O Τάκης Φωτόπουλος θάβει τους αντιφασίστες Τάκη Ζώτο, Ε. Κουνιάκη, Θανάση Καμπαγιάννη

Το «Anti-Antifa» είναι ένα διεθνές, πολυ-συλλεκτικό κίνημα φασιστών και ναζί κατά όλων των αντιφασιστών (κυρίως των «Antifa«, αλλά και όλων των άλλων). Εξαπλώθηκε και στην Ελλάδα, τα τελευταία χρόνια, κυρίως μέσω διαδικτύου. Είναι ένα είδος συσπείρωσης, που ενώνει πολλές νεο-ναζιστικές ομάδες. Π.χ. στην Ελλάδα:  

Μέλη του Ελληνικού Anti-antifa
Μέλη του Ελληνικού Anti-antifa

Μία συνηθισμένη ιδέα (ή σύνθημα) του «Anti-Antifa» που διαδίδει για να μαζέψει οπαδούς, είναι και ο υποτιθέμενος «φασισμός των αντιφασιστών«, δηλαδή… ο τίτλος ενός πρόσφατου άρθρου του Τάκη Φωτόπουλου: «Ο Φασισμός των Αντιφασιστών«.

Σ’ αυτό το άρθρο του, ο Τάκης Φωτόπουλος (χωρίς αυτό να φαίνεται εκ πρώτης όψεως) απαξίωσε τρείς γνήσιους αντι-φασίστες δικηγόρους, συνήγορους μεταναστών κακοποιημένων από ναζιστές. Στην αρχή δεν το είχα αντιληφθεί, διότι το άρθρο του Τ.Φ. δεν περιείχε κανένα σύνδεσμο στην πηγή μιας σημαντικής φράσης που παραθέτει (και καταδικάζει):

«τον φασισμό θα τον αντιμετωπίσει και θα τον αποτελειώσει το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα της μεγάλης πλειοψηφίας που σιχαίνεται τους νεοναζί».

Αργότερα όμως, έψαξα τη φράση στο google και βρήκα το πρωτότυπο άρθρο, όπου εμφανίστηκε:

Η εν λόγω φράση εμφανίζεται κοντά στο τέλος, στα συμπεράσματα αυτού του άρθρου, που έγραψαν τρεις αντι-φασίστες δικηγόροι: Ο Τάκης Ζώτος και ο Θανάσης Καμπαγιάννης (που έχουν αναλάβει την υπόθεση δολοφονίας του Σαχζάτ Λουκμάν) και η Ευγενία Κουνιάκη, δικηγόρος για την υπόθεση Σκορδέλλη-Λουκιανού-Μαρκουλάκη.

Επομένως…

 • Aυτούς απαξίωσε ο Τάκης Φωτόπουλος, στηλιτεύοντας «αντι-φασίστες»-σε-εισαγωγικά. Σ’ αυτούς είχε επιτεθεί, όταν έγραφε:

[…] Το να ισχυριστεί όμως κάποιος σήμερα, με βάση τις πρακτικές αυτές, ότι αντιμετωπίζουμε μαζικά ναζιστικά κόμματα και πραγματικά τάγματα εφόδου, όπως στη δεκαετία του 1930, θα ήταν κακόγουστο ανέκδοτο, αν δεν ήταν άκρως επικίνδυνο. Ιδιαίτερα τώρα, που βγαίνουν «αντιφασίστες» να απειλούν ότι «τον φασισμό θα τον αντιμετωπίσει και θα τον αποτελειώσει το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα της μεγάλης πλειοψηφίας που σιχαίνεται τους νεοναζί» (δηλαδή οι ίδιοι αυτοδιορισμένοι προστάτες του λαού!) (“Ε”, 2/10)

http://inclusivedemocracy.org/fotopoulos/greek/grE/gre2013/2013_10_06.html

Χμ… Κάτι δεν πάει καθόλου καλά, εδώ…

 • Κατ’ αρχάς, γιατί η ανακοίνωση των τριών δικηγόρων θεωρήθηκε απειλητική από τον Τάκη Φωτόπουλο? και ποιους απειλεί?
 • Πιο συγκεκριμμένα, γιατί  «το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα της μεγάλης πλειοψηφίας…»… αποτελεί «απειλή» κατά τον Τ.Φ.?
 • Γιατί αυτοί οι τρεις δικηγόροι απαξιώνονται σαν «αυτοδιορισμένοι προστάτες του λαού», από τον ίδιο?

Τις απαντήσεις σ’ αυτά τα ερωτήματα θα τις δούμε αργότερα (ή, αν βιάζεστε, μερικές έχουν ήδη δοθεί στο σχόλιο εδώ).

Κανονικά, με βάση τις διακηρυγμένες αρχές του, ο «αντι-συστημικός» Τάκης Φωτόπουλος θάπρεπε να στοχοποιεί πρωτίστως τον συστημικό ‘αντι-φασισμό». Είναι όμως έτσι τα πράματα? Ας το ερευνήσουμε.

Ας δούμε ολόκληρη την παράγραφο της ανακοίνωσης των τριων δικηγόρων, χωρίς την… γκεμπελική κοπτο-ραπτική του Φωτόπουλου:

Δικαστική έρυνα;

Προφανώς και δεν πιστεύουμε ότι η εξάρθρωση της εγκληματικής αυτής συμμορίας και η αντιμετώπιση της φασιστικής απειλής είναι έργο μιας δικαστικής έρευνας. Ούτε έχουμε οποιαδήποτε εμπιστοσύνη στους θεσμούς, γι’ αυτό και δεν εκπλαγήκαμε από την απελεύθερωση των Κασιδιάρη, Μίχου, Παναγιώταρου, τη στιγμή που χιλιάδες μετανάστες είναι φυλακισμένοι σε στρατόπεδα συγκέντρωσης χωρίς να έχουν διαπράξει κανένα έγκλημα. Τον φασισμό θα τον αντιμετωπίσει και θα τον αποτελειώσει το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα της μεγάλης πλειοψηφίας που σιχαίνεται τους νεοναζί.”.

Εδώ, στο κόκκινο τμήμα του κειμένου [που δεν παράθεσε ο Τ.Φ.] αποδεικνύεται ότι κάθε άλλο παρά «συστημικοί», είναι οι τρεις δικηγόροι. Ισα-ίσα, εκφράζουν τεράστια δυσπιστία για το σύστημα, θεωρώντας ανεπαρκή τη (σκέτη) δικαστική έρευνα και δηλώνοντας πως δεν εμπιστεύονται ούτε τους θεσμούς.

 • Παρόλ’ αυτά, ο Τάκης Φωτόπουλος τους απαξιώνει σαν «αυτοδιορισμένους προστάτες του λαού«, θεωρώντας απειλή το ίδιο το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα (της μεγάλης πλειοψηφίας… κλπ.) που προτάσσουν οι τρεις αντιφασίστες δικηγόροι, των οποίων την υπόληψη ο Τάκης Φωτόπουλος μαχαιρώνει.

Τώρα… Ως γνωστόν, ο Τάκης Φωτόπουλος (μαζι με σύσσωμη την «Περιεκτική Δημοκρατία» του) έχει ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα εναντίον όλων των «συστημικών πρακτόρων» (είτε εκούσιων, είτε και… ακούσιων).

 • Ποιοι είναι αυτοί όμως, οι «συστημικοί πράκτορες», συγκεκριμμένα?

-Οι τρείς αντιφασίστες δικηγόροι? Η ιστοσελίδα «ΙΣΚΡΑ»? Η «εκφυλισμένη αριστερά», μαζί με την οποία ο Τ.Φ. κατάφερε να τσουβαλιάσει ακόμη και την ΑΝΤΑΡΣΥΑ?

-Το blog «Βαθύ Κόκκινο»? Ο Δημήτρης Καζάκης? O επώνυμος ιστολόγος Χάρης Μόχλας?-Ο μεταφραστής του Καστοριάδη David Ames Curtis?  [τέσσερις… στόχοι του Τ.Φ. λίγο πιο παλιά]

-ή μήπως… εγώ ο ίδιος? Δηλαδή, ο «αλητο-χαφιές», «κουκουλοφόρος γκεμπελίσκος» Omadeon, ο «αρχι-λασπολόγος» και «γνωστό τρολ», που κατάφερε να ελέγχει ακόμη και την ΙΣΚΡΑ, σύμφωνα με τον Τάκη Φωτόπουλο? [χα χα χα] 🙂 Ααα… Μην το γελάτε καθόλου, αυτό το τελευταίο!  🙂 Ορίστε και το σχετικό εδάφιο του πιο πρόσφατου Περιεκτικού (σε παράνοια και λάσπη?) Φωτοπουλικού πονήματος:

Πρώτος, και αναμενόμενα, έσυρε το χορό, δηλαδή  την εκστρατεία κατασυκοφάντησης το γνωστό, πλέον, διαδικτυακό τρολ και γνωστός απο παλιά λασπολόγος Omadeon, (που είχε πρωτοστατήσει πέρσι σε πολύμηνη λασπολογική εκστρατεία κατά του δικτύου μας και του Τ.Φ), ο οποίος/α με ένα ολόκληρο κατεβατό ασυναρτησίας και διαστρέβλωσης προσπαθεί να χλευάσει την ανάλυση του Τ.Φ παραθέτοντας φαιδρά «επιχειρήματα». Μάλιστα, αποκάλεσε «ρεζιλίκι» το γεγονός ότι η ιστοσελίδα Iskra.gr (που διαχειρίζεται το Αριστερό Ρεύμα του Λαφαζάνη – ΣΥΡΙΖΑ) αναδημοσίευσε το άρθρο, με αποτέλεσμα, «κατά σύμπτωση», λίγες ώρες αργότερα να κατέβει από την ΊΣΚΡΑ, σε συμμόρφωση με τις απαιτήσεις του ..Omadeon!

Μέσα σ’ αυτό το γελοίο εδάφιο, άφησα απείραχτα τα ενεργά links σε ιστοσελίδες της «Περιεκτικής Δημοκρατίας» γεμάτες λάσπη, παραλογισμούς, κραυγαλέα ψέμματα και μίσος, όπου αναλώνεται ο Τάκης Φωτόπουλος (μαζί με σύσσωμη την πολιτική του σέκτα, την «Περιεκτική Δημοκρατία»), τα τελευταία χρόνια.

Σ’ αυτό το πιο πρόσφατο «άρθρο» της Περιεκτικής Δημοκρατίας, (ένα δυσώδες κατηγορητήριο εναντίον όλων που θυμίζει… «Χρυσή Αυγή εναντίον όλων») ο Τάκης Φωτόπουλος αναφέρει το ψευδώνυμό μου («Omadeon»)… 13 φορές! Εγινα έμμονη ιδέα του, δηλαδή. Ασχολείται μαζί μου περισσότερο από όσο με πολύ σημαντικότερους, διάσημους «διώκτες του», όπως π.χ. ο Δημήτρης Ψαρράς [στο άρθρο ΕΔΩ].

 • Γιατί όμως? Γιατί ο Τάκης Φωτόπουλος στοχοποιεί εμένα, έναν ανένταχτο blogger με πολύ μικρή απήχηση, συγκρινόμενη με την απήχηση διάσημων εχθρών του?  (Υπάρχουν εξηγήσεις γι’ αυτό, αλλά τις αφήνω για άλλη φορά) :mrgreen: 

anti-antifa-8-10-2013 11-49-33 πμ
ναζιστικές επευφημίες από Αντι-Αντιφα (σχόλιο σε πρόσφατο άρθρο του Τάκη Φωτόπουλου)

Τίθεται λοιπόν το ερώτημα:

-ΠΩΣ είναι δυνατόν να “απειλούν” την κοινωνία (σαν σύνολο) 3 αντιφασίστες δικηγόροι που υπερασπίζονται θύματα ναζιστικών βιαιοτήτων?

Την απάντηση σ’ αυτό (όπως είδαμε), μας τη δινει ο ίδιος ο Φωτόπουλος, πιο κάτω. Είναι μπροστά στα μάτια μας, επηρεάζει την κρίση μας, αλλά… ΙΣΩΣ δεν φαίνεται σε όλους καθαρά:

βγαίνουν «αντιφασίστες» να απειλούν ότι «τον φασισμό θα τον αντιμετωπίσει και θα τον αποτελειώσει το μαζικό αντιφασιστικό κίνημα της μεγάλης πλειοψηφίας που σιχαίνεται τους νεοναζί» (δηλαδή οι ίδιοι αυτοδιορισμένοι προστάτες του λαού!)

Παρεμπιπτόντως… σαν πολύ εύκολα δεν θάβει τους συγκεκριμμένους δικηγόρους θυμάτων ναζισμού ο Φωτόπουλος?

ΑΠΑΝΤΗΣΗ

 • Φυσικά και τους θάβει. ΔΕΝ έχει αναστολές, άλλωστε, στο να ρίχνει λάσπη… εκτός από μία εμφανή προσπάθεια να ΜΗΝ εκδηλώνεται φανερά, όσο το δυνατόν. (π.χ. μη αναφέροντας τον τίτλο ή το λινκ του άρθρου των τριών δικηγόρων)

Ακόμη χειρότερα όμως, ο Τ.Φ. δεν θάβει μόνο τους συγκεκριμμένους τρεις δικηγόρους. Δολοφονεί την υπόληψη όλων των αντι-φασιστών, ανεξαιρέτως. Δηλαδή το “μαζικό αντιφασιστικό κίνημα της μεγάλης πλειοψηφίας…”  χαρακτηρίζοντας όλους όσους “απειλούν” (με κάτι τέτοιο) “αυτοδιορισμένους προστάτες του λαού”.

Καταλάβατε ΠΟΥ το πάει?

 • ΟΠΩΣ και οι ναζιστές, επιδιώκει την ολοκληρωτική απαξίωση ΟΛΩΝ των αντι-φασιστών. ΟΧΙ μόνο των (ψεύτικων) “συστημικών αντιφασιστών” (όπως θα περίμενε κανείς…)

Αλλά η πραγματική “απειλή” που υπαινίσσεται ο Τ.Φ. αποκαλύπτεται πιο κάτω, εκεί που λέει

Με την ίδια όμως λογική θα μπορούσαν και οι τραμπούκοι της ΧΑ και άλλοι παρόμοιοι να κάνουν το ίδιο, και να μας οδηγήσουν κάποιοι (πίσω από όλους αυτούς) σε ένα εμφύλιο, παρόμοιο με τους εμφυλίους που στήνουν σήμερα η Υ/Ε μαζί με τη Σιωνιστική ελίτ στις Αραβικές χώρες για να υποτάξουν τους λαούς που αγωνίζονται για την εθνική και οικονομική κυριαρχία τους, δηλαδή την λαϊκή κυριαρχία. -See more at: http://inclusivedemocracy.org/fotopoulos/greek/grE/gre2013/2013_10_06.html

Εδώ βέβαια, λέει (και) κάτι εν μέρει σωστό (που τόχω πει κι εγώ, όπως αμέτρητοι άλλοι)… ότι το σύστημα (ή κάποιο ταξικό συμφέρον) μπορεί να εξωθήσει την κοινωνία μας σε πραγματικό εμφύλιο. Με τη διαφορά, ότι ο Τάκης Φωτόπουλος δεν βλέπει καμμιά ουσιαστική, πρακτική διαφορά, ανάμεσα σε ναζισμό και ΑΝΤΙ-ναζισμό. (Ελέγξτε το. Πάντως… δεν θα ασχοληθώ με τα περί «στημένων εμφυλίων»).
Εγραψε, π.χ.:

Με την ίδια όμως λογική θα μπορούσαν…[κλπ.]… να κάνουν το ίδιο

Θα γινουμε δηλαδή… μια δεύτερη Συρία, κατά τον  ίδιο. Όπου θα υποχρεωθούμε, κάποτε (λογικά) να διαλέξουμε και στρατόπεδο, ανάμεσα σε
[1] ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ, συστημικούς «αντιφασίστες» (σε εισαγωγικά) που (φυσικά) υπηρετούν την “Υπερεθνική Ελίτ” (Νέα Τάξη),
και σε
[2] μη-συστημικούς Εθνικοσοσιαλιστές, που καταφέρονται κατά της “Υ.Ε.”(Νέας Τάξης), κλπ. κλπ.

(«έχουν κι αυτοί το δίκιο τους, ρε παιδί μου… αρκεί να μην είναι τόσο βίαιοι, τόσο αποκρουστικοί»– ίσως και νά’λεγε κάποιος… φανατικός φωτοπουλικός, π.χ. αυτός ΕΔΩ) :mrgreen:

Mάλιστα [ΙΔΟΥ η διαφορά] οι ναζιστές είναι (τουλάχιστον, στο κάτω-κάτω της γραφής) μη-συστημικοί, άραπροτιμότεροι από συστημικούς (“αντιφασίστες” σε εισαγωγικά)! Και μάλιστα, ΑΝ υποχρεωθεί να διαλέξει κάποτε ο ίδιος ο Τ.Φ. στρατόπεδο, σε μια τέτοια [άκρως υποθετική] κατάσταση, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ να καταλάβουμε… ΠΟΙΟYΣ (θα) συμπαθεί (και θα στηρίξει περισσότερο)… εκτός αν αποσυρθεί σε κάνα βουνό (ή κάπου στο Λονδίνο) κατα-κεραυνώνοντας τους πάντες.

 • Οπωσδήποτε όμως (λογικά) και ιδίως λόγω έλλειψης γνήσιων ΑΝΤΙ-συστημικών (πλην του… ιδίου του Τ.Φ.) προτιμότεροι από τους “συστημικούς” «αντιφασίστες», θα είναι οι (κατά τον ίδιο) “ΜΗ-συστημικοί” Χρυσαυγίτες ! [μέσα στην καρδιά του, λέμε… ακόμη κι αν δεν το ομολογεί]
 • Ε, ναι. Αυτοί απέμειναν, άλλωστε… αφού το [αντι-συστημικό] ΚΚΕ τον πήρε χαμπάρι, τον Τάκη και τον έφτυσε (όπως προκύπτει από δηλώσεις του… Αντώνη Μπαλασόπουλου / Lenin Reloaded)! 

Πάααμε παρακάτω (λίγο πιο πριν δηλαδή)…

Αυτό δεν σημαίνει, βέβαια, ότι μπορεί να αμφισβητηθεί ο φασιστικός χαρακτήρας των συστηματικών επιθέσεων εναντίον μεταναστών από κάποιους τραμπούκους της ΧΑ. Το να ισχυριστεί όμως κάποιος σήμερα, με βάση τις πρακτικές αυτές, ότι αντιμετωπίζουμε μαζικά ναζιστικά κόμματα και πραγματικά τάγματα εφόδου, όπως στη δεκαετία του 1930, θα ήταν κακόγουστο ανέκδοτο, αν δεν ήταν άκρως επικίνδυνο – See more at: http://inclusivedemocracy.org/fotopoulos/greek/grE/gre2013/2013_10_06.html

Αχυρένιο επιχείρημα (Strawman argument) !

 • Κανείς δεν ισχυρίζεται “ότι αντιμετωπίζουμε μαζικά ναζιστικά κόμματα και πραγματικά τάγματα εφόδου, όπως στη δεκαετία του 1930, διότι ξέρουμε καλά τις διαφορές με τη δεκαετία του 1930. Απλά μας απασχόλησαν κάποιες… υπαρκτές ομοιότητες.
 • Κανείς δεν περίμενε να γίνει η Χ.Α. ακριβές αντίγραφο του NSDAP, αν και… η ίδια (στις ανώτερες βαθμίδες της, τουλάχιστον) πολύ θα τόθελε (βάσει του παλιού της καταστατικού, του δήθεν «φτιαχτού»). Και ο μόνος λόγος που δεν το κάνει είναι για να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, ότι είναι «εθνικιστική» και «όχι ναζιστική».

Πόσο “πραγματικά”, όμως, θέλει ο Τάκης Φωτόπουλος να γίνουν τα Χρυσαυγίτικα τάγματα εφόδου, μέχρι να αποφασίσει ο ίδιος… ότι είναι πρόβλημα?

Χμ…  Γι’ αυτο το θέμα, υπάρχει κάτι, μέσα σε όσα παράθεσα… ιδιαίτερα διαφωτιστικό [σαν ένδειξη, όχι απόδειξη]. Το εξής:

 • O Τάκης Φωτόπουλος αναγνωρίζει (σαν φασιστικές) τις επιθέσεις «από κάποιους τραμπούκους της ΧΑ».
 • ΠΡΟΣΕΞΤΕ: [«…κάποιους τραμπούκους της ΧΑ», όχι «…τους τραμπούκους της ΧΑ». Το εμπεδώσατε? :mrgreen:
 • Δηλαδή… «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ κι όλοι οι Χρυσαυγίτες τραμπούκοι, βρε παιδί μου. Απλά… μέσα στη ΧΑ υπάρχουν (και) κάποιοι τραμπούκοι».
 • Γκέγκε? 🙂 (αυτό ακριβώς, που θάλεγε και… μέλος της ΧΑ, για να την υπερασπιστεί…)
 • Disclaimer: είπαμε, το «κάποιους» είναι «ένδειξη«, όχι απόδειξη. Διότι μπορεί να του ξέφυγε, του Τάκη… αλλά να μην το εννοούσε έτσι. 🙂

Ε? Ααα, μπαα… δεν ήταν κάνα σπουδαίο πρόβλημα (λέμε). Αλλού ήταν το πρόβλημα: Οι κακοί αντιφασίστες φταίνε, για το γεγονός ότι οι (μη-συστημικοί) νεο-ναζί στην Ελλάδα έγιναν πρόβλημα. Αυτοί οι μη-συστημικοί φουκαράδες, ανηλεώς και αδίκως διωκόμενοι κι από τη διεθνή… σιωνιστική ελίτ! [για να μη ξεχνιόμαστε, να τα λέμε αυτά στους… εκφυλισμένους «αντιφασίστες» αριστερούς] :mrgreen:

Εν κατακλείδι, (λογικά) φταίνε οι κακοί «αντιφασίστες», που (σύμφωνα με τον Τάκη Φωτόπουλο) θάπρεπε να είχαν καθήσει στ’ αυγά τους, να μην ενοχλούν καθόλου τα… Χρυσά Αυγά. Και προπάντων να ΜΗΝ «απειλούν» με αντι-φασιστικά κινήματα τον… ελληνικό λαό, κ.ο.κ. (ντάξει, το εμπεδώσαμε… ) :mrgreen:

 • Αλλά εδώ, στο σημείο που φτάσαμε, δηλαδή… [αναλύοντας τη Σκέψη του Προέδρου Τ.Φ.] κάθε είδους διαφορά μεταξύ γνήσιου και υποκριτικού αντι-φασισμού έχει εξαφανιστεί ολοσχερώς. ΟΛΟΣ ο αντιφασισμός έχει απαξιωθεί, απολύτως και εντελώς.

Και ακόμη… δεν τελείωσα. 🙂

(η συνέχεια στο επόμενο)

Διαβάστε επίσης:


10 comments

  • @antinazi Thanks,
   Και λίγα του είπε. _πολύ_ λίγα.

   [όσα γράφω εδώ ίσως μπουν και σε νέο ποστ]

   Παρακολούθησα όλη τη φάση με το «Βαθύ Κόκκινο».
   Η δημοσιοποίηση από τον Τάκη των ιδιωτικών μέηλ του «Βαθύ Κόκκινου» χωρίς άδεια, είναι από μόνη της φάουλ.,
   Αλλά ακόμη χειρότερα…
   Ο Τάκης Φωτόπουλος δήλωσε ότι αρνείται το δικαίωμα του απόρρητου σε… μέηλ που φέρουν ψευδώνυμο!
   (=κάτι ΠΟΛΥ γελοίο, απολύτως καταδικαστέο διεθνώς, αλλά ΚΑΙ παράλογο -όπως θα αποδειχτεί σε νέο ποστ)

   Ανεξάρτητα από το γέλιο, που [μερικές φορές] προκαλεί…
   Ο Τ.Φ. είναι πραγματική απειλή για τη μπλογκόσφαιρα,

   Δυστυχώς όμως…
   πολύς κόσμος που υπέστη επιθέσεις του ΤΦ ή της ΠΔ, δεν το κατανοεί αυτό,
   και ΔΕΝ αντιλαμβάνεται ότι απαιτείται δράση _συλλογική_.
   Διότι η απειλή είναι _κυριολεκτική_.
   Και όχι μόνο στο διαδίκτυο…

   π.χ. όταν, πιο παλιά, ο Τ.Φ. απείλησε ευθέως τον Λεωνίδα Βατικιώτη και το Σπύρο Μαρκέτο ότι θα τους διασύρει στους χώρους της δουλειάς τους (και γενικότερα), αν δεν υποκύψουν και δε συμμορφωθούν με κάποιες… γελοίες, θρασύτατες, παράλογες απαιτήσεις, που αφορούσαν εμένα, (κυρίως).

   Στα ίδια τα μέηλ που τους έστειλε (και δημοσιοποίησε) τους συκοφαντούσε ΚΑΙ τους απειλούσε με μήνυση, για ανύπαρκτα ατοπήματα και ιστορίες βγαλμένες από την κεφάλα του. Π.χ. τη ΔΗΘΕΝ πλεκτάνη εναντιον του (από μένα) στη βικιπαίδεια.

   Ολα αυτά ΣΗΜΕΡΑ τα ειδα (και «τα είδα όλα»)
   [κυρίως τις υπόλοιπες σελίδες λάσπης που αναφέρονται στα θέματα αυτά,’
   όχι τόσο τις ίδιες τις επιστολές, που τους είχα ρίξει μια ματιά]

   διότι δεν είχα ενημερωθεί, ούτε καν από το Σπύρο ή το Λεωνίδα, για… βλακείες, όπου το θεώρησαν «περιττό να ασχοληθούν» (κακώς, κατ’ εμέ) και περιττό να με… ενοχλήσουν! (δεν ξέρω ειλικρινά όμως, αν επίσης… φοβήθηκαν τα μπλεξίματα, ή αν εκτίμησαν σαν αδιέξοδη την κατάσταση έτσι κι αλλοιώς. Θα τους ρωτήσω…)

   Παρόλ’ αυτά… το θέμα είναι σοβαρό.
   Ο Τάκης Φωτόπουλος _δεδηλωμένα_ μας παρενοχλεί συνειδητά (όπως παραδέχτηκε) με οχετούς και απειλές, με δεδηλωμένο σκοπό να μας εξαναγκάσει [όπως λέει], εμάς τους «κουκουλοφόρους» (=ανώνυμους ή ψευδώνυμους μπλόγκερ) να «του κάνουμε μήνυση», έτσι ώστε να βγάλουμε «την κουκούλα μας» (=να αποκαλυφθούν τα προσωπικά μας στοιχεία). Αυτό, απο μόνο του, είναι ΗΔΗ ποινικά κολάσιμο (και το ξέρει, αλλά συνεχίζει τις αλητείες του, ελπίζοντας πραγματικά να μας διασύρει δημόσια και να «δικαιωθεί» στις εμμονές του για πλεκτάνες, κ.ο.κ.)

   Από πολιτική άποψη, τώρα… _ειδικά_ όσον αφορά το διαδίκτυο…
   Ο Τάκης Φωτόπουλος είναι ένας φανατικός της ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗΣ ΕΠΩΝΥΜΙΑΣ,
   ένας _δεδηλωμένος_ ακραίος παρενοχλητής, που θεωρεί την πιο ακραία λάσπη,
   την πιο ακραία _δημόσια_ (= ΟΧΙ ΜΟΝΟ διαδικτυακή) παρενόχληση,
   σαν ένα _ηθικά αποδεκτό_ ψυχολογικό βασανιστήριο,

   [μέχρι να «ξεσκεπαστεί η κουκούλα» του εκάστοτε θύματος]
   Στην πραγματικότητα, όμως… έτσι ΕΠΙΣΗΣ κοροϊδεύει τον κόσμο,
   διότι δεν επιτίθεται _μόνο_ σε ανώνυμους ή ψευδώνυμους,
   αλλά ΚΑΙ σε επώνυμους
   (μπλόγκερ ΚΑΙ άλλους) π.χ. στον Χάρη Μόχλα
   http://metaomadeon.wordpress.com/2012/02/02/takis-terror1/
   ή στον David Ames Curtis
   http://metaomadeon.wordpress.com/2012/02/11/curtis-chomsky-and-fotopoulos/
   (για τον οποίο τα ψεύδη του Τ.Φ. επιβεβαίωσε ο _ίδιος_ ο Τσόμσκυ,
   κι αυτό ίσως εξηγεί τη λυσσαλέα επίθεση του ΤΦ στον Τσόμσκυ, αργότερα,
   η οποία εμφανίστηκε ΜΟΝΟ στα ελληνικά, αλλά όχι και στα αγγλικά,
   διότι ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ να ρίξει ΤΟΣΟ ακραία λάσπη διεθνώς ο Τ.Φ.
   γνωρίζοντας ότι μπορεί να θα καταρριφθούν ΟΛΑ και θα εκτεθεί)


   ΜΟΥΣΙΚΟΝ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ

   _________________________
   Οι Πανελλήνιοι διασυρμοί που ενορχηστρώνει
   που ΦΑΝΕΡΑ απειλεί ΚΑΙ διεκπεραιώνει
   έχουν κρυφό σκοπό να μας φιμώνει
   ω, μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι

   (χαχαχα) 🙂
   _________________________

  • @antinazi
   Μεταφέρω (και σε σένα) σχόλιο που έβαλα στο Βαθύ Κόκκινο:
   http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_10.html

   OMADEON:
   Υπάρχουν, ωστόσο, μόνο 3 αναφορές στο «Βαθύ Κόκκινο»
   και… 13 σε μένα, μέσα στο άρθρο-παραλήρημα! 🙂

   Το θέμα είναι αλλού.
   Στο κατά πόσον ο ΕΠΟΜΕΝΟΣ διασυρμός ανώνυμου μπλογκ, από επώνυμο γραφιά μέσω ΓΡΑΠΤΟΥ τύπου θα καθιερωθεί (και θα γινει ηθικά αποδεκτός) σαν Μέθοδος Καταστολής.
   https://omadeon.wordpress.com/2013/10/07/takis-fotopopulos-slanders-omadeon/
   Διαμαρτυρία στην ‘Ελευθεροτυπία’ για έντυπο διασυρμό ανώνυμου blog από τον Τάκη Φωτόπουλο
   (όπου η «Ε» δεν απάντησε καν…)

   Ασχολήθηκα, ομολογουμένως,υπερβολικά με τον ΤΦ.

   Παρόλ’ αυτά, μαθαίνει κανείς πολλά από την περίπτωσή του.
   Ενα απ’ αυτά, είναι πόσο λίγος συλλογικός συντονισμός υπάρχει για το χειρισμό τέτοιων περιπτώσεων.

   Η αριστερή μπλογκόσφαιρα είναι ξέφραγο αμπέλι για «βομβες διασποράς λάσπης»,
   σαν αυτές που ξεκίνησε ο… «πρωτοπόρος» Φωτόπουλος.

   ΑΥΤΟ είναι το σοβαρό θέμα. [Σήμερα αυτός, αύριο δεκάδες…]

   Και… έπεται συνέχεια
   https://omadeon.wordpress.com/2013/10/10/takis-fotopoulos-anti-antifa/
   (O Τάκης Φωτόπουλος θάβει τους αντιφασίστες Τάκη Ζώτο, Ε. Κουνιάκη, Θ. Καμπογιάννη)

 1. λες για τον τ.φ. οτι του’χεις γινει εμμονη σε αρθρο του αλλα δεν κοιτας που και’συ εχεις εμμονη πλεον με τον συγκεκριμενο.. κοκορομαχιες αντι οδομαχιων.. που λεει ο λογος..
  φιλικα παντα, ενας..

  • Κοίτα να δεις φίλε μου..

   Στην παρούσα φάση ΟΛΑ αυτά τα περί εμμονών ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.
   Εχουμε ΓΕΝΙΚΟ πρόβλημα και ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΥΘΕΙ.

   Και δεν θα καταφέρει να το λύσει κανείς,
   αν δεν προσπαθήσω [πρώτα] εγώ.
   (=ο παρών «αδύναμος κρίκος» που… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ αδύναμος) 😉

   ΟΛΑ όσα μάθαμε τόσα χρόνια ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ τώρα,
   για το διαδίκτυο και τον τρόπο που σκεφτόμασταν…
   και το [δόγμα του] «να μην ασχολιόμασταν» κ.ο.κ.

   Μέχρι και βιβλίο θα μπορούσα να γράψω ΤΩΡΑ
   και ΔΕΝ θάταν ΜΟΝΟ για τον κυρ-Τάκη, σε διαβεβαιώ…

   Εχω δει ΠΟΛΛΑ στο διαδίκτυο.

   __________
   Υ.Γ.και θα σου πω κάτι άλλο φίλε αναγνώστη…

   Εκείνο που πρέπει να διορθωθεί ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ο ΙΔΙΟΣ ο Τάκης Φωτόπουλος
   (που φυσικά είναι αδιόρθωτος)…
   ΟΥΤΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙ πρόοδο μια ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ «νίκη» της αλήθειας εναντίον του, κλπ.

   Εκείνο που πρέπει να διορθωθεί είμαστε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ
   που σαν διαδικτυακή κοινότητα ΔΕΝ χειριζόμαστε σωστά τον ΚΑΘΕ Φωτόπουλο,
   αλλά είμαστε ξέφραγο αμπέλι, χωρίς αυτο-οργάνωση συλλογική,
   ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ επίγνωση (γενικά) του ίδιου του διαδικτύου. ως κοινότητα…
   που ΠΡΕΠΕΙ να εξελιχτεί.

 2. Ορίστε οι επιστολές Τ.Φ. προς Σπύρο Μαρκέτο και Λεωνίδα Βατικιώτη

  http://www.periektikidimokratia.org/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BB%CE%B5%CF%83-%CF%84%CF%86%CF%89%CF%84%CE%BF%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%85-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%83-%CF%83%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%BA%CE%B5%CF%84%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BB%CE%B2%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%B9%CF%89%CF%84%CE%B7

  _________________________________

  Η πρώτη επιστολή (προς Μαρκέτο), είναι σαφώς προσβλητική _και_ μοχθηρά απειλητική.

  Ζητάει ευθύνες από το Μαρκέτο επειδή απάντησε σε λεχθέν ΑΛΛΟΥ προσώπου στο φεης-μπουκ
  (μια γνωστή μας, τότε διαδικτυακή φίλη μας που…εξαφανίστηκε διότι αρραβωνιάστηκε)
  …σε συζήτηση για τον Καστοριάδη, όπου η κοπέλλα είπε ότι ο ΤΦ θεωρεί τον Καστοριάδη «συστημικό πράκτορα»
  κι ο Μαρκέτος είπε «δεν θα τον έλεγα έτσι», αντί να της πει «δεν είπε τέτοιο πράμα ο ΤΦ».

  Αντί φιλικής επιστολής (για ξεκαθάρισμα έστω…) επειδή η κοπέλλα μετέφερε κάτι που άκουσε, όχι κάτι που διάβασε
  το μέηλ καταλήγει σε μοχθηρή απειλή… επαγγελματικής βλάβης στο Μαρκέτο και για ΓΕΝΙΚΟ δημόσιο διασυρμό του(!!!)

  …Θα ήμουν όμως περίεργος να μάθω ποια θα ήταν η αντίδραση της ακαδημαϊκής κοινότητας στο ΑΠΘ, αλλά και γενικότερα, όταν θα μάθαιναν τις εντελώς αντιεπιστημονικές (αν όχι και ποινικές) πρακτικές που χρησιμοποιείτε στο διαδίκτυο εναντίον όποιου διανοητή θεωρείτε πολιτικό αντίπαλο σας.

  Τάκης Φωτόπουλος

  (κάτι για το οποίο ένας άλλος στη θέση του νηφάλιου Μαρκέτου θα απαντούσε… δεόντως π.χ. με ένα «άντε και γαμήσου»).

  ___________________________________

  Η δεύτερη επιστολή (προς Βατικιώτη) είναι ΑΚΟΜΗ χειρότερη, δεοντολογικά / ηθικά απαράδεκτη.
  Ουσιαστικά απαιτεί από τον Βατικιώτη να μην… κάνει παρέα την προαναφερθείσα κοπέλλα (!!!)
  ενώ ταυτόχρονα τη βρίζει σκαιότατα.

  Θίχτηκε (λέει) επειδή «συκοφαντήθηκε», ότι είπε κατά της ΕΛΕ
  ότι «πληρώνεται από την ΕΕ», ενώ δήθεν είπε… άλλα ντ’ άλλων.

  Το ύφος της επιστολής τελείως απαράδεκτο ΚΑΙ απειλητικό,.
  ενώ επί της ουσίας έχει άδικο. Μπορεί να μην είπε ποτέ _επι_λέξει_ ότι η ΕΛΕ είναι πληρωμένη από την ΕΕ,
  αλλά ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ τη θεωρεί όργανο της ΕΕ δίνοντας έμφαση στη χρηματοδότηση του συνεδρίου από την ΕΕ,
  για να την απαξιώσει. =(τι Γιάννης, τι Γιαννάκης…) ενώ έχει πει εναντίον της ΕΛΕ πολύ χειρότερα…
  [και μόνο το γεγονός ότι αποκαλεί «εκφυλισμένη αριστερά» τα μέλη της ΕΛΕ, αρκεί…]

  ___________________________________

  Η τριτη επιστολή (ΚΑΙ στους δύο)…
  είναι ακόμη χειρότερη, απειλητική και δεοντολογικά απαράδεκτη, ενώ δεν στέκει ΚΑΙ λογικά.

  Από την κεφάλα του συμπέρανε ότι δήθεν εγώ έφτιαξα το _σατιρικό_ μπλογκ «ΛΑΟΣΥΔΙΣΑ»
  (κάτι που ΔΕΝ ισχύει, αν κι έχω γελάσει μ’αυτό κατά καιρούς)
  και απειλεί, ζητώντας ευθύνες γι’ αυτό… ΑΣΧΕΤΟΥΣ με το θέμα ανθρώπους
  απαιτώντας επισης να… κόψουν τις σχέσεις μεταξύ τους (!!!),
  ΜΗ κατανοώντας το απλό γεγονός ότι οι άνθρωποι δρουν ΚΑΙ ανεξάρτητα ο ένας από τον άλλον,
  ΟΧΙ σαν συμπαγής κλίκα με ενιαία βούληση και στάση… όπως η σέκτα του, η Π.Δ. !
  (Κρίνοντας εξ ιδίων τ’ αλλότρια?),

  Παραθέτω το γράμμα εξ ολοκλήρου, σαν… μνημείο αθλιότητας και μοχθηρής απειλητικότητας.
  Διαβάστε ιδίως το τέλος, τις ΑΠΕΙΛΕΣ (με κεφαλαία)

  12/1/2012

  (Κοινό μήνυμα προς Μαρκετο και Βατικιώτη)

  Σας έστειλα χθες ένα ιδιωτικό email όπου στοιχειοθετούσα την άμεση (Μαρκέτος), ή έμμεση (Βατικιώτης), συμμετοχή σας στην λασπολόγηση εμένα και του δικτύου ΠΔ και νόμιζα ότι, μετά από αυτό, το θέμα θα τέλειωνε εκεί και ότι θα «μαζεύατε» τους κουκουλοφόρους λασπολόγους με τους οποίους είναι πια αποδεδειγμένες οι διαδικτυακές σχέσεις σας (Danae Papadopoulou που πιθανώς είναι άλλο ψευδώνυμο ενός αρχι-αλιτήριου κουκουλοφόρου που οργανώνει όλη αυτή την εκστρατεία με διάφορα ψευδώνυμα Omadeon, libredss κ.λπ.). Αντ’ αυτού, σήμερα βλέπω οι ίδιοι κατέφυγαν στα έσχατα όρια αθλιότητας και πολιτικής ανεντιμότητας, δημιουργώντας αυτό το μπλόγκ όπου παρουσιάζομαι ως ακροδεξιός και εθνικοσοσιαλιστής

  http://laosydisa.blogspot.com/2012/01/blog-post.html

  και τώρα κατέβηκαν ένα σκαλί παρακάτω επεμβαίνοντας ακόμη και στη διεθνή διαδικτυακή εγκυκλοπαίδεια wikipedia και αλλοιώνοντας κατά Γκεμπελικό τρόπο το λήμμα για το βιογραφικό μου, παρουσιάζοντας την ΠΔ ως σύνθεση Σταλινισμού και συνομοσιολογικών θεωριών κ.λπ. (βλ. αποκάτω, με κόκκινο στο δεξιό κείμενο οι Γκεμπελικές διαστρεβλώσεις).

  Με αυτό το μήνυμα μου θέλω να σας κάνω απόλυτα υπεύθυνους για τη συνέχιση της τερατώδους αυτής λασπολογίας. Ξέρω ότι είστε σε θέση να σταματήσετε άμεσα αυτή την αλητεία , είτε μέσω των επαφών σας με Omadeon/Papadopoulou κ.λπ. ή, το ελάχιστο, με το να βγείτε δημόσια και καταδικάσετε αυτές τις πρακτικές και να διαχωρίσετε τη θέση σας από αυτούς. ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΑΜΕΣΑ Ή ΤΟ ΕΝΑ, Ή/ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΩ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ/ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΠΟΥ ΕΡΓΑΖΕΣΤΕ ΚΑΙ ΕΠΙΦΥΛΛΑΣΣΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΟΥ.

  Τάκης Φωτόπουλος

  ΠΟΛΥ καλά του έκανε, εκείνος που τον σατίρισε σε εκείνο το μπλογκ…

  …Αλλά λυπάμαι, ΔΕΝ ημουν εγώ !

  (παρόλο που διαβάζοντας το τέλος του κατάπτυστου e-mail… πολύ θα το ήθελα) 🙂

  • Υ.Γ. Οσον αφορά τη wikipedia τώρα,
   ΕΝΤΕΛΩΣ αυθαίρετα ο ΤΦ με ενοχοποιεί για κάτι που ΔΕΝ ήξερα καν, την εποχή που συνέβαινε…
   αλλά όταν το έμαθα μπήκα στη wikipedia και ξεκαθάρισα τη θέση μου.

   Οι άλλοι διαχειριστές συμφώνησαν ότι δεν είχα καμμία σχέση, δεν υπήρξε εκ μέρους μου καμμία πλαστοπροσωπεία, κ.ο.κ.
   ενώ δήλωσα επίσης ότι λόγω εμπλοκής (έξω από τη βικιπαίδεια) με τον Τ.Φ. _δεν_ θέλω και _δεν_ θάπρεπε να ασχοληθώ
   με διορθώσεις σε λήμματα που τον αφορούν.

   Η εμπλοκή του συνιστολόγου μου Αιρετικού, είναι άλλο θέμα.
   Πάντως υπήρξαν κι άλλοι που μπήκαν εκεί (ΑΣΧΕΤΟΙ με μένα ή με πρόσωπα που γνωρίζω).

   Θα επανέλθω στο θέμα αναλυτικότερα όταν μελετήσω παλιές συζητήσεις (εντός και εκτός βικιπαίδειας).

   Ενα πράμα θα πω προς το παρόν.
   Ο Τ.Φ. πολύ φτηνά τη γλύτωσε από το να προστεθούν ΣΩΣΤΕΣ διορθώσεις εκεί, που δεν τον τιμούν,
   μεταφρασμένες στα αγγλικά από ελληνικά κείμενά του…
   …λόγω έλλειψης χρόνου ή διάθεσης να ασχοληθεί κανείς με τέτοιες μεταφράσεις, κλπ.
   αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ΚΑΘΕ αλλαγή στο λήμμα για τον ίδιο ήταν σωστή
   ΟΥΤΕ ότι είχε κάποια σχέση με μενα.

   Από ό,τι ξέρω, είχε γίνει κάτι παρόμοιο και πολύ παλαιότερα…

   _________
   Υ.Γ.2
   O συνιστολόγος Αιρετικός πάντως, έκανε ένα φάουλ εξαιρετικά απλό και ανθρώπινο.

   -Θέλοντας να κάνει ΣΟΒΑΡΕΣ διορθώσεις και προσθήκες στο λήμμα για τον Φωτόπουλο
   δημιούργησε δεύτερο λογαριασμό στη βικυπαίδεια,
   ώστε να μη “λερωθεί” με διαμάχες ο ισχύων λογαριασμός του,
   μέσω του οποίου είχε κάνει κατά καιρούς πολύτιμες διορθώσεις σε άλλα λήμματα,
   τα προηγούμενα χρόνια, ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ μάθει ΤΙ εστί… Φωτόπουλος.

   Δεν θυμάμαι λεπτομέρειες, που άλλωστε τις διάβασα ΠΟΛΥ αργότερα,
   αλλά θυμάμαι ότι τιμωρήθηκε ο Αιρετικός για το δεύτερο λογαριασμό του,
   ΧΩΡΙΣ να είναι υπαίτιος για τις αλλαγές που κάποιοι άλλοι έκαναν (άγνωστοι στον ίδιο και σε μένα).

   Ο Τ.Φ. νομίζει ότι όλοι οι εχθροί του είναι βαλτοί και συνεννοημένοι,
   ενώ στην πραγματικότητα αυτό ΔΕΝ ισχύει, σχεδόν καθόλου…
   και πολύς κόσμος τον αντιπαθεί για διαφορετικούς λόγους,
   χωρίς να είναι ούτε βαλτός, ούτε κολλητάρι άλλων δυσαρεστημένων μαζί του.

   ΜΑΚΑΡΙ να υπήρχε ένας συλλογικός συντονισμός για ΣΩΣΤΗ προσέγγιση
   στο ιντερνετικό _πρόβλημα_ που λέγεται… Τάκης Φωτόπουλος ! 🙂

   ___________
   Υ.Γ.3

   Κι ένα τελευταίο για σήμερα.

   ΧΩΡΙΣ ΒΑΣΗ είναι οποιοσδήποτε ισχυρισμός (του Τάκη ή άλλων)
   ότι δήθεν σχολίασα κάπου, οπουδήποτε, με άλλη ταυτότητα.

   ΔΕΝ το κάνω ποτέ, διότι έχω σταθερή και συνεπή ταυτότητα
   με λινκ πάντα σε δικό μου μπλογκ.

   Ο Τ.Φ. έκανε πολύ θόρυβο για κάτι τελείως ανυπόστατο
   (όπως διαπίστωσαν και οι διαχειριστές της βικιπαίδειας)
   για ΔΗΘΕΝ εμπλοκή μου σε αλλοιώσεις λήμματος που τον αφορά,
   κρύβοντας επιμελώς ότι δεν έχει ΚΑΝΕΝΑ στοιχείο για κάτι τέτοιο.

   Guilt by association fallacy.
   http://en.wikipedia.org/wiki/Association_fallacy

 3. Δύσκολα ξεμπλέκει κανείς με τον Τ.Φ.

  Π.χ. Εγραψε προ ολίγου στην ίδια βοθρο-σελίδα, προς το «Βαθύ Κόκκινο»
  http://periektikidimokratia.org/anakoinoseis/2013-10-09/epithesi-aristeras-sistimatos

  ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (10/10/13): Καλέσαμε τον κουκουλοφόρο αλήτη που έγραψε τα παραπάνω κατάπτυστα βρώμικα σχόλια κατά του Τ.Φ. στο «Βαθύ Κόκκινο» να μας κάνει μήνυση, ώστε να αναγκαστεί να βγάλει πραγματικά την κουκούλα και να δουν όλοι ποιοί είναι αυτοί οι αλήτες και με τι παρελθόν τολμάνε και βρίζουν έτσι, ανθρώπους καταξιωμένους που δεν κρύβονται κάτω από κουκούλες. Αυτός, θρασύδειλα, αντί να βγάλει την κουκούλα του, σκυλοβρίζει ακόμα πιο χυδαία τον Τ.Φ. και μας δίνει ένα παντελώς άγνωστο όνομα να τον μηνύσουμε που πιθανότατα είναι ανύπαρκτο. Αν θέλει το αληταριό αυτό που εξακολουθεί να ασχημονεί έτσι κατά του ΤΦ για να κάνει τον «άντρα», να μας να κάνει μήνυση ώστε να δούμε όλοι το παρελθόν του, τις πολιτικές διασυνδέσεις του και τι βρώμικο ρόλο παίζει, μαζί με ποιους. Ο Τ.Φ. δεν κρύβεται. Τον ξέρουν όλοι, και το παρελθόν του και το παρόν του, και μπορεί να τον βρει εύκολα να του κάνει μήνυση . Αυτόν τον πιθανό αλητοχαφιέ, σαν τον φίλο του Omadeon, ποιος τον ξέρει για να τον κρίνει τι πραγματικό ρόλο παίζει; Αν δεν το κάνει, όλες οι υποψίες μας θα αποδειχτούν αληθινές.

  (ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που επιτίθεται με δεδηλωμένο σκοπό να προβοκάρει, για να του κάνουν μήνυση).

  Με τον Φωτόπουλο ΔΕΝ ισχύουν όσα ξέραμε και μάθαμε χρόνια,τώρα…
  π.χ. να νομίζουμε ότι το θέμα «είναι προσωπικό,» ή ότι μπορούμε να τον αγνοήσουμε.

  Στην πραγματικότητα, δεν τον αγνοεί καθόλου η ακροδεξιά μπλογκόσφαιρα, τον τελευταίο καιρό. Ισα–ίσα, Τον προβάλλει συνεχώς.

  (έφυγα)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s