Δέσποινα Σπανού (μέλος ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ): Μόνη λύση η διαγραφή του χρέους (Πριν, 8-3-2015)

Κατανοώ την (δήθεν) αναγκαιότητα να… λέγονται κάποια ψέματα δημοσίως, π.χ. ότι (δήθεν) «αφήσαμε τα μνημόνια πίσω μας« αλλά δεν προτίθεμαι να συνεργαστώ καθόλου με τη διάδοσή τους. Κανονίστε πορεία, έχετε 4 μήνες συνεχούς, αυξανόμενου εξευτελισμού, μέχρι να βάλετε μυαλό (όσοι λέτε ψέματα) για να υψώσετε ανάστημα με φιλαλήθεια, για να κόψετε τα ΣΚΛΗΡΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ όπως το «αμοιβαία επωφελής συμφωνία» και για να κάνετε ΜΟΝΟΜΕΡΕΙΣ ενέργειες (που είναι η μοναδική θεραπεία)

-Omadeon


ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η Δέσποινα Σπανού είναι μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ και (μέχρι στιγμής) υπεύθυνη Τμήματος Εργατικής Πολιτικής.


Λεωνίδας Βατικιώτης

σπανουΤην πορεία του ΠΑΣΟΚ που από 44% το 2009 πήρε 4,68% το 2015 θα ακολουθήσει και ο ΣΥΡΙΖΑ αν δεν υλοποιήσει τις προεκλογικές του δεσμεύσεις και συνεχίσει τις υποχωρήσεις υπογραμμίζει η Δέσποινα Σπανού στην συνέντευξη που έδωσε στο Πριν.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΒΑΤΙΚΙΩΤΗ 

– Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας χαρακτήρισε στο διάγγελμά του την συμφωνία του Γιούρογκρουπ της 20ης Φεβρουαρίου ως σημαντική διαπραγματευτική επιτυχία. Εσύ πως την αποτιμάς;

Την αποτιμώ ιδιαιτέρως αρνητικά, αφού οι όροι και οι προϋποθέσεις που τίθενται από τους δανειστές παραπέμπουν ουσιαστικά σε υλοποίηση του παρόντος προγράμματος και σε νέα αξιολόγηση πριν την ολοκλήρωση της οποίας δεν θα καταβληθεί ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα.  Άλλωστε και οι τελευταίες εξελίξεις στην Κύπρο και οι δηλώσεις του προέδρου της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι αποδεικνύουν ότι η χώρα οδηγείται σε οικονομική ασφυξία προκειμένου να υποχωρήσει πλήρως στις απαιτήσεις τους.

Εξάλλου, η «δημιουργική ασάφεια» που επικαλείται ο υπουργός Οικονομικών Γ. Βαρουφάκης…

Δείτε την αρχική δημοσίευση 1.051 επιπλέον λέξεις

6 comments

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s