Ανοιχτή Επιστολή στο Indymedia (29-11-2009)


ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟ INDYMEDIA (29-11-2009)

Αγαπητοί άγνωστοι φίλοι
θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους ενδιαφέρθηκαν για μας και αντιτάχτηκαν στις απειλές κατά της ζωής μας, κλπ.
Ας μου επιτραπεί όμως να εξηγήσω μερικά πράματα….

1) ΔΕΝ συμφωνώ με απειλές βίας απο ΚΑΝΕΝΑΝ σε ΚΑΝΕΝΑΝ (εκ πεποιθήσεως αυτό).
2) ΔΕΝ ειδοποίησα κανέναν εδώ, ΟΥΤΕ φέρω ευθύνη για όσα λέει ο καθένας με το θάρρος ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΠΟΨΗΣ
3) Παρόλ’ αυτά… ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ όσους ενδιαφέρθηκαν (όπως είπα) διότι όπως καταλαβαίνετε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΔΙΑΤΕΘΕΙΜΕΝΟΙ ή και ικανοί να… πάρουν… καδρόνια και να παίξουν ξύλο με ναζιστές τραμπούκους.
Τα δημοκρατικά μας δικαιώματα ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ με πολλούς τρόπους. Ενας ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ είναι κι ο διαδικτυακός τραμπουκισμός των ναζί, που πρέπει να σταματήσει. Διότι κανείς δεν θα τολμάει να μιλήσει αν επικρατήσει το δικαίωμα για απειλή βίας μέσω διαδικτύου, ή η δημοσιοποίηση στοιχείων ΑΘΩΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ενας φίλος μου, έστειλε επιστολή με ΣΤΟΙΧΕΙΑ στην Αμερικάνικη εταιρεία που στέγαζε το βοθρο-φόρουμ και σαν αποτέλεσμα ο βόθρος έπεσε. Προσωπικά τον ΣΤΗΡΙΖΩ, αλλά δεν έστειλα εγώ την επιστολή, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΣΤΕΛΝΑ εγώ, διότι… το θεωρώ πιθανότερο ότι τα καθίκια θα βρουν κάποτε χώρο ΑΛΛΟΥ στο διαδίκτυο, ενώ ΗΞΕΡΑ και το ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ θα περνούσαμε, σαν συνέπεια, αλλά και για άλλους λόγους, π.χ. αυτόν εδώ:

-Το δικό μου «Σχέδιο αντίστασης» στο φασιστο-φόρουμ ήταν (απλούστατα) η Γκεττοποίησή του, μέσω μποϋκοτάζ που θα άφηνε ΜΟΝΟ φασίστες μέσα και μέσω ίδρυσης άλλου φόρουμ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ. Διότι ΟΛΑ επιτρέπονται ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΠΕΙΛΕΣ ΒΙΑΣ σε φόρουμ, ή -έστω- παράνομες δημοσιοποιήσεις προσωπικών στοιχείων. Δυστυχώς όμως, το δικό μου «σχέδιο» ήταν -όπως αποδείχτηκε- ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, διότι ο ΙΔΙΟΣ ο διαχειριστής του κωλο-φόρουμ αποδείχτηκε ΠΟΛΥ ΣΚΑΡΤΟΣ και ΥΠΑΙΤΙΟΣ για τα χάλια του. (Επομένως… ΣΩΣΤΑ έστειλε ο φίλος μου την επιστολή…)

Τώρα…
Με τις δημοσιοποιήσεις προσωπικών στοιχείων (ή «στοχοποιήσεις») διαφωνώ, όπως και με τις απειλές βίας. Παρόλ’ αυτά, θεωρώ αυτήν εδώ τη δημοσιοποίηση (του φασιστοσταλίνα στο indymedia) ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΦΥΣΗΣ και ΔΕΝ την καταδικάζω. Προτεραιότητα έχει η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ του ΑΠΛΟΥ ΛΑΟΥ από τραμπούκους, οπότε οι δημοσιοποιήσεις στοιχείων αποδεδειγμένων τραμπούκων θεωρώ πως έχουν ΚΑΙ θετικό ρόλο (σαν ΕΞΑΙΡΕΣΗ).

Παρόλ’ αυτά, ΔΕΝ έκανα εγώ αυτήν ΕΔΩ τη δημοσιοποίηση και ΔΕΝ τη μεταφέρω αλλού. Αυτός είναι και ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ συμβιβασμός που κάνω, διότι… μπορεί αύριο… το ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ να ΒΑΛΕΙ ΜΥΑΛΟ, δεν θέλω να καταστραφεί για πάντα! (χεχε)

Κινούμαστε με διαφορετικό τρόπο και… ζητάμε τη ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΑΣ για να ΠΕΣΕΙ -NOMIMA- και το εναπομείναν βοθρο-μπλογκ του φασιστοσταλίνα.

Επίσης καταγγέλλω τη ΝΕΑ ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΣΗ που έγινε (σε βάρος μου) από ακροδεξιό προπαγανδιστή του Ισραήλ, που έβγαλε… φιρμάνι σε ΕΡΓΟΔΟΤΕΣ να μη με προσλάβουν, λόγω των απόψεών μου, δημοσιοποιώντας ΠΑΡΑΝΟΜΑ τα στοιχεία μου και το τηλέφωνο ενός από αυτούς. Εφτιαξα έναν «ασφαλή κλώνο» του δικού του ποστ ΧΩΡΙΣ τα ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ μου ΣΤΟΙΧΕΙΑ στο οποίο μπορείτε άφοβα να διαβάσετε ΤΙ λέει και να (του) απαντήσετε κιόλας:
https://omadeon.wordpress.com/2009/10/29/israelman-slanderman-idiotman/#comment-31925
ΚΛΩΝΟΣ ΕΔΩ: http://israelyesgr2.bravejournal.com/entry/47025

Συγνώμη για την πολυλογία,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ,
Omadeon
(ένας εκ των δύο απειλούμενων από τους νεο-ναζί).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s