Λαδώστε, ψεκάστε, καθαρίσατε (απλή μέθοδος εκλογής Προέδρου)

UPDATE: Σε ξεχωριστό νέο ποστ γράφω τις δικές μου σκέψεις και διαπιστώσεις για το ίδιο θέμα.

-Omadeon


Συσπείρωση Δημοσιογράφων - Δούρειος Τύπος

Του Απόστολου Λυκεσά

Ο βουλευτής του κόμματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Παύλος Χαϊκάλης, καταγγέλλει τον Γιώργο Αποστολόπουλο (απροσδιορίστου επαγγελματικής ιδιότητος) ότι αποπειράθηκε να τον δωροδοκήσει με 2 – 3 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον Σταύρο Δήμα. Τον ηχογραφεί και τον μαγνητοσκοπεί σε μία τουλάχιστον συνάντηση. Πάει το υλικό στον εισαγγελέα ο οποίος επί δύο εβδομάδες δεν κάνει τίποτα γιατί δεν μπορεί να βρει το «λαδωτήρι».

Την δημόσια καταγγελία για την απόπειρα εξαγοράς, πραγματοποιεί ο τεχνικός επιβλέπων της καταγραφής, συνάδελφος του κ. Χαϊκάλη, ηθοποιός Λάκης Λαζόπουλος. Ο κ. Χαϊκάλης, επιβεβαιώνει την καταγγελία και καλείται συνέντευξη τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, οπότε σείονται τα ντιβιντι στα μούτρα των δημοσιογράφων προς επιβεβαίωση των καταγγελιών.

Η κυβέρνηση που… έχει την μύγα, αλλιώς δεν θα μυγιαζόταν, αντεπιτίθεται, παρότι δεν έχει καταγγελθεί ότι αυτή ήταν ο τροφοδότης και αποστολέας του «λαδωτηριού». Δίνονται αμέσως στον τύπο φωτογραφίες από ενσταντανέ του Αποστολόπουλου να συνοδεύει τον Καμμένο…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.496 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s