ΜΗ μπερδεύετε τα ΦΑΝΕΡΑ κολλάζ με τα… δόλια μοντάζ. ΣΤΟΠ στη λάσπη !

Για προσεκτικούς αναγνώστες, το πολύ καλό άρθρο-ρεπορτάζ της Βασιλικής Σιούτηπολύ περισσότερο επιβεβαιώνεται, παρά καταρρίπτεται, από το επίσης καλό άρθρο «Σουλεϊμάν, ένα ελληνικό σήριαλ» του… παρεξηγημένου «Ιού». Υπάρχουν ωστόσο, εκτός από υπαρκτές διαφωνίες , κάποια… ζόρικα σημεία ή επιμέρους θέματα και των δύο άρθρων, που σηκώνουν πολλή συζήτηση (η οποία δεν μπορεί να γίνει τώρα, λόγω εκλογών). Τα δύο άρθρα μπορούν να θεωρηθούν ότι εντάσσονται σε δύο γενικές κατηγορίες προσεγγίσεων… φαινομενικά αντικρουόμενων!  (Προσέξτε, επιμένω ότι είναι φαινομενικά και όχι ουσιαστικά αντικρουόμενες!…)

 Η δική μου άποψη περιλαμβάνει και τα δύο αυτά είδη προσεγγίσεων (με στόχο τη διαλεκτική τους υπέρβαση), αλλά δεν είναι του παρόντος να την αναπτύξω.  Τα σημαντικότερα εμπόδια στο στοχασμό μας πάντως, δεν είναι ούτε ο [λεγόμενος] «εθνομηδενισμός», ούτε ο «πατριωτισμός». Ο «πραγματικός εσωτερικός εχθρός» (μέσα μας και ανάμεσά μας)  είναι ο ανορθολογισμός, μαζί με τον ακατάσχετο λασπο-πόλεμο.  Π.χ. Μεταφέρω από τον λίβελλο H …“μονταζιέρα” του The Press Project , ένα σχόλιό μου, φέρνοντάς το εδώ εμπλουτισμένο:

http://enosy.blogspot.com/2014/04/h-press-project.html?showComment=1398747586227#c6124386285400734986

-‘ΕΟΣ’ έχεις ξεφύγει τελείως. ΚΑΝΕΝΑΣ δεν υπονόησε, ούτε καν ο βλάκας που εικονογράφησε το άρθρο της Βασιλικής Σιούτητην οποία εσύ συκοφαντείς σαν… πράκτορα του βαθέως κράτους*(!)… ότι συναντήθηκε η Σαμπιχά με τον Τσίπρα! ΕΣΥ έκανες φάουλ, ΥΠΟΤΙΜΩΝΤAΣ ΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

ΟΛΟΣ ο κόσμος κατάλαβε ότι πρόκειται για ατυχέστατο (αισθητικά κλπ.) ΦΑΝΕΡΟ ΚΟΛΛΑΖ, η εξής φωτό με τον Τσίπρα και τη Σαμπιχά:

Ενα ΦΑΝΕΡΟ ΚΟΛΛΑΖ...
Ενα ΦΑΝΕΡΟ ΚΟΛΛΑΖ…


Μπερδεύεις το ΦΑΝΕΡΟ κολλάζ με το δόλιο ΜΟΝΤΑΖ. Το φάουλ είναι ΟΛΟ δικό σου.

Σε πάρα πολλά, όμως [δηλαδή σε ΟΛΑ]… που γράφει το άρθρο της Βασιλικής Σιούτη …επί της ουσίας, εσύ ΤΙΠΟΤΕ δεν απάντησεςΔΕΝ υπάρχει μονταζιέρα στο Press Project, αν και το άρθρο παίρνει μια θέση [ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΙΜΗ σαν(*)] βλαβερή για τον ΣΥΡΙΖΑ, λες κι ο Τσίπρας είναι υπεύθυνος για… λαθροχειρίες σαν τη ΔΙΚΗ ΣΟΥ.

Έλεος…  –Και  κάτω τα χέρια από το Press Project! «Μονταζιέρα» δεν είναι, ούτε και ήταν, ποτέ!


2014-04-29-10-32-59.wmv_snapshot_00.28_[2014.04.29_10.37.45]
(κλικ για μεγέθυνση)
Enhanced by Zemanta

  • (*) UPDATE:  Αν και μετέφερα το σχόλιό μου εδώ ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ, μη-αλλοιώνοντας, λόγω αρχών, την ουσία του… το διόρθωσα λίγο εκ των υστέρων. ΔΕΝ θεωρώ ΚΑΘΟΛΟΥ ότι η Βασιλική Σιούτη είχε θέσεις που βλάπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ, ή την παραμικρή πρόθεση για κάτι τέτοιο.

One comment

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s