Αντώνης Σαμαράς – Το ελικόπτερο τώρα ξεκινάει 2.0 (σατιρικό video με εικονική ηθοποιό)

Αυτό το video σατιρίζει το… εντελώς γελοίο νέο διαφημιστικό video (και τηλεοπτικό σποτ) του Αντώνη Σαμαρά. Είναι επανέκδοση 2.0 ενός άλλου σατιρικού video, που εμπλουτίστηκε με την… εικονική ηθοποιό Αντωνία Μέρκελ :

_______

Δείτε επίσης:

Credits:

 • [1] Η αρχική εικόνα που χρησιμοποιήθηκε για τη σχεδίαση της εικονικής ηθοποιού Αντωνίας Μάρκελ είναι από το blog http://wonderjlawwall.blogspot.gr, που έχει και τη σελίδα στο facebook: http://facebook.com/jlawdesign.
 • [2] Το αρχικό video είναι δημιούργημα του (που βασίστηκε στο διαφημιστικό video του Αντώνη Σαμαρά με τίτλο «Η Ελλάδα τώρα Ξεκινάει» ).

 

5 comments

  • Καλημέρα και καλό μήνα, κ.κ.

   (ξύπνησα αργά από την καταρρακτώδη βροχή, που την… πέρασα για χαλάζι -χεχε- αλλά τώρα σταμάτησε).

   Ενα σημαντικό άρθρο έγραψε ο Δραγασάκης και το καταθέτω εδώ, αν και εκτός θέματος, γιατί… επείγει το σχόλιο που μεταφέρω:

   (σχόλιο που αναμένει έγκριση στο άρθρο http://enosy.blogspot.gr/2012/11/blog-post_29.html )

   Δεν θα σχολιάσω τα εσωκομματικά του ΣΥΡΙΖΑ, παρά μόνο ένα ΠΟΛΥ σημαντικό απόσπασμα του άρθρου του Δραγασάκη.

   …Ένα τρίτο πρόβλημα, που το έζησα και ως μέχρι τώρα υπεύθυνος της επιτροπής προγράμματος, είναι ότι πρέπει να αναπτυχθεί εσωτερικά στον ΣΥΡΙΖΑ ο διάλογος, ο ουσιαστικός διάλογος. Αυτό που παρατηρώ είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ λειτουργούσε μέχρι τώρα ως ένας χώρος κατάθεσης απόψεων. Δηλαδή κατατίθεται η άποψη α, κατατίθεται η άποψη β, η οποία συνυπάρχει με την α, αλλά δεν υπάρχει εσωτερικός διάλογος. Οι απόψεις λειτουργούν ως σύμβολα διαφοροποίησης, ως στοιχεία διαφορετικών ταυτοτήτων παρά ως συνεισφορές στον κοινό προβληματισμό. Ή, ακόμη χειρότερα, ο όποιος διάλογος γίνεται με την αποσιώπηση των διαφορετικών απόψεων ή με χαρακτηρισμούς. Ορισμένοι μάλιστα ειδικεύονται σ’ αυτούς τους τελευταίους. Με αυθαιρεσία που θα ζήλευε ο Στάλιν, βαθμολογούν διαρκώς την αριστεροσύνη των άλλων, νομίζοντας πως έτσι εξασφαλίζουν οι ίδιοι το εισιτήριο για την είσοδό τους στον «παράδεισο» της μετά θάνατον δικαιωμένης Αριστεράς.

   Εδώ, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει μια ευκαιρία να μάθει πάρα πολλά από το διαδίκτυο, όπου και όταν υπάρχει ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟΣ διάλογος. Aυτά τα προβλήματα που αναφέρει ο Δραγασάκης υπάρχουν βέβαια ΚΑΙ στο διαδίκτυο, αλλά τουλάχιστον εδώ μερικοί έχουμε δουλέψει για το ξεπέρασμά τους. Ο Διαδικτυακός (και ΥπερΚειμενικός) Διάλογος είναι σήμερα η ΚΥΡΙΑΡΧΗ ΑΦΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, σαν ΥΠΕΡΣΥΝΟΛΟ όλου του κλασσικού (γραμμικού / τυπωμένου) Λόγου και Διαλόγου.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s