Τάκης Φωτόπουλος

κ. Τάκη Φωτόπουλε, ο ένοχος στα θρίλερ είναι συνήθως ο… μπάτλερ! (εδώ όμως, είστε ΕΣΕΙΣ ο ίδιος)

UPDATE: Επειδή πέρασε πολύς καιρός και τα ουσιώδη είχαν επικαλυφθεί από συνδέσμους και «updates» που λίγη αξία έχουν μετά από τόσον καιρό… τα μετέφερα στο τέλος αυτής της ανάρτησης.

-Omadeon


31 Δεκέμβρη 2011

Προ πολλών ημερών, είχα ετοιμάσει αυτό εδώ το ανοιχτό γράμμα προς τον κ. Τάκη Φωτόπουλο, αλλά το κρατούσα σε εκκρεμότητα. Το δημοσίευσα αργότερα (εισπράττοντας τους οχετούς που είδατε προηγουμένως, αντί απάντησης). Ορίστε το γράμμα (FWIW=for what it’s worth):

__________________

Κύριε Φωτόπουλε,

Είστε ατυχώς άσχετος με το διαδίκτυο και πολύ πιθανώς έχετε παραπλανηθεί οικτρά.  Η δράση ορισμένων ανθρώπων γύρω σας είναι πραγματικά ολέθρια, απαράδεκτη για τους άλλους και πολύ θλιβερή. Πρόσφατα γράψατε κι ένα δημόσιο κείμενο στο διαδίκτυο που με συκοφαντεί και με θίγει προσωπικά, μέσα στο οποίο μου προσάπτετε  «γκεμπελισμό» και άλλες ανοησίες (ή παρανοήσεις) που είναι τελείως εκτός πραγματικότητας.

Επειδή έχετε ένα σημαντικό αγωνιστικό και συγγραφικό παρελθόν σας απευθύνω το λόγο με σεβασμό, αλλά όχι χωρίς δυσκολία και δισταγμό.

Το πρώτο πράγμα, που οφείλετε να καταλάβετε, είναι ότι αδικήσατε κατάφορα αρκετούς αθώους και καλοπροαίρετους, στις πρόσφατες γραπτές δηλώσεις σας. Αν δεν το καταλάβετε, αυτή τη φορά ΔΕΝ πρόκειται να σας το συγχωρήσει κανείς. Κινδυνεύετε να διασυρθείτε, από την κοινή γνώμη στο διαδίκτυο. Δηλαδή, ακόμη χειρότερα από όσο ΗΔΗ σας διέσυραν, είτε κάποιοι εχθροί σας, είτε και (έμμεσα) ορισμένοι… ανώνυμοι φανατικοί «οπαδοί σας», μεταξύ των οποίων μπορεί κάλλιστα να υπάρχουν και πραγματικοί παρακρατικοί. Σας το λέω ειλικρινά και ακριβολογώ.

 • Εχετε δει αστυνομικές ταινίες, όπου ο δολοφόνος ήταν τελικά ο… μπάτλερ?
 • Ωραία. Προσέξτε τότε τους αυτο-χρισθέντες… «μπάτλερ» και  (δήθεν αφοσιωμένους) οπαδούς σας, που κάνουν επιδρομές στο διαδίκτυο παρενοχλώντας και προβοκάροντας τους πάντες, εξ ονόματός σας, ή (δήθεν) υπέρ της Περιεκτικής Δημοκρατίας! Πολλά δεν γνωρίζω, αλλά αυτή την αηδιαστική συμπεριφορά τους, την έζησα και την αναγνωρίζω:
 • Σαν παράδειγμα, ένας ανώνυμος φανατικός «οπαδός σας», που εισέβαλλε παρενοχλητικά στο blog «Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα», αποδεδειγμένα ψεύδεται  συνειδητά, σε πρωτοφανείς λεκτικές προβοκάτσιες που εξαπέλυσε, με άγνωστες πολιτικές σκοπιμότητες. Αφού μας τρέλλανε πρώτα στο δούλεμα, στις λάσπες και στις προσβολές, ισχυρίστηκε π.χ. ότι η φράση «θέλει σκουπόξυλο για έξωση και αποκλεισμό από παντού» (που χρησιμοποίησα εναντίον του) περιείχε «απειλή σωματικής βίας», ενώ κανένας φυσιολογικός άνθρωπος δεν θα το σκεφτόταν ποτέ αυτό, σε παρόμοια φάση, στο διαδίκτυο. Η διευκρίνιση «έξωση και αποκλεισμός από παντού» στο διαδίκτυο, ξεκαθαρίζει αυτομάτως και την έννοια του «σκουπόξυλου», εν προκειμένω, εκτός βέβαια… αν κάποιος είτε ψεύδεται συνειδητά, είτε είναι σοβαρά προβληματικός (να μην πω και ψυχοπαθής).

Πάρτε λοιπόν εσείς… σκουπόξυλο και μαζέψτε τους!

 • Με αυτή την ευκαιρία, ζητώ συγνώμη για μια βιαστική κρίση μου, όσον αφορά τη στάση σας στον Καστοριάδη. Πιστεύω ακόμη πολύ ειλικρινά ότι τον αδικήσατε, αλλά μπορεί και να κάνω λάθος. Θα το ερευνήσω, πριν εκφραστώ πάλι τόσο επιπόλαια και βιαστικά. Ουδείς αλάνθαστος. Και… μαθαίνουμε συνέχεια, αρκεί να μη μας προκαλούν με το χειρότερο τρόπο, άνθρωποι όπως οι φανατικοί οπαδοί σας, οι οποίοι αποτελούν και τη χειρότερη δυσφήμησή σας. Εξωθούν κόσμο στο να σας μισήσει, κι αυτό… (αν δεν είναι ύποπτο) είναι σίγουρα επιβλαβές.

Με απόλυτη ειλικρίνεια (και χρόνια πολλά)

Γιώργος

Υ.Γ. Κύριε Φωτόπουλε, κάτι τελευταίο...

Δεν έχω την παραμικρή κακή πρόθεση απέναντί σας, είτε το πιστεύετε, είτε όχι. Τα στοιχεία μου είναι στη διάθεσή σας. Αρκεί να τα προστατεύσετε σχολαστικά και να ΜΗΝ αναφερθούν δημόσια.  Βέβαια… αν  θεωρείτε ότι σας συκοφάντησα, τότε… κάντε μου μήνυση! Είμαι πρόθυμος να αναλάβω όλες τις ευθύνες, όλων των πράξεών μου (ανέκαθεν), κύριε Φωτόπουλε!

Καμμία άλλη αναφορά σ’ εσάς (προσωπικά) δεν θα γίνει εκ μέρους μου, αλλά υπό έναν έντιμο όρο. Να σβήσετε (ή ακόμη καλύτερα να αναιρέσετε ρητώς) τις άδικες (και εξαιρετικά συκοφαντικές) αναφορές σε μένα και στους «Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα» (σαν σύνολο).  Δεν σας κρύβω, ότι στενοί μου φίλοι θεωρούν πως ματαιοπονώ με αυτή εδώ την επιστολή, αλλά τα πάντα εξαρτώνται από τη δική σας στάση, όχι τη δική μου. Διότι… αν συνεχιστεί η συκοφάντησή μας (των «Σχολιαστών Χωρίς Σύνορα» σαν ΣΥΝΟΛΟ και εμού), θα πρέπει να επανέλθω στο ζήτημα, αμυνόμενος απέναντι στο δικό μου δημόσιο διασυρμό, που ήδη εξαπολύσατε, για να ξεκαθαρίσω και να καταδείξω περισσότερα, κ.ο.κ.

Ρισκάρω πολλά, τώρα, με αυτή την εμπιστοσύνη που σας δείχνω.  Εσείς, από την άλλη πλευρά, δεν νομίζω ότι ρισκάρατε και τίποτα. Μιλήσατε εκ του ασφαλούς, μέσα από το δημόσιο κύρος του ονόματός σας και υπό την στοργική, αφοσιωμένη προστασία των (είτε δήθεν, είτε και γνήσιων) οπαδών σας.

Προσέξτε όμως τους… «μπάτλερ», κύριε Φωτόπουλε. Ενίοτε είναι και οι δολοφόνοι. 

___________________________________________

 


 

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 1

Ενα σημαντικό σχόλιο που συνοψίζει ΟΛΑ όσα έγιναν στους «Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα»:

Καλησπέρα σας. Είναι πιστεύω φανερό ότι: α) Καμία προτροπή σε άμεση φυσική βία κατά μελών του Δικτύου ΠΔ (πόσο μάλλον κατά του Τάκη Φωτόπουλου) δε δημοσιεύτηκε στους ΣΧΣ. Το επίμαχο επιθετικό σχόλιο του Omadeon είναι 100% φανερό πως αναφέρεται σε «διαδικτυακή κάθαρση» και όχι σε φυσική βία. Ο ΤΦ και οι οπαδοί του πιάστηκαν από ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ (στο Indymedia) το οποίο εμπεριείχε απειλές βίας, για να σπιλώσουν συλλήβδην και συνολικά τοσο το αθηναϊκό Indymedia, όσο και τους ΣΧΣ. β) Η ΠΔ κατηγορεί τους πάντες ως λασπολόγους συκοφάντες, αλλά η ίδια έχει ακριβώς αυτή τη συμπεριφορά (του λασπολόγου συκοφάντη), με αποτέλεσμα ανοησίες περί των ΣΧΣ να έχουν αναδημοσιευτεί ήδη και αλλού. Και το επιχείρημά της για να δικαιολογήσει τις πράξεις της είναι ότι τα μέλη της είναι «επώνυμα», ενώ οι ΣΧΣ είναι «ανώνυμοι»!!!!!!!! Πρόκειται για παραλογισμούς χειρότερους και από τα προ ημερών γελοία «πρακτοριλίκια» τους, από τα οποία ξεκίνησε το όλο θέμα. γ) Χωρίς πραγματικές αποδείξεις, μόνο με προσωπικές μαρτυρίες (που δε συνιστούν παρά ασθενείς ενδείξεις) από ατομα με ελλιπείς τεχνικές γνώσεις, η ΠΔ δε δίστασε να σπιλώσει ως «λογοκριτές» τους ΣΧΣ, παρά τις επανειλημμένες διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. Το βάρος της απόδειξης για τη «λογοκρισία» φίλοι μου της ΠΔ είναι σε εσάς, όχι στους ΣΧΣ. Είναι μεγάλη αλητεία να περιφέρετε τις ανακοινώσεις σας περί «λογοκρισίας» σε όλο το ελληνικό Internet υπό τις παρούσες συνθήκες. δ) Οι αναλύσεις του Τάκη Φωτόπουλου είναι ενδιαφέρουσες και η οπτική του είναι πολύτιμη. Ο μανιχαϊκός φανατισμός, η μισαλλοδοξία και η περιχαράκωση σε ανόητρα δίπολα «εμείς οι συνεπείς αντισυστημικοί – εσείς οι κρυφοσυστημικοί», στοιχεία τα οποία χαρακτηρίζουν τόσο τον Φωτόπουλο όσο και τους ακολούθους του, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ε) Χαίρομαι ιδιαιτερως βλέποντας ότι το λεξιλόγιο των μελών του Δικτύου ΠΔ έχει βελτιωθεί τις τελευταίες μέρες («άθλιοι», «κρετίνοι», «πράκτορες», «γκεμπελίσκοι» και λοιπά τόοοοοοοοσο χαρακτηριστικά του Φωτόπουλου, έχουν μειωθεί κάααπως)

_____________________________________


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2

Σημαντική συζήτηση, όπου τεκμηριώνεται το αβάσιμο των κατηγοριών σε βάρος των ΣΧΣ (και εμού)

______________


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 3

Η αρχική ανάρτηση (και συζήτηση) που πυροδότησε όλη τη διαμάχη πρέπει να αναλυθεί σχολαστικά στο μετα-ιστολόγιο metaomadeon, ώστε να αξιολογηθούν όλες οι ευθύνες, όλων. Η ανάρτηση ήταν ενός μέλους των ΣΧΣ που (όπως όλοι) εκφράζει μόνο τις προσωπικές του απόψεις. Το στυλ και το περιεχόμενο αυτής της ανάρτησης ήταν προκλητικό και απαξιωτικό για τον κ. Τάκη Φωτόπουλο και ασφαλώς είχε δικαίωμα να παρέμβει διορθώνοντας όσα τον αδικούν. Αντί αυτού όμως, φανατικοί οπαδοί του Τ.Φ. έκαναν πρωτοφανή … τραμπουκίστικη επίθεση λάσπης, σε όλους ανεξαιρέτως τους διαφωνούντες μαζί τους, εξαπολύοντας βαριές συκοφαντίες, ακόμη και εναντίον των πιο ήπιων σε ύφος σχολιαστών.

Οι σχολαστικοί αναγνώστες, που είναι διατεθειμένοι να διαβάσουν ΟΛΟ το διάλογο (!!!) είναι λίγοι και μπορούν να βρουν εύκολα το σύνδεσμο από το blog ΣΧΣ. Για να υπάρξει όμως, αντικειμενική αξιολόγηση, που να μη θίγει κανέναν και να μη διαιωνίζει καμία συκοφαντία εναντίον κανενός, ο σύνδεσμος θα δοθεί προσεχώς ΜΑΖΙ με πλήρη κριτική ανάλυση  ΟΛΩΝ των σχολίων, στο metaomadeon blog.


ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 4

(Μεταφέρθηκε εδώ πολύ υλικό από εκείνη την εποχή -αρχές 2012- για διαλεύκανση της διαμάχης, κλπ.)

 • Οι απειλές του Τ.Φ. αναλύθηκαν σε πρώτη φάση ΕΔΩ. Απειλές όπως π.χ.

  “ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ-Τ.Φ.

  Ορίστε μερικά από τα υπόλοιπα (ύβρεις, λάσπη και απειλές) που έλαβα από τον Τάκη Φωτόπουλο (ακριβή αντίγραφα από το gmail-mailbox, μετά από ΑΠΑΙΤΗΣΗ του ιδίου να δημοσιεύονται  τα προηγούμενα γράμματά του, αλλά και αφού μου απέδωσε δόλο σε τυχόν… μη-δημοσιοποίηση, αντίθετα με τις ΨΕΥΤΙΕΣ που διαδίδει κάποια… κυρα-Μαρίκα):  

  ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 1:31 π.μ. (Πριν από 2 ώρες) προς Εμένα

  ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΟΧΑΦΙΕ

  ΑΚΟΥ ΑΛΗΤΟΧΑΦΙΕ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ (ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΛΗΤΟΧΑΦΙΕΣ) ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΘΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ EMAIL ΕΝΩ ΕΣΥ ΦΕΡΘΗΚΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΣΑΝ ΧΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ ΜΕ ΟΤΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΟ ΨΕΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ. ΤΩΡΑ ΕΦΘΑΣΕΣ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΝΑ ΕΠΙΚΑΛΕΙΣΑΙ ΤΟΝ CURTIS, ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ ΓΛYΦΤΑΚΟ ΤOΥ ΚΑΣΤΟΡΙΑΔΗ ΕΝ ΖΩΗ, ΠΟΥ ΣΤΡΑΦΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΠΕΘΑΝΕ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟΥ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ . ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΠΟΥ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΣΑΣ ΦΙΛΟΣ ΣΥΣΤΗΜΙΚΟΣ ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΜΑΛΛΙΑΡΗΣ ΣΟΥ ΠΑΣΑΡΕ) ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΤΗΣ ΠΔ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΛΕΣ ΑΛΗΤΟΧΑΦΙΕ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΜΕΡΙΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; ΜΗΠΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΟΛΙΣ ΤΟΝ ΚΑΛΕΣΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΣΥΜΒ. ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΑΥΤΟΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΝΑ ΑΜΟΛΥΣΕΙ ΕΝΑN ΛΙΒΕΛΛΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΛΟΥ ΜΕΛΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ; ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕΛΟΣ; Ο…ΤΣΟΜΣΚΙ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΓΡΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤOΥ, ΠΗΡΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΕΩΡΗΣΑ ΑΝΗΘΙΚΟ Ο ΚΑΘΕ CURTIS ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΜΣΚΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΥΣΕ (ΤΟ ΘΕΜΑ FOURISSON). ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΗΝ ΗΘΙΚΗ ΑΛΗΤΟΧΑΦΙΕΔΕΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ; ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΝ ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝΑΛΟΓΑ , ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΣΕ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΣ ΑΝΩΝΥΜΑ.

  Τ.Φ

  ________________

  ΠΕΡΙΕΚΤΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 4:33 π.μ. (Πριν από 20 λεπτά)

  προς Εμένα

  Γιατί δεν βγαίνεις δημόσια να τα πεις αυτά ρε τομάρι, κατοχικέ κουκουλοφόρε με ηλεκτρονική κεραία; Τολμάς και μιλάς και γι “αντρισμό” ρε σκουλήκι που μόνο κάτω από τη κουκούλα σου με συκοφαντείς ; Να βγεις αλήτη με όνομα πραγματικό και διεύθυνση όπως βγαίνω εγώ σε δημόσιο έντυπο και όχι στα άντρα λασπολογίας που έχετε χτισθεί, και να αναμετρηθείς δημόσια και όχι να κρύβεσαι κάτω από την ανωνυμία που σας έδωσε η CIA για να βρίζετε. Το ξέρεις σκουλήκι ότι η CIA περνά νόμο στην Αμερική να μην είναι δυνατή ούτε η μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση στο .com; Για να σας προστατεύει από την εξουσία το κάνει ή για να προστατευσει αλήτες σαν εσένα που βρίζετε και συκοφαντείτε ανώνυμα;

  ___

  Πιο πλήρη στοιχεία αρχίζουν στο εξής σχόλιο: https://omadeon.wordpress.com/2011/12/31/to-takis-fotopoulos/#comment-72876


   

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 5:

Κραυγαλέα ψεύδη του «Lenin Reloaded» καταρρίπτονται ΕΔΩ και (UPDATE)Η εξίσωση του googlίζειν με… χαφιεδίζειν! (Neostalinist daemonisations of googling)  Για την επίθεση του Τ.Φ. στο «Βαθύ Κόκκινο» δείτε το ποστ ΕΔΩ και το σχόλιο ΕΔΩ Για την επίθεση του Τ.Φ. στο Δημήτρη Καζάκη δείτε το εξής ποστ. Καυτές διευκρινίσεις για τον Αντώνη του «Lenin Reloaded» στο σχόλιο ΕΔΩ. Επίσης:


 

Advertisement

2 comments

 1. (Ιούνιος 2018) Μετά από απαράδεκτες νομικές ενέργειες και… παράλογες απαιτήσεις να λογοκριθούν εκ των υστέρων… ανύπαρκτα σχόλια (!) σε τούτη την παλιά συζήτηση 250+ σχολίων, αποφάσισα να τα κάνω ΟΛΑ αόρατα !!
  Πάντως…
  Κάποιος άγνωστος, πριν 3 χρόνια είχε σώσει τα πάντα [από εδώ] σε αντίγραφο πέρα από τον έλεγχό μου: http://archive.is/oZTEv#selection-3875.1-3875.17
  οπότε… όποιοι επιμένετε σε παράλογες απαιτήσεις… μη μου τα πρήζετε. Ενοχλείστε τους υπεύθυνους εκείνου του άλλου σάιτ, αντί να ενοχλείτε εμένα π.χ. με απαιτήσεις να σβήσω άθλιες συρραφές τμημάτων σχολίων από άλλους [που αποδίδονται ψευδώς σε μένα] κ.ο.κ.

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s