Ιδού ΠΩΣ μόνο ο Τσίπρας μπορεί ΤΩΡΑ να σώσει τη ζωή του Νίκου Ρωμανού ! (Save #NRomanos)

Μετά την απόρριψη του αιτήματος του Ρωμανού από τον Αρειο Πάγο, ο μόνος που μπορεί να σώσει τη ζωή του Νίκου είναι ο Αλέξης Τσίπρας:

  • Πρέπει να εγγυηθεί προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας (και αυτο-προσώπως) στο Νίκο Ρωμανό, ότι μόλις γίνει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ [1] θα επιτραπεί στο Νίκο να σπουδάσει, [2] θα αλλάξουν οι σχετικοί νόμοι, [3] θα τιμωρηθούν οι βασανιστές του (και οι ανάλγητοι δικαστές, υπουργοί, κ.ά. που τον εξώθησαν σε κλιμάκωση της απεργίας πείνας του σε απεργία δίψας).

alexΜόνο ένα τέτοιο διάβημα από τον Αλέξη Τσίπρα ΜΠΟΡΕΙ να οδηγήσει το Νίκο σε μία ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ αναστολή της απεργίας πείνας του.

  • Σε αντίθετη περίπτωση, εκείνο που θα προκύψει είναι ο θάνατος του Νίκου (που είναι απόλυτα αποφασισμένος να συνεχίσει με απεργία δίψας),  διότι δεν υπάρχει καμμία περίπτωση να υποκύψει (όπως επιδιώκει η κυβέρνηση και η ακροδεξιά).

Αλλά… δεν είναι μόνο ο Νίκος που θα ωφεληθεί από μια τέτοια τολμηρή και αποφασιστική παρέμβαση του Αλέξη Τσίπρα! Είναι και η αριστερά μαζί με όλες τις υγιείς κοινωνικές δυνάμεις, διότι μια τέτοια ενέργεια θα αλλάξει και το νόημα αυτής της υπόθεσης σε κάτι ριζοσπαστικότερο και ανθρωπιστικότερο, μπροστά στα μάτια της κοινωνίας (ΚΑΙ διεθνώς)…


 Στο μεταξύ…

10153853_10205672099700468_6338149341020851278_n


Διαβάστε επίσης:

One comment

  1. Ενας απεργός πείνας (από το θάνατό του) δεν κερδίζει τίποτε, ούτε καν το θάνατο των εχθρών του. Επομένως ΔΕΝ υπάρχει απεργός πείνας χωρίς _πολύ_ σοβαρή αδικία. Η απεργία πείνας είναι το ύστατο μέσο διαμαρτυρίας των αδικημένων σοβαρά που δεν υπολογίζουν ούτε τη ζωή τους, ούτε βέβαια την τεράστια ταλαιπωρία που ισοδυναμεί με βασανιστήριο. Γι αυτό ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πολλοί «έμποροι ναρκωτικών απεργοί πείνας» (που φοβάται ο γελοίος και ελεεινός ακροδεξιός Καραγκούνης της ΝΔ). Για να υπάρξει τέτοιος απεργός πείνας (πολύ σπάνια) θα πρέπει να έχει βασανιστεί τόσο άσχημα όπως ο ήρωας του «Εξπρές του Μεσονυκτίου», τόσο πολύ, ώστε να μην αξίζει πια να ζει (αν συνεχιστεί η ταλαιπωρία του).

    (αυτή είναι και η διαφορά ανάμεσα σε απεργούς πείνας και βομβιστές αυτοκτονίας. Οι δεύτεροι ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ κάτι, το θάνατο των εχθρών τους..)

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s