα κάνεις εκεί,
     εκτός αν συμπεριλάβουμε στο τσουβάλιασμα τρελλαμένους «πατριώτες» ή ακόμη και Χρυσαυγίτες.

     Θα μπορούσα άλλωστε να απαντήσω με τη φράση «λοιπός συμβιβασμένος φιλομνημονιακός συρφετός» όπου ανήκει ΚΑΙ η «Δράση» του Στέφανου Μάνου (σόρυ).
     Αλλά… Κανένας ΣΩΦΡΩΝ αντιμνημονιακός άνθρωπος δεν θα διέπραττε ποτέ π.χ.
     τον (ευτυχώς σπάνιο) ξυλοδαρμό αθώου Ολλανδού (που θεωρήθηκε Γερμανός), στο λινκ εδώ
     http://adf.ly/9ka6i

     Τέλος, το άρθρο σου περιέχει λινκ σε μία τουλάχιστον ΚΡΑΥΓΑΛΕΑ παραποίηση αλήθειας.
     Εχεις λινκ σε αυτό εδώ, σαν δήθεν τεκμηρίωση ότι «αν νικούσαν θα έκαναν τα ίδια (θα κρεμούσαν κόσμο) όπως δίδαξε ο Λένιν»:
     http://samizdatproject.blogspot.gr/2012/04/blog-post_30.html
     Αλλά αυτό το άρθρο είναι ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΟ και ΨΕΥΔΟΛΟΓΙΚΟ.
     Εχει ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΟ, ψευδή τίτλο
     «Φ. Ε. Τζερζίνσκι: οι οδηγίες του Λένιν για την εξόντωση των διανοουμένων»
     Ενώ ο πραγματικός τίτλος θάπρεπε να είναι
     «…οι οδηγίες του Λένιν για την ΑΠΕΛΑΣΗ των (αντι-κομμουνιστών) διανοουμένων (και ταυτόχρονα για την ΑΞΟΠΟΙΗΣΗ των φιλο-κομμουνιστών).

     Ε, ΔΕΝ μπορώ να κατηγορήσω για εξόντωση αντιφρονούντων τον Λένιν, με βάση αυτό.
     (Κι είμαι ο τελευταίος που θα είχα συμφέρον ή διάθεση να τον υπερασπιστώ).

     Αλλά… Ο Στέφανος Μάνος είναι ΑΧΡΗΣΤΟΣ
     κι ο Δοξιάδης ΔΕΝ θα υπήρχε σαν διανοούμενος

     αν δεν υπήρχαν τα λάθη κάποιων άλλων (κυρίως ΠΑΣΟΚων)
     ΟΛΑ αυτά, φίλε μου, είναι μια ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΝΕΡΟ (κατ’ εμέ)
     και ΔΕΝ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΟΥΝ όμως ΕΔΩ, διότι είναι OFF-TOPIC. (Σόρυ)
     (οποιοδήποτε άλλο σχόλιο σχετικό με Μάνο, Κανέλλη, «Δράση», Δοξιάδη, θα μεταφερθεί ΑΛΛΟΥ).

     Τα λέμε (χωρίς παρεξήγηση ελπιζω),
     πάντα πολύ φιλικά

     • Να υπενθυμίσω επίσης ότι ο Στέφανος Μάνος είχε κάνει κάτι κομματικότατους διορισμούς στη ΔΕΗ, ήταν αποτυχημένος σαν επιχειρηματίας και αργότερα διατηρούσε με τον Στουρνάρα (άλλος… έντιμος αυτός) κρατικοδίαιτη ΜΚΟ της οποίας το αντικείμενο ήταν η… προώθηση των αποκρατικοποιήσεων! Δηλαδή κρατικοδίαιτος αντικρατιστής.

      Λυπάμαι, αλλά δε μπορώ να σεβαστώ τον Στέφανο Μάνο ούτε τα fanbois της Ayn Rand (άλλο σούργελο κι αυτή κι άλλοι σκατόψυχοι οι οπαδοί της).

      Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα, ο φίλος Omadeon με κάλυψε απόλυτα. Από το ιστολόγιο ήμουν ο πρώτος που είδε το σχόλιό σου Φινέα και δίστασα πολύ να το εγκρίνω – και δεν το ενέκρινα, αφήνοντάς το στην κρίση του Omadeon. Αν εξαρτιόταν αποκλειστικά από μένα, δεν θα απελευθερωνόταν, γιατί η επιχειρηματολογία του θυμίζει κάτι ανάμεσα στο μπλογκ «Φιλελεύθερη Κρήτη», την ΟΑΚΚΕ και τον Πάσχο Μανδραβέλη.

  • Κι επίσης, πρέπει τάχα να θυμίσω ότι με τέτοιες ηλίθιες πατριδοκαπηλευτικές εκστρατείες οι αυτόκλητοι γλωσσαμύντορες επιδιώκουν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη από τις άθλιες μεθοδεύσεις του συνασπισμού των Quisling και της Τρόικας εις βάρος της χώρας;

 2. Πού θα πάει πια ρε πούστη μου η δαιμονοποίηση των μηχανών αναζήτησης (π.χ. οι νεοσταλινικοί λένε ότι η αναζήτηση στο Google είναι χαφιεδισμός, οι δε εθνικισταράδες αρνούνται πεισματικά να ελέγξουν αν κάτι που διάβασαν στο ίντερνετ όντως ισχύει);

  Κάποτε πρέπει σ’αυτή τη χώρα να γίνει ένα ισοδύναμο του snopes.com. Πληγή έχουν καταντήσει οι ηλίθιοι (π.χ. Αλλενάκι και τώρα απέδειξε κι ο Περίοπας ότι είναι βλάκας). Κι όχι μόνο αυτό, αλλά τελικά είμαστε ένα έθνος ανασφαλές, που φοβάται και την ίδια του τη σκιά και παντού πλάθει εχθρούς που το… φθονούν. Κότες κανονικές. Μόλις ο κάθε ψωλοκοπάνας βγει και φωνάξει «κινδυνεύει το έθνος, η γλώσσα, η πατρίδα, η θρησκεία κλπ», αμέσως όλοι αναπαράγουν αυτά που λέει ο απατεώνας, χωρίς κανείς να σκεφτεί να εξακριβώσει αν αυτή η γαμημένη πληροφορία που μεταδίδεται ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ή όχι. Κι άμα τους πεις ότι έκατσαν κι έπεσαν θύματα απάτης (είτε η απάτη είναι τρολλιά για να τους ταρακουνήσει και ν’αρχίσουν να σκέφτονται είτε είναι εσκεμμένη εκστρατεία παραπληροφόρησης και χειραγώγησης), αμέσως βγαίνουν και λένε ότι είσαι προδότης.

  Ένα έθνος που αποτελείται από κότες, αυτό είναι όλοι αυτοί που σκούζουν (κι έχουν δίκιο) για τη φτωχοποίησή τους, τα Μνημόνια, την προδοτική παράδοση εθνικής κυριαρχίας, όμως ταυτόχρονα όχι απλά ψηφίζουν αυτούς ακριβώς που εφαρμόζουν τέτοιες προδοτικές πολιτικές (και τα τσιράκια τους, δηλαδή τους γερμανόψυχους νεοναζί της Χρυσής Αυγής), αλλά κάθονται και δέχονται αυτοί ακριβώς οι απίθανοι πολιτικάντηδες τσαρλατάνοι να τους ορίζουν τι είναι πατριωτικό και τι όχι και να κινδυνολογούν για τη γλώσσα και το έθνος!

  Κι είναι και τρομερά θρασείς, γιατί ο Ρωμιός τα ξέρει ΟΛΑ. Αρνούνται να παραδεχτούν ότι ένας γλωσσολόγος, ένας ιστορικός, ένας γιατρός, ένας μηχανολόγος, ένας προγραμματιστής ξέρει περισσότερα από αυτούς από γλωσσολογία, Ιστορία, ιατρική, μηχανολογία και πληροφορική από εκείνους ή – εδώ είναι ο τραγέλαφος της υπόθεσης – τους ακροδεξιούς ημιαγράμματους πατερούληδές τους.

  Σύμφωνα με τον κλασικό μαλάκα Ρωμιό, ο φυγόστρατος εθνικιστής μπουχέσας Αϊβαλιώτης ξέρει περισσότερα για ο,τιδήποτε από όλους τους επιστήμονες που ασχολούνται με αυτό το αντικείμενο. Το ίδιο και η θρησκόληπτη (αλήθεια ρε ηλίθια παρανοϊκά συντρόφια του ΚΚΕ, πώς σας κάθεται εσείς να περνιέστε για άθεοι και να’χετε τη θεούσα μέσα στο κόμμα;) συνωμοσιολόγα Κανέλλη. Ξέρει περισσότερα από πληροφορική από ό,τι εκατό software engineers μαζί. Σε ό,τι αφορά δε τη γλώσσα… Ε, εκεί ο κάθε αργόσχολος χρυσαύγουλος μπλόγκερ ξέρει πολύ περισσότερα από όλους τους γλωσσολόγους του κόσμου μαζί.

  Γιατί δεν έχει σημασία τι λέει η πραγματικότητα, σημασία έχει τι λένε οι πατριδοκάπηλοι και οι πατριδέμποροι.

  Πόσο δίκιο είχε ο Άγγλος λεξικογράφος Samuel Johnson όταν έλεγε εκείνα τα πάντα επίκαιρα λόγια:

  «Patriotism is the last refuge of a scoundrel» – «O πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο ενός παλιανθρώπου»

 3. Αλλενάκι η νεοναζιάρα που είναι και κατά της φορολόγησης της Εκκληcίας:

  http://allenaki.wordpress.com/2012/07/23/%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac-%cf%80%cf%8c%ce%b4%ce%b1%cf%82-%ce%b1%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%b8%ce%b5%ce%af-%cf%84%ce%b7-%cf%87%cf%81%cf%85%cf%83%ce%ae-%ce%b1%cf%85%ce%b3%ce%ae-%ce%bf-%cf%83%cf%8d/

  Γράφει η ηλίθια παρανοϊκιά κλώσσα τα εξής:

  Κατά πόδας ακολουθεί τη Χρυσή Αυγή ο Σύριζας. Ανακοίνωσε “κοινωνικό έργο”, συσσίτια κλπ. Μη ρωτήσετε ποιούς θα προτιμήσει, ξέρετε…, την αλλοδαπή πελατεία του φυσικά.
  23/07/2012

  “Οι πρωτοπόρες δράσεις της Χρυσής Αυγής γίνονται μάθημα ακόμα και στην εθνομηδενιστική αριστερά. Είναι, όμως, παρά ταύτα μία κίνηση προς την σωστή κατεύθυνση. Τους περιμένουμε να έρθουν ασθμαίνοντας στο τέλος της διαδρομής που προστάζει άνευ όρων αλληλεγγύη στους Έλληνες”

  σχόλιο Αλλενάκι: από αυτές τις δράσεις διαφοροποιείται το ΚΚΕ, προτείνοντας αμιγώς πολιτικής φύσεως λύσεις, με “γκρέμισμα του ιμπεριαλισμού σε όλο τον κόσμο ταυτόχρονα” και “εξάπλωση του ταξικού αγώνα των εργατών σε όλα τα εργοστάσια κλπ. κλπ.” – θα έχουμε γίνει αστρόσκονη ως τότε βέβαια, αλλά δεν τρέχει και τίποτα… Η δε ΝΔ θα μας φιλέψει “αειφόρο ανάπτυξη” (κάτι για αποανάπτυξη δεν έχουν ακούσει εκεί…)

  Και δίνει και σύνδεσμο προς το site της νεοναζιστικής συμμορίας η μαλάκω. Μην απορείτε λοιπόν που αυτό το μαλακισμένο υποκείμενο το έδιωξα κακήν κακώς από εδώ μέσα. Ανοχή σε φασίστες, νεοναζί και τους συμπαθούντες τους δεν υπάρχει εδώ μέσα. Πάει και τελείωσε. Και μη μου ξαναζαλίσει κανείς τον έρωτα για την «αγένειά» μου απέναντι στο κάθε νεοναζιστικό έκτρωμα.

  Και διαβάστε και τα σχόλια της μαλάκως. Και απορώ με τον celin που δέχεται να συναγελάζεται με μια – ανοιχτά πλέον – χρυσαυγίτισσα.

  Του αφιερώνω αυτό:

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s