Η ‘αποχαλίνωση του άθλιου αλητοχαφιέ Omadeon’ (κατά τον Τάκη Φωτόπουλο) updated

UPDATE (6 Οκτώβρη 2014): Πέρασε περίπου ένας χρόνος, από τότε που αναρτήθηκε το παρόν άρθρο, και ήρθε ο καιρός να βάλουμε μερικά πράματα στη θέση τους. Σχεδόν κανείς δεν μπαίνει πια εδώ, να διαβάσει αυτό το ξεχασμένο άρθρο, αλλά… ΑΝ μπει, ας λάβει υπ’ όψη τα εξής:

 • Το παλιό εκείνο video, όπως και… εγώ ο ίδιος, τέθηκε στο στόχαστρο εκείνη την εποχή (Οκτ. 2013) ενός εξαιρετικά δυσώδους λιβέλλου, ο οποίος παραμένει αναρτημένος μέχρι σήμερα, σε πάρα πολλά site (όχι μόνο σε εκείνα του Τάκη Φωτόπουλου, ή της πολιτικής του σέκτας «Δίκτυο Περιεκτικής Δημοκρατίας»). Ένα σχόλιο με σύνδεσμο προς εκείνο το λίβελλο γράφτηκε από τoν YouTuber «Spiros Met«, πριν ένα χρόνο, στο χώρο συζητήσεων κάτω από το δικό μου video. ΔΕΝ λογόκρινα εκείνο το σχόλιο, χάριν συνέπειας με τις δημοκρατικές μου αρχές.

Ξαναδίνω τη διεύθυνση εκείνου του λιβέλλου, παρόλο που μου είναι απεχθής: http://goo.gl/lEpsxn. (όπως είχε δοθεί στο σχόλιο εκείνο). Είναι διαδικτυακή συντόμευση για την πλήρη διεύθυνση:

Ξεκαθαρίζω όμως τώρα (αντί απάντησης) μερικά σημαντικά πράματα:

1) Καμμία «γκεμπελική» απόκρυψη ή αλλοίωση δεν έγινε από μένα.

Ορίστε οι πηγές του δικού μου video:

 • http://youtu.be/SQaVwq8M32Y?t=17m48s (Link στο ακριβές σημείο, στα 17 λεπτά και 48 δεύτερα -όχι «στην αρχή»- όπου ο Τ.Φ. άρχισε να μιλάει για τη Χρυσή Αυγή μέσα στην πρώτη συνέντευξη, 26/9/2012),

και

 • http://youtu.be/5PRaG8I6Xqc?t=19m24s (Link στο ακριβές σημείο, 19:24, όπου ο Τ.Φ. άρχισε να μιλάει για τον Χίτλερ και για στρατόπεδα συγκέντρωσης, στη 2η συνέντευξη, στο Γ. Σαχίνη, 12/10/2013).

Στο δικό μου video παράλειψα μόνο όσα ήταν απολύτως ασήμαντα ή άσχετα, χάριν συντομίας και μόνο. Δηλαδή…

 • Όσα είπε ο Τ.Φ. αμέσως μετά τη δήλωσή του ότι «η Χ.Α. δεν είναι φασιστικό μόρφωμα…», που δεν αλλάζουν, ούτε μετριάζουν καθόλου το γεγονός ότι ο Τ.Φ. δεν θεωρούσε καν τη Χ.Α. φασιστική!
 • Εκείνη την εποχή (2012), είχαν βγει στο φώς αμέτρητα στοιχεία για τη ναζιστική ιδεολογία της Χρυσής Αυγής [δείτε π.χ. δικό μου video που ξεσκεπάζει το ναζιστικό της ύμνο και δεύτερο σχετικό άρθρο/video] αλλά… ο Τ.Φ. είχε υιοθετήσει το πιο μεγάλο ψέμα της, το ότι [δήθεν] «δεν είναι φασιστική, αλλά εθνικιστική» (όπου ο χαρακτηρισμός «κακού είδους», που πρόσθεσε ο ΤΦ στον εθνικισμό της Χ.Α. ήταν 100% άνευ σημασίας).

Τώρα… το ότι (κατά τον Τ.Φ.) «η Χ.Α. ήταν παρακρατικό μόρφωμα» και «επομένως» (σύμφωνα με τον Τ.Φ.) «όχι φασιστικό»ΔΕΝ στέκει σαν δικαιολογία, ούτε καν σαν λογικό επιχείρημα (γενικά), αφού πολλοί φασίστες υπήρξαν επίσης παρακρατικοί (και η μία ιδιότητα δεν αποκλείει την άλλη).

Επίσης δεν στέκει και το άλλο (εκτός θέματος) «επιχείρημα» του Τ.Φ. ότι η Χ.Α. (δεν είναι φασιστική διότι) «δεν είναι συνεπής με τις αρχές της» (δηλαδή «κατά της παγκοσμιοποίησης», όπως δήλωσε ο Τ.Φ.), αντίθετα με άλλα ακροδεξιά κινήματα (που απαριθμεί ο Τ.Φ.) για τα οποία ο ίδιος δήλωσε ότι τα θεωρεί «ιδεολογικά συνεπή« (=»κατά της παγκοσμιοποίησης», κ.ο.κ.).

 • Π.χ. στην Ουκρανία σήμερα, οι φασίστες του τάγματος «Αζόφ», στηρίζουν την Ε.Ε. και «την παγκοσμιοποίηση» (την οποία στηρίζει και η κυβέρνηση του Κιέβου) αλλά αυτό δεν τους κάνει «λιγότερο φασίστες»!
 • Εξάλλου, είτε είναι συνεπής, είτε όχι (με ο,τιδήποτε) η Χ.Α. παραμένει μια 100% ναζιστική οργάνωση, πόυ υποδύεται τον (σκέτο) «εθνικισμό», κρύβοντας τον ναζισμό της. Ε, σ’ αυτό ακριβώς το «ξέπλυμα» της Χ.Α. [από τη ναζιστική της φύση] συνέβαλλε ο Τ.Φ. (γι’ αυτό και είπα ότι «ξεπλένει τους ναζί», στον τίτλο του video…)

2) Το Ολοκαύτωμα (δηλαδή η οργανωμένη εξόντωση Εβραίων κ.ά. σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, κλπ.) αποδεδειγμένα ΔΕΝ άρχισε «όταν ο Χίτλερ άρχισε να χάνει τον πόλεμο» (όπως ισχυρίστηκε ο Τ.Φ.)

Αντίθετα, η μαζική εξόντωση (και σε στρατόπεδα θανάτου) ξεκίνησε σε μία εποχή (1941-1942) που ο γερμανικός στρατός ήταν νικηφόρος σε ΟΛΑ τα μέτωπα. Αυτό είναι πέραν πάσης αμφισβήτησης. (ΔΕΝ έχει καμμία σημασία το ότι παράθεσα σκηνές από φιλμ του «σιωνιστικού BBC», όπως μου καταλόγισε ο λίβελλος. Τα στοιχεία είναι αμέτρητα…) Πλήρης τεκμηρίωση αυτού του ιστορικού γεγονότος είναι εδώ:

(και στο εξής βίντεο: http://www.youtube.com/watch?v=t_9XwoCzNCc).

Εκείνο που εννοούσε ο εικονικός ηθοποιός στο τέλος του δικού μου video [στο 5:14] ΔΕΝ είναι ότι ο Τ.Φ. «είναι φασίστας» (όπως ισχυρίζεται ότι τον είπα), αλλά ότι… όποιος υποτιμά τόσο σοβαρά το Ολοκαύτωμα, είναι εύλογο να υποτιμά επίσης τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χ.Α. (και τον ναζισμό γενικότερα)…


Εν κατακλείδι, είχα πει ότι «ξεπλένει τους ναζί» ο Τ.Φ. για δύο λόγους. Διότι:

 • [i] ο Τ.Φ. αρνιόταν τον ναζιστικό χαρακτήρα της Χ.Α στηρίζοντας το ψέμα (της) ότι δήθεν «δεν ήταν φασιστική», κλπ.

αλλά και διότι

 • [ii] ο Τ.Φ. απάλλαξε τον original γερμανικό ναζισμό από μεγάλο μέρος της ευθύνης του για τη γενοκτονία των Εβραίων (εφόσον, κατά τον Τ.Φ. «ξεκίνησε [μόνο] όταν ο Χίτλερ άρχισε να χάνει τον πόλεμο», κλπ.)

Το υπόλοιπο παλιό άρθρο, το φύλαξα στο σκληρό μου δίσκο αλλά αποφάσισα να σβήσω τμήματά του, σαν ασήμαντα ή περιττά, αφού η ουσία ήταν η ανασκευή των «επιχειρημάτων» του λιβέλλου. Βέβαια, ήταν λίγο βαρύς ο τίτλος του άρθρου (όπως και το URL στα αγγλικά). Εσείς, όμως… αν σας διέσυραν σαν «αρχι-αλητο-χαφιέδες κουκουλοφόρους»… πληρωμένους από μυστικές υπηρεσίες, ΠΩΣ θα αντιδρούσατε?

Παραθέτω τώρα, το παλιό εκείνο άρθρο μου (23 Οκτ. 2013),  μαζί με ένα άλλο παλιό σχετικό άρθρο μου (25 Οκτ. 2013), όπου έκανα κάποιες συντομεύσεις και  εκφραστικές βελτιώσεις (προς το ηπιώτερον):

(αρχή παλιού άρθρου 1, 23 Οκτ. 2013)

Ο μέγας επώνυμος διανοητής Τάκης Φωτόπουλος απάντησε στην… ασημαντότητά μου. 🙂 Δηλαδή, απάντησε στο video που του αφιέρωσα και στο προηγούμενο άρθρο μου. Ορίστε η αρχή της «απάντησής του», σε screen shot:

periektikos-vothros1
(κλικ για μεγέθυνση)

Λοιπόν…  Πρώτα-πρώτα, η αρχή της «απάντησης», δηλαδή αυτό εδώ το απόσπασμα:

[κάνε μου μήνυση…)
-συνιστά ξεκάθαρη ομολογία... ήδη τελεσθείσας παρανομίας!

 • Τουτέστιν… ο επώνυμος συγγραφεύς Τάκης Φωτόπουλος ομολογεί ότι εξαπολύει ποινικά κολάσιμη λάσπη και συκοφαντική δυσφήμηση, απολύτως συνειδητά και με δόλο, πάνω στην… ασημαντότητά μου (!), έχοντας ήδη παραβιάσει συνειδητά (και κατ’ εξακολούθηση) όλη τη σχετική νομοθεσία, καθώς και κάθε δεοντολογία.
 • Επιπλέον, απειλεί ξεκάθαρα να επαναλάβει τις εν λόγω παρανομίες (χώρια τις ύβρεις, που είναι… πταίσματα -χεχε). 🙂

-Το καταλάβατε?  Πάμε ξανά…

 • Για να σταθεί μια μήνυση, πρέπει να έχει ήδη διαπραχθεί παρανομία.  Αρα, το εξής που λέει ο λίβελλος, αποτελεί ομολογία: «…O άθλιος αλητοχαφιές Οmadeon (που τον καλούμε άλλη μια φορά να μας κάνει μήνυση για να βγάλει την κουκούλα και να δουν όλοι με τι άθλιο υποκείμενο έχουμε να κάνουμε), σήμερα αποχαλινώθηκε….»
 • Τα ίδια ακριβώς υπέστησαν και άλλοι. Π.χ. πολύ πρόσφατα, ένας συντάκτης του blog «Βαθύ Κόκκινο». ο οποίος μάλιστα… αποκάλυψε και το πλήρες ονοματεπώνυμό του, αλλά αυτό δεν σταμάτησε καθόλου τη λάσπη που του έριχνε ο Τάκης Φωτόπουλος. Ορίστε σχετικό λινκ:

[…] Π.χ. Εγραψε [o Τ.Φ.] στην ίδια βοθρο-σελίδα, προς το «Βαθύ Κόκκινο»:

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (10/10/13): Καλέσαμε τον κουκουλοφόρο αλήτη που έγραψε τα παραπάνω κατάπτυστα βρώμικα σχόλια κατά του Τ.Φ. στο «Βαθύ Κόκκινο» να μας κάνει μήνυση, ώστε να αναγκαστεί να βγάλει πραγματικά την κουκούλα και να δουν όλοι ποιοί είναι αυτοί οι αλήτες και με τι παρελθόν τολμάνε και βρίζουν έτσι, ανθρώπους καταξιωμένους που δεν κρύβονται κάτω από κουκούλες. Αυτός, θρασύδειλα, αντί να βγάλει την κουκούλα του, σκυλοβρίζει ακόμα πιο χυδαία τον Τ.Φ. και μας δίνει ένα παντελώς άγνωστο όνομα να τον μηνύσουμε που πιθανότατα είναι ανύπαρκτο. Αν θέλει το αληταριό αυτό που εξακολουθεί να ασχημονεί έτσι κατά του ΤΦ για να κάνει τον «άντρα», να μας να κάνει μήνυση ώστε να δούμε όλοι το παρελθόν του, τις πολιτικές διασυνδέσεις του και τι βρώμικο ρόλο παίζει, μαζί με ποιους. Ο Τ.Φ. δεν κρύβεται. Τον ξέρουν όλοι, και το παρελθόν του και το παρόν του, και μπορεί να τον βρει εύκολα να του κάνει μήνυση . Αυτόν τον πιθανό αλητοχαφιέ, σαν τον φίλο του Omadeon, ποιος τον ξέρει για να τον κρίνει τι πραγματικό ρόλο παίζει; Αν δεν το κάνει, όλες οι υποψίες μας θα αποδειχτούν αληθινές.

(ΔΕΥΤΕΡΗ φορά που επιτίθεται με δεδηλωμένο σκοπό να προβοκάρει, για να του κάνουν μήνυση).

(τέλος παλιού άρθρου 1, 23 Οκτ. 2013)


(αρχή παλιού άρθρου 2, 25 Οκτ. 2013)

(κλικ για μεγέθυνση)
(κλικ για μεγέθυνση)

Επειδή αυτός ο λίβελλος δύσκολα διαβάζεται, θα τονίσω με κόκκινο / bold τα ελάχιστα μέρη του που… καταφέρνουν να πουν κάτι (=ο,τιδήποτε που να ΜΗΝ είναι… ύβρεις και λάσπη). Για να σας βοηθήσω ακόμη περισσότερο, πέρασα πρώτα με strike-through font όλο το θόρυβο της ακραίας λάσπης (αφού περί θορύβου πρόκειται, με ΜΗΔΕΝΙΚΟ περιεχόμενο Πληροφορίας). Παραθέτω λοιπόν την αρχή του λιβέλλου:

Η αποχαλίνωση του αλητοχαφιέ Omadeon

Ο άθλιος αλητοχαφιές Οmadeon (που τον καλούμε άλλη μια φορά να μας κάνει μήνυση για να βγάλει την κουκούλα και να δουν όλοι με τι άθλιο υποκείμενο έχουμε να κάνουμε), σήμερα αποχαλινώθηκε. Προχώρησε στην πιο βρώμικη λάσπη που ακόμη και ένας επαγγελματίας λασπολόγος σαν αυτόν θα σκεφτόταν να την κάνει. Έφτιαξε ενα ολόκληρο βίντεο με ξεκομμένα αποσπάσματα απο συνεντευξεις του Τάκη Φωτόπουλου(Τ.Φ) σε διαφορετικούς χρόνους για να αποδείξει οτι είναι…κρυφο-φασίστας που ξεπλένει τους ναζί και τη Χρυσή Αυγή! (http://www.youtube.com/watch?v=IDd7lbQ-6EY&feature=player_detailpage#t=12). Αυτή ειναι μια τόσο άθλια συκοφαντία που ελλείψει λαϊκής δικαιοσύνης δεν θα διστάζαμε, αν έβγαζε την κουκούλα του, να τον παραπέμπαμε στην αστική δικαιοσύνη για να ξεβρωμίσει ο τόπος από παρόμοια καθάρματα που ξεφτιλίζουν κάθε έννοια έντιμου πολιτικού λόγου, τον οποίον κατεβάζουν στο επίπεδο των μυστικών υπηρεσιών, στις οποίες πιθανότατα ανήκει!

Ο Οmadeon ξεκίνησε τη βρώμικη λασπολογία του με ένα καθαρό γκεμπελισμό που πολύ αμφιβάλλουμε αν και ο ίδιος o Γκέμπελς θα τολμούσε, γιατί ξεδιάντροποι σαν τον Οmadeon είναι σπάνιοι «άνθρωποι», δηλαδη «άνθρωποι» που διαθέτουν ελάχιστα στοιχεία από το ανθρώπινο γένος επάνω τους, έτσι που αν τον πεις ζώον θα είναι η μεγαλύτερη βρισιά στα ζώα! Αυτό που έκανε είναι να αποκόψει μια φράση από την αρχή της συνέντευξης του Τ.Φ. στον Νιάκα (Φλας 26/9/2012) οτι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι καν φασιστικό μόρφωμα» από την εξήγηση που ο Τ.Φ έδωσε παρακάτω στην ίδια συνέντευξη σχετικά με το γιατί κατά την άποψη του δεν ήταν. […]

Παραλείποντας όλο τον λασπώδη ΘΟΡΥΒΟ, η ουσία των προηγουμένων είναι η εξής:

Ο Οmadeon ξεκίνησε τη βρώμικη λασπολογία του με ένα καθαρό γκεμπελισμό. […]Αυτό που έκανε είναι να αποκόψει μια φράση από την αρχή της συνέντευξης του Τ.Φ. στον Νιάκα (Φλας 26/9/2012) οτι «η Χρυσή Αυγή δεν είναι καν φασιστικό μόρφωμα» από την εξήγηση που ο Τ.Φ έδωσε παρακάτω στην ίδια συνέντευξη σχετικά με το γιατί κατά την άποψη του δεν ήταν. […]

ΑΠΑΝΤΗΣΗ:

Παπατζιλίκια, δηλαδή συνειδητά ψεύδη. Διότι…

Κατ’ αρχάς, δεν «αποκόπηκε» μόνο η φράση που παραθέτει ο λίβελλος, αλλά η εξής, πολύ πιο πλήρης και εννοιολογικά αυτοτελής φράση:

«η Χρυσή Αυγή, η οποία δεν είναι καν φασιστικό μόρφωμα… δηλαδή είναι ένα κακού είδους εθνικιστικό κίνημα…»

-όπου το δεύτερο τμήμα της φράσης (που παρέλειψε ο λίβελλος για… γκεμπελικούς λόγους -χεχε) ήταν:

«ένα κακού είδους εθνικιστικό κίνημα…»

-που ορίζει, με απόλυτη σαφήνεια… ΤΙ ακριβώς θεωρούσε ότι είναι η Χρυσή Αυγή, ο Τάκης Φωτόπουλος, εκείνη την εποχή (26/9/2012).


 • Ε, ναι. Εκείνη την εποχή, που [ορισμένοι]… λυώναμε τα πληκτρολόγιά μας (π.χ. ΕΔΩ) για να καταδείξουμε τη φασιστική φύση της Χρυσής Αυγής, ξεσκεπάζοντας το τεράστιο ψέμα της. ότι (δήθεν) είναι απλώς «εθνικιστική»… -Εκείνη την εποχή [*], ακριβώς, ο Τάκης Φωτόπουλος μας έκανε χαλάστρα, διαψεύδοντας και υπονομεύοντας την αλήθεια που βγάζαμε στο φως… ενισχύοντας καταστροφικά το μεγάλο ψέμα της Χρυσής Αυγής [προς τα έξω] ότι (δήθεν) «δεν είναι φασιστική, αλλά εθνικιστική«.

Οριστε π.χ. ένα ποστ μου, 3 μέρες πριν εκείνη τη συνέντευξη του Τ.Φ.:

Δηλαδή, με τα λόγια του ιδίου:

«δεν είναι φασιστικό μόρφωμα, αλλά [είναι] ένα κακού είδους εθνικιστικό κίνημα«, η Χρυσή Αυγή

 • Αρνούμενος το ολοφάνερο, το εντελώς μπροστά στα μάτια όλων, ο Τάκης Φωτόπουλος απευθύνεται είτε σε πολύ ηλίθιους, είτε σε όσους… δεν είδαν το (δήθεν «γκεμπελικό») βίντεο […]

[*] Είπα «Εκείνη την εποχή», δηλαδή στις 26/9/2012, ημερομηνία που το δικό μου video προβάλλει φανερά στον τίτλο πάνω από το κεφάλι του Τ.Φ. και καθόλου δεν έκρυψε, ούτε μπερδεύει τα δύο διαφορετικά βίντεο-πηγές, ούτε αμελεί να δώσει και συνδέσμους σ’ αυτά μέσα στο άρθρο που το συνοδεύει, κλπ.

 • Κάντε κλικ ΕΔΩ για να δείτε το original video της συνέντευξης, ρυθμισμένο έτσι ώστε να ξεκινάει στο ακριβές χρονικό σημείο [17:34], λίγο πριν αρχίσει να λέει ο Τ.Φ. όσα αναφέρθηκαν μέσα στο δικό μου video.

Προσέξτε:

 • Aμέσως μετά (στη συνέντευξη), ο Τάκης Φωτόπουλος συγκρίνει το «κακού είδους εθνικιστικό κίνημα» της Χρυσής Αυγής. με… καλά(?) είδη εθνικιστών της ΕΕ, τους οποίους ορίζει σαν «συνεπείς ιδεολογικά» («κατά της παγκοσμιοποίησης») καθώς τους απαριθμεί. Δηλαδή, επαληθεύει όσα εξήγησα. Ούτε καν διανοήθηκε να αμφισβητήσει (τότε)…το ότι η Χρυσή Αυγή είναι ένα «κακού είδους εθνικιστικό κίνημα«
 • Το γεγονός ότι… πολλούς μήνες αργότερα, ο Τ.Φ. άρχισε να θεωρεί τη Χρυσή Αυγή «μη-συστημική» κλπ. μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα και μετά τις διώξεις εναντίον της… είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ, δεν αναιρεί το γεγονός ότι ΔΕΝ τη θεωρούσε φασιστική, αλλά εθνικιστική.
 • Επομένως, στο θέμα αυτό, ο λίβελλος ΨΕΥΔΕΤΑΙ συνειδητά.

Όλα όσα γράφει ο λίβελλος μετά, περί «παρακρατικής» φύσης (ή όχι) της Χ.Α. είναι μπούρδες, ή και στάχτη στα μάτια. Διότι… καθόλου ασυμβίβαστο ή παράλογο δεν είναι, για ένα φασιστικό κίνημα, το να είναι επίσης παρακρατική συμμορία. Τίποτε από όλα αυτά δεν αποκλείει τίποτε από τα υπόλοιπα.

Ορίστε ΤΙ λέει ο λίβελλος, πιο κάτω:

Κατά τον ΤΦ, η ΧΑ δεν ήταν τότε φασιστικό μόρφωμα εφόσον ενεργούσε σαν «παρακρατικό μόρφωμα». Αλλιώς θα μπορούσε το κράτος να την είχε συντρίψει την άλλη μέρα. Αφού δεν το ειχε κάνει μέχρι τότε, τόνιζε ο Τ.Φ στη συνέντευξη του τον Σεπτέμβρη 2012, κάποιοι στον κρατικό μηχανισμό προφανώς ήθελαν να υπάρχει η ΧΑ για τους δικούς τους λόγους.

 • Τρίχες! Δηλαδή… ΔΕΝ υπάρχει καμμία βάση για εκείνο το «εφόσον», ούτε αναιρείται ο ορισμός της Χ.Α. από το γεγονός ότι το κράτος «θα μπορούσε να (τη) συντρίψει την άλλη μέρα».

ΟΛΑ αυτά ΔΕΝ αναιρούν την άποψη (του Τ.Φ.) ότι η Χρυσή Αυγή είναι «κακού είδους εθνικιστικό κίνημα», αλλά αποτελούν… παπατζιλίκια, δηλαδή ασκήσεις ανορθολογισμού. Π.χ. ο λίβελλος λέει

Για οποιονδήποτε έχει ιδέα για τι πράγμα μιλάει (και προφανώς οι υπηρεσίες δεν μορφώνουν τόσο πολύ τα μέλη τους για να καταλαβαίνουν τέτοιες «λεπτομέρειες» της πολιτικής επιστήμης) μια οργάνωση ή θα είναι φασιστική/εθνικοσοσιαλιστική κλπ. ή θα ειναι παρακρατική. Και τα δύο δεν γίνεται γιατί τότε δεν θα είναι γνήσια φασιστική/εθνικοσοσιαλιστική που ιστορικά απαιτεί αυτονομία από το κράτος, ώσπου να μπορέσουν να το καταλάβουν(είτε με τη βία, είτε με εκλογές) για να εφαρμόσουν οι εθνικοσοσιαλιστές το πρόγραμμα τους.

Ουφ… [παρακάμπτοντας τη βαρύτατη συκοφαντία εις βάρος μου, ότι δήθεν… πληρώνομαι ως… πράκτωρ μυστικών υπηρεσιών(!!!)]…

Εδώ, η μπουρδολογία συνεχίζεται. Αδυνατεί (η δεν θέλει) να καταλάβει το απλούστατο, το ότι κανένας (μας) δεν θεώρησε ποτέ… αυτoύς τους iμιτασιόν- και γιαλατζί- ναζιστές της Χρυσής Αυγής. σαν… αυθεντικούς (German-style-) εθνικοσοσιαλιστές, που θα εφάρμοζαν ποτέ «σοβαρό πρόγραμμα» εθνικοσοσιαλισμού (μη χέσω τώρα). Χοντρο-μ@λάκες είναι, ανεγκέφαλοι… […] θρασύδειλοι ψεύτες και τραμπούκοι. Επομένως είναι αχυρένια επιχειρήματα (strawman arguments) όλα τα υπόλοιπα…

Αν… χάσατε επεισόδια:

Σε αυτό το blog:

Αν χάσατε… ακόμη παλαιότερα επεισόδια:

 • […]

5 comments

  • E, ναι… αλλά κάτι ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.

   Εσπευσαν ήδη Χρυσαυγίτες να κάνουν αρνητικά σχόλια (και προφανώς περισσότερα dislike).
   Π.χ. ένας που υπογράφει σαν «αντι-νεοταξίτης». Αν πας στο δικό του κανάλι, θα δεις πόσο καλά στηρίζει Κασιδιάρη κ σία.

   Επαναλαμβάνει το κόλπο με τους ΚΚΕδες του διαδικτύου,
   Πριν 2 χρόνια μπήκαν όλοι οι φανατικοί ΚΚΕδες να τον υπερασπιστούν.
   Τώρα που τον έφτυσε το ΚΚΕ (αθόρυβα)… στήνει το ίδιο περίπου σκηνικό μαζεύοντας στήριξη από ναζιστές !!!

 1. ΠΟΛΥ σημαντικό ποστ του «Βαθύ Κόκκινου»,
  σημαντικό και για όσα… ΔΕΝ λέει [ευθέως], όχι μόνο για όσα λέει:

  http://tsak-giorgis.blogspot.gr/2013/10/blog-post_16.html
  («Προς την διεύθυνση της ‘Ελευθεροτυπίας»)

  Σχόλιό μου εκεί:
  http://tsak-giorgis.blogspot.com/2013/10/blog-post_16.html?showComment=1382555913373#c1123816538505028544

  θέτω υπ’όψη σας τα εξής:

  1) Ασφαλώς ο Τάκης Φωτόπουλος είναι εκείνος που επικαλείται η ναζιστο-συμμορία στην υπεράσπισή της, κλπ.

  2) Ο Δελαστίκ, όσο κι αν έκανε κάποια λάθη, δεν έχει καμμία σχέση με τον Τ.Φ. και την υπεράσπιση της συμμορίας, είτε πολιτικά, είτε ηθικά.

  3) (κάτι σημαντικότερο) -ΜΗ σας παραπλανά η… _φαινομενική_ φαιδρότητα, ή και «χαμηλή επιρροή» του Τάκη Φωτόπουλου !

  Από τη στιγμή που… δικηγόρος της Χρυσής Αυγής επικαλείται τη δική του αρθρογραφία, ο… περίεργος (και σίγουρα ολέθριος) ρόλος του αποδεικνύεται ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ.

  Δηλαδή, _δεν_ γλυτώνει κανείς με να «τον αγνοει» (όπως κάνουμε συνήθως στο διαδίκτυο, απέναντι στα τρολ).

  Παρακολουθώ τη φθοροποιό δράση του στο διαδίκτυο, εδώ και 2 χρόνια.
  Κατέληξα ότι… μόνο με ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΗ, ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ μπορεί να εξουδετερωθεί η ζημιά που κάνει.

  π.χ. αν εγώ διαμαρτυρήθηκα για την έντυπη επίθεση μέσω «Ε» στο δικό μου ψευδώνυμο,
  https://omadeon.wordpress.com/2013/10/07/takis-fotopopulos-slanders-omadeon/
  … ΑΚΟΜΗ περισσότερο δικαιούστε να διαμαρτυρηθείτε ΚΑΙ εσείς, για προφανείς λόγους (καθώς και όλοι οι άλλοι στόχοι του κυρ-Τάκη).
  Hταν ΠΟΛΥ εύκολο για την «Ε» να με αγνοήσει, αφού είμαι το ΜΟΝΟ άτομο που διαμαρτυρήθηκε, ενώ…
  αυτό θάταν πολύ δυσκολότερο, αν υπήρχε _συλλογική_ διαμαρτυρία για την κατάπτυστη δράση του Τάκη Φωτόπουλου [εντός και εκτός διαδικτύου].

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s