Η ναζιστική «Πατριωτική Αφύπνιση ΟΣΥ» και η ηθική αυτουργία της δολοφονίας στο τρόλεϊ

Σύμφωνα με τις συνδικαλιστικές οργανώσεις «Ανεξάρτητη Παρέμβαση» και «Ανεξάρτητοι» της ΕΘΕΛ, φονικό μίσος κατά των λαθρεπιβατών προπαγανδίζει η ναζιστική συνδικαλιστική οργάνωση «Πατριωτική Αφύπνιση«, στοχοποιώντας όσους δεν πληρώνουν εισιτήριο για την οικονομική κατάρρευση της Ο.ΣΥ. Αυτό το μίσος σίγουρα συνέβαλλε και στην οξύτητα της δολοφονικής επίθεσης (οδηγού και ελεγκτή) στο Θανάση Καναούτη, όπως περιγράφτηκε από αυτόπτες μάρτυρες.

Για το Θανάση Καουνάκη
Για το Θανάση (κλικ για μεγέθυνση)

Για την «Πατριωτική Αφύπνιση», πριν λίγες βδομάδες είχαν γραφτεί τα εξής:

»

…Η «Πατριωτική Αφύπνιση Ο.ΣΥ»:

Στηρίζει τις υποχρεωτικές μετατάξεις που προβλέπονται από το 3ο Μνημόνιο.

Γράφει δημόσια πως ο λόγος για τον οποίο η Ο.ΣΥ. καταρρέει είναι η λαθρεπιβίβαση!!!…

Όσοι έχουν στοιχειώδη γνώση του χώρου γνωρίζουν πως ακόμα και η «λαθρεπιβίβαση» να εκμηδενιστεί, η εταιρία θα συνεχίζει να καταρρέει. Γιατί; Γιατί έχει κοπεί η κρατική επιδότηση κατά 50%! Πουθενά στον κόσμο δεν υπάρχουν ΜΜΜ (δημόσια ή ιδιωτικά) σε μεγάλη πόλη, που να μην επιχορηγούνται και να λειτουργούν (ολοκληρωμένα ή έστω σε μεγάλο βαθμό) από τα εισιτήρια που κόβουν! Αυτοί που προβάλλουν το θέμα της «λαθρεπιβίβασης» και κρύβουν το πραγματικό πρόβλημα της μείωσης της κρατικής επιχορήγησης είναι αυτοί που δεν θέλουν να δώσουν την κρατική επιχορήγηση….

Η «Πατριωτική Αφύπνιση» ιδρύθηκε πρόσφατα από τη Χρυσή Αυγή και καταδικάστηκε από πλήθος ανακοινώσεων άλλων συνδικαλιστικών οργανώσεων στα ΜΜΜ. Π.χ.

___________

Ορίστε τώρα και η υποκριτική ανακοίνωση της ναζιστικής «Πατριωτικής Αφύπνισης» για τη δολοφονία του νεαρού Θανάση:

…που ξεπλένει τους δολοφόνους του Θανάστη, με τον εξής τρόπο:

Έτσι σήμερα, φτάσαμε να θρηνούμε ένα νέο παιδί και δυο συνάδελφοί μας  «σέρνονται» στην συνείδηση της κοινής γνώμης, άλλοτε ως φταίχτες και άλλοτε ως θύματα… της συγκεκριμένης πολιτικής που ακολουθεί η εθνοκτόνα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!

Ωχ! Ρε τους καημένους, τους «συναδέλφους»! ΤΙ άδικο που είναι, να «σέρνονται στην κοινή γνώμη»… κυκλοφορώντας ελεύθεροι (ενώ θάπρεπε να είχαν προφυλακιστεί) από την πρώτη στιγμή! Η κάλπικη κορώνα της ανακοίνωσης, κατά «της συγκεκριμένης πολιτικής που ακολουθεί η εθνοκτόνα συγκυβέρνηση ΠΑΣΟΚ και ΝΔ!» …κρύβει το γεγονός ότι η ίδια αυτή ναζιστική οργάνωση εξυπηρετεί άριστα την «εθνοκτόνα κυβέρνηση»: Οχι μόνο χειροκροτώντας το κλείσιμο της ΕΡΤ, όχι μόνο στηρίζοντας τις υποχρεωτικές μετατάξεις, όχι μόνο μέσα από ναζιστές οδηγούς και ελεγκτές, αλλά και καλλιεργώντας δολοφονικό μίσος (όπως αποδείχτηκε) για την ίδια στοχοποίηση λαθρεπιβατών που προωθεί παντού και η κυβέρνηση. Για όλα φταίνε οι λαθρεπιβάτες [περίπου όπως οι… Εβραίοι στη Γερμανία, ένα πράμα. Ρε τους τσιγκούνηδες… τζαμπατζήδες]!

Η ίδια οργάνωση ζητά και… προσλήψεις εισπρακτόρων (χαχαχα) για να παταχθεί η… [εθνοκτόνα? -χεχε] λαθρεπιβίβαση, εκφράζοντας και μια περίεργη ευχή(?) για ακριβότερα εισιτήρια, αναφέροντας:

[η κυβέρνηση] Δεν εισηγήθηκε εγκαίρως νέα τιμολογιακή πολιτική, αν και τα στατιστικά στοιχεία δείχνουν πως τα εισοδήματα του λαού συρρικνώθηκαν πέραν του 30 – 50%, με την ανεργία να φτάνει στο 30%, με την ανεργία των νέων να είναι στο 60%.

ΤΙ θέλει να πει αυτό το «εγκαίρως»? Δηλαδή…. πριν πέσουν τα εισοδήματα, έπρεπε να είχαν ακριβήνει τα εισιτήρια, αλλά τώρα (κλαψ-λυγμ) είναι αργά? Αυτή η ερμηνεία μου φαίνεται λογική, αν και… όχι 100% σίγουρη. Π.χ. μπορεί και να είχαν στο νου τους… ακριβότερα εισιτήρια για μετανάστες! 🙂

__________

UPDATE (1-9-2013): Η «Πατριωτική Αφύπνιση» μου έστειλε… μέηλ, ζητώντας διόρθωση αυτής της ανάρτησης, και επισυνάπτοντας την ανακοίνωσή της σε αρχείο docx (word). Διαπίστωσα ότι στο τέλος, αυτή η ανακοίνωση καταλήγει με τις εξής θέσεις:

ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ Ο.ΣΥ.

1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ
   
2. ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ (ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΞΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΚΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ .

Ειδικά ο όρος 2, φαίνεται να απαντά στην απορία μου, ως προς ΤΙ εννοούσαν, προτείνοντας «αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής εγκαίρως» (και την εικασία μου ότι ίσως υπονοούσαν ακριβότερο εισιτήριο). Τώρα… δεν είμαι σίγουρος ακόμη, αν πρόκειται για δικό μου λάθος (μη βλέποντας τον όρο 2, όπως και όλη την παράγραφο στο τέλος), ή αν… διορθώθηκε εκ των υστέρων από την οργάνωση… εκ του πονηρού! Την ανακοίνωση τη διάβασα αρχικά κάπου αλλού (και το ψάχνω), σε αναπαραγωγή της που ΙΣΩΣ δεν περιλάμβανε το τελευταίο τμήμα. Δεν αποκλείεται όμως και να μη τη διάβασα σωστά εκ παραδρομής, διότι το τέλος δεν φαίνεται αν δεν κάνει κανείς scroll down στο παράθυρο του pdf. Σε κάθε περίπτωση, αν και δεν κάνω διάλογο με ναζιστές, το θέμα πρέπει να ερευνηθεί (αν η διόρθωση έγινε εκ των υστέρων ή αν πρόκειται για λάθος δικό μου, ή άλλων). Το θέμα είναι ΠΟΛΥ σοβαρό, αν ο όρος 2 προστέθηκε εκ των υστέρων και «εκ του πονηρού», όπως καταλαβαίνετε. Αλλά… αν υπήρχε από την αρχή, απλώς ακυρώνει ένα δευτερεύον (υποθετικό) συμπέρασμά μου. Διότι η εισήγηση δωρεάν μεταβίβασης για ανέργους, κλπ. δεν είναι τίποτα διαφορετικό από όσα έχει ΗΔΗ προτείνει εδώ και πολύν καιρό η αριστερά. Φυσικά… οι «δοκιμασμένες από την κρίση κοινωνικές ομάδες» (στην αντίληψη ναζιστών) δεν περιλαμβάνουν… μη-Ελληνες! Τα συμπεράσματα δικά σας. Προσέξτε όμως κάτι:

 • Αν λάβουμε υπ΄όψη μια άλλη θέση της ναζιστικής οργάνωσης, ότι οι κύριοι φταίχτες για την κατάρρευση των ΜΜΜ είναι οι λαθρεπιβάτες, τότε είναι αντιφατικό να ζητάνε (ταυτόχρονα) τη δωρεάν μεταβίβαση για ΠΟΛΥ μεγάλο πλήθος κόσμου (ανέργους κ.ά.). Αυτό θα μείωνε δραματικά τις εισπράξεις, οπότε (λογικά) δεν θα απέδιδε οικονομικά, χωρίς ταυτόχρονη… αύξηση της τιμής του (κανονικού) εισιτηρίου ! Αλλά… αυτά είναι ψιλά γράμματα, το να περιμένει κανείς… λογική συνέπεια σε θέσεις ναζιστών! 🙂

Οσον αφορά τη δολοφονία [ω ναι] του Θανάστη Καναούτη, το ότι πετάχτηκε έξω από το λεωφορείο από τον οδηγό ή τον ελεγκτή (για να πέσει και να χτυπήσει) είναι σχεδόν σίγουρο. Παραθέτω συνδέσμους σε άρθρα και στοιχεία για το θέμα:

Επίσης:

«…Το ιατροδικαστικό πόρισμα ταιριάζει με την περιγραφή αυτόπτη μάρτυρα σύμφωνα με την οποία ο Θανάσης ήταν με την πλάτη στην πόρτα στριμωγμένος από τον ελεγκτή και ξαφνικά η πόρτα άνοιξε και το παιδί βρέθηκε ανάσκελα στο δρόμο…» πηγή: http://kerasiakrinoi.blogspot.gr/2013/08/blog-post_18.html

Συνδυάζοντας όλα αυτά τα στοιχεία, λοιπόν, φαίνεται πως ελεγκτής και οδηγός αρχικά επιχείρησαν να κρατήσουν το Θανάση μέσα στο λεωφορείο, με το ζόρι [διαπράττοντας το ποινικό αδίκημα της παρανόμης παρακράτησης], αλλά αργότερα, μέσα στη συμπλοκή που ακολούθηκε, τον πέταξαν έξω (πιθανώς αφού δεν κατάφεραν να τον νικήσουν σωματικά). Πάντως, δεν είναι η πρώτη φορά, που οδηγός ή ελεγκτής πέταξε επιβάτη έξω από λεωφορείο, με ιδιαίτερη αγριότητα. Π.χ.(τον έριξε πάνω σε αυτοκίνητο, πετώντας όλα τα πράματά του κάτω).

Χρυσαυγίτης οδηγός (που πέταξε έξω 2 αλλοδαπούς) καμαρώνει για το χρυσαυγίτικο μενταγιόν του:

Πολύ καλά έκανε η οικογένεια του Θανάση και υπέβαλλε μήνυση για ανθρωποκτονία με δόλο στον οδηγό και στον ελεγκτή. Θα έπρεπε όμως να υποβληθεί και μήνυση στη διοίκηση του ΟΑΣΑ, για προσβολή νεκρού (άρθρο 365 του Ποινικού Κώδικα, δείτε πιο κάτω…) μέσα στην κατάπτυστη ανακοίνωση που εξέδωσε (αφού δυστυχώς το ασύστολο ψεύδος δεν διώκεται):

Επίσης, θάπρεπε να κηρυχθεί γενικευμένη στάση πληρωμών (από το λαό) στα μεταφορικά μέσα του ΟΑΣΑ, μέχρι να ανακαλέσει την κατάπτυστη αυτή ανακοίνωση. ΥΠΑΡΧΟΥΝ μάρτυρες που ΗΔΗ μίλησαν και λένε εντελώς τα αντίθετα. Στην τελική, όμως, ακόμη κι αν δεν υπήρχαν οι μάρτυρες, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ του ΟΑΣΑ (ή άλλης εταιρίας ή οργανισμού, ή ακόμη και της κυβέρνησης) η απονομή δικαιοσύνης, με μοναδικούς (ψευδο-)μάρτυρες… δολοφόνους. Ουστ στον ΟΑΣΑ…

___________________________________

Για τις νομικές πλευρές της υπόθεσης (και νομικές συμβουλές για όλους) πολύ χρήσιμα είναι τα εξής:

Διαβάστε επίσης

Για τις γνωστές γελοιότητες της Λένας Διβάνη, του Τατσόπουλου, του Χωμενίδη [κ.ά.] διαβάστε:

Enhanced by Zemanta

8 comments

 1. Όλοι λένε πως το παιδί σπρώχτηκε

  Aug 19, 2013

  Ο Παναγιώτης Ευαγγελίου, καθηγητής του αδικοχαμένου Θανάση Καναούτη, μιλά στο Κόκκινο για τον θάνατο του 19χρονου.

 2. Επιβάτης προς ελεγκτή: «Ονομάζομαι Θανάσης Καναούτης, οδός Αναπαύσεως 57 – Περιστέρι»

  Ήταν περίπου 9 το πρωί. Μπαίνει μέσα σε λεωφορείο στη γραμμή του Δαφνιού, ελεγκτής.
  Ο κόσμος άρχισε να κοιτά αμήχανα μιας και πολλοί, φτωχοποιημένοι και άνεργοι, δεν είχαν εισιτήριο
  Πηγαίνει στον πρώτο επιβάτη και διεξάγεται ο ακόλουθος διάλογος:

  Ελεγκτής: Το εισιτήριο σας κύριε
  Επιβάτης (25ρης): Δεν έχω, είμαι άνεργος εδώ και 1,5 χρόνο και ψάχνω για δουλειά
  Ελεγκτής: Δεν μας ενδιαφέρει αυτό κύριε. Θα πρέπει να σας κόψω πρόστιμο. Δώστε μου σας παρακαλώ τα στοιχεία σας
  Επιβάτης: Ονομάζομαι Θανάσης Καναούτης, οδός Αναπαύσεως 57 – Περιστέρι
  Ο ελεγκτής έσκυψε το κεφάλι αντικρίζοντας την οργή στα μάτια του ανέργου επιβάτη καθώς και το βαρύ κλίμα που δημιούργηθηκε , σε βάρος του και από τους υπόλοιπους επιβάτες.

  Πήγε κατευθείαν στον οδηγό, κάτι του είπε και κατέβηκε στην αμέσως επόμενη στάση χωρίς να βγάλει άχνα και σταματώντας τον έλεγχο.
  Το συμβάν είναι αληθινό και συνέβη σε συναγωνιστή του Κινήματος Δεν Πληρώνω την στιγμή που ερχόταν να συμμετάσχει στην διαδήλωση διαμαρτυρίας μπροστά στο Υπουργείο Μεταφορών για την δολοφονία του 19χρονου Θανάση.
  http://www.epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2013/08/blog-post_4245.html

  • Ευχαριστώ (αν και κάπως καθυστερημένα)…

   Σήμερα μάθαμε κι αυτό εδώ

   http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2013/08/blog-post_1602.html

   ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΟΣΥ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΛΕΓΚΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΜΕΝΩΝ ΓΙΑ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΕΠΙΒΑΤΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ

   Χθες αναρτήσαμε την καταγγελία επιβάτη σε τρόλεϊ για πλήθος παραβάσεων και παρανόμων πράξεων ελεγκτών που η κορυφαία είναι ο ξυλοδαρμός του. ( Βλέπε την καταγγελία ΕΔΩ: http://epitropesdiodiastop.blogspot.gr/2013/08/blog-post_8213.html «ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΞΥΛΟΚΟΠΟΥΝ ΕΠΙΒΑΤΗ- ΟΛΗ Η ΕΠΩΝΥΜΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ» )
   Η διοίκηση του ΟΣΥ ουσιαστικά αρνείται να δώσει τα στοιχεία των εμπλεκομένων υπαλλήλων της παραπέμποντας στις γραφειοκρατικές καλένδες την υπόθεση και επιφυλάσσοντας για τον εαυτό της και όχι για την δικαιοσύνη τον ρόλο του τελικού κριτή . Κωλυσιεργώντας ασύστολα εδώ και 1 μήνα δεν αποκαλύπτει τα ονόματα κερδίζοντας χρόνο και ροκανίζοντας το τρίμηνο διάστημα που έχει κανείς για να υποβάλει μήνυση.
   Όπως είναι γνωστό οι ελεγκτές είναι υποχρεωμένοι να φέρουν ειδική ταμπέλα- καρτελάκι όπου πρέπει να φαίνονται καθαρά όλα τα στοιχεία του ελεγκτή.
   Να ξέρουν ότι κανένα τέχνασμα δεν θα μας εμποδίσει να κάνουμε την αλήθεια να έρθει στο φως και να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί. Οι συγκαλύψεις αυτές οδήγησαν στην αλλαζονική αίσθηση υπεροχής και ατιμωρησίας των ελεγκτών με επακόλουθα συμβάντα σαν και αυτά της δολοφονίας του 19χρονου Θανάση Καναούτη στο Περιστέρι.
   Απαιτούμε να δωθούν άμεσα τα στοιχεία των εμπλεκομένων υπαλλήλων του ΟΣΥ.
   Να σταματήσουν τώρα οι έλεγχοι των κεφαλοκυνηγών στα ΜΜΜ.
   Η μεταφορά είναι κοινωνικό δικαίωμα για όλους.

  • Δυστυχώς μπαίνω και βγαίνω από το μπλογκ (και το διαδίκτυο) εντελώς χαοτικά (μερικές μέρες και καθόλου).

   Επίσης η σιωπή μου σε σχόλια πρέπει πάντα να θεωρείται [επί της ουσίας] συμφωνία μαζί τους, αν παραταθεί.
   Δυστυχώς δεν προλαβαίνω…

 3. ______ ΔΙΟΡΘΩΣΗ _____
  (μπήκε στην ανάρτηση) Direct link: https://omadeon.wordpress.com/2013/08/21/nazistiko-misos/#update2

  UPDATE (1-1-2013): Η “Πατριωτική Αφύπνιση” μου έστειλε… μέηλ, ζητώντας διόρθωση αυτής της ανάρτησης, και επισυνάπτοντας την ανακοίνωσή της σε αρχείο docx (word). Διαπίστωσα ότι στο τέλος, αυτή η ανακοίνωση καταλήγει με τις εξής θέσεις:

  ΘΕΣΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΑΦΥΠΝΙΣΗΣ Ο.ΣΥ.

  1. ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΘΕΣΗΣ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΝΕΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

  2. ΝΑ ΛΗΦΘΟΥΝ ΥΠΟΨΙΝ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΝΕΡΓΟΥΣ (ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΔΟΚΙΜΑΖΟΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ) ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΗΔΕΝΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΜΕ ΑΞΙΑ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΤΩΡΙΝΟΥ ΜΙΣΟΥ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΕΝΑ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΕΚΝΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΒΑΖΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.

  Ειδικά ο όρος 2, φαίνεται να απαντά στην απορία μου, ως προς ΤΙ εννοούσαν, προτείνοντας “αλλαγή τιμολογιακής πολιτικής εγκαίρως (και την εικασία μου ότι ίσως υπονοούσαν ακριβότερο εισιτήριο). Τώρα… δεν είμαι σίγουρος ακόμη, αν πρόκειται για δικό μου λάθος (μη βλέποντας τον όρο 2, όπως και όλη την παράγραφο στο τέλος), ή αν… διορθώθηκε εκ των υστέρων, από την οργάνωση… “εκ του πονηρού”. Την ανακοίνωση τη διάβασα αρχικά κάπου αλλού (και το ψάχνω), σε αναπαραγωγή της που ΙΣΩΣ δεν περιλάμβανε το τελευταίο τμήμα. Δεν αποκλείεται όμως και να μη τη διάβασα σωστά εκ παραδρομής, διότι το τέλος δεν φαίνεται αν δεν κάνει κανείς scroll down στο παράθυρο του pdf. Σε κάθε περίπτωση, αν και δεν κάνω διάλογο με ναζιστές, το θέμα πρέπει να ερευνηθεί (αν η διόρθωση έγινε εκ των υστέρων ή αν πρόκειται για λάθος δικό μου ή άλλων). Το θέμα είναι ΠΟΛΥ σοβαρό, αν ο όρος 2 προστέθηκε εκ των υστέρων “εκ του πονηρού”, όπως καταλαβαίνετε. Αλλά… αν υπήρχε από την αρχή, απλώς ακυρώνει ένα δευτερεύον (υποθετικό) συμπέρασμά μου. Διότι η εισήγηση δωρεάν μεταβίβασης για ανέργους, κλπ. δεν είναι τίποτα διαφορετικό από όσα έχει ΗΔΗ προτείνει εδώ και πολύν καιρό η αριστερά. Φυσικά… οι “δοκιμασμένες από την κρίση κοινωνικές ομάδες” (στην αντίληψη ναζιστών) δεν περιλαμβάνουν… μη-Ελληνες! Τα συμπεράσματα δικά σας. Προσέξτε όμως κάτι:

  Αν λάβουμε υπ΄όψη μια άλλη θέση της ναζιστικής οργάνωσης, ότι οι κύριοι φταίχτες για την κατάρρευση των ΜΜΜ είναι οι λαθρεπιβάτες, τότε είναι αντιφατικό να ζητάνε (ταυτόχρονα) τη δωρεάν μεταβίβαση για ΠΟΛΥ μεγάλο πλήθος κόσμου (ανέργους κ.ά.). Αυτό θα μείωνε δραματικά τις εισπράξεις, οπότε (λογικά) δεν θα απέδιδε οικονομικά, χωρίς ταυτόχρονη… αύξηση της τιμής του (κανονικού) εισιτηρίου! Αλλά… αυτά είναι ψιλά γράμματα, το να περιμένει κανείς… λογική συνέπεια, σε θέσεις ναζιστών! 🙂

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s