Οι ψεκασμένοι που μας λένε φασίστες -Φώτης Λυμπερόπουλος

Σημαντικό UPDATE από Omadeon: Αντίθετα με τη λάσπη ότι [δήθεν] στηρίζουμε την πολιτική της κυβέρνησης διαβάστε επειγόντως το άρθρο «Η αλήθεια για τη διαχείριση τής Πανδημίας. Τραγική. (Και η αλήθεια και η διαχείριση). Ανανέωση 09/08/2020» και γενικά το blog https://aristidisdikaios.blogspot.com/

Γράφει στο facebook ο φίλος Fotis Liberopoulos:

Ένας αρχιψεκασμένος (από τους δυστυχώς εκατοντάδες που εμφανίστηκαν σαν τις κατσαρίδες) ονόματι Periklis Danopoulos,… με αφορμή την ανάρτησή μου για τον κορωνοϊό (αν δεν είστε στο facebook δείτε την σε archived εκδοχή). έκανε μια χυδαία και συκοφαντική ανάρτηση στην οποία με αποκαλεί… φασίστα, επειδή καταφέρομαι ενάντια στους ψεκασμένους!

Χωρίς να τολμάει να αμφισβητήσει τα επιχειρήματα της ανάρτησής μου, λέει απλά ότι το να λέω «γμτ κερατο μου» δείχνει φασιστική νοοτροπία.

Φυσικά του απάντησα από κάτω, και το επόμενο δευτερόλεπτο αυτός ο δειλός με μπλόκαρε ώστε να μην υπάρξει αντίλογος, μια και προφανώς δεν έχει κανένα σοβαρό επιχείρημα (τι θα έκανε; θα υποστήριζε τους ψεκασμένους;)

Έχω όμως σώσει τι του απάντησα. Απολαύστε το:

Είμαι ο «κάποιος Φώτης Λυμπερόπουλος» (έτσι με αναφέρει στην ανάρτησή του) και έχω να πω τα ακόλουθα:

Α. Τα πέντε βασικά σημεία της ανάρτησής μου συνοψίζονται ως εξής:

1. «Ο ιός υπάρχει. «
Μήπως διαφωνείς κύριε Περικλή;

2. «Ο ιός δεν κατασκευάστηκε από σκοτεινά κέντρα για κάποιον μυστηριώδη σκοπό. «
Σε αυτό; Διαφωνείς;

3. «Η καραντίνα δεν επιβλήθηκε για να μας καταστείλει και να γίνουμε υποχείρια κάποιας νέας τάξης πραγμάτων. «
Εδώ ποια είναι η θέση σου;

4. «Πρέπει να φοραμε μάσκες για να μην κολλήσουμε. «
Για πες μας εσύ, πιστεύεις ότι πρέπει να αδιαφορούμε για το ποιον θα κολλήσουμε;

5. «Πρέπει να μην πακτωνόμαστε σαν σαρδέλες, για να μην κολλήσουμε».
Ξαναρωτάω, προτιμάς να αδιαφορούμε για τους συνανθρώπους μας;

Β. Επίσης ανέφερα ότι το 5G δεν προκαλεί νοητικό έλεγχο και τα εμβόλια δεν περιέχουν μικροτσίπ. Σε προκαλώ δημόσια να υποστηρίξεις το αντίθετο.

Γ. Τι κάνεις όμως εσύ; Χωρίς να τολμάς να πάρεις θέση για κανένα από τα παραπάνω, με αποκαλείς …φασίστα επειδή αναφέρω τη φράση «γμτ κερατό μου» ώστε να δώσω έμφαση στο πόσο απογοητευμένος είμαι για το ότι δυστυχώς πάμπολλοι αγράμματοι, ημιμαθείς, συνομωσιολόγοι και ψεκασμένοι πολίτες σε αυτή τη χώρα αδυνατούν να κατανοήσουν τόσο απλά δεδομένα.
Εν ολίγοις, μπουρδολογείς, και να το γιατί:

  • Αν αυτά που λέω είναι σωστά (όπως έμμεσα παραδέχεσαι με την παραπάνω φράση, μην τολμώντας να τα αμφισβητήσεις), τότε γιατί είναι «φασιστικό» να αγανακτώ με τους ψεκασμένους;
  • Αν πάλι αυτά που λέω είναι λάθος, γιατί δεν τολμάς να τα αμφισβητήσεις;

Βγάζοντας δηλαδή την ουρά σου απέξω στα επί της ουσίας, προσπαθείς να θολώσεις τα νερά λέγοντας ότι «το θέμα δεν είναι η ύπαρξη ή μη του ιού και η ανάγκη για μάσκα και λοιπά μέτρα, αλλά ο κακο-κρυμμενος φασισμός.»

Τέτοια φτηνά κόλπα λοιπόν, να τα κάνεις όταν απευθύνεσαι σε ανθρώπους με παρόμοιο IQ με το δικό σου (και δυστυχώς είστε πολλοί, οπότε δεν θα ξεμείνεις και από κοινό). Όταν όμως αναφέρεσαι σε μένα θα είσαι πιο προσεκτικός γιατί εκτίθεσαι και γίνεσαι ρεζίλι – μια και φασίστας είναι αυτός που γκεμπελίζει συκοφαντικά και αποσπασματικά χωρίς να τολμάει να αναφέρει τη δική του άποψη.

Κλείνω με μια ευχή:
Καλό κυνήγι μαγισσών με τα αεροψεκασμένα «συντρόφια σου», αλλά μάθε ότι είσαι επικίνδυνος για τη δημόσια υγεία και άρα για την κοινωνία. Ελπίζω να κοιμηθείς καλά απόψε, ανόητε.

[Τέλος κειμένου από Φώτη Λυμπερόπουλο]

_________________________________________________________

ΕΠΙΛΟΓΟΣ (από Γιώργο Στάθη)

Στη συνέχεια, ο Δανόπουλος… μπλοκάρισε τον Λυμπερόπουλο στο facebook (δηλαδή επέβαλλε αμφίδρομο αποκλεισμό γραφής και ανάγνωσης).

Αμέσως μετά, ο Περικλής έγραψε δύο σχόλια με πολλά λάθη γραφής στο δεύτερο (που δείχνουν εκνευρισμό) ρίχνοντας λάσπη εκ του ασφαλούς (εφόσον δεν μπορούσε πια να τα δει ο μπλοκαρισμένος Φώτης). Μεταξύ άλλων, αποκάλεσε «φασίστα» τον Φώτη επειδή… δεν μπορούσε να σβήσει το σχόλιό του (!) (προφανώς λόγω άγνοιας λειτουργιών στο facebook):

Στο 2ο σχόλιό του, ο Περικλής Δανόπουλος «καινοτόμησε» διεθνώς με… δικό του ορισμό του φασισμού:

«Φασισμός είναι να μπαίνεις στην σελίδα μου, και να ανεβάζεις σχόλιο, το οποίο δεν μπορώ να σβήσω γιατί έτσι γουστάρω στη δική μου σελίδα.»

(Αχ, καημένε Περικλή, μακάρι νάταν ο φασισμός αυτό που λες… 🙂 )

Λίγο αργότερα, κάποιος (προφανώς) βοήθησε τον Περικλή να τα σβήσει όλα! Ούτε ίχνος δεν έμεινε από το σχόλιο του Φώτη, ή τις «απαντήσεις»!

Ο Δανόπουλος έμαθα ότι έχει φάει πολλά δακρυγόνα και υπάρχει κόσμος που τον εκτιμά. Όμως τα τερτίπια του… βοθρο-βιβλίου δεν τα κατέχει. Παρασύρεται από συμβουλές φίλων και… κολάκων (π.χ. «μπλοκάρισέ τους όλους», ή «άστους, σου κάνουν δωρεάν διαφήμιση») αλλά δεν ξέρει καλά τη διαχείριση κειμένων στο facebook (όπως αποδείχτηκε) , ούτε το σωστό σαβουάρ βίβρ.

Αχ, Περικλή… Χειρότερη άδικη λογοκρισία και ανελευθερία δεν υπάρχει στο διαδίκτυο, από το να γράφεις λίβελο όπου συκοφαντείς , προσβάλλεις και βρίζεις κάποιον αλλά μόλις έρθει να απαντήσει ο ίδιος, τον μπλοκάρεις για να τον φιμώσεις. Το ότι αυτή η βρωμερή πρακτική κατάντησε κανόνας στο facebook, όπως και το ότι την εφαρμόζουν άνθρωποι που [δήθεν] μάχονται δημόσια «κατά της λογοκρισίας» (όπως ο Δανόπουλος, ο οποίος ξεσπάθωσε κατά της λογοκρισίας που επιδιώκει ο Χρυσοχοΐδης), δείχνει υποκρισία και ηθική σήψη. Το μπλοκάρισμα του αντιλόγου κατάντησε κοινωνικός αυτοματισμός, εξαρτημένο ανακλαστικό στο facebook. Αντί «η σιωπή μου σε απάντησή σου», «το μπλοκάρισμά σου σε απάντησή σου»…

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ (από Γιώργο Στάθη)

  1. Το facebook είναι το μόνο site κοινωνικής δικτύωσης που έχει εκχωρήσει στους χρήστες του δικαίωμα επιλεκτικής… τύφλωσης αντιπάλων(!) μέσω μπλοκαρίσματος, ώστε να μη μπορούν να διαβάσουν τμήματα Δημοσίου Λόγου, που όλοι οι άλλοι βλέπουν παντού στη Γη. Αυτή η ανωμαλία στον τρόπο υλοποίησης του μπλοκαρίσματος (που δεν υπάρχει πουθενά αλλού στο διαδίκτυο, π.χ. σε blogs και forums)… εκτός της αντιφατικότητάς της (διότι… Δημόσιος Λόγος μη-ορατός σε όλους …παύει να είναι Δημόσιος) οδήγησε και σε έξαρση κοινωνικού κανιβαλισμού μέσω διασυρμών όπου τα θύματα στερούνται… όχι απλώς το δικαίωμα αντιλόγου, αλλά και τη δυνατότητα απλής ανάγνωσης όλων των συκοφαντικών κειμένων και «συζητήσεων» που τους στοχοποιούν. Επειδή το μπλοκάρισμα είναι πολύ εύκολο, η χρήση του έχει καταντήσει κοινωνικός αυτοματισμός και δεν χρησιμοποιείται σχεδόν ποτέ με σύνεση (π.χ. κατά παρενόχλησης) αλλά π.χ. σαν όπλο καταστολής διαφωνούντων από δημόσια πρόσωπα. Π.χ.
  2. O Περικλής Δανόπουλος, ως δημοσιογράφος αλλά και επίδοξος… ηγέτης «πατριωτικής κίνησης» χρησιμοποιεί το μπλοκάρισμα για οργανωμένες δολοφονίες χαρακτήρα και κοινωνικό κανιβαλισμό επικριτών του. Ταυτόχρονα παριστάνει το θύμα π.χ. επειδή κάποιος σχολίασε επικριτικά (εν αγνοία του ίδιου του Δανόπουλου) κάποιο… σχετικά ασήμαντο εδάφιο κειμένου του. Αυτό έκανε και σε μένα, λίγες μέρες πριν πιάσει στο στόμα του τον Φώτη Λυμπερόπουλο και γίνουν όσα διαβάσατε. Κάνοντας την τρίχα τριχιά, ο Δανόπουλος είχε απορρίψει κάθε προσπάθειά μου να «τα βρούμε» και να συζητήσουμε νηφάλια τις ενστάσεις του. Προτίμησε να ξεκινήσει εκστρατεία διασυρμού για την οποία θα γράψω προσεχώς.
  3. Δείγματα δικής μου κριτικής, σε λεχθέντα του Περικλή Δανόπουλου:

Η δική μου διένεξη με τον Δανόπουλο ξεκίνησε από την απαίτησή του να σβήσω την εξής φωτό, η οποία.. δεν τον κατονομάζει, δεν τον ειρωνεύεται και δεν του ασκεί κριτική, αλλά βασίστηκε σε μία φράση του για κριτική σε άλλους (στον Χρυσοχοΐδη και σε αρνητές της ύπαρξης του ιού):

Περισσότερα προσεχώς! Προς το παρόν τελειώνω με ένα σχόλιο πάνω στην απαίτησή του Δανόπουλου για δική μου… αυτο-λογοκρισία:

Δείτε επίσης:

8 comments

  1. K οι δυο σας έχετε σταματήσει να σκέπτεστε! Αυτό είναι το κατόρθωμα των αντι-κοινωνικών μέσων.Σας μετατρέπουν σταδιακά σε εξουσιο-φρενείς. Όλα είναι παρεξηγήσεις πλέον.Πρώτο κ Πέμπτο. Σωστά. Τέταρτο. Έχει αμφισβητηθεί δημόσια από υπεύθυνους υγείας στην Ευρώπη κ αλλού κ δεν υπάρχουν ακόμηοριστικά συμπεράσματα. Άρα γιατί να πάρει θέση ο κάθε ένας? Ποιος θα με υποχρεώσει να πάρω θέση σεκάτι που ακόμη δεν είναι οριστικά γνωστό?! Τρίτο. Μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί κ γι αυτό το σκοπό, όπως κ η καθυστέρηση αντίδρασης, το μηκλείσιμο συνόρων με εκδρομές σε Αγίους Τόπους, κλπ! Για ποιο λόγο κανείς δε ζητά δημόσιο έλεγχο τωναποφάσεων των ‘ειδικών‘ από την αρχή του έτους αντί να παίρνετε απλώς ‘θέση‘? Που το βρήκατε ότιο ’ειδικός’ θα πρέπει να μένει στο απυρόβλητο?!Είναι πιο ’Πολίτης’ από τους υπόλοιπους?! Πως ο Τσιόδρας δήλωνε 24 Φλεβάρη ότι είναι μόνο μια γριπούλα?! Δεύτερο. Αυτό, ούτε εσυ, ούτε εκείνος, ούτε εγώ μπορούμε να το ξέρουμε. Απλούστερα, δεν υπάρχει η δυνατότητα για μας να γνωρίζουμε τέτοια πράγματα Από που κ ως που θα πρέπει να πάρω θέση σε κάτιτέτοιο αντί να αναρωτηθώ για τα όρια του γνωστικού μου ορίζοντα?! K πως, αν αργότερα προκύψουνβάσιμες ενδείξεις που δικαιολογούν οποιαδήποτε υποψία θα αλλάξω πάλι θέση?  Το να πολιτικοποιούνται τα πάντα κ να πιέζεται ο καθένας να πάρει θέση για το οτιδήποτε κ μάλιστα άκαμπτη κ πέραν της συζήτησης, είναι στην πραγματικότητα στοιχείο επιχειρήσεων ψυχολογικού πολέμου. Αρκεί λίγη σημειολογία για να διαπιστώσει κανείς ότι οι ‘θέσεις‘ που εκφέρονται κάθε τόσο είναι πάντα σε μια 1-1 αντιστοιχία με κάποια επίσημη αφήγηση κάθε φορά έστω κ με τη μορφή Ναι-Οχι κ άραοι αφηγητές πλέον σας καθοδηγούν κ όχι το αντίθετο, οπως πχ κάποιος κριτικός λόγος.. Παραείναι μηχανιστικό, δε βρίσκετε? Καλά θα κάνετε να στρέψετε λιγο τα ματάκια στο Λίβανο του οποίου η αποσταθεροποίηση ανοίγει πλέοντο δρόμο για έναν πραγματικό Γ’ΠΠ για να καταλάβετε ότι σε δυο τρεις μήνες, η πανδημία θα είναι τολιγότερο μας πρόβλημα! Όσο για τα Media Psy-Ops αν πιάνουν τόσο έυκολα νομίζω πως είναι πολύ απλό.Μετά από 75 χρόνια ειρήνης, γινόμαστε τόσο μάλθακες που δεν μπορούμε να μην σκούξουμε με αποστροφήσε οτιδήποτε θα μπορούσε να απαιτήσει να υπερασπιστούμε με αίμα κ σιωπή αυτό που θα μπορουσε να μας στερήσουν. Γιατί απλούστατα, αυτή η ένα-προς-ένα ‘θεσιοποίηση‘ των πάντων το μόνο που κρύβει είναι μιαυπόγεια κραυγή τρόμου! Κ έχω φίλους Σύριους κάτω που υποφέρουν για να λέω αυτό που λέω! Συμπερασματικά, Ο αετός πεθαίνει στον αέρα κ οι σκλάβοι αμόλυντοι στα κλουβιά τους! ΥΓ. Επειδή ακριβώς, είναι πολύ δύσκολο να ξέρει κανείς τα πάντα, είναι πάρα πολύ επικίνδυνο να παίρνεικανείς οποιαδήποτε άκαμπτη θέση έτσι αβίαστα. Παράδειγμα? O κάτωθι κύριος ‘ειδικός‘ ερευνητής, συνελήφθη για κατασκοπεία υπερ των Κινέζων που τον χρηματοδότησαν με ψευδή δικαιολογία για να μεταφέρει τεχνολογίαπολύ ’ειδικού ενδιαφέροντος’. Πόσο? Τσεκάρετε κ μόνοι σας κ μην ξεχνάτε τούτο. Στην εποχή της ‘μαγικής‘ πλέοντεχνολογίας, δεν έχει πια σημασία τι σου κάνουν ήδη αλλά το πόσα θα μπορέσουν να σου κάνουν στο μέλλον αν τουςαφήσεις!Virus-Sized Transistors

    | | | Virus-Sized Transistors |

    U.S. charges target alleged Chinese spying at Harvard, Boston institutions

    | | | U.S. charges target alleged Chinese spy… |

    Charles M. Lieber

    | | | Charles M. Lieber |

    • Είναι πολύ κρίμα που αφέθηκες να ολισθήσεις σε τέτοιους συνειρμούς λανθάνουσας (και μη-) συνωμοσιολογίας αγαπητέ, γιατί η σκέψη σου, όπως την ξέρω από παλιά, είναι γεμάτη φωτεινές εκλάμψεις, επιστημονική μεθοδικότητα και καινοτομικά οράματα. Εκείνο το βιβλίο που έγραψες πριν χρόνια σχετικά με τη μελλοντική δυστοπία με είχε ανησυχήσει πολύ, γιατί ενώ είχε και πολλά σωστά πράματα, δεν είχε καθόλου αντισώματα κατά της συνωμοσιολογικής σκέψης, η οποία όταν ριζώσει στο νου, εξαπλώνεται και θεριεύει σαν γάγγραινα..

      Τώρα… Προσωπικά έχω κάποιες μικρο-ενστάσεις για το κείμενο του Φώτη που αναδημοσίευσα αλλά τις θεωρώ αμελητέες μπροστά στη λαίλαπα της άκρατης συνωμοσιολογίας που έχει κυριεύσει τα social media (ιδίως τα ελληνικά) στο μεγαλύτερο μέρος τους. Και εκεί που δίνουμε μάχη με τους ψεκασμένους έρχεσαι εσύ με τόνους συνειρμών από… άλλο ανέκδοτο να τους δικαιώσεις με βάση κάτι λεπτομέρειες σε ένα κείμενο γενικά σωστό, αν και πολύ περιληπτικό.

      Θα προσπαθήσω (αν και δεν έχω πολύ χρόνο) να απαντήσω στις ενστάσεις σου. ΔΕΝ θα το κάνω άλλη φορά όμως…

      K οι δυο σας έχετε σταματήσει να σκέπτεστε! Αυτό είναι το κατόρθωμα των αντι-κοινωνικών μέσων.Σας μετατρέπουν σταδιακά σε εξουσιο-φρενείς. Όλα είναι παρεξηγήσεις πλέον.

      ΤΡΙΧΕΣ. Καμία απολύτως εξουσιοφρένεια φίλτατε. ΜΗ μου λες εμένα ειδικά ότι σταμάτησα να σκέπτομαι κι ότι μάλιστα το κατορθώσανε τα (αντι-)κοινωνικά μέσα. Γράφω βιβλίο κατά του facebook, έχω φτιάξει και μέρος ενός σχετικού ντοκιμαντέρ και έχω σκεφτεί όσο λίγοι άλλοι χρήστες του… βόθρου του Ζούκερμπεργκ τις καταστροφικές του συνέπειες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ οι συνέπειες όμως που θες…

      Πρώτο κ Πέμπτο. Σωστά.

      Πάλι καλά… (χεχε)

      Τέταρτο. Έχει αμφισβητηθεί δημόσια από υπεύθυνους υγείας στην Ευρώπη κ αλλού κ δεν υπάρχουν ακόμη οριστικά συμπεράσματα. Άρα γιατί να πάρει θέση ο κάθε ένας? Ποιος θα με υποχρεώσει να πάρω θέση σε κάτι που ακόμη δεν είναι οριστικά γνωστό?!

      ΤΡΙΧΕΣ. Αναφέρεσαι στις μάσκες. (4. «Πρέπει να φοραμε μάσκες για να μην κολλήσουμε. ») Τα επιστημονικά δεδομένα είναι ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ υπέρ του πορίσματος ότι οι μάσκες βοηθάνε σημαντικά στη μείωση πιθανότητας μόλυνσης. Βαριέμαι να σου φέρω λινκς, ίσως το κάνω αργότερα. ΔΕΝ είναι ακαδημαϊκό θέμα και οι λιγοστές σπάνιες ενστάσεις (κυρίως για παρενέργειες) δεν αρκούν για να ρισκάρει η κοινωνία εξάπλωση του ιού χωρίς μάσκα. Και όποιος δεν σέβεται τη δημόσια υγεία δεν δικαιούται σεβασμό. ΤΕΛΟΣ.

      Για ποιο λόγο κανείς δε ζητά δημόσιο έλεγχο των αποφάσεων των ‘ειδικών‘ από την αρχή του έτους αντί να παίρνετε απλώς ‘θέση‘? Που το βρήκατε ότι ο ’ειδικός’ θα πρέπει να μένει στο απυρόβλητο?!Είναι πιο ’Πολίτης’ από τους υπόλοιπους?! Πως ο Τσιόδρας δήλωνε 24 Φλεβάρη ότι είναι μόνο μια γριπούλα?!

      ΤΡΙΧΕΣ. Αυτά είναι υποθέσεις δικές σου. ΠΟΙΟΣ σου είπε ότι δεν αμφισβητήσαμε τους ειδικούς? ή ότι δεν στηλιτεύσαμε λάθος μέτρα, λάθος αποφάσεις (τους) και… γελοίες αντιφάσεις στις δηλώσεις τους για να δικαιολογήσουν κάθε φορά την τρέχουσα πολιτική υγείας? Κομίζεις γλαύκα στην Αθηνά. Αντί να λες όλα αυτά πήγαινε και διάβασε ΧΙΟΝΟΣΤΙΒΑΔΑ ΚΡΙΤΙΚΗΣ στην κυβέρνηση για το θέμα του ιού, με πλήθος συνδέσμων σε αναλυτικές κριτικές για τις οποίες μάλιστα… ο συγγραφέας τους απειλείται με μηνύσεις. ΑΥΤΟΣ εκφράζει ΣΟΒΑΡΕΣ ενστάσεις και όχι οι συνωμοσιολόγοι λογιών-λογιών που άθελά σου ή όχι δικαιώνεις.

      https://aristidisdikaios.blogspot.com/2020/07/blog-post_20.html

      Το θέμα είναι σοβαρό και δίνουμε μάχη όπως είπα. Αν θες να εκφράσεις ενστάσεις, κάνε τις μετά τον Αύγουστο. Προς το παρόν έχω βάλει προσωρινή φραγή σχολίων από σένα. ΔΕΝ μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Θα συνεχίσω την κριτική στο σεντόνι σου αργότερα. ΤΙΠΟΤΑ δεν θα πέσει κάτω…

      Φίλτατε διάβασε αυτό ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ όπως είπα
      https://aristidisdikaios.blogspot.com/2020/07/blog-post_20.html

      και γενικά το μπλογκ https://aristidisdikaios.blogspot.com

      Τα λέμε

  2. Ο Δανόπουλος δεν είναι βέβαια «αρχιψεκασμένος», όπως τον χαρακτήρισε ο Φώτης Λυμπερόπουλος μετά από την απρόκλητη, υβριστική και συκοφαντική επίθεση που δέχτηκε από το Δανόπουλο σε δημόσιο ποστ.
    Είναι όμως πολιτικάντης έμπειρος και περπατημένος που ξέρει καλά τον τρόπο να χαϊδεύει αυτιά ψεκασμένων και το κάνει αυτό συστηματικά.

    Δεν είχα ιδέα για την πολιτική του διαδρομή μέχρι σήμερα. ΤΥΧΑΙΑ τον έψαξα επειδή… κάτι μουρμούραγε σαν μομφή για τη δική μου (σχεδόν ανύπαρκτη) σχέση με κομματική πολιτική. Και βρήκα πολλά… όπως η σχέση του ως εξέχον στέλεχος κάποτε στο φασιστοειδές «Πατριωτικό Μέτωπο» του Σταύρου Βιτάλη, ο γραμματέας του οποίου Χορταριάς ήταν ένας εκ των δύο φονιάδων του Ζακ Κωστόπουλου… μετά τον βρήκα σαν στέλεχος και συνιδρυτή διαφόρων ομάδων και επιτροπών… και τελικά ως μέλος στο Πολιτικό Συμβούλιο του ΔΗΚΚΙ, την εποχή που το ΔΗΚΚΙ είχε ενσωματωθεί ουσιαστικά και τυπικά στη ΛΑΕ.

    Ο άνθρωπος αυτός, που μετέτρεψε τον τοίχο του στο Facebook σε… Τόπο Εκτελέσεων για δολοφονίες χαρακτήρων… έχει προφανείς μεγάλες φιλοδοξίες και ίσως γι αυτό φέρεται έτσι… άνανδρα, θρασύδειλα και μαφιόζικα, φανατίζοντας και παραπληροφορώντας δεκάδες αδαείς σχολιαστές και φίλους του να εξοντώσουν ηθικά δύο άτομα μόνο και μόνο επειδή αυτά τα άτομα έκαναν κριτική σε κάποιες απόψεις του.
    Εγώ μάλιστα… ούτε καν υποψιαζόμουν το πόσο εύθικτος είναι και δεν σηκώνει μύγα στο σπαθί του.

    Εν πάση περιπτώσει, έχω γεμίσει στοιχεία που κλονίζουν σοβαρά την… πολιτική αξιοπιστία του ανδρός, παρόλο που είναι και συγγραφέας και θεωρείται οικονομολόγος και ως δημοσιογράφος είναι συμπαθής σε αρκετό κόσμο. Εγώ δεν ήμουν ποτέ εχθρός του, και του το είπα αρκετές φορές όταν άρχισε να θυμώνει υπερβολικά, να βρίζει και να απαιτεί σβήσιμο της κριτικής μου. Αν θέλει να το συνεχίσουμε θα πρέπει όμως να περιμένει πολύ διότι τώρα έχω ΚΑΙ διακοπές ΚΑΙ δουλειές κατά τη διάρκειά τους
    Καλό σας δεκαπενταύγουστο (ή όπως το λένε)…

    Γ. Στάθης

Σχολιάστε