Δωρεάν καφές, παγωτά και… δονητές, σε κάθε άτομο που ψήφισε στις εκλογές! (δωρεά μιας Αμερικάνικης εταιρείας)

Strawberry ice cream in a cone.

Image via Wikipedia

ΟΧΙ, δεν κάνουμε πλάκα!

Πρόκειται για μία σοβαρή προσφορά, Αμερικανικής αλυσίδας εταιρειών προς τον Αμερικανικό Λαό: Ολα τα άτομα που ψήφισαν, στις περιοχές όπου υπάρχουν υποκαταστήματα της εταιρείας «Babeland«, αν προσκομίσουν τα επίσημα χαρτιά ότι ψήφισαν μπορούν να διαλέξουν -μετά τις εκλογές- ένα δωράκι, από δωρεάν παγωτά μέχρι δωρεάν δονητές και «σεξουαλικά βοηθήματα»! Και ο καφές είναι δωρεάν!

obama-mccain54-114

Πρωτοδιάβασα την είδηση εδώ: Free Coffee, Ice Cream And Sex Toys For Voters.

Ενας ανώνυμος σχολιαστής της είδησης έγραψε:

Hopefully, the free sex toys doesn’t translate into «you’re screwed».

Η αρχική πηγή της είδησης: http://www.msnbc.msn.com/id/27455136/

sextomato01

Δείτε επίσης μια θετική άποψη (για το θέμα του «δωρεάν καφέ»): Ψήφισες? Πάρε κι ένα τσάμπα καφέ (NYLON)

UPDATE (5-11-08) Βγήκε -φυσικά- ο Ομπάμα. Στην Ελλάδα… θα είχε επίσης βγεί με πρωτοφανή επιτυχία, όπως αποδεικνύει και η δημοσκόπηση του www.in.gr:

greekpoll001

UPDATE 2 (5-11-08) Διαβάστε επίσης (συνιστώ… προσοχή) το παλιό ποστ του Zalmoxis, ΕΔΩ, πριν… ενθουσιαστείτε με το νέο πρόεδρο! («Πρόβα πολεμικών διαγγελμάτων για το Ιράν από τον “αρχιστράτηγο” Ομπάμα και τον πολεμοκάπηλο Μακέην. “Τα χώνουν” στον Μπους για… διαλλακτικότητα!») – ο σύνδεσμος βρέθηκε από σχολιάστρια εδώ (E.S.)

Related articles by Zemanta

Σύνολο:

Reblog this post [with Zemanta]

23 comments

  1. Νομίζω ότι οι αμερικάνοι είναι πολύ καλοί στις προσφορές. Πριν μερικούς μήνες που το πετρέλαιο είχε φτάσει στα ύψη προσέφεραν μαζί με την αγορά αυτοκινήτου και ένα όπλο…

  2. Ε, ναι. Το πρόβλημα είναι ότι δεν καταλαβαίνουν πως το ολικό σύστημα ΕΙΝΑΙ κουτόχορτο, δηλαδή μάρκετιγκ , που τους αφήνει με ελάχιστες ή καθόλου επιλογές – στο τέλος.

    Σε μια πραγματική δημοκρατία (έστω και αντιπροσωπευτική) θα πρέπει να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η διαφήμιση και η εμπορικού τύπου προώθηση ατόμων. Θα πρέπει οι υποψήφιοι απλώς να γράφουν και να ηχογραφούν τις ιδέες τους, με ΙΣΕΣ ευκαιρίες για όλους, και μετά ο κόσμος να επιλέγει, ΑΝΕΠΗΡΕΑΣΤΟΣ. – νομίζω…. χεχε

  3. Είναι μεγάλη αδικία που δεν βγήκε η στρατόκαυλη θεούσα η Πέη λυν’ (και δεν’).

    Δεν χάνω όμως τις ελπίδες μου, πιστεύω το 2012 να νικήσει ο Θεός.

  4. Polsemannen, σοφώς ελάλησες.

    Οπότε… ΑΝΑΛΑΒΕ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΝΤΟΜΑΤΑ, την ερωτιάρικη και ελκυστική, μπας και προλάβομεν να φέρομεν αρκετήν κάβλαν (μέσω ντομάτας καλλιπύγου) εις το Αμερικανικόν καταναλωτικόν κοινόν, με subliminal advertising, π.χ. όποτε και όπου λαλήσει την αλήθειαν η Πέη-λυν'(-και-δεν’), ολίγα δευτερόλεπτα οπισθίων εναλλασσόμενα με ντομάταν ιδίου σχήματος, η οποία δεoν να υιοθετηθεί ως ΕΜΒΛΗΜΑ του «Σάρα για πρόεδρος». – αρκούν με το παραπάν’….

    Κατόπιν τούτου, παρακαλώ όπως συμπεριληφθεί η ερωτιάρικη ντομάτα στη μακρά λίστα υγιεινών τροφών «σαρβάϊβαλ φουντς», παρά τω υμετέρω ιστολογίω….

    Υ.Γ. Επιχείρησα να εύρω το ΜΕΝΟΥ του υμετέρου υγιεινού εστιατορίου, αλλά ουδέν ευρετήριον εύρηκα. Ευθυχώς με βοήθησεν ο θείος Γκούγκλης,
    http://polsemannen.blogspot.com/2008/10/blog-post.html
    Συνιστολόγοι, μετά τις «αφράτες» φιλανθρωπίες, ήρθε η ώρα να βγάλουμε «αφράτο» χρήμα!

  5. Η δημοσκόπηση του in.gr είναι παραπλανητική.
    Αν οι Ελληνάρες ήταν Αμερικανοί, δεν θα ψήφιζαν Ομπάμα, αλλά Μακέην και μάλιστα δαγκωτό!
    Ομπάμα θα ψήφιζαν μόνο αν παρέμεναν Έλληνες κι απλώς τους δινόταν το δικαίωμα να πάνε για μια μέρα Αμερική να ψηφίσουν και να ξανάρθουν.
    Σιγά μην ψήφιζε αφροαμερικανό και με αραβικό όνομα (Μπαράκ Χουσεϊν) ο ρατσιστής ο Ελληνάρας! Σαν να ξεχνάμε φαίνεται πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη (δεν ξέρω μην είναι και στον κόσμο) που αρνείται την υπηκότητα σε γεγνηθεντες στη χώρα γιους και κόρες μεταναστών.
    Σιγά μην φήφιζε ο Ελληνάρας Μουσουλμάνο της Δυτικής Θράκης για πρωθυπουργό, δεν πά’ νάχε και 2 και 3 ντοκτορά!
    Καμπόηδες (κι από τζάκι) θέλει ο Ελληνάρας. Πώς έλεγαν οι φασίστες του μεσοπολέμου πως ο λαός είναι μια γκόμενα που θέλει τον επιβήτορα αρχηγό της; Κάπως έτσι είναι ο Ελληνάρας!

  6. @Zalmoxis
    Απορώ με ένα μόνο πράγμα, όσον αφορά την «δημοσκόπηση»:
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑ, αυτά που λες; 🙂 Με πιάσανε κορόϊδο…

    Αν και από το σχόλιό σου, αυτή τη φορά, δεν θα αφαιρούσα ούτε ιώτα, γιατί τα λέει όλα με ελάχιστα λόγια, θα τονίσω ιδιαίτερα, κάτι πολύ σημαντικό, που πολλοί αγνοούν ή υποτιμούν:

    Σαν να ξεχνάμε φαίνεται πως η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα στην Ευρώπη (δεν ξέρω μην είναι και στον κόσμο) που αρνείται την υπηκότητα σε γεννηθεντες στη χώρα γιους και κόρες μεταναστών.

    Αυτό, ειδικά, σκέφτομαι να το κάνω ποστ, ιδιαίτερω λόγω της γνωστής «εκστρατείας» που προτρέπει τους Ελληνες «να πάρουν τηλέφωνο τον Υπουργό Εσωτερικών απαιτώντας να ΜΗ γίνουν οι εκκρεμούσες Ελληνοποιήσεις » (εκθέτοντας ΞΑΝΑ και τη χώρα).

  7. Γειά σου φίλε Omadeon. Πολύ εύστοχο αυτό με το δώρο που συνοδεύει την ψήφο, άργησαν όμως οι αμερικανοί. Στην Ελλάδα το έχουμε ούτως ή άλλως – μετά από τις εκλογές, έστω και καθυστερημένα, παίρνουμε δώρο όλοι ένα αγγούρι. 😉
    Τώρα, σε ότι αφορά τις, καλοπροαίρετες ασφαλώς, παρατηρήσεις του φίλου Zalmoxis, επέτρεψε μου, αλλά τις θεωρώ άτοπες:

    «Σιγά μην ψήφιζε αφροαμερικανό και με αραβικό όνομα (Μπαράκ Χουσεϊν) ο ρατσιστής ο Ελληνάρας!»
    «Σιγά μην φήφιζε ο Ελληνάρας Μουσουλμάνο της Δυτικής Θράκης για πρωθυπουργό, δεν πά’ νάχε και 2 και 3 ντοκτορά!»

    Η σύγκριση Ελλάδας-Αμερικής δεν ευσταθεί από μόνη της. Στην περίπτωση των ΗΠΑ έχουμε ένα τεράστιο, πολυπολιτισμικό, κράτος 300 περίπου εκατομμυρίων πολιτών. Η Αμερική γεννήθηκε από τον πολυφυλετισμό, αυτό είναι άλλωστε το ειδικό χαρακτηριστικό της που την έκανε να ξεχωρίζει από τον υπόλοιπο κόσμο. Η Ελλάδα είναι ένα κράτος (κρατίδιο σε σχέση με τις ΗΠΑ) 10 εκατ. ανθρώπων, από τους οποίους το 90% φέρουν την ίδια εθνικότητα. Έπειτα οι πολιτικο-ιστορικές σταθερές της Βαλκανικής έχουν
    κάποιες ιδιαιτερότητες. Έχουν ακόμη τη γεύση των πολέμων, των εθνικών διαφορών, του εθνικισμού, των άλυτων ακόμη προβλημάτων.

    Πράγματι, οι έλληνες δε θα ψήφιζαν ένα μουσουλμάνο ή έναν αλβανό γιά πρωθυπουργό αν είχε ακόμη και 800 ντοκτορά. Κανένα μέλος όμως μειονότητας στην Ελλάδα δε θα έμπαινε στη διαδικασία να καταθέσει υποψηφιότητα γιά τέτοια αξιώματα. Άλλο η Αμερική, άλλο η Ευρώπη, άλλο η Ελλάδα. Μεγάλη κουβέντα…

  8. Φίλε Ζορμπά,
    καλώς ήλθες. Ισορροπημένα και ενδιαφέροντα όσα είπες- πάλι.

    Νομίζω ότι ο Ζάλμοξης έκανε μια εσκεμμένη απλούστευση, για να ταρακουνήσει τα πνεύματα. Εμένα ΣΙΓΟΥΡΑ με ταρακούνησε, κι αντιλήφθηκα ότι… όχι μόνο οι Ελληνες αλλα΄και πολλοί άλλοι λαοί που στην πλειοψηφία τους ζητωκραύγασαν τον Ομπάμα, στην ίδια τη χώρα τους δεν θα ψήφιζαν ποτέ μαύρο και μουσουλμάνο (έστω και πρώην – γιατί ο Ο-μπάμιας έγινε χριστιανός).

    Μάλλον στην Ελλάδα, για κάποιους λόγους που είναι «μεγάλη κουβέντα» όπως είπες, κανένας μουσουλμάνος δεν θα μπορούσε ΚΑΝ να διανοηθεί υποψηφιότητα για αρχηγός Ελλήνων, ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

    Γιατί? Μα… αρκεί να σου θυμίσω ότι ΟΛΟΙ ανεξαιρέτως οι πολιτικοί μας, αν και 100% Ελληνες (πλην ΚΚΕ/ΣΥΝ) έχουν δείξει δημοσίως επανειλλημένα πόσο… θρησκευάμενοι είναι.
    Μάλιστα, στην περίπτωση του Γιωργάκη Παπανδρέου, το θέμα είναι ΚΩΜΙΚΟ, από τη μία πλευρά να δηλώνει (ίσως λίγο απερίσκεπτα) ότι θεωρεί καλύτερο τραγούδι ροκ το «Imagine» του Λέννον (ΑΚΡΩΣ αθεϊστικό και διεθνιστικό) και από την άλλη να… τον βλέπουμε να κάνει το σταυρό του και να προσκυνάει εικόνες (για ψηφοθηρικούς λόγους προφανώς).

    Δηλαδή, τα κακώς κείμενα στη χώρα μας είναι περισσότερα, στον τομέα, από την Αμερική. Φυσικά ορισμένα άλλα, κακά της Αμερικής, δεν τα έχουμε (τουλάχιστον τόσο πολύ). Γι’ αυτό λέω ότι ο Ζάλμοξης είπε κάτι -στην ουσία- σωστό, χωρίς να αναφέρει και πολλές λεπτομέρειες. Πάντα με σκοπό το θετικό ερέθισμα για προβληματισμό.

  9. Υ.Γ. επανερχόμενος στο θέμα Ομπάμα, αντιγράφω εδώ απόσπασμα σχολίου μου απο το μπλογκ του Χρήστου Μόρφου, για… ενημερωτικούς λόγους, σχετικά με το νέο ΠΡΟΕΔΡΟ (πια):

    …Ξεκίνησε καριέρα σαν ακτιβιστής, μετά κύριος σύμβουλος οργανώσεων που ήθελαν να εκβιάσουν τράπεζες να χορηγήσουν στεγαστικά δάνεια σε άπορους και μη-φερέγγυους (τραπεζικά) μαύρους και μειονότητες. Εκανε ΘΡΑΥΣΗ και η επιτυχία του ήταν 100% (έτσι διακρίθηκε στις αρχές των nineties). Οι τράπεζες σύρθηκαν κυριολεκτικά στα δικαστήρια επειδή (κατά τον Ομπάμα) παραβίαζαν νόμους ισότητας, κλπ. Αναγκάστηκαν όμως, λόγω των επισφαλών δανείων που τις ΥΠΟΧΡΕΩΣΕ να χορηγήσουν, να ρισκάρουν πολλά (πολλά εκ των οποίων φυσικά τα έχασαν, και χειροτέρεψε σημαντικά η δική τους φερεγγυότητα). ΕΠΟΜΕΝΩΣ (και όσα σου λέω τα διάβασα σε ΠΟΛΛΑ άρθρα – τα βρίσκεις στο ευλόγ με λινκς)….
    Ο Ο-μπάμιας είναι μια μαχητική… ΜΠΑΜΙΑ, που προκάλεσε σε μεγάλο βαθμό ο ΙΔΙΟΣ την οικονομική κρίση την οποία ο ΙΔΙΟΣ (πάλι) κλήθηκε να “θεραπεύσει” (π.χ. όταν ο Σόρος τον κάλεσε σε μήτιγκ τραπεζιτών που του έταξαν υποστήριξη, και ΜΕΤΑ από αυτό σήκωσε κεφάλι να γίνει πρόεδρος)…

    Ενας φίλος μου, κατόπιν τούτου, πιστεύει ότι ο Ο-μπάμιας όπως και ο… τυρο-καυτερός αντίπαλός του είναι ΒΛΗΤΑ που έχουν ΗΔΗ εξαγοραστεί από τους τραπεζίτες (ο Ο-μπάμιας ΠΙΟ φανερά διότι δέχτηκε τα πιο πολλά λεφτά από τράπεζες που είναι οι κύριοι χρηματοδότες του, έμμεσα ή άμεσα). Ο δε ΜακΚέην αν και “ήρωας”, σκατά ήρωας ήταν. Δηλαδή (λέει ο Τσόμσκυ) βομβάρδιζε ο “καλός στρατιώτης” το Βόρειο Βιετνάμ και τους Βιετκόγκ (αδιακρίτως αμάχους και οπλίτες) με… ΝΑΠΑΛΜ, κάποια στιγμή τον κατέρριψαν, τον υπέβαλλαν σε βασανιστήρια (ΑΚΡΙΒΩΣ ίδια μάλιστα με εκείνα του Αμπού Γκράϊμπ) και… λάλησε εντελώς (ενώ ο κόσμος τον ανήγαγε σε ήρωα). Την ηρωϊκότητά του την εξαργύρωσε αργότερα…

    Παρόλ’ αυτά, υπάρχει μια ΑΜΥΔΡΗ υποψία ότι ο Μπάμιας δεν είναι και ΕΝΤΕΛΩΣ μπάμια. Δηλαδή, μπορεί να είπε “ναι, ναι, ναι” στους τραπεζίτες και μετά, ΜΟΛΙΣ πάρει την εξουσία, θα… ξεκουμπώσει το παντελόνι του για να τους δείξει ένα… χμ… μέγεθος που δεν υπολόγισαν (προδοσίας στους μέντορές του -χεχε).
    Αυτά δεν τα πολυπιστεύω, αποτελούν τσόντες, πάντως από Αμερικάνους ΟΛΑ να τα περιμένεις.

    Τόπος σχολίου:
    http://theamapati.wordpress.com/2008/11/03/obama/#comment-20577

    ΠΗΓΗ πληροφοριών:
    Οι σύνδεσμοι στα αγγλικά, του εξής ποστ
    https://omadeon.wordpress.com/2008/11/03/electiontime/

    Επίσης αναζητώ παλιό ποστ του Zalmoxis που αναφέρεται σε κρυμμένες… ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΕΙΣ τάσεις του… Ο-μπάμια, αλλά… λόγω έκτακτης δουλειάς αναβάλλω την αναζήτηση. Οταν βρεθεί, θα μπει σύνδεσμος στο κύριο ποστ.

  10. Για το παλιό ποστ του Zalmoxis, μήπως εννοείτε το:
    «Πρόβα πολεμικών διαγγελμάτων για το Ιράν από τον “αρχιστράτηγο” Ομπάμα και τον πολεμοκάπηλο Μακέην. “Τα χώνουν” στον Μπους για… διαλλακτικότητα!»;

    Ιδού το λινκ
    http://zalmoxis.wordpress.com/2008/07/09/prova-polemikon-diagelmaton-kata-tou-iran-apo-ton-arxistratigo-obama-kai-ton-polemokapilo-makein-ta-xonoun-ston-bush-gia-diallaktikotita/

  11. @E.S.
    ΟΥάου, το βρήκατε, ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ.

    Κάτι τέτοια είναι που κάνουν τη συλλογική μας προσπάθεια να φτουράει, ευχαριστώ πολύ! 🙂

  12. Ενδιαφέρον το ποστ σου φίλε μου. Κατ’ αρχήν αυτό που έχω να πω είναι πως κακώς βλέπουν κάποιοι «διαφορά» ανάμεσα στους δύο υπηψηφίους. Και οι δύο θέλουν το καλό της Αμερικής (όπου Αμερική βλέπε εταιρείες και όχι λαός) άρα το κακό όλων των άλλων κρατών.. Πάει αυτό πάμε παρακάτω..
    Από την άλλη μεριά ουδείς αμερικανός πρόεδρος έθεσε την «προσωπική του σφραγίδα» στο έργο του, αυτά τα κανονίζουν άλλοι ΠΙΣΩ από αυτόν και αυτούς δεν τους εκλέγει κανείς και είναι ΜΟΝΙΜΑ εκεί για να δημιουργούν τις εξελίξεις.
    Φυσικά ο Ομπάμα είναι ένας «λευκός» μαύρος με την έννοια πως σπούδασε σε ένα high class κολέγιο στο οποίο για να μπεις πρέπει να έχεις (πέραν των χρημάτων) και «περγαμηνές» από άλλους του «κύκλου». Αν πιστεύει κανείς φτωχός αφροαμερικανός (όπως αυτοί που χτυπήθηκαν από τον Κατρίνα και άλλους τυφώνες) πως τώρα θα τρώνε με χρυσά κουτάλια μάλλον όνειρα θερινής νυκτός βλέπουν και πιστεύω θα το συνειδητοποιήσουν σύντομα- και θα είναι χειρότερο από τη στιγμή που θα τους «την φέρει» ένας δικός τους κι όχι ένας ξεκάθαρα λευκός.. (όπως λένε και οι paradise lost «I live behind the perfect mask,erase the truth forever ).
    Αν πάλι ο Ομπάμα (και ο οποιοσδήποτε πρόεδρος) παρακούσει τις εντολές των «ανωτέρων» και κάνει καμία κουταμάρα (έρθει σε ρήξη με το υπάρχον σύστημα εξουσίας) είμαι σίγουρος πως θα ακούσουμε ότι του συνέβει κάποιο ατύχημα που θα φτιαχτεί από τις μυστικές υπηρεσίες.
    Να ξέρετε πως ο πρώτος πολίτης των ΗΠΑ είναι και αυτός που παρακολουθείτε στενότερα από όλους τους άλλους.

  13. «…As George Shultz, William Perry, Henry Kissinger, and Sam Nunn have warned, our current measures are not sufficient to meet the nuclear threat…».

    «Ι…will not take the military option off the table…».

    I will not hesitate to use force, unilaterally if necessary, to protect the American people or our vital interests whenever we are attacked or imminently threatened…».

    Ποιός τα έγραφε αυτά στο «Foreign Affairs» πριν από 16 μήνες;

    Όσο για το αν ψηφίζει ρατσιστικά ή όχι ο Έλληνας, δεν χρειάζεται να πάμε στα εμφανή, αλλά και σε άλλες, λιγότερο εμφανείς πτυχές. Αρκεί λ..χ. μια αρχαία λέξη, η «ευγονία» και από το (ρατσιστικό) νόημά της (από «καλή οικογένεια» στη μία ελεύθερη απόδοση, καθώς έχει 2 ερμηνείες η λέξη ) να βγουν συμπεράσματα για τα κριτήρια ψηφοδότησης των τζακιών…

  14. Ο Omadeon έχει ενημερωθεί για τα σχόλια των Stardust30 και Zalmoxis, αλλά για τεχνικούς λόγους αδυνατεί προς το παρόν να απαντήσει.

  15. Ε, δεν χρειάζεται να απαντάει και με την ταχύτητα τού φωτός!

    Μπορεί να απαντάει και με την ταχύτητα τού ήχου… δεν θα παρεξηγηθεί!

    :p

  16. Ααα, δεν παίζω.. Αυτοί δηλαδή γιατί να παίρνουν παγωτά και διάφορα άλλα κι εμείς τίποτα; Αδικίες…

    Όσο για τον Ομπάμα, εντάξει μωρέ, περιμένει κανείς δηλαδή ότι θα βρεθεί υποψήφιος, όχι πρόεδρος, απλά υποψήφιος, που θα πεί θα αλλάξω τα πάντα και θα κοιτάξω το καλό του πλανήτη πάνω από όλα; Και να θέλει δηλαδή στην καλύτερη θα πάρει πόδι, στην χειρότερη θα τον θάψουν, κυριολεκτικά όμως. Και όπως λέει και ο stardust δεν είναι ότι έγινε πρόεδρος και τώρα είναι αποφασίζουμε και διατάζουμε, δεν κάνει ό,τι θέλει.. Εδώ είναι η περίπτωση που ελπίζουμε να συμβούν απλά τα λιγότερο κακά, ας μην τον καταδικάσουμε τον άνθρωπο ακόμη δεν βγήκε (όλο γκρινιάζουμε μωρέεεε). Από τις 2 επιλογές που υπήρχαν προσωπικά τον προτιμώ 1000 φορές. Η Palin είναι επικύνδινη για την ανθρωπότητα…

  17. @iokaste
    Δεν έχω αμφοβιλία ότι η Palin ήταν / είναι επικίνδυνη για την ανθρωπότητα, και σαφώς, ΟΣΟ κι αν έχουμε αντιρρήσεις για την εξιδανίκευση του Ο-μπάμια, νομίζω ότι ήταν σαφώς καλύτερος από τον… τυροκαυτερό αντίπαλό του, σαν μικρότερο κακό. Τώρα… πόσο μικρότερο, ή πόσο κακό, θα δείξει…

    @Zenwalk
    Τελικά ούτε ήχος ούτε φως. Σκέτο γαϊδουράκι, μιλάμε! 🙂

    @Zalmoxis
    Ευτυχώς που είχα ήδη πονηρευτεί από το παλιό σου ποστ και δεν έπεσα στην παγίδα με τις… μπάμιες.

    @friend_of_omadeon
    Ευχαριστώ πολύ. Τρέχω τώρα να… διαβάσω τι λέγανε όλοι οι άλλοι, σε άλλα μπλογκ τις μέρες που δεν ήμουν On-line.

    @Stardust30
    Επεσε στα χέρια μου κι ένα pdf με τίτλο «Ανεπίσημη βιογραφία του Obama», στα αγγλικά. Αν μπορέσω να δώσω σύνδεσμο νομίζω ότι θα νιώσεις δικαιωμένος σε όσα είπες (όπως και ο Zalmoxis). (Το έλαβα με μέηλ).

    @all
    Εμαθα ότι ο Χρήστος Μόρφος έγραψε ένα σημαντικό ποστ αυτο-κριτικής (και συλλογικής αυτο-κριτικής για blogging). Αν αληθεύει, συμπίπτουν οι διαπιστώσεις μας. Πολύς κόπος για το τίποτα ρε παιδί μου, το μπλογκάρισμα…

  18. Η Σάρα Πέιλιν διάλεξε δονητή νομίζω. Αληθεύει;;;;;;
    Τι να κάνει εκεί στην Αλάσκα μόνη με τους πάγους και τις αρκούδες;;;
    Και συμφωνώ επίσης ότι οι έλληνες θα ψήφιζαν Μακ Κέην αν οι εκλογές γινόταν εδώ.
    Εδώ ψηφίζουν τον Κωστάκη και τον Γιωργάκη…

    doctor

  19. Καλημέρα γιατρέ μου.
    ΘΕΡΑΠΕΙΑ πρέπει να κάνουν εκεί πάνω στην Αλάσκα, για την… ανισόρροπη θεούσα Πέη-λιν, που ψήφισαν σαν κυβερνήτισσα – οι άρρωστοι.

    Εχουν βέβαια ένα ελαφρυντικό (εκτός από το… ουϊσκυ που ίσως ήπιαν, το φοβερό κρύο, κλπ)… το ότι αυτή η θεούσα τους γυάλισε στο μάτι σαν δήθεν «και πολύ σέξυ», καθότι ως γνωστόν η αναλογία ανδρών – γυναικών (στην Αλάσκα) είναι κάποιο νούμερο μεγαλύτερο του 1 (υπέρ των ανδρών), η αγαμία βαράει και στο κεφάλι, κλπ.

    Ο Κωστάκης κι ο Γιωργάκης είναι ξενέρωτα ανθρωπάκια, νομίζω, μπροστά στη Σάρα. Η Σάρα θα ισοδυναμούσε με το να ψηφιζόταν αρχηγός ο Λιακόπουλος.

    Υ.Γ. Φυσικά και διάλεξε δονητή, αλλά… αχρείαστος θα της είναι, έτσι και βγεί ΕΛΑΧΙΣΤΑ έξω από την κοσμάρα της (με τόσους πολλούς άντρες στην Αλάσκα).

  20. Νομίζω ότι ακολούθωντας το παραδείγμα των Η.Π.Α. πρέπει να προσφέρουμε στον Ελλήνα δώρα για να μην μπει στην κυβερνήση γνωστο κομμα «δημοκρατικών» …μπουμπούκων:
    1) ενά φέσι, 2) Το ντοκυμάντερ «Ψωροκώσταινα: Η ιστορία ενος «φτωχού πλην τιμιου» χριστιανοθρησκού έθνους» 3) την Πετρούλα σε Τουρτα …
    Έσυ τι προτείνεις omadeon;

Σχολιάστε