Ο ΦιλοΝαζί Πλούταρχος αποκαλύπτει το Λογικό… Πλούτο της Εξίσωσης των 2 Ακρων!

Ενας Εικονικός Πλούταρχος...
Πλούταρχος…

Ο τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος (ή Γιάννης Κακοσσαίος, όπως είναι το αληθινό του όνομα) έκανε μια ανακοίνωση («Ξέσπασε ο Γιάννης Πλούταρχος: Τι δήλωσε για τη Χρυσή Αυγή») που αναδημοσιεύτηκε αυτούσια στο site της Χρυσής Αυγής με νέο τίτλο «Γιάννης Πλούταρχος: Θα ψηφίσω Χρυσή Αυγή, αν είναι να μας βγάλει από το αδιέξοδο«. Στα σχόλια της αρχικής ανακοίνωσης, αρκετοί ξεσπάθωσαν υπέρ του τραγουδιστή, βεβαιώνοντας με πάθος ότι «δεν στήριξε τη Χρυση Αυγή». Όμως η ίδια η Χρυσή Αυγή τους διέψευσε, επιβεβαιώνοντας επίσημα τη στήριξή της από τον Πλούταρχο λίγες μέρες αργότερα (1-6-2013, σε άρθρο με κύριο στόχο το Γιάννη Ζουγανέλλη):

«…τις προηγούμενες ημέρες, ο δημοφιλής τραγουδιστής Γιάννης Πλούταρχος έκανε κάποιες δηλώσεις για την πολιτική κατάσταση στη χώρα, που ερμηνεύτηκαν –και πολύ σωστά!- ως αναφορές υπέρ της Χρυσής Αυγής. […]»

Πηγή: http://paspartoy.blogspot.gr/2013/06/blog-post_8696.html [κλπ.] 

Ε, OK [Θα μου πείτε τώρα] «Χεστήκαμε και η βάρκα έγειρε«, ή… κάτι τρέχει στα σκυλάδικα, όπου [ως γνωστόν] ο σκυλάς είναι ο… καλύτερος φίλος του Ανθρώπου (χεχε). Εδώ… ο κόσμος καίγεται (π.χ. η Τουρκία, η Ελληνική Δικαιοσύνη, ακόμη και τα σπίτια μας, που θα μας τα πάρουν οι κουμουνιστές…. κι εγώ ασχολούμαι με τον Λογικό «Πλούτο» του Πλούταρχου! 🙂 Όμως υπάρχει λόγος που ασχολούμαι:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΘΕΩΡΗΜΑ:

Η ίδια η «Θεωρία της Εξίσωσης των Δύο Ακρων«

συνεπάγεται => στήριξη της Χρυσής Αυγής (!)

Λογική Απόδειξη (μέσω… Πλούταρχου):

 • [Δεδομένο 1] οι δηλώσεις Πλούταρχου ασπάζονται τη «Θεωρία Εξίσωσης των Δύο Ακρων«, όπου βασίζονται… υποστηρικτικά:

π.χ.

Πλούταρχος: «…Ο κόσμος είναι τόσο αποπροσανατολισμένος και τόσο φοβισμένος που να θέλει να δώσει ευκαιρία στα άκρα. Εγώ προσωπικά τα σλογκανάκια του στυλ «ακραία δεξιά» ή «ακραία αριστερά» που χρησιμοποιούν κάποιοι για να εκφοβίσουν τον κόσμο τα ακούω βερεσέ.

[επομένως -λογικά- τα άκρα εξισώνονται, αλλά και… στηρίζονται, ΔΗΘΕΝ «εξίσου«, έτσι ώστε ο… δημοφιλής  τραγουδιστάρας να… αρέσει σε ΟΛΟΥΣ εξίσου, χαϊδεύοντας όλο το πολιτικό φάσμα των (δήθεν) «άκρων«, που ο ίδιος απαλλάσσει, θεωρώντας τους χαρακτηρισμούς σκέτα «σλογκανάκια«…]

Πλούταρχος: Κι εγώ αν αυτά τα κόμματα διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων, είμαι ο πρώτος που θα τα ψηφίσει.

[επομένως -λογικά- θα ήταν ο πρώτος που θα ψήφιζε νεο-ναζί, αρκεί «να διαχειριστούν με σωστό τρόπο και σεβασμό τα προβλήματα των Ελλήνων«. Και όλοι ξέρουμε ποιοί «ακραίοι» απευθύνονται «μόνο σε Ελληνες»…]

Πλούταρχος: Σήμερα κρίνω τις πράξεις των κομμάτων και δεν με ενδιαφέρουν οι χαρακτηρισμοί όπως κουκουλοφόροι ή τραμπούκοι.

[επομένως -λογικά- νεο-ναζιστικοί τραμπουκισμοί (και ρατσιστικά εγκλήματα) ΔΕΝ υπάρχουν, αλλά… (λήμμα) ακόμη και ΑΝ υπάρχουν, εξισώνονται με «κουκουλοφόρους», με τους οποίους (σαφώς) ταυτίζεται η αριστερά]

Ας είναι ο,τι θέλουν. Φτάνει να βγάλουν την χώρα από το αδιέξοδο.

[Ουφφφ, σιγά μη «βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο» η Χρυσή Αυγή, ή ο Μιχαλολιάκος (κλικ για να τα… «δείτε όλα»)!]

Πλούταρχος: Μετα λύπης μου στα 3 χρόνια διαπιστώνω ότι η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα μη εφαρμόσιμο από τον άνθρωπο«

[επομένως -λογικά- «εφαρμόσιμο πολίτευμα» θα ήταν π.χ. μία χούντα…]

-Πλούταρχος [στην γεμάτη… Πλούτο κατάληξή του]


 • [Δεδομένο 2] η δήλωση της Χρυσής Αυγής αναγνωρίζει ρητώς ότι:

«ο […] Γιάννης Πλούταρχος έκανε κάποιες δηλώσεις […] που ερμηνεύτηκαν –και πολύ σωστά!- ως αναφορές υπέρ της Χρυσής Αυγής…»


Επομένως (επαλήθευση) ==>

ΟΠΕΡ ΕΔΕΙ ΔΕΙΞΑΙ.

[The Logic Proof is complete]

-ΤΙ? Δεν πεισθήκατε; 🙂

Τότε… OK, ας τα κάνω λίγο πιο λιανά και αναλυτικά

Ανάμεσα στις κοινοτοπίες και στους παραλογισμούς του, ο τραγουδιάρης αποκάλυψε τον Πυρήνα της Αντίδρασης που εκφράζει. Η θεωρία των δύο άκρων και η στήριξη του ΕΝΟΣ άκρου (αφού το άλλο είναι κίβδηλο έτσι κι αλλοιώς) ισοδυναμεί με στήριξη του ναζισμού. Επίσης… είπε «η δημοκρατία είναι ένα πολίτευμα μη εφαρμόσιμο από τον άνθρωπο» (κρυφή Λογική Συνεπαγωγή ==> Προτιμότερη θάταν μια χούντα). 

 • «Στηρίζω τα δύο άκρα» => συνεπάγεται => «στηρίζω το ΕΝΑ άκρο», το πραγματικά ακραίο (=τους ναζί), εφόσον το άλλο δεν είναι άκρο.
 • την τελειωτική Λογική Απόδειξη όμως, την έδωσε το άρθρο της Χρυσής Αυγής. Λειτούργησε σαν ΕΠΑΛΗΘΕΥΣΗ του «θεωρήματος» (για τη «λoγική δομή» που περιέχεται ΜΕΣΑ στη θεωρία της εξίσωσης των 2 άκρων, της οποίας άριστος εκφραστής είναι ΚΑΙ ο Πλούταρχος!)
 • Η «λογική δομή» των ιδεών υπάρχει (και εκφράζεται) μέσα στη γλώσσα, θέλοντας και μη. Ομως δεν είναι (απαραίτητα) αυτό που νομίζειθέλει να εκφράζει) ο… παραλογιζόμενος!
 • Για την ακρίβεια, οι πιο παράλογες ιδέες (αν τις αναλύσουμε) έχουν τη δική τους «εσωτερική δομή», που μπορεί κάλλιστα να κρύβεται ακόμη και από εκείνον που τις εκφράζει. Π.χ. ένας πραγματικός ρατσιστής είναι αφάνταστα «λογικά συνεπής» με τον (παράλογο από άλλες απόψεις) ρατσισμό του, ακόμη και αν (νομίζει πως) δεν τον αποκαλύπτει. Και ένας φιλο-ναζιστής (όπως ο Πλούταρχος) επίσης…
 • Ο Πλούταρχος έκανε έναν αχταρμά από λανθασμένες ιδέες που ακούγονται πολύ, μαζί με κάποιες σωστές ιδέες, καθώς και δικούς του αυτοσχεδιασμούς (του κώλου). Ετσι όμως… [άθελά του] ξεσκέπασε αυτό που οι επίσημοι εκφραστές παρόμοιων ιδεών (εξίσωσης των 2 άκρων) ποτέ δεν παραδέχονται _φανερά_!
 • Φυσικά, ανάμεσα στις μπούρδες του είπε και αλήθειες, δηλαδή πραγματικά γεγονότα μαζί με υπερ-απλουστεύσεις τους, ιδίως στην αρχή της ανακοίνωσης. π.χ.  «Ο Έλληνας έχει δουλέψει σκληρά και μην πιπιλίζουμε την καραμέλα ότι εμείς φταίμε. Λάθος. Τον Έλληνα τον κοροϊδέψανε με ένα πολύ ωραίο και πολύ καλά οργανωμένο σχέδιο και δεν φταίει στο παραμικρό»… (κόψε κάτι ρε μεγάλε, κόψε κάτι… Φταίνε και όσοι ψήφιζαν διάφορα λαμόγια, τόσα χρόνια…)  Προς το τέλος των δηλώσεων, άρχισε να αποκαλύπτει περίεργα πράματα!  Ειναι τόσο ηλίθιος  βέβαια, που νόμιζε πως έτσι, με τον τρόπο που μίλησε, θα συγκινούσε εξίσου «Τα δύο άκρα»! «Ξέχασε» ότι ΜΟΝΟ ΕΝΑ είναι το άκρο. 
 • Μία Βασική Αρχή του ναζισμού, σύμφωνα με τον Γκέμπελς, ήταν «Εμείς (οι ναζί) δεν βάζουμε ιδέες στο λαό. Ενισχύουμε τις ιδέες που ΗΔΗ έχει ο λαός» (όπως κάνει και ο Πλούταρχος, περίπου -χεχε). Οι φασιστικές ιδέες χτίζονται με βάση ένα «πρώτο υλικό» που ΗΔΗ προσφέρεται, μέσα από απλοϊκές, αγελαίες σκέψεις, αναμειγμένες με αρνητικά συναισθήματα και προπαγάνδα. Ενας αδαής αναγνώστης, χωρίς πολιτική παιδεία, μπορεί να έλεγε «ωραία ξηγήθηκε ο Πλούταρχος«, ή κάτι παρόμοιο (και πάρα πολύς κόσμος, ΕΤΣΙ μίλησε…)
  • Παρόλ’ αυτά, όποιος ακούσει και πιστέψει τον Πλούταρχο, ουσιαστικά αποδέχεται πλήρως (είτε άθελά του, είτε όχι)… όχι μόνο τη θεωρία εξίσωσης των 2 άκρων αλλά ΚΑΙ την πλήρη αθώωση του ναζισμού.Ας είμαστε ευγνώμονες λοιπόν, στο Γιάννη Πλούταρχο Κακοσσαίο

για τις αποκαλύψεις του, που έχουν… (Ιδεο)Λογικό Πλούτο! 🙂

___________________

ΕΠΙΛΟΓΟΣ:

frapedistes

Enhanced by Zemanta

3 comments

 1. Φραπεδιά και Πλούταρχος! Πού ζούμε;

  Πάντως νομίζω οτι αυτοί οι αηδοί – από το αηδία – δεν πολυσκέφτονται γενικά, αναμασάνε κοινοτυπίες, δηλαδή τον κυρίαρχο λόγο, που είναι βέβαια αυτός που περιγράφεις.

  • Ετσι ακριβώς είναι…

   Μόνο που… όσο πιο ανεγκέφαλοι, τόσο πιο έρμαια των κρυμμένων ιδεών
   που κατοικούν παρασιτικά μέσα στα κεφάλια τους.

 2. Αυτό που με θλίβει είναι οτι δεν υπάρχει αξιόλογο κόμμα μέσα στην βουλή.Για νδ πασοκ δημαρ δεν το συζητώ.Η χα δεν με εκφράζει,το συριζα με απογοήτευσε και το κκε απο την μια είναι εναντίον του μνημονίου και απο την άλλη στις επιχειρήσεις του εφαρμόζει το μνημόνιο και απολύει και εργαζόμενους.Λοιπόν ο λαός φταίει γιατί δεν ασχολείται με την πολιτική και ψηφίζει οτι να’ναι.Και κάτι άλλο,τώρα έχουμε ψευτόδημοκρατία και όχι δημοκρατία,αυτό εκμεταλεύονται διάφοροι και μιλούν και γράφουν εναντίον της δημοκρατίας.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s