Ο βιασμός της Δικαιοσύνης και της Λογικής δεν επιτρέπει ΄αποστάσεις΄

Οι «εισαγγελικές αρχές» ψεύδονται ασύστολα και παραβιάζουν την κοινή λογική, όταν λένε ότι «Αν ήθελε να διαπράξει χρηματισμό ο Αποστολόπουλος, δεν θα κατέγραφε τις συναντήσεις του με τον Χαϊκάλη».

Ακόμη κι ένα μικρό παιδί κατανοεί γιατί κατέγραφε ο Αποστολόπουλος τον Χαϊκάλη:  -Για να τον εμποδίσει (μέσω εκβιασμού) να αλλάξει γνώμη αργότερα ή/και για να εξασφαλιστεί από ενδεχόμενη μπλόφα του Χαϊκάλη (ακριβώς αυτό που συνέβαινε και στην πραγματικότητα).

Είναι γελοία η δικαιολογία του Αποστολόπουλου (που δέχτηκε και ο  εισαγγελέας Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος), ότι είχε σκοπό να εκθέσει τον… παλιο-χαρακτήρα του Χαϊκάλη(!) κι ότι μόνο γι’ αυτό τον κατέγραφε. Από ΠΟΥ προέκυψε, δηλαδή, αυτή η… επιτακτική ανάγκη του Αποστολόπουλου να αποδείξει «σκάρτο» τον Χαϊκάλη? (και μάλιστα για χάρη του… Καμμένου?) Από… προσωπική εμπάθεια(!)? ή, μήπως… διότι πράγματι ο Αποστολόπουλος ήθελε να δωροδοκήσει το Χαϊκάλη, αλλά στη συνέχεια κατάλαβε ότι έπεσε θύμα… ερασιτεχνικής παγίδας (να καταγραφεί) και έδρασε με άκρατο επαγγελματισμό; (κλπ. κλπ.)

 • Ο ερασιτεχνισμός των Χαϊκάλη – Καμμένου κάνει «μπαμ». Αντίθετα, ο επαγγελματισμός του Αποστολόπουλου εξηγεί σχεδόν όλες τις (δήθεν) «απορίες» του εισαγγελικού πορίσματος.

Διαβάστε τώρα, ένα άρθρο-κλειδί γι’ αυτή την υπόθεση, του Κώστα Βαξεβάνη, ο οποίος (μέχρι στιγμής) ουδέποτε έχει πει ψέματα για τις υποθέσεις που αποκάλυψε. Ακόμη κι αν… αντιπαθείτε τον Βαξεβάνη, πρέπει να διαβάσετε το άρθρο του:

Κώστας Βαξεβάνης:

Θα ήθελα να προσθέσω και μια προσωπική διάσταση στην υπόθεση που αφήνει ακόμη και μένα που δεν εκπλήσσομαι εύκολα, άναυδο. Το άτομο το οποίο εμφανίζεται να επιχειρεί να χρηματίσει τον Χαικάλη, μετά την έκδοση του περιοδικού μας το 2012 μας είχε προσεγγίσει. Μας έδωσε πληροφορίες που αφορούσαν το παιχνίδι υπαγωγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ και το παιχνίδι των CDS και κατά καιρούς άρθρα που αφορούσαν όλα αυτά. Δήλωσε πως υπήρξε σύμβουλος του Γιώργου Παπανδρέου και της Deustche Bank και στη συνέχεια μάθαμε πως έπαιζε ρόλο συμβούλου έλληνα Τραπεζίτη.  

Δήλωνε πως ανησυχεί για την πορεία της χώρας και ανέπτυσσε προβληματισμούς για την Οικονομία, έως τη μέρα που μεταξύ σοβαρού και αστείου μου πρότεινε «αντί να παλεύεις όλη μέρα με θηρία τραπεζίτες θες να κανονίσω να τα βρείτε να σου σβήσουν και τα δάνεια;»
Η δήλωσή του αυτή, αν και δεν ήθελα να τον πιστώσω αρνητικά ότι υπηρετούσε κάποιο σχέδιο, ήταν ο λόγος που η δημοσιογραφική ομάδα του HOT DOC τον απομάκρυνε…


 Αν, μάλιστα (όπως προκύπτει από τις πιο τελευταίες εξελίξεις) κάποια στιγμή ο Αποστολόπουλος (πιθανότατα ειδοποιημένος και από καθεστωτικά κυκλώματα) κατάλαβε τις πραγματικές προθέσεις του Χαϊκάλη (να τον εκθέσει) πήρε τα μέτρα του να τον καταγράψει και εκείνος, για προφανείς λόγους (ακόμη και για να τον εκβιάσει, όπως σωστά ειπώθηκε από τον Χαϊκάλη).

«Χωρίς στοιχεία λένε οι καταγγελίες Χαϊκάλη. Ποιοι; Αυτοί που απαγόρευσαν να βγουν τα στοιχεία τα οποία υπήρχαν τόσο δυνατά όσο δεν είχαν εμφανιστεί πότε στην ελληνική πολιτική σκηνή. Μιλάμε για βίντεο, για ηχητικό, για παραδοχή ακόμα και από τον κατηγορούμενο ότι πήγε να λαδώσει το Χαϊκάλη….»

Κοντολογίς:

 • Ακόμη κι αν στη θέση του Χαϊκάλη ήταν ένας… σήριαλ κίλερ, ο βιασμός της Λογικής και της Δικαιοσύνης (που είδαμε) δεν θα ήταν μικρότερος, ή λιγότερο καταδικαστέος.

Μερικά σχόλια πολιτών:

23-12-2014 11-21-34 πμ

Στις 20 Δεκέμβρη, έγραφα τα εξής

1. Με βάση την κοινή λογική, δεν στέκουν όσα λέει ο Αποστολόπουλος. Δηλαδή… [1] ΓΙΑΤΙ το κρατούσε μυστικό από τον Καμμένο, το ότι δήθεν ήθελε να εκθέσει την «προδοσία του Χαϊκάλη»? [2] Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, γιατί δεν το είπε _αμέσως_ στον Καμμένο, ΜΟΛΙΣ ξέσπασε το σκάνδαλο, έτσι ώστε να προστατεύσει τον Καμμένο? και [3] Αν (πάλι) δεν ήθελε καν να προστατεύσει τον Καμμένο, τότε γιατί να θέλει να καταγγείλλει το Χαϊκάλη ΣΤΟΝ Καμμένο? (και άλλα πολλάαα….)

2. Η θεωρία ότι «πίσω από όλα κρύβεται ο Καμμένος» μπάζει νερά. Π.χ. διότι o Καμμένος δεν είχε κανένα λόγο να αναθέσει στον Αποστολόπουλο να καταγράψει εξίσου τις συνομιλίες του με το Χαϊκάλη. Αντίθετα, θα έπρεπε να ΜΗΝ το κάνει αυτό, έτσι ώστε να υπάρχει ΜΟΝΟ εκείνη η καταγραφή που τον ΣΥΜΦΕΡΕΙ (εκείνη του Χαϊκάλη)! Αρα, Θεωρώ πρωτίστως ένοχο τον Αποστολόπουλο, σαν συνέπεια. Το αν ή όχι εμπλέκεται και ο Σαμαράς ή η ΝΔ, είναι το ΜΟΝΟ πραγματικό ερώτημα (λογικά). ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑ.

Δεν μπορούσα όμως να φανταστώ την κατρακύλα που ακολούθησε, στο «Πόρισμα»:

…Στο πόρισμα, που παρέδωσε ο Παναγιώτης Παναγιωτόπουλος στον προϊστάμενό του Ισίδωρο Ντογιάκο, αναφέρεται πως «δεν επιβεβαιώνονται οι καταγγελίες του βουλευτή Παύλου Χαϊκάλη», αποδεχόμενος ουσιαστικά τους ισχυρισμούς του Γιώργου Αποστολόπουλου ότι στόχος ήταν «να τον παγιδεύσει» ώστε «να αποδείξει στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο πως είναι ανέντιμος». «Ήθελα να αποδείξω το ηθικοπολιτικό χάλι του», είπε ο Γιώργος Αποστολόπουλος. 

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσε ο εισαγγελέας και οι δύο πρωταγωνιστές της υπόθεσης φέρονται να γνώριζαν πως καταγράφονται οι συνομιλίες τους, καθώς και ο Γιώργος Αποστολόπουλος βιντεοσκοπούσε τις επαφές του με τον βουλευτή των Ανεξάρτητων Ελλήνων.  Ο εισαγγελέας έκρινε παράνομο το ηχογραφημένο και μαγνητοσκοπημένο υλικό και για αυτό το λόγο δεν μπόρεσε να το αξιοποιήσει με αποτέλεσμα να βασιστεί αποκλειστικά στις καταθέσεις των εμπλεκόμενων μαρτύρων και υπόπτων. «Αν ήθελε να διαπράξει χρηματισμό ο Αποστολόπουλος, δεν θα κατέγραφε τις συναντήσεις του με τον Χαϊκάλη», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι εισαγγελικές αρχές…

Οι εισαγγελείς που έγραψαν ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ σαν «πόρισμα» αξίζει να φάνε ΙΣΟΒΙΑ για κατάχρηση εξουσίας και συνεργία σε ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ. Η Δικαιοσύνη ΠΕΘΑΝΕ στη χώρα μας, από τη στιγμή που ΔΕΝ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ τέτοιοι «ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ»!

Άρα:

 • ΜΗΝ ξανακούσω, πια, το «εμπιστευόμαστε την Ελληνική δικαιοσύνη«!


ΕΡΩΤΗΜΑ: Μπορεί η αριστερά να… «κρατήσει αποστάσεις»;

Πολύς κόσμος αναφέρθηκε στην ανάγκη «να κρατήσουμε αποστάσεις» -κάτι βασικά σωστό αν μιλάμε για βόθρους, αλλά… τελείως λάθος αν μιλάμε για παραβιάσεις αρχών, λογικής και δικαιοσύνης:

Σωστά είπε ο Δημήτρης Παπαδημούλης:

papadimouls24-12-2014 2-59-03 πμ

Μόνο που…

 • Αν ήταν αθώος ο Σαμαράς, κ. Παπαδημούλη, ΔΕΝ θα υποκαθιστούσε τη δικαιοσύνη. Μόνο αν είναι ένοχος έχει ανάγκη να το κάνει. Τελεία και παύλα.

Σωστά τα είπε και η Ζωή Κωσταντοπούλου, αλλά εκφράστηκε υπερβολικά ήπια:

 • Δεν πρόκειται για απλή «κηλίδα» στη δικαιοσύνη (όπως είπε η Ζωή Κωσταντοπούλου), αλλά για βόμβα στα θεμέλιά της και Πραξικόπημα.
 • Οταν το αστικό κατεστημένο ψεύδεται ασύστολα και παραβιάζει την κοινή λογική, η αριστερά έχει ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να αντισταθεί, αλλιώς δεν έχει καν το δικαίωμα να μιλάει. Κάθε άλλη επιλογή είναι βρώμικη, σταλινική (ή σταλινο-γενής), παράλογη και απόλυτα αντιδραστική. Δηλαδή, δεν υπάρχει ΚΑΜΜΙΑ δυνατότητα να κρατήσουμε «αποστάσεις» εδώ, ούτε καν να διανοηθούμε τυχόν (δικές μας) πολιτικές σκοπιμότητες.

Το «δώρο» για την αριστερά, αν «μεροληπτήσει» υπέρ της (φιλ)αλήθειας (αντί να επιδιώκει «τήρηση αποστάσεων») είναι ότι ΚΑΝΕΙΣ δεν θα μπορέσει μετά να της σταθεί εμπόδιο. [Σε αντίθετη περίπτωση, π.χ. αν αδιαφορήσει ή ολιγωρήσει, η «ποινή» της είναι ότι κανείς δεν θα μπορεί να την υπερασπιστεί] Τελικά, εκείνοι που είπαν ότι «ωφελείται μόνο η ακροδεξιά» από τη σαπίλα, έχουν λάθος: Ωφελείται μόνο όταν απουσιάζει η αριστερά από την έκφραση της λαϊκής οργής: -Τότε μόνο, η ακροδεξιά μπορεί να οικειοποιηθεί (και βέβαια να σφετεριστεί) αυτή τη δίκαιη οργή.

Παραθέτω τώρα μερικά χαρακτηριστικά δείγματα σχολίων για το θέμα, που δεν προέρχονται από την ακροδεξιά αλλά από αριστερούς ή προοδευτικούς ανθρώπους (κρίνοντας από τα υπόλοιπα σχόλιά τους). Ο ΣΥΡΙΖΑ (και γενικά η αριστερά) οφείλει να εκφράσει αυτά τα οργισμένα αισθήματα:

23-12-2014 11-35-18 πμ

Πολύ κακώς ορισμένοι ακολουθούν πολιτικές σκοπιμότητες «ήπιων τόνων», για να «φανούν καλά παιδιά», κλπ. Άλλωστε η ΟΥΣΙΑ του σταλινισμού ήταν, κάποτε, η ηγεμονία της πολιτικής σκοπιμότητας, όπου ο άκρατος σχετικισμός της (δήθεν-) «ταξικής» ανάλυσης έβλεπε τις «κυρίαρχες λογικές» πίσω από το κάθετι. Σήμερα όμως, στην Εποχή του Διαδικτύου, αυτό έχει ξεπεραστεί, αφού ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ πια «κυρίαρχες λογικές» μέσα στο ασύστολο ψεύδος (όταν το ίδιο το Παράλογο προτάσσεται σαν «λογική» του μνημονιακού / αυταρχικού κράτους).

 • Το «δώρο» της Απεριόριστης Πρόσβασης στην Πληροφορία, που έφερε η Διαδικτυακή Εποχή σημαίνει ότι ΔΕΝ υπάρχουν πια «κυρίαρχες λογικές» που να αντέχουν τη σοβαρή αμφισβήτηση. Απλώς δεν το έχουμε καν αντιληφθεί, οι περισσότεροι.
 • Σήμερα υπάρχει τρόπος να καταρρίπτεται ΚΑΘΕ ψεύδος, μέσω της απεριόριστης πρόσβασης σε ΟΛΑ τα δεδομένα. Ακόμη κι αν δεν βρεθούν όλα (σε κάποια συγκεκριμμένη περίπτωση) το γεγονός ότι ΜΠΟΡΟΥΝ (ίσως) να βρεθούν, κάθε στιγμή, καταρρίπτει κάθε ευσεβή πόθο επικράτησης της οποιασδήποτε «κυρίαρχης λογικής».
 • Η κύρια επικοινωνιακή τακτική άμυνας του κατεστημένου σήμερα, είναι η εξώθηση των μαζών στην ατροφία της Λογικής και στην επικράτηση του Παράλογου. Δεν στέκει κανένα άλλο ιδεολόγημα, τώρα πια. Δηλαδή, είτε θα είσαι με τη Λογική, με τη (φιλ)αλήθεια και με την αριστερά, είτε θα είσαι  με το κατεστημένο και το ψεύδος. Κι ο αγώνας κατά του ψεύδους είναι ανένδοτος από τη φύση του, δεν σηκώνει μετριοπάθειες και συμβιβασμούς. (Αηδίασα με τους καθιερωμένους πολιτικούς επαίνους προς τη Δικαιοσύνη, προς τους θεσμούς ή γενικά προς τους βουλευτές, λίγο πριν κορυφωθεί το «Χαϊκάλης-gate»…)

Περί «Κρατικού Μονοπωλίου Υποκλοπών», κλπ.

Οσον αφορά την «απαγόρευση χρήσης στοιχείων από ιδιωτικές υποκλοπές» δεν τηρήθηκε ούτε καν η τρέχουσα νομοθεσία, που επιβάλλει (σαν εξαίρεση) προτεραιότητα υπέρ του δημοσίου συμφέροντος, όταν αξιολογεί κάθε ιδιωτική καταγραφή συνομιλιών. Σαν σύνολο, ο ισχύων νόμος θάπρεπε κάποια μέρα να αλλάξει ριζικά ή και να πεταχτεί στα σκουπίδια, διότι:

yrgdsfz

O εξαιρετικός παλαίμαχος blogger «Old Boy» καταλήγει, σε ένα πολύ εύστοχο άρθρο του:

9. Την ίδια ακριβώς εποχή που ο υπερκοριός της ΕΥΠ μπορεί να σε γράφει πια όταν πας για κατούρημα και που οι «νόμιμες συνακροάσεις» έχουν γίνει ψωμοτύρι, εκτός από το μονοπώλιο της βίας, το κράτος έχει αποκτήσει και το μονοπώλιο της υποκλοπής. Υπάρχει φαίνεται κάπου στο αξιακό και νομικό μας σύστημα κάποιο ιερό δικαίωμα ιδιωτικότητας και απορρήτου όταν πας να κάνεις το πολίτευμα μπουρδέλο αποπειρώμενος να δωροδοκήσεις βουλευτή.
10. «Διαφωνώ με την πρόθεσή σου να εξαγοράσεις βουλευτή, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να μείνει η μεταξύ σας συνομιλία ιδιωτική και να μην μεταδοθεί δημόσια»Οργουελταίρος.

Δεν είμαι νομικός, κι έτσι το ψάχνω το θέμα. Ισως και να μην το κατανοώ σωστά, από νομική άποψη. Αλλά…

 • Το ότι κάθε πολίτης δικαιούται, πρέπει να μπορεί να καταγράφει και να χρησιμοποιεί (νομικά) π.χ. τις τηλεφωνικές συνομιλίες που θεωρεί ότι τον αδικούν, αποδείχτηκε σε ιστορίες όπως εκείνη που εξιστορεί το άρθρο ενός φίλου μου: «ΠΩΣ ξεφτίλισα υπάλληλο Εισπρακτικής Εταιρείας που παρανoμεί». (το… δημοφιλέστερο άρθρο αυτού του blog, αφού σε διάστημα ενός έτους είχε τις περισσότερες θεάσεις από όλα τα άλλα).

Σήμερα είναι παράλογο, αντίθετο με την κοινή λογική και με την Ακεραιότητα της Πληροφορίας στον 21ο Αιώνα, το να μην επιτρέπεται η χρήση «παράνομων» υποκλοπών από δικαστήρια. ΟΛΑ τα στοιχεία πρέπει να είναι πάντα αποδεκτά, σαν στοιχεία. Με τη μοναδική επιφύλαξη ότι ορισμένα από αυτά είναι «ευαίσθητα προσωπικα δεδομένα» και πρέπει να παραμένουν εκτός δημοσιότητας… είναι απαραίτητο όλα τα στοιχεία να λαμβάνονται υπ΄ όψη, εφόσον αποδεικνύουν τέλεση κακουργήματος ή σοβαρού αδικήματος. Το σημερινό «μονοπώλιο του κράτους στις υποκλοπές» πρέπει να σταματήσει (και πρέπει να δεσμευτεί η Αριστερά να το αλλάξει, αν και όταν γίνει κυβέρνηση).

ΟΛΟΙ πρέπει να έχουμε το ΡΗΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να καταγράφουμε νομίμως ιδιωτικές επικοινωνίες που αποδεικνύουν παρανομίες σε βάρος μας (ή σε βάρος άλλων προσώπων και/ή της ευρύτερης κοινωνίας). Η ίδια η καταγραφή δεν πρέπει να θεωρείται παράνομη. Αυτό δεν αναιρεί την προστασία προσωπικών δεδομένων. Αντίθετα, την ενισχύει έμμεσα (διότι όποιος εισβάλλει στην ιδιωτική μας επικοινωνιακή σφαίρα κάνοντας… ασχήμιες, ευκολότερα θα καταγγέλλεται, τότε, με αποδεικτικά στοιχεία).


ΕΡΩΤΗΜΑ: Υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Χμ… Ναι, υπάρχει κάποια Δικαιοσύνη, που μερικές φορές λειτουργεί σωστά, στην Ελλάδα, αλλά όχι στα υψηλότερα επίπεδα της δικαστικής ιεραρχίας. Οσο πιο χαμηλά, τόσο πιο καλά λειτουργεί η Δικαιοσύνη, κατά καιρούς (όχι πάντα)…

 • Π.χ. τον περασμένο Οκτώβρη (2014) εγώ ο ίδιος κέρδισα μια δίκη (εμφανιζόμενος, μάλιστα, χωρίς δικηγόρο!) στο Μονομελές Πρωτοδικείο, όπου με έσυρε γνωστός… «διανοούμενος» (δεν θα πω ποιός, για να μην αρχίσει πάλι τις επιθέσεις -χεχε). Ο άνθρωπος αυτός, με δικόγραφο 31 σελίδων απαιτούσε να αβήσω κάποια άρθρα και βίντεο από το διαδίκτυο, με μοναδική ουσιαστική κατηγορία ότι τον είχα πει… «κωλόγερο»! (και μερικά -άσχετα με μένα- σχόλια τρίτων). Στη δίκη πήγα χωρίς δικηγόρο(!) και απέδειξα ότι ο μηνυτής ψευδόταν ασύστολα, π.χ. όταν ισχυριζόταν (τόσο γραπτώς όσο και μέσω ενός ψευδο-μάρτυρα) ότι… «δεν ήξερε» τα προσωπικά μου στοιχεία πριν τον Μάϊο 2013, ενώ στην πραγματικότητα τα ήξερε πολύ πιο πριν (από τον Οκτώβρη 2013). Δεν μίλησα ποτέ γι’ αυτή τη δίκη, κυρίως επειδή… βαριέμαι -τώρα πια- τις διενέξεις, αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα να δημοσιοποιηθεί όλο το σχετικό υλικό και εδώ, στο blog. (Η δίκη ήταν δημόσια, έτσι κι αλλιώς)

Αλλά… από τώρα και στο εξής, ΔΕΝ υπάρχει Ελληνική Δικαιοσύνη στα υψηλότερα επίπεδα της ιεραρχίας της, όπου η Δικαιοσύνη νοσεί και η Εξουσία δεν την σέβεται, όπως δεν σέβεται και το Σύνταγμα. Επομένως, η έρευνα στοιχείων επαφίεται (κι αυτή) στον… «πατριωτισμό των Ελλήνων»!

Όλα, λοιπόν, στο ΦΩΣ -από το Press Project:

Ολόκληρη η πρώτη συνάντηση Αποστολόπουλου – Χαϊκάλη

http://www.thepressproject.gr/article/70678

Το ThePressProject παρουσιάζει την πρώτη συνάντηση Αποστολόπουλου-Χαϊκάλη. Στην πρώτη συνομιλία ο Αποστολόπουλος ισχυρίζεται ότι έχει πρόσβαση στον Σαμαρά και αναφέρεται στους Σάλλα, Μαρινάκη, Μελισσανίδη και Βαρδινογιάννη…

Μερικοί φίλοι είπαν στο φέης-μπουκ:

Γιώργος Γ:

Όσοι σκέπτεσθε να δωροδοκήσετε κανέναν δασάρχη , κανέναν διευθυντή πολεοδομίας ή κανέναν αξιολογητή, επιβλέποντα, υπεύθυνο προμηθειών, στο εξής πρέπει οπωσδήποτε να μαγνητοσκοπείτε τις διαπραγματεύσεις. Σε περίπτωση που στραβώσει το πράγμα λέτε ότι θέλατε να ελέγξετε το ήθος του. Προσοχή όμως. Αν σας ζητήσει τα χρήματα με τα οποία θα τον δωροδοκήσετε να είναι προσημειωμένα, τότε είναι παγίδα.

Yannis A.

Και καταλήγοντας, ο εισαγγελέας δήλωσε: «Τα αρχεία μας κουνιούνται».

Christos R.

Μισό, μισό, κάντε λίγο κράτει να καταλάβω τι παίζει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ, που δέν ψηφίζει ΠτΔ ωστέ να γίνουν εκλογές που θα τις κερδίσει, έβαλε τον κολλητό του Μπαξεβάνη να πληρώσει δυο εκατομμύρια απο τα ρέστα της απαγωγής Παναγόπουλου στον Χαϊκάλη, βουλευτή των ΑΝΕΛ, που δεν ψηφίζουν ΠτΔ, ωστέ να γίνουν εκλογές, που δεν έχουν καμμία πιθανότητα να τις κερδίσουν, για να ψηφίσει ΠτΔ ωστε να μή γίνουν εκλογές που θα τις κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ, επειδή δε θέλει να τις κερδίσει. Ταυτόχρονα, ο Σαμαράς, που θέλει, προκειμένου να μη γίνουν εκλογές τις οποίες θα χάσει, να ψηφίσουν όλοι για ΠτΔ τον Δήμα, που ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα ψήφιζε ποτέ ακόμα κι αν δέν επρόκειτο να κερδίσει τις εκλογές, κάνει μήνυση στον Χαϊκάλη που αποκάλυψε οτι πληρώθηκε προκειμένου να ψηφίσει ΠτΔ ωστέ να μή γίνουν εκλογές που θα τις κέρδιζε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σωστά το κατάλαβα; Ωραία, συνεχίστε τώρα…

Σταύρος Φ:

η γη είναι επίπεδη, ο μπαλτάκος κατασκόπευε τους ναζί, ο αβέρωφ δεν γαμούσε τον σαμαρά, ο αποστολόπουλος ήθελε να αποδείξει την ανηθικότητα του χαϊκάλη, ο γάιδαρος πετάει, και αύριο έχουμε πόλεμο με την Ανατολασία


Τέλος…

Με τέτοιο χάλι που επέδειξε η ελληνική «δικαιοσύνη», ΜΗΝ περιμένετε καμμία δίκαιη εξέλιξη στη δίωξη της Χρυσής Αυγής. Πολύ φοβάμαι ότι όσοι περιμένουν να καταδικαστεί τρέφουν φρούδες ελπίδες, ενώ ακόμη κι αν συμβεί αυτό, θα γίνει για… λάθος λόγους !


Διαβάστε επίσης:

 • ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ
 • Μπανανία, κρατικό μόρφωμα της νότιας βαλκανικής, τέλη του 2014 (Pitsirikos)

 • Ποιος πιστεύει τον βοσκό; (της Αντας Ψαρρά): Καλό άρθρο, αλλά… [πέραν του τίτλου] δεν λέει ευθέως ότι ο «βοσκός» (Χαϊκάλης) είχε τελικά δίκιο, αλλά και ότι σ’ αυτή την περίπτωση μας ενδιαφέρει πιο πολύ η ψευτιά των εισαγγελέων, παρά ο «βοσκός» (νομίζω). Λέει και ότι «η εγκληματική μέθοδος της βιντεοσκόπησης για εκβιασμό είναι μέρος της «καθαρής» πολιτικής των νεοναζιστών»  (ναι, αλλά και η ΑΚΟΜΗ πιο εγκληματική μέθοδος απόρριψης στοιχείων με ΠΡΟΦΑΣΗ ότι καταγράφτηκαν ιδιωτικά είναι η «καθαρή» πολιτική των καθεστωτικών ακροδεξιών). Τελικά, προφανέστατα ο Αποστολόπουλος είναι ο μόνος που βιντεοσκοπούσε για λόγους εκβιασμού. Ο Χαϊκάλης είναι αδύνατον λογικά να είχε αυτό στο νου του, ό,τιδήποτε κι αν του καταλογίσουμε…


4 comments

 1. Ρε θηρίο, ξεδόντιασες τον τουφού;
  Τον Οκτώβρη;
  Έχει βγει η απόφαση; έχει καθαρογραφεί;

  Γ.Γ.

  • Βεβαίως και έχει βγει η απόφαση, στις 29 Οκτώβρη 2014.
   🙂
   (και έχει καθαρογραφτεί στα βιβλία του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών).

   Μου επιδίκασε και έξοδα 150 ευρώ και δεν ξέρω ΠΩΣ θα τα λάβω.

 2. ΜΕ ΤΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΤΥΛΙΞΤΕ ΚΑΜΙΑ ΡΕΓΓΑ
  http://www.koutipandoras.gr/article/129853/me-eisaggeliko-porisma-tylixte-kamia-regga

  Νόμιμο το βίντεο Χαϊκάλη με βάση νομολογία του Αρείου Πάγου
  http://www.koutipandoras.gr/article/129755/nomimo-vinteo-haikali-me-vasi-nomologia-toy-areioy-pagoy

  Απλά μαθήματα νομικής για τον Σαμάρειο Πάγο
  http://www.koutipandoras.gr/article/129754/apla-mathimata-nomikis-gia-ton-samareio-pago

  Να κάτσει επιτέλους ο Βενιζέλος στο σκαμνί
  http://www.koutipandoras.gr/article/129378/na-katsei-epiteloys-o-venizelos-sto-skamni

 3. Ο δικηγόρος του Σαμαρά που πήγε να μηνύσει τον Χαϊκάλη, βασικός κατηγορούμενος για το παραδικαστικό κύκλωμα (27-12-2014)
  http://anemosantistasis.blogspot.gr/2014/12/blog-post_425.html

  Έξι απορίες σχετικά με το εισαγγελικό πόρισμα για την υπόθεση Χαϊκάλη (24-12-2014)
  http://left.gr/news/exi-apories-shetika-me-eisaggeliko-porisma-gia-tin-ypothesi-haikali

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s