Ωδή στα ψεύδη του Αλέξη Τσίπρα (video) και στην προδοσία του…

Έχω ξαναπεί ότι… Για όσο διάστημα οι της Αριστερής Πλατφόρμας (και λοιποί διαφωνούντες) δεν καταγγέλλουν ευθέως και απολύτως τον ίδιο τον Αλέξη Τσίπρα σαν πολιτικό απατεώνα, πραξικοπηματία, αποδεδειγμένα-κακόβουλο ψεύτη και καιροσκόπο, ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΝ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ, δεν θα φέρουν τη νίκη στο «ΟΧΙ μέχρι τέλους», ούτε θα νικήσουν τη λάσπη εναντίον τους. Είναι μεγάλο φάουλ (και αντικειμενικό ψεύδος) κάθε είδος αθώωσης ή δικαιολόγησης του Τσίπρα.

singing_lies_of_tsipras_1024x1024Είπα ότι ο Αλέξης Τσίπρας είναι «πραξικοπηματίας», διότι… όχι μόνο περιφρόνησε, διέστρεψε και αντέστρεψε τη λαϊκή εντολή του «ΟΧΙ» (61,3%) της 5ης Ιουλίου, αλλά καταπάτησε και το καταστατικό του ΣΥΡΙΖΑ, μαζί με τους περισσότερους βουλευτές του, όπως καταδεικνύει το άρθρο «Οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ έχουν καταστατική υποχρέωση να καταψηφίσουν το 3ο Μνημόνιο».

Επίσης, ο Αλέξης Τσίπρας αποδείχτηκε αναίσχυντος ψεύτης. Π.χ. σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε με περίσσειο θράσος «Εγώ δεν είπα ότι θα καταργήσουμε τα μνημόνια!». Σαν συνέπεια, του αφιέρωσα μερικά ειδικά video. Το πιο πρόσφατο video είναι αυτό:


Σ’ αυτό εδώ το blog, υπάρχει τώρα ειδική ιστοσελίδα καταγραφής των κατορθωμάτων του αριβίστα πρωθυπουργού:


Διαβάστε επίσης (για τον Τσίπρα):


Άλλες αναρτήσεις για τον Αλέξη Τσίπρα, σε αυτό το blog:


 

 

 

 

Advertisement

6 comments

  1. Πολύ σωστά τα λέτε πρέπει να φύγουν οι οχι μεχρι τέλους τι κάθονται με τους γερμανοτσολιάδες

  2. […] Σ’ αυτό το άρθρο, δεν ασχοληθήκαμε με όλες τις περιπτώσεις, ούτε με ορισμένες… πολύ ενδιαφέρουσες λογικές συνέπειες αυτής της υπόθεσης. Π.χ. αποδείχτηκε -πέραν πάσης αμφιβολίας- ότι το μνημόνιο 3 περιλάμβανε και διατάξεις 100% εγχώριας προέλευσης, όπως η απατεωνιά του άρθρου 25. Πάνω από 10 τρόπους να… τρώνε λεφτά τα μέλη της κυβέρνησης, θεσμοθέτησε το Τρίτο Μνημόνιο. Ο Τσίπρας δήλωσε ότι «θα καταργήσει» την «ευνοϊκή διάταξη» των επιδοτήσεων ενοικίου, φυσικά χωρίς να παραδεχτεί ότι ήταν παράνομη εξ αρχής. Αυτό επίσης δείχνει… είτε ότι μπορεί να αποσύρει άρθρα του μνημονίου 3, είτε ότι παραμένει… αρχι-ψεύταρος. […]

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s