Μπαλτάκος-Σαμαράς: ο θάνατος μιας αδελφικής φιλίας (+video συνέντευξης Μπαλτάκου στο BLUE SKY)

Ο Τάκης Μπαλτάκος συνεχίζει απτόητος να… στηρίζει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ(!!!) Πριν λίγες μέρες, είχα ανεβάσει στο YouTube τη συνέντευξή του στο κανάλι «blue sky».

(κλικ στην εικόνα για το video)
(κλικ στην εικόνα για το video)

Σ’ εκείνο το video, ο Μπαλτάκος εξήγησε εκτενώς ΓΙΑΤΙ «βαράει προσοχή» στην (τωρινή) πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ. Πριν τις εκλογές, είχε καλέσει τους ψηφοφόρους της Χ.Α. να επιστρέψουν στη ΝΔ. Στρώνει το δρόμο για την (ακρο)δεξιά στην εξουσία με αντι-μνημονιακό προσωπείο, αν ο ΣΥΡΙΖΑ αποτύχει. Τυχόν υπαναχώρηση του ΣΥΡΙΖΑ (εκτός του ότι θα είναι ολέθρια) θα δώσει λαβή και στο Μπαλτάκο να διεκδικεί εύσημα ότι «φέρθηκε τίμια» και «αναγνώρισε την αξία» της πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ. (Ένας λόγος παραπάνω, για να μην αφήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ να κάνει πίσω). Η σπάνια εκείνη συνέντευξη 21 λεπτών στις «Παρεμβάσεις» του καναλιού «Blue Sky» (χαμηλής θεαματικότητας) πέρασε σχεδόν απαρατήρητη. Την κατέγραψα το βράδυ της 6ης Φεβρ. 2015. Διαβάστε τώρα το άρθρο που αναδημοσιεύω από το blog «Απέραντο Γαλάζιο»:


απέραντο γαλάζιο

Μια ανθρώπινη τραγωδία εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μας από την πρώτη ημέρα ανάληψης κυβερνητικών καθηκόντων εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ.
Και αυτή δεν είναι άλλη από τη ρήξη στις αδελφικές σχέσεις μεταξύ Σαμαρά και Μπαλτάκου. Η πάλαι ποτέ ισχυρά (ακρο)δεξιά χειρ του συστήματος Σαμαρά, ο συνομιλητής των χρυσών αβγών και καθοδηγητής τους σε φιλοκυβερνητικές ψηφοφορίες, έχει σαφώς τις τελευταίες μέρες διαχωρίσει τη θέση του από τη στάση του πρώην πρωθυπουργού.
Η τακτική του ηττημένου, απαξιωμένου και χολερικού Σαμαρά να υπονομεύει εντός, εκτός και επί τα αυτά τις προσπάθειες της χώρας του για την προώθηση των διαπραγματευτικών της όπλων, βρίσκει αντίθετο τον πρώην γραμματέα της ακροδεξιάς συγκυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο.

Δείτε την αρχική δημοσίευση 311 επιπλέον λέξεις

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s