Χαράλαμπος Αθανασίου: στέλνει το Νίκο Ρωμανό στο χάρο, αλλά έδινε χάρη σε… εμπόρους ναρκωτικών!

Εδινε Χάρη σε εμπόρους ναρκωτικών, αλλά για το Νίκο Ρωμανό το χάρο
Πρόσφερε χάρη σε εμπόρους ναρκωτικών και φέρνει… το χάρο στο Νίκο Ρωμανό

Διαβάστε:

«…πρότεινε στο συμβούλιο χαρίτων και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας την απονομή χάριτος σε εμπόρους ναρκωτικών, σε πολιτευτές που είχαν χάσει το δικαίωμα να εκλέγονται και σε κατάδικους του κοινού ποινικού δικαίου για να διοριστούν στο δημόσιο; Εν ολίγοις, γιατί επέλεξε από τις δεκάδες χιλιάδες καταδικασμένων ακόμη και για μικροκλοπές να προτείνει την
απονομή χάριτος σε ναρκέμπορους?»

[…]

«…Μπορεί ένας υπουργός Δικαιοσύνης σε μια ευρωπαϊκή χώρα να εισηγείται να απονέμεται χάρις σε εμπόρους ναρκωτικών, σε ανθρώπους που έχουν κλέψει ή εξαπατήσει το ελληνικό δημόσιο και ποινικούς οι οποίοι θα αναλάβουν έργο φύλαξης; Μπορεί η χάρις να απονέμεται με ευθύνη του υπουργού Αθανασίου, όχι για να διορθώσει κοινωνικές αδικίες, αλλά για να κάνει ρουσφέτια σε έναν κόσμο παραβατικότητας και εγκλήματος; Απ ότι φαίνεται η απονομή χάριτος είναι αυτό το πράγμα, για τον κύριο Αθανασίου…»

και

ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΤΟ «HOT DOC» ΣΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΤΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ (Ιούλιος 2014):

-Κύριε Αθανασίου, δοκιμάστε χαρακίρι!


Ρωμανός: «…προσπερνάω την οποιαδήποτε πιθανότητα να κάνω πίσω και απαντάω με ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΗ ΝΙΚΗ Ή ΑΓΩΝΑ ΩΣ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ.
Σε κάθε περίπτωση, αν το κράτος με δολοφονήσει με την στάση του, ο κύριος Αθανασίου και η παρέα του θα μείνουν στην ιστορία ως μια συμμορία δολοφόνων, ηθικοί αυτουργοί σε βασανισμό και δολοφονία πολιτικού κρατουμένου. Ας ελπίσουμε μόνο να βρεθούν εκείνα τα ελεύθερα πνεύματα που θα δικάσουν το δίκαιο της δικαιοσύνης τους με τον τρόπο τους…»

romanos-2351416495114Νίκος Ρωμανός

«Πριν από έξι σχεδόν χρόνια, δύο παιδιά, δύο φίλοι, χωρίστηκαν για πάντα. Η σφαίρα του αστυνομικού που σκότωσε τον Αλέξη Γρηγορόπουλο, έγινε αυτή που μεγάλωσε σε μια νύχτα τον φίλο του, Νίκο Ρωμανό. Σήμερα, αυτός που “θα μπορούσε να είναι στη θέση του” πυροβολεί κατά των κρατικών δολοφόνων χωρίς σφαίρες. Αρκούν οι ιδέες του.

Ο Νίκος Ρωμανός έπαψε εκείνο το βράδυ να είναι παιδί. Μια νύχτα αρκούσε για να πάρει τα μαθήματα που άλλοι χρειάζονται επτά ζωές για να διδαχτούν, και πάλι μένουν μετεξεταστέοι.

Όσοι επιχαίρουν με την κατάσταση της υγείας του, που μετά από 23 ημέρες απεργίας πείνας συνεχίζει να παίζει την ζωή του κορώνα γράμματα, θα παραμείνουν μια ζωή βουτηγμένοι στα σκατά που οι ίδιοι αγαπούν τόσο που πασχίζουν να μοιραστούν με τους γύρω τους…»


«Κοίτα ποιος μιλάει απαξιωτικά για τον απεργό πείνας αναρχικό Ν. Ρωμανό που δίνει έναν δίκαιο αγώνα ρισκάροντας την ζωή του!!! Ο ογκόλιθος της πολιτικής σκέψης γραμματέας της ΝΔ, Ανδρέας Παπαμιμίκος που με ανάρτησή του στο facebook αποδίδει στον νεαρό αναρχικό ότι «επιδιώκει πολιτικό εκβιασμό». Και τα ισχυρίζεται αυτά ένας τύπος που κατηγορείται για κακουργήματα (• υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου •  κατ” εξακολούθηση, απάτης σε βάρος του Δημοσίου •  νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες•  και έκδοσης πλαστών και εικονικών τιμολογίων) για κάποιες… τραβηχτικές  που έκανε από τον κρατικό κορβανά μέσω MKO γύρω στα 5.000.000 ευρώ!…»

5 comments

 1. http://www.huffingtonpost.gr/2014/12/02/proedros-tei-rwmano_n_6254796.html

  Ο Πρόεδρος του ΤΕΙ «αδειάζει» Αθανασίου-Λοβέρδο περί τηλε-μαθημάτων για το Ρωμανό

  ( 02/12/2014 5:41 μ.μ. )

  …το Υπ.Δικαιοσύνης το οποίο έχει βρεθεί στο στόχαστρο αυτές τις ημέρες, φαίνεται πως προσπαθεί με κάθε…μέσο να βάλει ένα τέλος στην όλη υπόθεση. Όχι βέβαια με την χορήγηση εκπαιδευτικής άδειας – αφού δηλώνει αναρμόδιο- αλλά με την «ιδέα» που πρότεινε περί παρακολούθησης των μαθημάτων από τον κρατούμενο με τηλεδιάσκεψη. Το όλο θέμα δε το παρέπεμψε προς διερεύνηση στο Υπουργείο Παιδείας και στον Ανδρέα Λοβέρδο.

  Μόνο που αυτή η «ιδέα» δεν μπορεί να εφαρμοστεί!

  Αυτή τουλάχιστον είναι η άποψη του καθ’ ύλην αρμόδιου Μιχάλη Μπρατάκου, προέδρου του ΤΕΙ Αθήνας και συγκεκριμένα στο Τμ.Διοίκησης Επιχειρήσεων Μονάδων Υγείας, όπου επρόκειτο να φοιτήσει ο Ν.Ρωμανός…

  […]

  …«η φυσική παρουσία του κ.Ρωμανού τουλάχιστον στα εργαστήρια είναι απαραίτητη. Και φανταστείτε πως ουσιαστικά έχει ήδη χάσει το πρώτο εξάμηνο, αφού δεν έχει παρακολουθήσει το 60% των εργαστηρίων τα οποία είναι υποχρεωτικά. Απομένουν μόλις πέντε, αλλά πως θα προλάβει να αναπληρώσει τα κενά, τα οποία βέβαια θα τον ακολουθήσουν και το επόμενο εξάμηνο;». Το δε δεύτερο εξάμηνο, στη σχολή του Ρωμανού έχει σχεδόν αποκλειστικά εργαστηριακά μαθήματα ενώ όπως σχολίασε «Είμαστε ίδρυμα. Για άλλες σχολές σε άλλα ιδρύματα μπορεί οι τηλεδιασκέψεις να λειτουργούν, αλλά όχι για εμάς. Έχουμε ασκήσεις, τεστ, πως θα γίνουν αυτά;».

  Όπως σημειώνει δε ο κ.Μπρατάκος και στο παρελθόν, νεαρός κρατούμενος για υποθέσεις ληστειών είχε λάβει άδεια και παρακολουθούσε τα εργαστήρια του ΤΕΙ και μάλιστα ήταν πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του.

  Πέραν πάντως του ότι η φυσική παρουσία του κάθε φοιτητή στα εργαστήρια είναι υποχρεωτική δεν φαίνεται να υπάρχει και κανένας τρόπος αυτή τη στιγμή για να μπορέσουν να ξεκινήσουν μαθήματα μέσω «τηλεδιάσκεψης». Όπως εκτιμά ο κ.Μπρατάκος «χρειάζεται ολόκληρη τεχνολογική υποδομή. Για να γίνει αυτό που προτάθηκε θα πρέπει επίσης να έχουμε στο ΤΕΙ με κάθε μέρα έναν ειδικό τεχνικό πληροφορικής, να τοποθετήσουμε μηχανήματα και να είμαστε “συνδεδεμένοι” όλη μέρα με τη φυλακή» εξηγεί ο κ.Μπρατάκος…

 2. Sofia Lampiki:
  Καινούργιο ταλέντο του κου Θανάση Χειμωνά.
  ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΡΩΜΑΝΟΥ!!
  Η Ανίτα στα μαθε αυτά αγόρι με το σκουλαρίκι;

  Thanassis Chimonas
  20 ώρες ·

  Ας μη γελιόμαστε. Ειναι αδύνατον ο Νικος Ρωμανός, ενας 20χρονος νέος καταβεβλημένος μετα απο τρεις εβδομάδες απεργίας πείνας, να έγραψε την επιστολή που του αποδίδεται. Τον Ρωμανό τον χρησιμοποιούν κάποιοι που ονειρεύονται να αιματοκυλίσουν την χωρα (οι οποίοι φυσικά και αδιαφορούν για το αν ο ίδιος θα επιζήσει ή οχι). Οι ανθρωποι αυτοί γνωρίζουν πως αυτη την στιγμή τους παρουσιάζεται η τελευταία ευκαιρία για γενικευμένη εξέγερση καθώς μετά την αναμενόμενη επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές θα ειναι αδύνατον να ξεσηκώσουν τον κοσμο απέναντι σε μια αριστερή κυβέρνηση. Το κράτος οφείλει να προστατέψει τοσο τον ίδιο τον Ρωμανό οσο και όλους τους Ελληνες πολίτες.

 3. «…Στο παρελθόν,υπήρχαν άνθρωποι όπως ο πατέρας του ο οποίος ως Χίτης, θεωρούσε πως η άλλη άποψη είναι έγκλημα που πρέπει να τιμωρηθεί με ξύλο,εξορία και φυλακή. Αλλά ο κύριος Αθανασίου εκπροσωπεί αυτή τη στιγμή την Ελληνική Δημοκρατία. Πρέπει να απαντήσει αν σε αυτή τη Δημοκρατία, το να απελευθερώνεις εμπόρους ναρκωτικών είναι προτιμότερο απ το να σωφρονίζεις και να παιδεύεις εφήβους που υπήρξαν παραβατικοί.»

  http://www.4news.gr/%CE%B1%CE%BD-%CE%BF-%CF%81%CF%89%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CF%82-%CE%AE%CF%84%CE%B1%CE%BD-%CE%AD%CE%BC%CF%80%CE%BF%CF%81%CE%BF%CF%82-%CE%BD%CE%B1%CF%81%CE%BA%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CE%BF/

  Αν ο Ρωμανός ήταν έμπορος ναρκωτικών ο Αθανασίου θα τον είχε βγάλει…Κώστας Βαξεβάνης
  7 Δεκεμβρίου, 2014

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s